Golf Almerimar: Reviews

Share
visitors_1
8.9
agnesguyh
Silver
Played on: 29 January 2018 Review date: 9 February 2018Handicap: 21.6
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
2
Parcours de golf exceptionnel, avec un très beau club housse. L'accueil est performant. les fairways sont très roulant et très bien entretenus avec des rough tondus relativement raz permettant de jouer la balle sans problèmes. les bunkers sont placés stratégiquement et les obstacles d 'eau bien placés. le terrain est plat et permet de passer une très bonne journée.
Translate to English
visitors_1
4.1
info731
Bronze
Played on: 11 September 2017 Review date: 22 September 2017Handicap: 12.1
alleen de laatste 9 holes waren open. rough was gemaaid gras van ca 10 cm hoog. Bal net niet op de fairwway was bal kwijt. Het onderhoud was bedroevend. Flights na negen holes liepen doorelkaar er was geen marshal te bekennen.
Translate to English
visitors_1
8.4
qrobert
Bronze
Played on: 7 September 2017 Review date: 4 March 2018Handicap: 19
Leuke golfbaan naast mooi hotel waar wij verbleven. Special rates hotel.
Translate to English
visitors_1
8.1
qrobert
Bronze
Played on: 6 September 2017 Review date: 11 September 2017Handicap: 19
3 keer 9 holes, allemaal gespeeld. 1-18 is leukst, maar was later tgv onderhoud gesloten. 19-27 iets verder weg, maar ik werd keurig gebracht (ik loop altijd). Paar ballen kwijt in hoopjes gemaaid gras. Hotel ernaast is prima. Goede huurset, was nieuw, maar draagtas kon beter. Niet druk, laagseizoen, en dus zeer gunstig tarief
Translate to English
visitors_1
8.0
mathijsvdmeij
Bronze
Played on: 4 July 2017 Review date: 6 July 2017Handicap: 34
Greenfee voor hotelgasten is €21,5 voor 9 holes en €32,- voor 18 holes. Jammer dat de Classic course door de week niet open was. De 1e 9 holes zijn meer gekenmerkt door iets meer hoogte verschillen. De 2e 9 holes zijn wat vlakker. Beide hebben wel een leuke par 3 waarbij de green op een eiland ligt. Verder brede fairways waardoor het ook voor de beginner leuk spelen is ma…
Translate to English
visitors_1
7.8
christer61
Steel
Played on: 27 March 2017 Review date: 31 March 2017Handicap: 0
Överlag en jättefin bana och layout men om man gjort lite finare teemarkeringar så hade det höjt helhetsintrycket. Sedan låg det stora stenar I bunkrarna.
Translate to English
visitors_1
8.2
ingrid eva-maj
Silver
Played on: 25 February 2017 Review date: 25 February 2017Handicap:
Väldigt vacker parkbana med rymliga fairways. Några hål med vatten var lite knepiga. Greenerna var inte 100% bra, men i övrigt ok. Lätt att gå, inte kuperad.
Translate to English
visitors_1
7.0
tkloosterenbronsvoort
Silver
Played on: 28 January 2017 Review date: 29 January 2017Handicap:
Een vrij vlakke baan met brede fairways. Schitterende vergezichten op de besneeuwde bergen. Geen moeilijke baan maar je moet veel lengte hebben om grote waterhindernissen te overbruggen. De fairways en greens zijn redelijk onderhouden maar naast de baan is het nogal rommelig (overvolle prullenbakken). Voor het gebodene is de greenfee veel te hoog, aanbieding nu van 65,-- …
Translate to English
visitors_1
7.8
nils-erik8
Bronze
Played on: 18 November 2016 Review date: 18 November 2016Handicap:
Banan var för närvarande i bra skick men så var inte fallet när vi spelade där för tre veckor sedan. Banan är också för lång och det gäller inte minst för damer som inte har en sportslig chans att gå på sitt hop om de inte är MYCKET långtslående!
Translate to English
visitors_1
6.4
britt-inger0
Steel
Played on: 18 November 2016 Review date: 18 November 2016Handicap:
alldeles för långa hål från röd tee . Knappt ingen skillnad mellan orange och röd.Däremot förlorade jag 5 slag om jag slog från orange . Ändra slopen Eller flytta fram orange tee!
Translate to English
visitors_1
8.4
ingrid elisabet1
Steel
Played on: 9 November 2016 Review date: 10 November 2016Handicap: 19.1
Masterbanan lång med många vatten och doglegs. Trixig men trevlig
Translate to English
visitors_1
6.1
margareta08
Steel
Played on: 4 November 2016 Review date: 6 November 2016Handicap:
Banerne dårligt vedligeholdt.
Translate to English
visitors_1
7.0
ann-sofie3
Steel
Played on: 8 March 2016 Review date: 13 March 2016Handicap:
Lyxig atmosfär men inte speciellt fina banor. Öppen fairways , förlåtande vid snea bollbanor. Ett litet tåg körde dill första tee
Translate to English
visitors_1
5.3
RonaldZacharias
Gold
Played on: 8 January 2016 Review date: 12 November 2018Handicap: 18.9
Ein durchschnittlicher Platz, gepflegt aber langweilig breite Fairways nur einmal richtig Wasser sonst kaum Hindernisse. Viele Palmen sorgen für das Mediteriane Flair.
Translate to English
visitors_1
7.0
robert philip
Steel
Played on: 5 October 2015 Review date: 11 October 2015Handicap:
Mangler klar information omkring priser på greenfee !!
Translate to English
visitors_1
8.4
waydown
Gold
Played on: 4 October 2015 Review date: 3 November 2015Handicap: 18.4
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
1
Hotel AR Golf Almerimar is sinds enkele jaren onze herfst-reisbestemming. Met enkele vrienden verblijven we in het hotel om een weekje ongedwongen te golfen. De 18 holes Master Course, van de hand van Gary Player, is een aangename, lange golf course, met een gevarieerde layout, pittige holes... het is elke keer weer een uitdaging om de moeilijkste holes met een mooie scor…
Translate to English
visitors_1
5.8
jim mikael
Steel
Played on: 18 April 2015 Review date: 19 April 2015Handicap:
Skral farway och dåliga greener.
Translate to English
visitors_1
5.8
arne8
Steel
Played on: 18 December 2014 Review date: 20 December 2014Handicap:
Alldeles för dyrt då dom höll på att renovera delar av gamla banan dom 9 hål som låg längst bort höll inte alls måttet golfbana
Translate to English
visitors_1
7.8
karl arne
Steel
Played on: 13 December 2014 Review date: 13 December 2014Handicap: 15.6
Greenerna var i dåligt skick på de sista nio.
Translate to English
visitors_1
5.8
björn erik8
Steel
Played on: 30 November 2014 Review date: 2 December 2014Handicap: 10
Har spelat där många gånger förr. Nu var greenerna kass. I övrigt är det ett mycket trevligt ställe
Translate to English
visitors_1
7.4
lisa gunvor elisabet
Steel
Played on: 30 November 2014 Review date: 2 December 2014Handicap:
Mycket dåliga greener
Translate to English
visitors_1
6.8
bertil92
Steel
Played on: 1 November 2014 Review date: 4 November 2014Handicap: 28.7
Greenerna var undermåliga medan designen av banan var över medel. Därav en trea i snitt.
Translate to English
visitors_1
6.8
kjell lennart6
Steel
Played on: 9 October 2014 Review date: 10 October 2014Handicap:
Greenerna urusla. Banan för övrigt mycket trevlig. Men som sagt lappade greener med sand o.d
Translate to English
visitors_1
6.8
gunilla elisabet mar
Steel
Played on: 9 October 2014 Review date: 16 October 2014Handicap:
EGENTLIGEN EN FIN BANA MEN GREENERNA VAR KATASTROFALA. NÅGOT SOM TYDLIGEN "ALLA" VET OM. BEMÖTANDET I RESTAURANGEN INTE SÖECIELLT TREVLIGT.
Translate to English
visitors_1
8.2
seth robert
Steel
Played on: 27 April 2014 Review date: 1 May 2014Handicap:
Mycket trevlig personal, men det smyger ofta in en ock annan surdeg.
Translate to English
visitors_1
8.2
rené06
Steel
Played on: 4 March 2014 Review date: 6 March 2014Handicap: 13.7
Bra ordning.bra service,bra golf,bra restaurang med bra personal, det enda negativa jag kan komma på är att dom flyttade men golfbag där jag satte den samt rensade den för nya bollar men det får man kaske räkna med på en så stor anläggning,men som sagt.ALT VAR ÖVER FÖRVÄNTNING MED BRA PRISAR OCH BRA ORDNING PÅ ALT . Rene.
Translate to English
visitors_1
8.8
anni elisabet
Steel
Played on: 26 January 2014 Review date: 29 January 2014Handicap: 23.9
Rolig händelserik och vacker bana. Saknade cateringvagn så vi kunde köpt lite mat under rundan. Väl dyr greenfee, trots golfhäftet. Även dyr vagnhyra.
Translate to English
visitors_1
6.8
hvdvlis
Steel
Played on: 20 May 2013 Review date: 20 May 2013Handicap: 18.2
Hele leuke baan 27 holes maar de prijzen staan niet in verhouding, € 85,00 en dat in Spanje. Personeel is zowel in het restaurant en receptie zeer slecht. Men behandelt de toeristen als oud vuil en spreken geen van allen ook maar een woord Engels! Wel jammer want het geheel heeft een prachtige uitstraling.
Translate to English
visitors_1
7.6
guy.hoebeke
Silver
Played on: 20 May 2013 Review date: 20 May 2013Handicap: 17.4
Mooie golfbaan met uitstekende greens. Zeer afwisselend met moeilijk te "parren" par 5's bij krachtige (overwegende) westenwinden, doorgaans haalbare par 4's en enkele pittige par 3's over het water met als absolute topper hole nr. 8. Adembenemend zicht op de besneeuwde toppen (we schrijven 18 mei!) van de Sierra Nevada bij de afslag op hole 10. Verbazingwekkend lage gree…
Translate to English
visitors_1
8.9
apo cooremanluc
Steel
Played on: 24 April 2012 Review date: 24 April 2012Handicap: 11.4
Master Course Almerimar
vertrek nu voor de 20e maal richting almerimar, heb de golf zien evolueren van een * naar ****. Golfverblijf ook zeker een aanrader
Translate to English
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com