Golf Almerimar: Reviews

Share
visitors_1
8.4
waydown
Gold
Played on: 28 November 2011 Review date: 28 November 2011Handicap: 18.4
Master Course Almerimar
Lange Par-72, maar toch goed te spelen: je kan bijna geen ballen verliezen door de baan (behalve in de waterpartijen). Vele greens zijn door de ruime fairways toch in regulation te bereiken. In November was het wel erg winderig: het is door de draaiende wind dan erg moeilijk om de afstand die de bal haalt te bepalen, waardoor toch nogal wat ballen het water vinden bij de …
Translate to English
visitors_1
8.7
1bart.vosters
Silver
Played on: 3 May 2011 Review date: 3 May 2011Handicap: 18.9
Master Course Almerimar
moeilijke 18 holes baan 18 de op een eiland enkele holes waar je over een breed water moet slaan goedkoop indien je in het hotel verblijft de 9 holes zijn lekker om te oefenen
Translate to English
visitors_1
6.9
luuc dijkgraaf
Steel
Played on: 25 January 2011 Review date: 25 January 2011Handicap:
Heerlijke rustige vriendelijke baan voor hoge en lage hdc.
Translate to English
visitors_1
8.6
r hageman
Steel
Played on: 17 May 2009 Review date: 17 May 2009Handicap:
Practige baan 27 holes Prima te spelen Clubhuis is voorlopig een bouwkeet to dat het nieuwe clubhuis er is. Kan nog wel even duren vrees ik.
Translate to English
visitors_1
7.9
lh.dijkgraaf
Steel
Played on: 22 December 2007 Review date: 22 December 2007Handicap: 11
Alles prima, i.v.m. verbouwing een aangepaste 19e hole(wel gezellig) Baan is zeker een aanrader samen met het zeer goede hotel.
Translate to English
visitors_1
7.8
l h dijkgraaf
Steel
Played on: 30 December 2005 Review date: 30 December 2005Handicap:
Erg leuke baan. Is in 2005 voorzien van nieuw gras. Wanneer je in Melia-hotels slaapt is de greenfee nog geen twintig euro! 19e hole wordt herbouwd.
Translate to English
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com