Akkermans Leisure & Golf: Reviews

Share
visitors_1
6.3
cjlcirkel
Bronze
Played on: 28 April 2014 Review date: 7 May 2014Handicap: 17
Het is goed voor je korte spel, je kan er met je S en Putter de baan door. Allemaal korte holes.
Translate to English
visitors_1
8.1
gun72
Bronze
Played on: 20 October 2013 Review date: 29 October 2013Handicap:
Deze baan gespeeld op winderige dag in oktober. Bij aankomst zeer gastvrij ontvangen. Zowel de oefenfaciliteiten als de baan zijn perfect onderhouden. Mede door de wind en de kleine greens zijn sommige holes lastiger dan ze lijken. Enkel wedges en putter zijn voldoende om rond te komen. Zal deze baan in de toekomst zeker nog eens bezoeken.
Translate to English
visitors_1
8.6
edward
Steel
Played on: 16 June 2013 Review date: 25 June 2013Handicap:
Erg leuke par-3 baan waar je het korte werk goed kunt bijschaven. Diverse afslagmogelijkheden op enkele holes. Mooie, grote waterpartij die diverse malen hindernis is. Wekelijks worden de holes verlegd en het personeel is supervriendelijk. Na het golfen was het goed toeven in het clubhuis wat een goede keuken heeft.
Translate to English
visitors_1
8.1
vanhoudt9
Silver
Played on: 24 April 2013 Review date: 24 April 2013Handicap: 27.5
Hele mooie goed onderhouden PAR 3 baan. Ideaal om korte werk te oefenen. Goede oefenfaciliteiten.
Translate to English
visitors_1
6.2
WPS
Silver
Played on: 9 September 2012 Review date: 9 September 2012Handicap: 14.1
Akkermans Golfcentrum heeft een zeer gastvrije bediening. Het is een zeer eenvoudige Par 3 baan waar golfers met enige hcp eigenlijk niks te zoeken hebben. Ik vind de greenfee voor deze baan echt te hoog. Voor 10 tot 20 euro meer speel je als introduce op een volwaardige 18 holes baan. Kortom een leuk baantje om met een paar vrienden een keer te spelen om wie het meest on…
Translate to English
visitors_1
7.4
jcestoop
Steel
Played on: 25 August 2012 Review date: 25 August 2012Handicap: 36
Ben pas gestart met golfen. Akkermans heeft een goede baan. Er is veel persoonlijke aandacht
Translate to English
visitors_1
7.5
PV
Bronze
Played on: 7 September 2011 Review date: 7 September 2011Handicap: 11.1
Par 3 baan
Geweldig om heerlijk een keer een balletje te slaan en werken aan je korte spel. Greens zijn erg hard, dus weinig stop op de bal. Verder ziet de baan er goed verzord uit.
Translate to English
visitors_1
8.7
nel van kooten
Steel
Played on: 5 December 2010 Review date: 5 December 2010Handicap:
Het is vooral een leuke baan, met moeilijke waterpartijen, maar dat is juist het leuke er aan. Dan is er het gemoedelijke van Fam. Akkermans en hun personeel. Dus voor mij is het een 10 waard.
Translate to English
visitors_1
8.8
erik bakker
Steel
Played on: 18 September 2010 Review date: 18 September 2010Handicap:
Mooie baan, goed onderhouden met mooie greens. Leuk om daarna nog een drankje te doen.
Translate to English
visitors_1
8.6
charlotte balder
Steel
Played on: 13 September 2010 Review date: 13 September 2010Handicap:
Mooie uitdagende par-3 baan. Leuk om korte spel te oefenen. We komen zeker nog eens terug.
Translate to English
visitors_1
8.8
paul van hedel
Steel
Played on: 13 September 2010 Review date: 13 September 2010Handicap:
Prachtige locatie in het "Brabantse land". Ik ben zelf een beginnende golfer en deze baan is daar ideaal voor. Echter, ook vrienden van mij die wat langer golfen waren erg tevreden. Redelijk wat variatie tussen de holes, mooi aangelegd met heuveltjes en water en door de ligging in een mooi landschap kom je helemaal tot rust.
Translate to English
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com