Reftele GK: Reviews

Share
visitors_1
7.9
stig0
Bronze
Played on: 15 August 2018 Review date: 17 August 2018Handicap:
Kul omväxlande bana, fina greener! Personal m hög servicenivå, rent o snyggt i sanitärutrymmen!
Translate to English
visitors_1
7.9
ulla95
Bronze
Played on: 15 August 2018 Review date: 17 August 2018Handicap:
Kul varierande bana m utsökta greener! Hög servicenivå på restaurangen. Fina sanitetsutrymmen, välstädat.
Translate to English
visitors_1
6.8
yvonne birgitta5
Bronze
Played on: 27 July 2018 Review date: 27 July 2018Handicap:
Trixig bana men kul. Spelar den gärna en gång till i svalare väder????
Translate to English
visitors_1
7.4
kjell72
Steel
Played on: 22 July 2018 Review date: 25 July 2018Handicap: 19
Bra gjort av Grenkepern att skära banan i längs led då det blir mindre sprickor nu i värmen.
Translate to English
visitors_1
8.6
claesmagnus
Steel
Played on: 14 July 2018 Review date: 18 July 2018Handicap:
Refteles gks hemsida förklarar greenfee&lunch på ett dåligt sätt.
Translate to English
visitors_1
7.5
hans olof gunnar
Bronze
Played on: 12 July 2018 Review date: 12 July 2018Handicap:
Bra mottagande och bra uppställning för husvagn
Translate to English
visitors_1
7.7
jan34
Steel
Played on: 5 July 2018 Review date: 5 July 2018Handicap: 23
Banan p.g.av torkan väldig lite gräs annars bra greener och trevlig.bana mycket trevlig Personal
Translate to English
visitors_1
7.4
birgitta93
Steel
Played on: 5 July 2018 Review date: 5 July 2018Handicap: 28
Mycket torr bana pga torkan, annars väldigt bra och rolig bana
Translate to English
visitors_1
5.5
camilla24
Bronze
Played on: 26 June 2018 Review date: 26 June 2018Handicap:
Orimligt att ta full greenfee för en bana som har skuren fairway överlag och flertalet mycket dåliga greener. Har full förståelse för att detta är väderberoende men tycker att det borde stått något på hemsidan och en minskad kostnad på greenfee tillfälligt så att man kan välja om man ändå vill komma och spela.
Translate to English
visitors_1
3.3
golfvaderstad
Bronze
Played on: 26 June 2018 Review date: 26 June 2018Handicap: 21.8
clubs_1
clubs_1
Skurna fairways överlag och många dåliga greener. Förstår om detta beror på väder men det borde stå något på hemsidan. Orimligt att betala full greenfee i det skick som banan var.
Translate to English
visitors_1
8.3
eva891
Bronze
Played on: 16 June 2018 Review date: 16 June 2018Handicap: 35.3
Mycket trevlig bana
Translate to English
visitors_1
8.1
bengt allan
Steel
Played on: 10 June 2018 Review date: 10 June 2018Handicap:
En trevlig bana med bra variationer
Translate to English
visitors_1
7.7
mignon0
Steel
Played on: 3 June 2018 Review date: 3 June 2018Handicap:
Saknade anvisningar till nästa hål.
Translate to English
visitors_1
8.2
lenaann-charlotte
Steel
Played on: 11 October 2017 Review date: 15 October 2017Handicap:
Mycket trevlig och välskött bana. Tyvärr har det myckna regnandet påverkat denna liksom många andra banor. Påverkat då en del svar. Mycket fin bana annars så vi kommer absolut att komma tillbaka igen.
Translate to English
visitors_1
7.1
larsolajörgen
Steel
Played on: 2 September 2017 Review date: 4 September 2017Handicap: 34
Irriterande dålig service. Golfhäftet Plus gällde inte!
Translate to English
visitors_1
4.8
jan-olof rune
Steel
Played on: 31 August 2017 Review date: 1 September 2017Handicap:
Banan var vattensjuk p.g.a. mycket regn under natten. Skulle ha klippt ruffen samma dag men p.g.a. allt regn var det svårt. Ojämn kvalité på greenerna, svårt med puttningen. Borde reducerat greenfeeavgiften eftersom hela banan var vattensjuk.
Translate to English
visitors_1
7.3
björn8
Silver
Played on: 27 August 2017 Review date: 28 August 2017Handicap:
Fruktansvärt hög ruff som gjorde det näst intill omöjligt att spela och hitta bollar utanför fairway. Långhåriga tröga greener. Mycket spännande och rolig layout och undulerade greener.
Translate to English
visitors_1
7.0
monayvonneelise
Steel
Played on: 27 August 2017 Review date: 27 August 2017Handicap:
trevlig bana alldeles för lång ruff tröga grener
Translate to English
visitors_1
6.6
alf3
Steel
Played on: 18 August 2017 Review date: 19 August 2017Handicap:
Fråga 3: Banans leyout är MYCKET TREVLIG. Det som drar ner betyget är greenerna som i och för sig är jämna men mycket tröga. Även semiruffen drar ner betyget eftersom dom är långa och tjocka. P.g.a detta är jag tveksam till återbesök och att rekommendera banan
Translate to English
visitors_1
6.0
alf sören börje
Steel
Played on: 17 August 2017 Review date: 18 August 2017Handicap:
Trevlig kvinna i reception
Translate to English
visitors_1
7.3
yvonnelineamonica
Steel
Played on: 16 August 2017 Review date: 18 August 2017Handicap:
Jag saknade toaletter ute på banan.
Translate to English
visitors_1
6.9
bengt86
Steel
Played on: 13 August 2017 Review date: 15 August 2017Handicap: 17.5
greenerna och att man ej ska behöva förbeställa lunch
Translate to English
visitors_1
7.8
frank tomas
Steel
Played on: 12 August 2017 Review date: 19 August 2017Handicap: 26.8
De första 9 hålen är mycket sämre än de sista 9 hålen. Svårt att hitta bollen utanför banan.
Translate to English
visitors_1
7.8
camilla246
Steel
Played on: 12 August 2017 Review date: 14 August 2017Handicap:
Har sommerhus nær Reftele golfbane og har købt golfhæftet plus af samme årsag, men Reftele har desværre ikke golfhæftet plus - det er lidt af en skuffelse.
Translate to English
visitors_1
5.5
staffan97
Steel
Played on: 6 August 2017 Review date: 7 August 2017Handicap:
Trea bra. Fairway för långvuxet gräs. Alldeles för högt gräs i semiruff. Greener under all kritik. En del Greener var mycket tröga, och de flesta ojämna så att bollen studsade fram. Kan accepteras på en pay and play bana kanske, men inte i detta fall med en greenfee på 350kr.
Translate to English
visitors_1
6.8
karl gustav
Steel
Played on: 2 August 2017 Review date: 2 August 2017Handicap:
Fler "next tee" skyltar
Translate to English
visitors_1
6.2
lars164
Steel
Played on: 1 August 2017 Review date: 1 August 2017Handicap: 7.1
Banan var OK men greenerna....?? De liknade mest fairway i klippningen Helt värdelösa har inte spelat på så lurviga greener någonsin
Translate to English
visitors_1
6.4
annelibirgitta
Steel
Played on: 28 July 2017 Review date: 29 July 2017Handicap:
Banarbetare gjorde i ordning bunkrarna i stort sett på alla de första nio hålen så att man fick stå och vänta på alla hål
Translate to English
visitors_1
7.8
siw0
Steel
Played on: 27 July 2017 Review date: 29 July 2017Handicap:
En trivsam och välskött bana
Translate to English
visitors_1
6.9
karlpetterfolke
Steel
Played on: 22 July 2017 Review date: 24 July 2017Handicap:
Lugnt o skönt att spela som gäst då det var mkt få ute på em. Tack och lov att någon i a f gått bakom och tagit hand om nin kvarglömda järnfyra :)
Translate to English
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com