Reftele GK: Reviews

Share
visitors_1
8.8
marianne44
Steel
Played on: 22 July 2017 Review date: 23 July 2017Handicap:
Väldigt fin bana!!
Translate to English
visitors_1
7.8
eva896
Bronze
Played on: 20 July 2017 Review date: 20 July 2017Handicap:
Greenerna var lite tröga. Skönt med lugn och ro och ingen direkt trafik att tala om runt banan.
Translate to English
visitors_1
7.8
ann06
Steel
Played on: 20 July 2017 Review date: 20 July 2017Handicap:
Det var fina fairways.
Translate to English
visitors_1
8.3
bengt-evert
Bronze
Played on: 20 July 2017 Review date: 20 July 2017Handicap:
Greener ojämna (hoppiga) . naturskön och trevlig bana som var välskött ! Vi kommer att rekommendera denne bana till våra golfvänner . Vi kommer gärna tillbaka. Benke & Eva
Translate to English
visitors_1
8.8
birgit elisabeth2
Steel
Played on: 14 July 2017 Review date: 17 July 2017Handicap:
Trevligt, mycket positivt bemötande!!!
Translate to English
visitors_1
8.8
claes bertil
Steel
Played on: 14 July 2017 Review date: 17 July 2017Handicap:
TAck!!!!
Translate to English
visitors_1
7.5
stig erland0
Bronze
Played on: 10 July 2017 Review date: 10 July 2017Handicap: 8
Dåligt med gräs på greenerna, ändå väldigt långsamma.
Translate to English
visitors_1
8.0
anna britt-marie
Steel
Played on: 10 July 2017 Review date: 11 July 2017Handicap:
Tråkigt att golfhaftetplus inte gäller på banan. Trodde att det gällde på alla till golfhaftetplus anslutna banor. Skulle spela fler gånger på banan om den var ansluten till plushäftet.
Translate to English
visitors_1
7.7
harriet0
Steel
Played on: 8 July 2017 Review date: 9 July 2017Handicap:
Greenerna var tröga, fö en fin bana.
Translate to English
visitors_1
8.1
jan-olov9
Steel
Played on: 7 July 2017 Review date: 13 July 2017Handicap: 17.8
En fin och trevlig bana att spela Tack
Translate to English
visitors_1
8.0
ingela558
Bronze
Played on: 5 July 2017 Review date: 11 July 2017Handicap:
Bra och rolig bana, greenerna drar ner betyget något
Translate to English
visitors_1
8.8
leif62
Bronze
Played on: 4 July 2017 Review date: 4 July 2017Handicap:
Fantastiskt fin bana ,välskött, vacker och trevliga hål. Är att rekommendera.
Translate to English
visitors_1
7.7
annikasusanne
Steel
Played on: 30 June 2017 Review date: 30 June 2017Handicap:
Fairway mycket bra, greener, finnes mycket att göra. Kansli, restaurang får högsta betyg, en mycket trevlig kille som förtjänar allt beröm, en värdig representant för Reftele Golfklubb. :)
Translate to English
visitors_1
7.8
hans91
Silver
Played on: 25 June 2017 Review date: 25 June 2017Handicap:
Regn och blåst om vartannat. Banan är i bra skick. Bra med outpinnar och sidovatten markeringsr så letandet minimeras. Dvs droppa och gå vidare. En tvåboll på 3:10 är inte ofta man får uppleva.
Translate to English
visitors_1
8.2
bo valter claes oska
Steel
Played on: 15 June 2017 Review date: 15 June 2017Handicap:
Dålig skyltning till utslagen
Translate to English
visitors_1
7.7
gunnel ingrid maria
Steel
Played on: 15 June 2017 Review date: 15 June 2017Handicap:
Svårt hitta till utslagsplatserna vid de olika hålen
Translate to English
visitors_1
7.8
jane ann yvonne
Bronze
Played on: 15 June 2017 Review date: 19 June 2017Handicap: 26
Förbättra era tee vägar,så man vet vad man skall gå. Och en bättre banguide, så har ni en toppenbana att bjuda på.
Translate to English
visitors_1
6.0
bo34
Bronze
Played on: 6 June 2017 Review date: 6 June 2017Handicap:
Dyr uppställning för husbilen. Dåliga hålkartor vid TEE och bunkrarna under all kritik. Många dolda hål.
Translate to English
visitors_1
7.2
oscar0
Steel
Played on: 29 May 2017 Review date: 29 May 2017Handicap:
Väldigt tröga greener. Men annars fin bana.
Translate to English
visitors_1
8.1
lars382
Steel
Played on: 25 May 2017 Review date: 26 May 2017Handicap: 24.6
Skyltningen till vissa tees kunde vara bättre. Golfbollstvättar utmed banan.
Translate to English
visitors_1
8.4
ingegerd21
Steel
Played on: 25 May 2017 Review date: 26 May 2017Handicap:
För långt gräs utmed fairways
Translate to English
visitors_1
8.1
marcusdaniel
Steel
Played on: 21 May 2017 Review date: 22 May 2017Handicap:
Enkelt och smidigt vid incheckning och betalning. Golfbil fanns tillgänglig!
Translate to English
visitors_1
8.0
klasmathias
Steel
Played on: 21 May 2017 Review date: 21 May 2017Handicap:
Banguide & skyltning
Translate to English
visitors_1
7.8
elsie4
Steel
Played on: 30 April 2017 Review date: 4 May 2017Handicap:
Bättre skyltning till golfbanan önskvärt.
Translate to English
visitors_1
7.8
per-erik8
Steel
Played on: 30 April 2017 Review date: 4 May 2017Handicap:
Dålig skyltning till banan!
Translate to English
visitors_1
6.8
leifÅke
Steel
Played on: 30 April 2017 Review date: 1 May 2017Handicap:
En ganska trevlig bana, men framförallt de första 9 hålen var dåligt dränerade och det var vattensjukt på många ställen. Personalen på kansliet var trevliga även om de inte var helt uppdaterade på alla rutiner då det verkar vara en liten klubb som drivs med medlemmarnas hjälp. Restaurang saknades och utbytet med mat och fika var begränsat.
Translate to English
visitors_1
6.8
anneliekristina
Steel
Played on: 23 April 2017 Review date: 25 April 2017Handicap:
banan var bra, för så tidigt på våren.
Translate to English
visitors_1
8.8
jane ann yvonne
Bronze
Played on: 22 September 2016 Review date: 24 September 2016Handicap: 26
Det var en av de bästa banor som vi har spelat på. Den var så välvårdad, och rent vatten i bolltvätten. Jag och min make har pratat i timmar hur fint det var.Naturen runt om hela banan, var som i en saga. Den skall upplevas från alla som gillar utmaningar, skulle passa bra i ett Golf reportage om golfbanor i Sverige som är mycket intressant att besöka. Den är så fängslan…
Translate to English
visitors_1
7.6
juhani9
Steel
Played on: 9 September 2016 Review date: 12 September 2016Handicap:
Banan mycket bra. Inbokning under all kritik. En mindre trevlig gubbe på banan höll på och förstöra hela besöket.
Translate to English
visitors_1
7.1
bo valter claes oska
Steel
Played on: 9 September 2016 Review date: 9 September 2016Handicap:
Fairways dåligt skick( tovor i mängder) green jättebra
Translate to English
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com