Reftele GK: Reviews

Share
visitors_1
6.9
jan Åke christer
Steel
Played on: 8 June 2016 Review date: 8 June 2016Handicap: 23.1
Det var en fullt godkänd vistelse men man borde rusta upp vägen mellan den allmänna vägen och klubbhuset/parkeringen.
Translate to English
visitors_1
7.9
christer07
Steel
Played on: 8 June 2016 Review date: 9 June 2016Handicap: 19
+ för banan och personalens bemötande - för parkeringen
Translate to English
visitors_1
7.4
börje hjalmar
Silver
Played on: 7 June 2016 Review date: 8 June 2016Handicap: 16
En trevlig bana med roliga och varierande hål. Tyvärr höll inte greenerna samma kvalitet som banan i övrigt.
Translate to English
visitors_1
7.4
iris britta emilia
Silver
Played on: 7 June 2016 Review date: 8 June 2016Handicap: 0
Greenerna var inte i sitt bästa skick, vilket troligen är känt hos klubben. Trevligt att Reftele GK har gått med i golfhäftet. Vi träffar många golfare, de flesta har golfhäftet, och spelar bara på banor som är med i golfhäftet. Vi kommer att rekommendera Reftele GK till andra golfare.
Translate to English
visitors_1
7.4
rolf63
Steel
Played on: 28 May 2016 Review date: 30 May 2016Handicap:
Vattnet tog slut efter att första personen i vårt sällskap duschat.........................hrmmm
Translate to English
visitors_1
7.4
stefan6051
Steel
Played on: 28 May 2016 Review date: 29 May 2016Handicap:
Vattnet tog slut å vi skulle duscha.
Translate to English
visitors_1
8.2
inger14
Bronze
Played on: 28 May 2016 Review date: 29 May 2016Handicap:
Tyvärr fanns inget vatten, varken varmt eller kallt, i duschkranarna när man tvålat in sig, endast det som fanns kvar i duschslangen!! Synd!
Translate to English
visitors_1
8.3
bertil22
Steel
Played on: 5 May 2016 Review date: 10 May 2016Handicap: 17
Ingen banguide, dåligt.
Translate to English
visitors_1
9.2
magnus
Steel
Played on: 24 May 2013 Review date: 24 May 2013Handicap: 11.5
Mycket trevlig bana där det är lätt att komma ut! Kolla bara först att det inte är någon populär tävling.
Translate to English
visitors_1
7.3
chiphanson
Bronze
Played on: 27 May 2012 Review date: 27 May 2012Handicap: 5
En mycket trevlig bana, intressant layout av hålen . Smala fairway men breda semiruffar inbjuder till att klappa på. Kommer man utanför semi är det klokast att slå en ny boll. Banan är ett guldkorn i golfsverige! Rekomederas mycket varmt.
Translate to English
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com