Best Golf: Reviews

Share
visitors_1
6.9
JacvanGinderen
Steel
Played on: 7 October 2019 Review date: 8 October 2019Handicap: 21.2
De prijs in verhouding met de kwaliteit van de baan is best pittig (*€ 35 voor 9 holes op een gewone maandagmiddag!).
Translate to English
visitors_1
6.1
Passionforgolf
Gold
Played on: 4 October 2019 Review date: 7 October 2019Handicap: 21.4
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
2
Vanaf afslag 28 op de A2 is de baan eenvoudig te vinden en de afslag vanaf de Dieze naar de golflaan is niet te missen. Ruime parkeergelegenheid en dan kom je bij het markante en mooie clubhuis. Vriendelijke attente receptie en mooie kleedkamers. Het restaurant op de 1e verdieping heeft mooie intieme ruimtes, zodat meerdere groepen tegelijk aanwezig kunnen zijn, zonder el…
Translate to English
visitors_1
7.2
bvandalsum
Steel
Played on: 4 October 2019 Review date: 6 October 2019Handicap: 26.9
Ontvangst aan receptie was zeer vriendelijk evenals de marshall bij hole 1 De baan is prachtig en uitdagend door de vele bomen, enige minpuntje is dat er veel faiways under repair zijn, ze zijn duidelijk afgezet met een touw alleen kwamen we er pas na een paar holes achter dat de gebieden met blauwe borsteltjes afgezet waren. Verder prima baan en niet te druk.
Translate to English
visitors_1
7.4
kavi
Gold
Played on: 28 September 2019 Review date: 29 September 2019Handicap: 11.6
Leuke baan om te spelen. Wel grote stukken. fairway under repair. Een aantal greens vol dennennaalden wat het putten lastig maakt. Deels park deels bos. Driving Range te weinig plekken. Ontvangst is vriendelijk.
Translate to English
visitors_1
7.5
jackvanriel
Bronze
Played on: 27 September 2019 Review date: 28 September 2019Handicap: 19.4
ze hebben veel last van fairways die opgerold woden door vogels voor de engelingen. veel afzettingen maar geen blauwe paaltjes. ook geen plaatselijke regel hoe hier mee om te gaan mag je plaatsen bijvoorbeeld.
Translate to English
visitors_1
7.7
Cleveland588
Gold
Played on: 26 September 2019 Review date: 16 October 2019Handicap: 8
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Ruime parkeergelegenheid en ruim clubhuis met restaurant. Leuke golfbaan om te spelen, greens goed, fairways wat minder, bos en parkholes wisselen elkaar mooi af. Vindt t een uitdagende baan om te spelen. Zie nergens lange rough, dit zou de baan meer body geven.
Translate to English
visitors_1
7.0
iris_hermsen
Silver
Played on: 23 September 2019 Review date: 24 September 2019Handicap: 14
clubs_1
Fijne golfbaan, jammer dat de fairways slecht zijn (nog niet hersteld van twee droge zomers). De greens zijn goed, de gastvrijheid als altijd top. Helaas geen shop meer. Aanrader om te blijven eten, prachtig terras, goede bediening.
Translate to English
visitors_1
8.9
franstop
Silver
Played on: 22 September 2019 Review date: 23 September 2019Handicap: 23.5
Baan lag er mooi bij als deze dichter bij mijn woonplaats was zou ik er lid worden.
Translate to English
visitors_1
7.5
greeny
Gold
Played on: 18 September 2019 Review date: 30 October 2019Handicap: 9
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Leuke golf baan om te spelen, bosholes worden afgewisseld door parkholes. Greens goed, fairways iets minder, Hole 15 is een risk reward hole voor de longhitters, moet je wel de bocht afsnijden en over t bos spelen.
Translate to English
visitors_1
7.5
Puttverdeurie
Silver
Played on: 15 September 2019 Review date: 18 September 2019Handicap: 15
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
1e holes in het bos zijn (gevoelsmatig) smal en lang. Daarna wordt baan makkelijker. Prima golfbaan. Niks mis met Best. Borrelplank is top.
Translate to English
visitors_1
9.0
ritageens
Steel
Played on: 14 September 2019 Review date: 15 September 2019Handicap: 19.2
Heel vriendelijk personeel en heel behulpzaam! Perfecte service... Golfbaan in prima staat en onderhoud! perfecte aanduidingen. restaurant DIMPLES super lekker diner! Hier komen we zeker nog terug. Het was TOP!
Translate to English
visitors_1
8.0
o.neppelenbroek
Bronze
Played on: 8 September 2019 Review date: 9 September 2019Handicap: 21.5
De ontvangst was magertjes, er werd geen uitleg gegeven aangaande de gang van zaken; dit moest door onszelf gevraagd worden. De faciliteiten waren goed, een goed onderhouden driving range en enkele goede oefengreens.
Translate to English
visitors_1
7.5
kingkakkoen
Gold
Played on: 8 September 2019 Review date: 8 September 2019Handicap: 9.9
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Zondag in de namiddag was het lekker rustig spelen op Best Golf. De baan heeft wat meer licht en lucht gekregen; nogal wat bomen rondom de greens zijn gerooid. De afwisseling van bos- en parkholes blijft fijn. De baan heeft nogal wat kale plekken op de fairways en ook enkele greens zien er gehavend uit. Dat is wel eens beter geweest. Ik heb heerlijk gespeeld, maar Best Go…
Translate to English
visitors_1
5.6
annelien_bastiaanse
Steel
Played on: 5 September 2019 Review date: 5 September 2019Handicap: 19.4
Hadden ons erg verheugd om hier te spelen maar zijn erg geschrokken van de anders zo mooie baan, geen mooie groene fairway ‘s en de greens waren bijzonder slecht. Ontvangst was allervriendelijkst.
Translate to English
visitors_1
8.4
ahenderson63
Steel
Played on: 3 September 2019 Review date: 3 September 2019Handicap: 23.6
I joined Best in June and was welcomed by everyone very quickly. The members and staff alike are all very friendly and accomodating. There is plenty of parking, which has basic shelter from the trees surrounding the course. The clubhouse is nice, the food and drinks there are excellent and the staff are really helpful and friendly. The terrace looks over the 10th hole an…
visitors_1
3.4
Berrie-Pelser
Silver
Played on: 1 September 2019 Review date: 2 September 2019Handicap: 8.3
De greens en fairway's lagen er erg slecht bij gister, ze zijn hobbelig en zitten vlekken in, is niet fijn spelen.
Translate to English
visitors_1
5.9
jandezwaan
Steel
Played on: 31 August 2019 Review date: 1 September 2019Handicap: 11.5
Baan ligt er belabberd bij. Hobbelige greens en faiway zeer kaal.
Translate to English
visitors_1
7.9
fysiobeijst
Steel
Played on: 30 August 2019 Review date: 30 August 2019Handicap: 26
We hebben binnen 4 uur met een flight van 4 18 holes gespeeld. Toch heeft een flight van 3 ons gepasseerd en is Gewoon de volgende hole na ons gaan spelen!
Translate to English
visitors_1
7.5
edwin
Gold
Played on: 30 August 2019 Review date: 6 September 2019Handicap: 9.6
Mooi weer en de baan lag er prima bij (zoals zoveel banen nu). Moeilijke holes in de bossen en de andere helft in open veld, is een goed maar moeilijke combinatie. Zeker de moeite waard deze baan een keer te spelen. Heb deze baan zeker 5x gespeeld afgelopen jaren en nog nooit mijn hcp gehaald, de baan is gewoon erg lastig en dat maakt het een fantastische uitdaging. Ik ko…
Translate to English
visitors_1
4.9
alicevanderwoude
Silver
Played on: 26 August 2019 Review date: 27 August 2019Handicap: 17.5
De baan ziet er redelijk uit. Sommige stukken zijn droog. Personeel van het restaurant was schandalig en onbeleefd. Bediening was uitermate slecht.
Translate to English
visitors_1
8.4
tom.bex
Steel
Played on: 25 August 2019 Review date: 26 August 2019Handicap:
Zeer mooie baan maar een vrij hard ondergrond. Helaas veel uitwerpselen van ganzen op de banen. Maar de baan en vooral het clubhuis hebben een heel mooie uitstraling en personeel is heel gastvrij. Dit was mijn eerste qualifying run maar vond een 18 holes run wel heel zwaar maar heb hem wel dooarstaan.
Translate to English
visitors_1
7.0
bjvmegen
Bronze
Played on: 21 August 2019 Review date: 9 December 2019Handicap: 22.6
Centrale ligging, clubhuis mag een metamorfose hebben. Helft van de baan erg open (open vlakte).
Translate to English
visitors_1
7.6
martinverm
Silver
Played on: 19 August 2019 Review date: 20 August 2019Handicap: 17.3
Bediening was vriendelijk maar wat traag. Eten was prima. Baan is goed. Bij reserveren was het druk maar in de baan niet veel van gemerkt. Er was een wegopbreking, maar op de website uitstekend aangegeven.
Translate to English
visitors_1
7.9
irmabuul
Steel
Played on: 18 August 2019 Review date: 18 August 2019Handicap: 28.4
Het was allemaal goed.
Translate to English
visitors_1
7.5
mikewschan
Steel
Played on: 18 August 2019 Review date: 23 August 2019Handicap: 18
gastvrije en hartelijk ontvangst. de bos holes zijn het mooist. de park vonden we wat minder spannend. 2x verkeerde kant op gelopen van hole naar volgende green.
Translate to English
visitors_1
7.5
m.simjouw
Steel
Played on: 15 August 2019 Review date: 16 August 2019Handicap: 26.6
De fairways zijn niet helemaal top maar dat weten jullie zelf ook al. Is wel jammer, want nu gaan er negatieve verhalen rond over de baan en dat jullie in zwaar weer verkeren. Hoorde ook vertellen dat andere banen in/rond Eindhoven er perfect bij liggen waardoor jullie leden dreigen te verkassen. Jammer, want Best is een mooie baan vind ik.
Translate to English
visitors_1
9.0
h_vorselaars
Steel
Played on: 15 August 2019 Review date: 16 August 2019Handicap: 25.1
Alles was prima verzorgd en heeft bijgedragen aan een prettige dag. Wel was het zoeken naar de juiste vlag op hole 14. Maar één punt viel tegen: 9 holes spelen, daarna lunchen en vervolgens weer 9 holes bleek niet mogelijk. Ook zakelijk gezien, begrijp ik dit niet.
Translate to English
visitors_1
8.4
franstop
Silver
Played on: 15 August 2019 Review date: 23 August 2019Handicap: 23.5
Er was een clublid erg boos op ons omdat we ons als gastspeler aan de regels gehouden hadden De marchal vertelde ons dat het de gewoonte is als je doorstart en de baan is vrij dat je gewoon mag doorstarten maar wij hadden een doorstart tijd gekregen daar hebben we op gewacht met de doorstart. Misschien als dit de regel is geen doorstart tijd meer meegeven aan gasten? V…
Translate to English
visitors_1
7.8
ajaxmaarn
Silver
Played on: 15 August 2019 Review date: 15 August 2019Handicap: 10.6
Tee-boxen zijn beter dan wat er gemiddeld in Nederland ligt. Fairways zijn goed; zo nu en dan kale plekken, maken het uitdagend en leuk. Greens had ik veel negatiefs over gehoord, maar waren goed. Oefenfaciliteiten zijn gewoon in orde. Ik mis, zoals bij veel banen, het afslaan van gras. Medewerkers zijn buitengewoon vriendelijk.
Translate to English
visitors_1
6.9
FrankdeKapper
Gold
Played on: 11 August 2019 Review date: 23 August 2019Handicap: 16.5
Weer een keertje gespeeld op deze baan. Het clubhuis is en blijft imposant. Nette en vriendelijke bediening. Goede oefenfaciliteiten. De baan is een bos en park baan. Hij lag er niet geweldig bij. De faiways hebben nog veel droge en kale plekken. De greens ook niet top. Jammer. Er zijn in de omgeving van Eindhoven toch een aantal die er nu duidelijk beter bij liggen.
Translate to English
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com