Golfbaan Westwoud (Westfriese): Reviews

visitors_1
8.5
tandarts
Steel
Played on: 3 May 2011 Review date: 3 May 2011Handicap: 5.2
Westfriese Golfclub
Geweldig uitdagende baan met sterk verschillende holes die blijven boeien. De gemoedelijke Westfriezen maken het dat je je welkom voelt op deze mooiste baan van Noord Holland
Translate to English
visitors_1
8.0
Jan-Gerrit
Steel
Played on: 3 May 2011 Review date: 3 May 2011Handicap: 23.2
Westfriese Golfclub
prima onderhouden en verzorgde golfbaan in het mooie Westfriesland, faciliteiten goed verzorgd en onderhouden. Baan wisselend van moeilijkheidsgraad, maar door hoogteverschil heel aantrekkelijk om te spelen. zeker de moeite waard om een keer te bezoeken
Translate to English
visitors_1
7.3
h van wijck
Bronze
Played on: 3 May 2011 Review date: 3 May 2011Handicap: 16.5
Westfriese Golfclub
De verschillen tussen de eerste negen (polderbaan) en de tweede negen (parkbaan) maakt het een complete, uitdagende baan. Oefenfaciliteiten: driving range oké, chipping area beperkt. Mooi clubhuis met goede uitstraling
Translate to English
visitors_1
7.5
mhoebe
Bronze
Played on: 18 October 2010 Review date: 18 October 2010Handicap: 26
Westfriese Golfclub
De Westfriese Golfclub is een leuke baan om af en toe te spelen, maar is absoluut geen omweg waard. Onderhoud, indeling en faciliteiten zijn prima, maar niet echt spectaculair. De eerste 9 zijn redelijk makkelijk en brengen je nooit echt in problemen. Pas bij de 2e 9 wordt het wat lastiger met wat hoogte verschillen en afstand. De laatste hole is erg leuk omdat je hier e…
Translate to English
visitors_1
8.4
milovw
Steel
Played on: 3 June 2010 Review date: 3 June 2010Handicap: 5.3
Westfriese Golfclub
Mooie spannende banen met op de 2de negen hoogteverschillen. Goede greens oefenfaciliteiten een beetje mager
Translate to English
visitors_1
9.0
swissfarms
Steel
Played on: 6 December 2009 Review date: 6 December 2009Handicap: 21
Westfriese Golfclub
A challenging course with some welcome hills! Greens in very good condition.
visitors_1
8.0
patty.smit14
Steel
Played on: 10 June 2009 Review date: 10 June 2009Handicap:
Zeer verrassende baan. beetje buitenland gevoel. Tweede negen kort, maar moet je slim spelen. niet domweg de driver uit de tas. Tweede negen ook mooie omen, heuvelachtig. Goede greens, mooie bunkers. Top qua onderhoud en vriendelijkheid personeel.
Translate to English
visitors_1
7.0
mchlpkr
Steel
Played on: 27 February 2008 Review date: 27 February 2008Handicap:
goed, maar geen top
Translate to English
visitors_1
7.0
arnold20
Steel
Played on: 18 February 2008 Review date: 18 February 2008Handicap:
deze baan is een mooie baan met 9 oude holes met een zeer ruime voldoende en 9 nieuwe ( 3 jaar 0) die een minder cijfer krijgen een 6 kom je gemiddeld op 7. zeer vriendelijke leden en een uitstekend heren 1 team goede bediening in een zeer mooi clubhuis. zeker de moeite waard om een keer te spelen
Translate to English
visitors_1
7.0
antoine
Gold
Played on: 16 February 2008 Review date: 16 February 2008Handicap: 15.1
Staat met name bekend om z'n gezelligheid en jeugdvriendelijkheid. Oude 9 tgv hoogte verschillen een echte uitdaging, lengte is niet belangrijk wel clubkeuze en nauwkeurigheid. Nieuwe 9 (nog) erg open en moeten nog groeien, alles heeft tijd nodig. In de wind kunnen deze holes meer dan lastig. Bediening in het clubhuis en leden zijn allervriendelijkst en ontvangen gastspel…
Translate to English
visitors_1
9.0
gdj.laan
Steel
Played on: 15 February 2008 Review date: 15 February 2008Handicap:
Uitdagende holes, geweldige potbunkers waar je helemaal in verdwijnt, zo'n baan verwacht je niet in de polder. Hole 19 is ook niet te versmaden.
Translate to English
visitors_1
8.0
dirkdegolfer
Silver
Played on: 13 February 2008 Review date: 13 February 2008Handicap: 9.6
leuke baan met spannende holes de baan lag er prima bij toen ik er speelde
Translate to English
visitors_1
9.0
zuiderbaan
Steel
Played on: 13 February 2008 Review date: 13 February 2008Handicap:
Mooiste, lastigste baan boven het Noordzeekanaal. Al drie jaar een 18 holes baan. Geen polder, laat staan polderlandschap in de buurt te bekennen. Wel het Westfriese "Oude land". Prachtige vergezichten vanaf de oude negen. Uitdagende baan met uitstekende greens.
Translate to English
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com