Golfbaan Westwoud (Westfriese): Reviews

Share
visitors_1
8.1
janmolegraaf
Bronze
Played on: 5 August 2019 Review date: 7 August 2019Handicap: 21.9
Prachtige baan, goed onderhouden, vriendelijke mensen en restaurant ook top. Gebruik gemaakt van anwbgolf aanbieding dan mooie prijs anders wat aan de hoge kant.

Reply from Golfbaan Westwoud (Westfriese) — 11 August 2019

Beste Jan, Fijn om te horen dat u een goede ervaring heeft gehad op onze baan en de club als gastvrij heeft ervaren. Graag tot ziens bij de Westfriese. Met sportieve groet, De Caddiemaster
Translate to English
visitors_1
7.7
wesgolf
Bronze
Played on: 31 July 2019 Review date: 31 July 2019Handicap: 18.5
Via de ANWB-actie (2=1 greenfee) bij Westwoud uitgekomen. Werkelijk waar een pareltje in West-Friesland. De baan ligt er goed bij, de greens zijn in goede condities en de ontvangst was allervriendelijkst. De holes zijn uitdagend, zeker met een stevige westelijke wind. Daarnaast is de elevatie van met name de tweede negen erg leuk voor het spel. Het enige minpunt in de ba…

Reply from Golfbaan Westwoud (Westfriese) — 3 August 2019

Beste Wesgolf, Bedankt voor uw review van onze club. Fijn dat u via de actie eens onze baan bent komen spelen. Uw opmerkingen zullen wij meenemen. Graag nog eens tot ziens bij de Westfriese. Met sportieve groet, De Caddiemaster
Translate to English
visitors_1
8.2
joop.broeren
Bronze
Played on: 30 July 2019 Review date: 31 July 2019Handicap: 20
Mooie baan. Gastvrije club.

Reply from Golfbaan Westwoud (Westfriese) — 31 July 2019

Beste Joop, Bedankt voor uw mooie cijfers voor onze baan. Fijn dat u de ontvangst als gastvrij heeft ervaren. Met sportieve groet, De Caddiemaster
Translate to English
visitors_1
8.0
jan_molenaar
Gold
Played on: 27 July 2019 Review date: 7 August 2019Handicap: 13.3
De baan maakt een goed verzorgde indruk, vanaf het moment dat je de parkeerplaats oprijd tot en met het gezellige terras na afloop. Het mooiste deel van de baan blijven de holes op het oude deel van de baan. De nieuwe holes hebben een open polder karakter.

Reply from Golfbaan Westwoud (Westfriese) — 11 August 2019

Beste Jan, Een mooi compliment dat de baan zo goed verzorgd is. Dank u wel hiervoor. De banen hebben inderdaad een zeer verschillend karakter. Holes 10 tot en met 18 blijven bij veel mensen geliefd. Hopelijk heeft u genoten van uw dag op de club. Met sportieve groet, De Caddiemaster
Translate to English
visitors_1
7.5
lisette.van.d
Steel
Played on: 22 July 2019 Review date: 23 July 2019Handicap: 30.2
De baan is echt prachtig maar het clubhuis en het terras mogen wel iets meer sfeer hebben.

Reply from Golfbaan Westwoud (Westfriese) — 29 July 2019

Beste Lisette, Bedankt voor uw complimenten over de baan. Uw opmerking betreft de sfeer van het clubhuis en het terras zullen wij meenemen en proberen er meer in te brengen. Met sportieve groet, De Caddiemaster
Translate to English
visitors_1
8.0
p.gootjes9
Steel
Played on: 21 July 2019 Review date: 22 July 2019Handicap:
Mooi onderhouden baan met voldoende uitdaging. Horeca personeel is vriendelijk en goed geïnformeerd. Aantrekkelijke aanbiedingen.

Reply from Golfbaan Westwoud (Westfriese) — 29 July 2019

Beste P. Gootjes, Wij proberen inderdaad onze arrangementen scherp te prijzen, zodat ook spelers van buitenaf graag te gast zijn. Fijn dat u een goede ervaring heeft gehad bij de Westfriese en graag tot ziens. Met sportieve groet, De Caddiemaster
Translate to English
visitors_1
9.0
ray.130168
Steel
Played on: 21 July 2019 Review date: 22 July 2019Handicap: 24.3
Top baan.

Reply from Golfbaan Westwoud (Westfriese) — 29 July 2019

Beste Ray, Wij zijn blij dit te horen. Met sportieve groet, De Caddiemaster
Translate to English
visitors_1
8.7
esther.tierie
Bronze
Played on: 21 July 2019 Review date: 22 July 2019Handicap: 9.8
Als greenfee speler geweldig ontvangen, ook in de horeca een goede ontvangst gehad...

Reply from Golfbaan Westwoud (Westfriese) — 29 July 2019

Beste Esther, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn dat u uw ontvangst als zo prettig hebt ervaren. Graag tot ziens bij de Westfriese, De Caddiemaster
Translate to English
visitors_1
8.7
kerkvlietsandra
Steel
Played on: 20 July 2019 Review date: 20 July 2019Handicap: 25.9
Banen waren erg goed onderhouden, alles net genaaid, daardoor warm de greens heel erg snel (moeilijk).

Reply from Golfbaan Westwoud (Westfriese) — 20 July 2019

Beste Sandra, Bedankt voor uw beoordeling. Onze greenkeepers werken hard om de baan zo goed mogelijk te houden. Het gras was inderdaad net gemaaid met extra snelle greens als gevolg. Hopelijk tot ziens bij de Westfriese. Met sportieve groet, De Caddiemaster
Translate to English
visitors_1
7.7
marco2
Steel
Played on: 19 July 2019 Review date: 21 July 2019Handicap: 21.5
de golf baan is echt super uitdagend en lichter mooie bij. Het is jammer dat de kleedkamer ver achter in het pand zijn Weg gestopt. En het restaurant boven zit. Maar voor de rest er leuk personeel (kan wel wat uitbundiger zijn en uitstralen dat ze daar met plezier aan het werk zijn).

Reply from Golfbaan Westwoud (Westfriese) — 21 July 2019

Beste Marco, Bedankt voor het geven van uw feedback over verbeterpunten van onze club. Wij zullen dit meenemen. Hopelijk heeft u genoten van uw dag golf. Met sportieve groet, De Caddiemaster
Translate to English
visitors_1
10.0
amvandonge
Steel
Played on: 19 July 2019 Review date: 19 July 2019Handicap: 44
Heel mooie golfbaan Wat mij inziens beter kan is de controle na 17:00. Als ik na vijf uur met mijn vrouw ga lopen kom ik toch af en toe mensen tegen zonder label aan hun tas of een lidmaatschap kaart. Dit is het enige wat mij betreft wat misschien iets beter kan.

Reply from Golfbaan Westwoud (Westfriese) — 20 July 2019

Beste A. M. van Donge, Bedankt voor uw beoordeling en opmerking. Dit is inderdaad een punt wat onze aandacht verdient. Graag tot ziens. Met sportieve groet, De Caddiemaster
Translate to English
visitors_1
8.5
Witteveenonline
Bronze
Played on: 18 July 2019 Review date: 23 July 2019Handicap: 5.9
Iets meer oefenfaciliteiten zou mooi zijn, verder echt een van de beste golfbanen in NH.

Reply from Golfbaan Westwoud (Westfriese) — 29 July 2019

Beste Witteveen, Bedankt voor uw feedback en compliment voor onze baan. Met sportieve groet, De Caddiemaster
Translate to English
visitors_1
9.0
DCOLLINS866
Silver
Played on: 17 July 2019 Review date: 19 July 2019Handicap: 21.5
Super course. Friendly reception. Tee boxes and fairways in excellent condition. Greens difficult to read but true. Restaurant staff also friendly and menu choice varied and good quality. Will definitely return.

Reply from Golfbaan Westwoud (Westfriese) — 20 July 2019

Dear D. Collins, Thank you very much for rating our course. Our greenkeepers work hard to create the best conditions possible. Our new chef will be glad to hear that his menu is appreciated and we are glad to welcome you back in the future. Kind regards, The Caddymaster
Translate to English
visitors_1
9.3
c.vanderhart
Steel
Played on: 8 July 2019 Review date: 9 July 2019Handicap: 16.4
Met de nieuwe kok is het een feestje om er te golfen en daarna een lekker hapje te eten.

Reply from Golfbaan Westwoud (Westfriese) — 10 July 2019

Beste c. vanderhart, Wij zijn blij te lezen dat u onze nieuwe kok zo goed vindt. Zo wordt de hele golf ervaring weer wat beter. Met sportieve groet, De Caddiemaster
Translate to English
visitors_1
7.7
myra.quint
Bronze
Played on: 7 July 2019 Review date: 7 July 2019Handicap: 36
Altijd fijn om hier te spelen. Vriendelijke ontvangst en de baan zoals gewoonlijk weer goed verzorgd. Lekker gegeten na afloop. Clubhuis blijft een beetje saai...

Reply from Golfbaan Westwoud (Westfriese) — 10 July 2019

Beste myra. quint, Leuk om te lezen dat uw ervaring weer een succes was! Als u ideeën heeft om het clubhuis op te vrolijken horen we het graag. Met sportieve groet, De Caddiemaster
Translate to English
visitors_1
8.0
pvasseur1947
Steel
Played on: 4 July 2019 Review date: 19 August 2019Handicap: 9.8
De baan ligt er goed bij. Het personeel is klantvriendelijk en professioneel. Wellicht zou er een toilet bij hole 6 kunnen worden geplaatst (zeker voor de dames).

Reply from Golfbaan Westwoud (Westfriese) — 21 August 2019

Beste pvasseur1947, Fijn dat u een positieve ervaring heeft gehad bij ons. We gaan kijken of we onze voorzieningen kunnen uitbreiden. Met sportieve groet, De Caddiemaster
Translate to English
visitors_1
9.0
gerardbiochek
Steel
Played on: 3 July 2019 Review date: 15 July 2019Handicap: 4.5
Alles prima bijzonder vriendelijke ontvangst en heel gezellig.

Reply from Golfbaan Westwoud (Westfriese) — 20 July 2019

Beste Gerard, Erg bedankt voor uw beoordeling van onze club. Hopelijk heeft u een fijne ronde kunnen spelen. U bent altijd welkom nog eens een ronde te spelen. Met sportieve groet, De Caddiemaster
Translate to English
visitors_1
9.1
akuin
Steel
Played on: 2 July 2019 Review date: 5 July 2019Handicap: 30.6
De ontvangst prima, de baan echt prachtig en top onderhouden en uitdagend. Uitstekende bewegwijzering. Saaie uitstraling clubhuis... prima keuken.

Reply from Golfbaan Westwoud (Westfriese) — 10 July 2019

Beste akuin, Bedankt voor uw feedback en fijn dat u van onze baan heeft genoten. We doen ons uiterste best om ons clubhuis minder saai te maken. Kom nog een keer langs om te kijken of het ons is gelukt! Met sportieve groet, De Caddiemaster
Translate to English
visitors_1
9.0
c.boon
Steel
Played on: 29 June 2019 Review date: 6 July 2019Handicap: 12.8
Goeie baan, snelle greens. Erg gastvrije ontvangst. Heerlijke appeltaart. En de tostis op boerenland brood waren prima.

Reply from Golfbaan Westwoud (Westfriese) — 10 July 2019

beste c. boon, Fijn dat u een plezierige dag heeft gehad. We zullen de positieve feedback doorgeven aan het personeel! Hopelijk tot snel! Met sportieve groet, De Caddiemaster
Translate to English
visitors_1
8.9
CornelisJDijkers
Gold
Played on: 27 June 2019 Review date: 3 July 2019Handicap: 14.3
Speelde samen met partner mbv greenfree voucher. Prima ontvangst door caddymaster en in clubhuis. Baan lag er prima bij, eerste negen redelijk vlak tweede negen stuk lastiger te spelen als je daar voor het eerst komt. Wel mooi met die hoogteverschillen.

Reply from Golfbaan Westwoud (Westfriese) — 10 July 2019

Beste CornelisJDijkers, Fijn dat u een goede ervaring hebt gehad bij ons. Als u voor de tweede keer komt zullen de laatste holes inderdaad al wat makkelijker zijn. We zullen aan de greenkeepers doorgeven dat de baan er goed bij ligt. Met sportieve groet, De Caddiemaster
Translate to English
visitors_1
8.9
kees.brood
Steel
Played on: 27 June 2019 Review date: 20 July 2019Handicap: 23
Mooie en uitdagende baan die er goed onderhouden bij ligt. We waren met een groep en zijn uitermate gastvrij ontvangen en hebben lekker geluncht en gedineerd.

Reply from Golfbaan Westwoud (Westfriese) — 20 July 2019

Beste Kees, Bedankt voor uw lovende woorden. Fijn dat u een positieve ervaring heeft gehad op onze club. Graat tot ziens bij de Westfriese. Met sportieve groet, De Caddiemaster
Translate to English
visitors_1
8.0
HuubSmeets9
Steel
Played on: 27 June 2019 Review date: 19 July 2019Handicap: 16.1
Combinatie van links- en bosbaan. Prettig om te spelen en genoeg uitdaging!

Reply from Golfbaan Westwoud (Westfriese) — 20 July 2019

Beste Huub, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn trots op onze variërende baan. Hopelijk heeft u genoten van uw ronde. Met sportieve groet, De Caddiemaster
Translate to English
visitors_1
8.3
dennisaalbers
Bronze
Played on: 26 June 2019 Review date: 12 July 2019Handicap: 18.4
Mooie golfbaan die goed onderhouden is. De roughs waren wat dik waardoor afstandsverlies behoorlijk was. Ondanks de warmte de afgelopen dagen was het super netjes en de greens waren goed en snel.

Reply from Golfbaan Westwoud (Westfriese) — 14 July 2019

Beste Dennis, Bedankt voor de complimenten. Onze greenkeepers proberen de baan zo goed mogelijk te houden. We zullen uw opmerking over de rough meenemen. Bedankt daarvoor. Met sportieve groet, De Caddiemaster
Translate to English
visitors_1
7.7
annemiekeb
Gold
Played on: 20 June 2019 Review date: 23 June 2019Handicap: 12
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
3
Mooie oefenfaciliteiten. De baan lag er goed bij, mooie vergezichten. Sommige afslagplaatsen zijn niet vlak, dat maakte het wel minder gemakkelijk afslaan. De greens waren goed en ook lastig, m.n. door de vele glooiingen. We hadden een leuke dag en waren prettig verrast over deze baan. Een minpuntje is er ook: de trap in het clubhuis is vrij stijl, je gebruikt dan ook s…

Reply from Golfbaan Westwoud (Westfriese) — 10 July 2019

Beste annemiekeb, Blij te lezen dat u een positieve ervaring heeft gehad op onze golfbaan. We zullen de greenkeepers laten weten dat ze goed werk verrichten. Ook zullen we er beter op letten dat alles in het clubhuis schoon is en niet kleeft. Bedankt voor uw feedback en hopelijk tot snel. Met sportieve groet, De Caddiemaster
Translate to English
visitors_1
8.5
redblokker
Bronze
Played on: 20 June 2019 Review date: 3 July 2019Handicap: 11
Leuke golfbaan.

Reply from Golfbaan Westwoud (Westfriese) — 10 July 2019

Beste redblokker, We hopen dat u het leuk genoeg vindt om vaker langs te komen. Met sportieve groet, De Caddiemaster
Translate to English
visitors_1
8.7
tapijthuis
Steel
Played on: 18 June 2019 Review date: 26 June 2019Handicap: 16
Geweldig.

Reply from Golfbaan Westwoud (Westfriese) — 10 July 2019

Beste tapijthuis, Soms is er met één woord alles gezegd. Met sportieve groet, De Caddiemaster
Translate to English
visitors_1
6.9
info6154
Steel
Played on: 13 June 2019 Review date: 14 June 2019Handicap: 14.5
uitstraling clubhuis is zeer gedateerd. Mag wel eens een frisse wind doorheen.

Reply from Golfbaan Westwoud (Westfriese) — 10 July 2019

Beste info6154, Bedankt voor uw feedback. Als u ideeën over wat u graag zou zien, gaan wij ons best doen om onze uitstraling te verbeteren. Met sportieve groet, De Caddiemaster
Translate to English
visitors_1
9.0
rombout1
Steel
Played on: 7 June 2019 Review date: 14 July 2019Handicap: 18
ga zo door.

Reply from Golfbaan Westwoud (Westfriese) — 20 July 2019

Beste Rombout1, Bedankt voor uw mooie cijfers voor onze club! Met sportieve groet, De Caddiemaster
Translate to English
visitors_1
7.4
ra.minks
Steel
Played on: 5 June 2019 Review date: 5 June 2019Handicap: 38
het restaurant heeft goede kwaliteit maar mist vooral sfeer.

Reply from Golfbaan Westwoud (Westfriese) — 15 June 2019

Beste ra. minks, Bedankt voor de feedback. Wij zullen zien hoe we onze brasserie meer sfeer kunnen geven. Hopelijk heeft u wel een mooie dag gehad en goed kunnen spelen op onze baan. Met sportieve groet, De Caddiemaster
Translate to English
visitors_1
6.0
Golfing
Silver
Played on: 4 June 2019 Review date: 16 July 2019Handicap: 19
Eerder ook een keer geweest. Het is een mooie baan, zeker de eerste lus, maar het mist sfeer en gezelligheid.

Reply from Golfbaan Westwoud (Westfriese) — 20 July 2019

Beste Golfing, Fijn dat u de baan er mooi bij vindt liggen. Bedankt voor uw feedback betreft de sfeer. We zullen proberen dit te verbeteren aan ons clubhuis. Als u ideeën heeft om het clubhuis op te vrolijken horen wij het ook graag. Met sportieve groet, De Caddiemaster
Translate to English
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com