Golfbaan Westwoud (Westfriese): Reviews

Share
visitors_1
9.8
l.schaaf
Steel
Played on: 3 June 2019 Review date: 3 June 2019Handicap: 13
Baan ligt er prima bij, compliment voor de greenkeepers.

Reply from Golfbaan Westwoud (Westfriese) — 4 June 2019

Beste l. schaaf, Fijn dat u onze baan heeft mogen spelen wanneer het er zo goed bij ligt. De greenkeepers werken erg hard om de baan zo perfect mogelijk voor u te prepareren. Hopelijk tot snel! Met sportieve groet, De Caddiemaster
Translate to English
visitors_1
8.4
snellius
Silver
Played on: 29 May 2019 Review date: 11 July 2019Handicap: 34.5
Deze baan stond al een tijd op ons lijstje om er een keer te spelen. Op uitnodiging van een van de leden 18 holes kunnen spelen. Voldeed ruimschoots aan onze verwachtingen en ook het weer werkte prima mee. De ontvangst was prima, de baan was echt prachtig en goed onderhouden en uitdagend. Goede bewegwijzering en goede adviezen van onze gastheer. We komen er graag nog eens…

Reply from Golfbaan Westwoud (Westfriese) — 11 July 2019

Beste snellius, Kunt u eindelijk weer een golfbaan van de lijst strepen. Goed om te horen dat u een positieve ervaring heeft gehad. U bent altijd welkom om nog een keer te komen spelen. Met vriendelijke groet, De Caddiemaster
Translate to English
visitors_1
8.7
JohnvanderTol
Gold
Played on: 29 May 2019 Review date: 29 May 2019Handicap: 11.8
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
2
Uitstekende golfbaan met diversiteit van holes. De ene keer (holes 2 t/m 9) open uitstraling, vlak met veel water en waar de wind een belangrijke rol kan spelen. De andere holes (1,10 t/m 18) meer park holes, geonduleerd met technische fairways waar een goed course management helpt voor een goede score. Hole informatie uitstekend, idem de oefenfaciliteiten (drivingrange, …

Reply from Golfbaan Westwoud (Westfriese) — 4 June 2019

Beste JohnvanderTol, Fijn dat u heeft genoten van de afwisseling van onze baan. We zijn er erg trots op dat er zoveel variatie tussen de eerste en tweede 9 zit. Wel vervelend dat u last had van de teeboxen. We zijn ervan bewust dat ze niet allemaal even plat zijn. We zijn ze aan het renoveren. We hopen u in de toekomst weer terug te zien. Met sportieve groet, De Caddiemaster
Translate to English
visitors_1
8.5
mark.robinson
Steel
Played on: 28 May 2019 Review date: 28 May 2019Handicap:
the whole atmosphere from staff and over players was nice and polite, i felt there was no language barrier at all as even tho i do not speak Dutch. I can not think of any improvements off hand the course is well laid out and easy to navigate. I did not like the hi banks close to water as the ball is more likely to roll into the water when on the landing on the top of the …

Reply from Golfbaan Westwoud (Westfriese) — 29 May 2019

Dear mark. robinson, Glad to hear you enjoyed your experience at Golfbaan Westwoud. We try to make you feel welkom at our course. The banks next to the water are there to make some holes more challenging. We hope to welkom you back in the near future. Kind regards, The Caddiemaster
visitors_1
8.0
mfmdij
Bronze
Played on: 24 May 2019 Review date: 24 May 2019Handicap: 20.5
We speelden met een E-voucher van G4NL (2:1) en dat maakt het zeer interessant. De normale greenfee ad €65,- vind ik teveel. Vriendelijk ontvangst. Leuke afwisselende baan met erg snelle greens. We komen zeker nog een keer terug ?.

Reply from Golfbaan Westwoud (Westfriese) — 25 May 2019

Beste mfmdij, Goed om te horen dat jullie een fijne dag hebben gehad. U bent ook altijd van harte welkom met onze Westwoud Deal. Met sportieve groet, De Caddiemaster
Translate to English
visitors_1
9.1
cplokje
Steel
Played on: 22 May 2019 Review date: 4 June 2019Handicap: 8.3
Met de winterballen van HGC een geweldige slotdag gehad op de Westfriese! Mooie baan, goede organisatie, uitstekende bediening met heerlijk eten is een sfeervol clubhuis! Voor herhaling vatbaar! Namens winterballen bedankt!

Reply from Golfbaan Westwoud (Westfriese) — 4 June 2019

Beste cplokje, Leuk om te horen dat u uw slotdag zo positief heeft ervaren bij ons. Zo te horen zijn we op de goede weg om de ervaring bij ons zo prettig mogelijk te maken. We hopen u in de toekomst weer te mogen ontvangen, en dan kunt u ons vertellen of het nog steeds zo goed is. Met sportieve groet, De Caddiemaster
Translate to English
visitors_1
8.0
p heijnis
Bronze
Played on: 21 May 2019 Review date: 23 May 2019Handicap: 9.9
Als afsluiting van de Winterballencompetitie met 24 man het arrangement geboekt van 69 euro. Voortreffelijk! Gastvrije mensen. Mooie uitdagende baan, goed diner en aardige mensen in de horeca.

Reply from Golfbaan Westwoud (Westfriese) — 25 May 2019

Beste P. Heijnis, Bedankt voor uw beoordeling. Goed om te horen dat jullie de Winterballencompetitie zo mooi hebben kunnen afsluiten! We werken hard om onze gasten een mooie ervaring te bieden. Met sportieve groet, De Caddiemaster
Translate to English
visitors_1
8.7
hanskret
Silver
Played on: 18 May 2019 Review date: 4 June 2019Handicap: 14.7
vriendelijke ontvangst, goede sfeer. Prachtige golfbaan. Niet gemakkelijk maar goed te spelen. Prijs/kwaliteit goed, temeer daar we de vorige keer een voucher hadden gekregen.

Reply from Golfbaan Westwoud (Westfriese) — 15 June 2019

Beste hanskret, Goed om te horen dat jullie onze baan er mooi bij vinden liggen. Het is inderdaad een uitdagende baan om te spelen. U bent van harte welkom nog eens terug te komen. Wie weet is onze Westwoud Deal wel iets voor u. Met sportieve groet, De Caddiemaster
Translate to English
visitors_1
9.0
ewbrouwer1965
Bronze
Played on: 18 May 2019 Review date: 19 May 2019Handicap: 17.2
Ondanks dat mijn roots in West-Friesland liggen, de eerste keer deze mooie baan gespeeld. Lag er prima bij, bij het aan komen rijden wordt je direct blij. Alles ziet er zeer verzorgd uit. Door de westfriese gastvrijheid was het een zeer aangenaam verblijf.

Reply from Golfbaan Westwoud (Westfriese) — 19 May 2019

Beste E. W. Brouwer, Leuk om te horen dat u als West-Fries voor het eerst te gast bent geweest op onze baan en dat u de ontvangst als welkom hebt ervaren. We nodigen u van harte uit om nog eens langs te komen. Met sportieve groet, De Caddiemaster
Translate to English
visitors_1
9.0
hans01
Steel
Played on: 8 May 2019 Review date: 21 May 2019Handicap: 19.8
Alles boven verwachting!

Reply from Golfbaan Westwoud (Westfriese) — 22 May 2019

Beste hans01, Fijn dat u positief bent verrast! We kijken ernaar uit om u in de toekomst nogmaals te mogen ontvangen. Met sportieve groet, De Caddiemaster
Translate to English
visitors_1
7.4
ntmboon
Steel
Played on: 28 April 2019 Review date: 28 April 2019Handicap: 18.9
Driving range is goed, rest van de oefenfaciliteiten zijn krap bemeten. Schoonmaakmogelijkheid voor karren en schoenen is heel matig. De baan zelf is prima.

Reply from Golfbaan Westwoud (Westfriese) — 29 April 2019

Beste ntm boon, Bedankt voor uw feedback. We zullen gaan nadenken hoe we de schoonmaakmogelijkheden kunnen verbeteren. Als u daar ideeën of suggesties voor heeft hoor ik het graag! Met vriendelijke groet, De Caddiemaster
Translate to English
visitors_1
8.9
c.vanderhart
Steel
Played on: 28 April 2019 Review date: 29 April 2019Handicap: 16.4
Helaas geen par 3 baan.

Reply from Golfbaan Westwoud (Westfriese) — 29 April 2019

Beste c. vanderhart, Klopt, helaas hebben we niet de ruimte en mogelijkheden om op dit moment hier iets aan te doen. We hopen dat u wel van onze 18 holes heeft kunnen genieten. Met vriendelijke groet, De Caddiemaster
Translate to English
visitors_1
9.1
nathaliehelmer
Steel
Played on: 26 April 2019 Review date: 26 April 2019Handicap: 16.7
Prima onderhouden baan, leuk clubhuis met mooi terras, zeer gastvrije bediening en ook zeer vriendelijke, gastvrije manager. Hele leuke middag gehad. Greens en fairways lagen er prima bij!

Reply from Golfbaan Westwoud (Westfriese) — 29 April 2019

Beste Nathalie, Fijn dat u een leuke middag heeft gehad. We werken hard om er voor u een zo leuke mogelijke ervaring te verzorgen. Hartelijk bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, De Caddiemaster
Translate to English
visitors_1
8.1
golf magic golf
Bronze
Played on: 26 April 2019 Review date: 27 April 2019Handicap: 17
Een feestje! De greenfee is wat hoog, maar dat kun je compenseren met de dagactie. Baan prima onderhouden en uitdagend. Welkom in het clubhuis geweldig. Haast bijzonder in deze tijd.

Reply from Golfbaan Westwoud (Westfriese) — 29 April 2019

Beste golf magic golf, Wat een leuke reactie! Wij zijn blij dat u het naar uw zin heeft gehad. U bent altijd welkom voor de Westwoud deal en u mag iedereen meenemen die u wilt! Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, De Caddiemaster
Translate to English
visitors_1
8.9
rstokman71
Steel
Played on: 22 April 2019 Review date: 23 April 2019Handicap: 19
Schitterend en goed onderhouden baan. Grens zijn nog niet top, maar dat komt denk ik doordat het nog vroeg in het seizoen is. Waren net behandeld met o.a. zand.

Reply from Golfbaan Westwoud (Westfriese) — 24 April 2019

Beste rstokman71, Fijn dat u heeft genoten van onze baan. Het klopt dat de greens nog wat aandacht nodig hebben na de winter. Ik nodig u graag uit om in de zomer onze greens echt uit te proberen! Met sportieve groet, De Caddiemaster
Translate to English
visitors_1
8.4
ouwekwek
Steel
Played on: 22 April 2019 Review date: 23 April 2019Handicap: 15.2
Zeer goed onderhouden baan met genoeg afwisseling en uitdaging. Vriendelijk en vakkundig personeel.

Reply from Golfbaan Westwoud (Westfriese) — 24 April 2019

Beste ouwekwek, Goed om te horen dat u vriendelijk bent ontvangen op Golfbaan Westwoud. Ik zal doorgeven aan de greenkeepers dat ze het goed hebben gedaan deze periode! Met sportieve groet, De Caddiemaster
Translate to English
visitors_1
8.9
timmeisner
Steel
Played on: 20 April 2019 Review date: 21 April 2019Handicap: 47
Leuke baan. Jammer dat het maar 2x9 holes zijn.

Reply from Golfbaan Westwoud (Westfriese) — 23 April 2019

Beste timmeisner, Fijn dat u heeft genoten van onze baan! We willen zelf ook graag meer holes om te spelen, maar we hebben onze handen al vol aan onze 18 holes! Met sportieve groet, De Caddiemaster
Translate to English
visitors_1
8.0
BBB
Silver
Played on: 19 April 2019 Review date: 20 April 2019Handicap: 19.5
Op Goede Vrijdag met ons "golfclubje" in Westwoud gespeeld, heerlijk voorjaarsweer met een verradelijk stevig briesje! Ontvangst was hartelijk en het clubhuis is van alle gemakken voorzien! Oefenfaciliteiten prima alleen een zeer korte driving range. Hier kwamen we zelf achter toen we op de green van hole 1 stonden te putten en er 2 ballen naast ons neerkwamen. Iemand h…

Reply from Golfbaan Westwoud (Westfriese) — 23 April 2019

Beste BBB, Leuk dat u langs bent gekomen om op onze golfbaan te spelen. We proberen de drivingrange streng te controleren, maar het blijft lastig te garanderen dat niemand over het net slaat. Onze excuses hiervoor. Blij te horen dat u van de afwisseling tussen de eerste en tweede negen holes heeft genoten. Het klopt inderdaad dat de greens nog niet in hun beste staat zijn. het onderhoud op de greens is al lastig, maar in deze tijd van het jaar waarin de temperaturen zo schommelen wordt het bijna onmogelijk om ze in uitstekende staat te krijgen. Ik moedig u aan om in de zomer nog een keer langs te komen wanneer onze green er perfect bij liggen. Met sportieve groet, De Caddiemaster
Translate to English
visitors_1
8.4
dick67
Bronze
Played on: 8 April 2019 Review date: 8 April 2019Handicap: 18.9
Het blijft een mooie baan waar je hartelijk wordt ontvangen.

Reply from Golfbaan Westwoud (Westfriese) — 9 April 2019

Beste dick67, Ik ben blij te horen dat we u elke keer een plezier bezoek mogen geven. En dat zullen we in de toekomst ook zeker blijven doen. Met sportieve groet, De Caddiemaster
Translate to English
visitors_1
7.7
FlorisG
Silver
Played on: 7 April 2019 Review date: 8 April 2019Handicap: 8.3
Zondag jl. vanwege de NGF competitie de eerste speeldag op de Westfriese mogen hebben. Qua weer was er niks te klagen met de lentedag en bijbehorende temperatuur en zonneschijn. Het clubhuis is modern opgezet. De begane grond heeft de golfshop, kleedkamers en toiletten. De bovenverdieping is het clubhuis/restaurant en terras. Vanuit het terras heb je goed zicht op hole 1…

Reply from Golfbaan Westwoud (Westfriese) — 9 April 2019

Beste Floris, Dit klinkt als een mooie introductie bij Golfbaan Westwoud. Ik hoop dat u ook goed heeft gespeeld tijdens de competitie. En we zullen ervoor zorgen dat de baan in augustus er nog beter bij ligt! Met sportieve groet, De Caddiemaster
Translate to English
visitors_1
8.8
GeGroen
Bronze
Played on: 7 April 2019 Review date: 8 April 2019Handicap: 9.2
Hele mooie fairways en mooie snelle greens. Mooie kleedruimtes. Prijs is zoals op zoveel banen te hoog. Golfen moet een volkssport worden.

Reply from Golfbaan Westwoud (Westfriese) — 9 April 2019

Beste GeGroen, Fijn om te horen dat u de kwaliteit van onze baan goed vindt. Dit zijn helaas ook de factoren die de prijs van de baan bepalen. Wel hebben we als alternatief vele acties en aanbiedingen die de prijs nog aantrekkelijker maken. Bijvoorbeeld onze Westwoud Deal of onze 2 for 1 aanbieding! We hopen u nog een keer te mogen verwelkomen op onze golfbaan. Met sportieve groet, De Caddiemaster
Translate to English
visitors_1
8.3
janwillem3
Gold
Played on: 5 April 2019 Review date: 5 April 2019Handicap: 8.4
Baan ligt er prachtig bij. Verschil tussen de eerste en tweede negen is groot, qua lay-out, maar ook de greens. Geeft het gevoel dat je op een Links- course en een Bosbaan speelt. Ook leuk om mee te maken.

Reply from Golfbaan Westwoud (Westfriese) — 7 April 2019

Beste Jan Willem, Bedankt voor uw compliment en fijn dat u een goede ronde heeft kunnen spelen op onze baan. Het verschil tussen de eerste 9 holes als polderbaan en de tweede 9 holes in het bosgebied is inderdaad groot en maken het een variërende, maar ook uitdagende baan! Met sportieve groet, De Caddiemaster
Translate to English
visitors_1
8.0
veldbun
Silver
Played on: 2 April 2019 Review date: 9 April 2019Handicap: 25.5
Vriendelijk ontvangst, de baan lag er prima bij, mooie fairways en de greens waren eveneens in prima staat. Het leuke van deze baan is dat twee verschillende uitstralingen hebt. De eerste 9 holes een polderbaan en de tweede 9 een heuvelachtige (oude belt) baan met mooie hoogte verschillen. De keuken is van een goede kwaliteit, hier kunt u gerust blijven eten.

Reply from Golfbaan Westwoud (Westfriese) — 10 April 2019

Beste veldbun, Ik ben blij om te horen dat u heeft genoten van de baan en de brasserie. Ik zal aan de greenkeepers doorgeven dat hun harde werken niet voor niets was. Ik hoop u deze zomer nog een keer te mogen ontvangen! Met sportieve groet, De Caddiemaster
Translate to English
visitors_1
8.2
jan48
Bronze
Played on: 2 April 2019 Review date: 8 April 2019Handicap: 25
Prachtige baan in de vrije natuur met vee; "water" op de eerste 9, em prachtige parkheuvels op de tweede 9.

Reply from Golfbaan Westwoud (Westfriese) — 9 April 2019

Beste Jan, Ik hoop dat u heeft genoten van onze baan. En uiteraard bent u altijd welkom om nog een keer langs te komen. Met sportieve groet, De Caddiemaster
Translate to English
visitors_1
7.1
ansenwillem
Silver
Played on: 23 February 2019 Review date: 25 February 2019Handicap: 15.8
we hebben gespeeld op een lenteachtige zondag in februari. De club heeft voldoende parkeermogelijkheden. De ontvangst in het clubhuis was vriendelijk en vookomend.. Er waren geen birdieboekjes De club werkt met starttijden. Of het door het weer kwam weten we niet maar de baan zat helemaal vol. Voor en achter ons moest telkens worden gewacht, wat aanleiding gaf voor de f…

Reply from Golfbaan Westwoud (Westfriese) — 26 February 2019

Beste ansenwillem, Bedankt voor uw feedback. Wat vervelend dat de flight achter u wat ongeduldig was. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Ook gaan we aan de slag met de route tussen de holes duidelijker aan te geven met bordjes. Toch fijn dat u met plezier 18 holes heeft kunnen lopen bij ons. Hopelijk tot ziens! Met sportieve groet, De Caddiemaster
Translate to English
visitors_1
8.3
Martinus
Bronze
Played on: 15 February 2019 Review date: 19 February 2019Handicap: 15.9
De greenkeepers hebben hier goed werk verricht deze herfst/winter periode de baan ligt er prachtig bij. Voor de eerste keer hier gespeeld en was het af en toe even zoeken waar de volgende afslag zich bevond. De ontvangst was uiterst vriendelijk en de koffie en broodjes smaakten prima. Zeker een baan om terug te komen.

Reply from Golfbaan Westwoud (Westfriese) — 23 February 2019

Beste Martinus, Onze greenkeepers hebben hard gewerkt om de baanconditie optimaal te houden. Het is dan ook fijn zo een compliment te krijgen. Ook bedankt voor uw feedback betreft de bewegwijzering. Dit zullen wij meenemen. Graag tot ziens bij de Westfriese, De Caddiemaster
Translate to English
visitors_1
7.8
EricavanStralen
Bronze
Played on: 2 January 2019 Review date: 2 January 2019Handicap: 20.5
clubs_1
Leuke baan met de hoogteverschillen en interessante greens! Heel gastvrij en erg vriendelijke leden op de baan, prettig! We misten de routeaanduiding en wat handig zou zijn is in ieder geval het nummer van de hole op de teebox! Verder zou ook het nummer van de volgende hole op het ‘next tee bordje’ handig zijn. De borden staan alleen bij geel/wit. Maakt het een beetje …

Reply from Golfbaan Westwoud (Westfriese) — 6 January 2019

Beste Erica, Bedankt voor uw beoordeling van onze baan. Het doet ons goed om te horen dat u zich welkom voelde bij de Westfriese Golfclub. Uw aandachtspunten zullen wij meenemen om onze baan te blijven verbeteren. Met vriendelijke groet, De Caddiemaster
Translate to English
visitors_1
7.8
hewi97
Steel
Played on: 2 January 2019 Review date: 2 January 2019Handicap: 28.1
Mooie afwisselende baan op een super rustige plaats. Gastvrije ontvangst en ontspannen spelers. Mooie greens. Erg goede drainage. Verbeterpunten zijn wat mij betreft - duidelijke route aanwijzing - lay-out van de holes ook bij de rode teebox.

Reply from Golfbaan Westwoud (Westfriese) — 6 January 2019

Beste Hewi97, Bedankt voor het geven van een beoordeling van onze baan. Ik hoop dat u een goede ronde heeft kunnen spelen. Verbeterpunten zijn welkom en wij zullen de uwe dan ook zeker meenemen. Met vriendelijke groet, De Caddiemaster
Translate to English
visitors_1
9.0
JohnvanderTol
Gold
Played on: 15 December 2018 Review date: 16 December 2018Handicap: 11.8
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
5
De beoordeling is gemaakt na aanleiding van een gespeelde ronde 18 (15-12) rond het vriespunt. Een compleet feest ondanks de kou. Hartelijk (relaxed) ontvangst door de caddymaster en restaurant. Uitstekende oefenfaciliteiten. Westwoud laat zien dat het belang van de golfers voorop staat. Ondanks nachtvorst hebben wij gespeeld op uitstekende snelle (zomer)greens en een goe…

Reply from Golfbaan Westwoud (Westfriese) — 16 December 2018

Beste John, Bedankt voor uw lovende woorden! Wij zijn blij om te horen dat u gisteren een fijne dag hebt gehad bij ons op de baan. We waarderen ook uw aandachtspunt. Dankzij feedback van u en andere golfers kunnen wij de baan blijven verbeteren. Met vriendelijke groet, De Caddiemaster
Translate to English
visitors_1
6.9
josevansteijn3
Bronze
Played on: 2 December 2018 Review date: 7 December 2018Handicap: 22.7
Leuke golfbaan in Noord Holland. Eerste 7 holes spannend, hole 8 en 9 aan de overkant van de weg in de polder. Laatste 9 redelijk heuvelachtig. We hebben hier ondanks het druilerige weer lekker gespeeld.

Reply from Golfbaan Westwoud (Westfriese) — 7 December 2018

Beste Jose, Bedankt voor uw beoordeling. Jammer dat u tijdens druilerig weer heeft gespeeld. We verwelkomen u graag terug tijdens een mooie zonnige dag! Met Vriendelijke Groet, De Caddiemaster
Translate to English
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com