Golfbaan Westwoud (Westfriese): Reviews

Share
visitors_1
8.0
golfmail
Bronze
Played on: 23 November 2018 Review date: 7 December 2018Handicap: 19.5
Eind september liep ik deze baan onder zomerse omstandigheden en werd er enthousiast genoeg van om het, ondanks een flinke reisafstand, eind november nog eens over te doen. De ervaring bleef onveranderd positief. De ontvangst was ontspannen en hartelijk, de bediening in het restaurant vriendelijk en correct, de dagschotel boven verwachting smakelijk. Goed onderhouden baa…

Reply from Golfbaan Westwoud (Westfriese) — 7 December 2018

Beste golfmail, Fijn om te horen dat u keer op keer kunt genieten van onze baan. We doen er erg ons best voor. Mocht u toch nog verbeterpunten binnenschieten willen we het graag weten, zodat we er aan kunnen werken en uw volgend bezoek nóg beter maken! Met vriendelijke groet, De Caddiemaster
Translate to English
visitors_1
7.8
diederikludwig
Bronze
Played on: 2 November 2018 Review date: 4 November 2018Handicap: 18.9
Met name het oude gedeelte van de baan erg prettig om te golfen. De nieuwere lus is (nog?) tamelijk open, zeg maar kaal, op sommige holes.

Reply from Golfbaan Westwoud (Westfriese) — 11 November 2018

Hartelijk bedankt voor uw beoordeling en feedback. Het is goed om te horen dat u fijn heeft kunnen spelen.. Met vriendelijke groet, De Caddiemaster
Translate to English
visitors_1
8.3
lexxel55
Silver
Played on: 2 November 2018 Review date: 3 November 2018Handicap: 13.6
Gastvrije ontvangst! Na afloop prima verzorging. Attent personeel. Mooie baan met best wel de nodige afwisseling. Schitterende vergezichten.

Reply from Golfbaan Westwoud (Westfriese) — 4 November 2018

Hartelijk bedankt voor uw beoordeling. Wij zien u graag terug. Met vriendelijke groet, De Caddiemaster
Translate to English
visitors_1
9.0
r.wesseling
Bronze
Played on: 13 October 2018 Review date: 13 October 2018Handicap: 12
Prachtig clubhuis met groot, hooggelegen terras met uitzicht over verschillende holes en driving range. We werden bij ons eerste bezoek gelijk aangesproken door de baanmanager die ons vroeg hoe we de baan vonden en ons korting aanbood voor ons volgende bezoek. De baan is mooi aangelegd en goed onderhouden. Spannende greens en in zeer goede staat!

Reply from Golfbaan Westwoud (Westfriese) — 14 October 2018

Hartelijk bedankt voor uw beoordeling. Wij zien u graag terug. Met vriendelijke groet, De Caddiemaster
Translate to English
visitors_1
8.2
pvdpoel11
Steel
Played on: 11 October 2018 Review date: 12 October 2018Handicap: 25
Wat mij betreft is dit de mooiste Golfbaan van Noord-Holland. Voldoende uitdaging; prachtige en goed onderhouden Fairway's en Greens en een rustige ligging.

Reply from Golfbaan Westwoud (Westfriese) — 13 October 2018

Hartelijk bedankt voor uw beoordeling. Wij zien u graag terug. Met vriendelijke groet, De Caddiemaster
Translate to English
visitors_1
8.5
janmolegraaf
Bronze
Played on: 5 October 2018 Review date: 6 October 2018Handicap: 21.9
Kan altijd beter, maar baan heel mooi en uitdagend, heel vriendelijke ontvangst aan de receptie, allemaal top. Ook het weer kon niet beter. Pracht dag.
Translate to English
visitors_1
8.4
keesbraam
Bronze
Played on: 5 October 2018 Review date: 5 October 2018Handicap: 22.5
Voor de tweede keer gespeeld en weer aangenaam verrast door de mooie en goed onderhouden baan.
Translate to English
visitors_1
8.6
jwschuit
Gold
Played on: 4 October 2018 Review date: 5 October 2018Handicap: 17.8
Inderdaad de mooiste baan boven het Noordzee kanaal. Twee totaal verschillende lussen 1e vlak en veel water en de 2e heuvelachtige parkbaan. Uitdagend om te spelen zeker met harde wind. Gras van de fairways had hier en daar wat korter gemogen, maar dat werd weer goed gemaakt door de snelle greens, die overigens moeilijk te lezen waren. Gastvrijheid bijzonder aangenaam van…
Translate to English
visitors_1
8.1
tapijthuis
Steel
Played on: 21 September 2018 Review date: 21 September 2018Handicap: 16
Schitterende baan, super onderhouden vriendelijke mensen. Goed restaurant en een mooi terras.

Reply from Golfbaan Westwoud (Westfriese) — 23 September 2018

Hartelijk bedankt voor uw beoordeling. Het is goed om te horen dat u fijn heeft kunnen spelen. Met vriendelijke groet, De Caddiemaster
Translate to English
visitors_1
7.8
veldbun
Silver
Played on: 14 September 2018 Review date: 28 September 2018Handicap: 25.5
Het is een mooie uitdagende baan met twee verschillende belevenissen. De eerste 9 meer of min een polderbaan met water, de tweede meer glooiend gesitueerd op de oude belt. De fairways en greens waren goed onderhouden, door de droogte van de afgelopen zomer, tekende de drains op het tweede gedeelte (hole 10 t/m hole 18) 's winters heb je de drains hard nodig, nu trokken ze…

Reply from Golfbaan Westwoud (Westfriese) — 30 September 2018

Hartelijk bedankt voor uw beoordeling. Wij zien u graag terug. Met vriendelijke groet, De Caddiemaster
Translate to English
visitors_1
7.5
vdwater
Silver
Played on: 9 September 2018 Review date: 10 September 2018Handicap: 16.7
De fairways waren redelijk kort maar zo gauw je ernaast terechtkwam was het gras veel lang, een goede bal slaan was bijna niet mogelijk. Rest van de baan was goed op wat kalender plekken na vanwege de droge zomer. Verder uitdagende baan veel lange holes en als je als dame van Geel wilt spelen moet je behoorlijk ver slaan om de fairway te bereiken. Bunkers behoorlijk hard.…

Reply from Golfbaan Westwoud (Westfriese) — 11 September 2018

Hartelijk bedankt voor uw beoordeling en feedback. Wij zullen dit meenemen. Graag tot ziens. Met vriendelijke groet, De Caddiemaster
Translate to English
visitors_1
7.8
JL--
Bronze
Played on: 5 September 2018 Review date: 10 September 2018Handicap: 24.8
Mooie verzorgde baan... strakke greens en leuke layout... We hebben hole 10 tm/ 18 gespeeld... 9 holes met bomen, mooie hoogteverschillen en genoeg uitdaging. De eerste 9 liggen meer open in het weiland. Clubhuis op de eerste verdieping en kan op het eerste gezicht wat modernisering gebruiken... terras op de 1e kijkt uit over de hoge graag van hole 18! Leuk gedaan!

Reply from Golfbaan Westwoud (Westfriese) — 11 September 2018

Hartelijk bedankt voor uw beoordeling en feedback. Het is goed om te horen dat u fijn heeft kunnen spelen.. Met vriendelijke groet, De Caddiemaster
Translate to English
visitors_1
9.6
myra.quint
Bronze
Played on: 2 September 2018 Review date: 10 September 2018Handicap: 36
Prachtige banen, vind persoonlijk het 'oude' deel mooier. Uitdagende baan met een paar hele lange holes. Fijn clubhuis met prima bediening (had iets vlotter gemogen). We hadden een arrangement geboekt (18 holes en aansluitend 3-gangen diner), ivm een personeelsuitje was de horeca die avond gesloten. Ter compensatie kregen we, ongevraagd, een enorme korting op de greenfee.…

Reply from Golfbaan Westwoud (Westfriese) — 11 September 2018

Hartelijk bedankt voor uw beoordeling. Het is goed om te horen dat u fijn heeft kunnen spelen. Met vriendelijke groet, De Caddiemaster
Translate to English
visitors_1
7.9
bvkranenburg
Gold
Played on: 31 August 2018 Review date: 10 September 2018Handicap: 16.5
Vanuit het midden van het land op naar Noord-Holland Westwoud. We werden vriendelijk ontvangen, goede oefenfaciliteiten en dan de baan in. Wat gelijk opviel waren de groene holes of hier geen droogte is geweest. Het was te merken de rough was hoog waar je moeilijk uit kwam. Kan ook zijn dat we het niet meer gewend waren. Verder prachtige holes een uitdaging voor iedere go…

Reply from Golfbaan Westwoud (Westfriese) — 11 September 2018

Hartelijk bedankt voor uw beoordeling. Het is goed om te horen dat u fijn heeft kunnen spelen.. Met vriendelijke groet, De Caddiemaster
Translate to English
visitors_1
6.6
FrankieShankie
Silver
Played on: 21 August 2018 Review date: 21 August 2018Handicap: 7.6
De aankomst en ontvangst waren prima en gastvrij. Ook de oefenfaciliteiten zijn goed. Helaas viel de baan ons nogal tegen. Het onderhoud vonden wij ondermaats. Veel tee’s niet vlak, lang gras op de fairways. Greens waren goed maar enkele cups slecht gestoken waarbij de metalen rand vd cup veel te hoog was De baan maakte een rommelige indruk op ons. Er straalde weinig aa…

Reply from Golfbaan Westwoud (Westfriese) — 6 September 2018

Beste Frankie, Onze baan ligt er nu mooi bij dus kom aub nog een keer langs dan maken we het goed! Groeten, Klaas Baanmanager@wfgc. nl
Translate to English
visitors_1
8.8
arnodorien
Bronze
Played on: 20 August 2018 Review date: 8 November 2018Handicap: 20.8
Een hele leuke en gastvrije golfbaan. Je krijgt een driving range muntje vooraf en lunchen is heerlijk daar.

Reply from Golfbaan Westwoud (Westfriese) — 11 November 2018

Hartelijk bedankt voor uw beoordeling. Wij zien u graag terug. Met vriendelijke groet, De Caddiemaster
visitors_1
8.5
royziermans
Gold
Played on: 18 August 2018 Review date: 18 August 2018Handicap: 11
clubs_1
clubs_1
Voor het eerst de 2e 9-holes op deze bijzondere golfbaan gelopen. Wat een verrassend mooie baan, met uitdagende holes, hoogteverschillen, ‘blinde’ slagen en uitdagende Par-3 holes (zeker als de vlag achter de bunkers is gestoken) en een mooie Par-5 (hole-15)! Greens lekker snel en fairways lijken geen last van de afgelopen warmte-periode te hebben gehad. Gaan zeker de 1st…

Reply from Golfbaan Westwoud (Westfriese) — 19 August 2018

Hartelijk bedankt voor uw beoordeling. Het is goed om te horen dat u fijn heeft kunnen spelen. Wij zien u graag terug om ook de 1ste 9 holes te lopen. Met vriendelijke groet, De Caddiemaster
Translate to English
visitors_1
7.9
keesbraam
Bronze
Played on: 9 August 2018 Review date: 9 August 2018Handicap: 22.5
Leuke baan om te spelen, vooral de tweede negen zijn verrassend mooi.

Reply from Golfbaan Westwoud (Westfriese) — 10 August 2018

Hartelijk bedankt voor uw beoordeling. Het is goed om te horen dat u fijn heeft kunnen spelen. Hopelijk tot ziens. Met vriendelijke groet, De Caddiemaster
Translate to English
visitors_1
8.0
janmolegraaf
Bronze
Played on: 8 August 2018 Review date: 9 August 2018Handicap: 21.9
Mooie baan, veel afwisseling door waterpartijen en ook wat hoogteverschillen in de tweede negen. Hebben gebruik gemaakt van anwb actie 2 voor 1. Anders vind ik greenfee van € 60. - wat aan de hoge kant. Maar baan is leuk en afwisselend met prima horeca.

Reply from Golfbaan Westwoud (Westfriese) — 10 August 2018

Hartelijk bedankt voor uw beoordeling. Het is goed om te horen dat u fijn heeft kunnen spelen. Hopelijk tot ziens. Met vriendelijke groet, De Caddiemaster
Translate to English
visitors_1
8.7
kenneth.watson
Bronze
Played on: 6 August 2018 Review date: 7 August 2018Handicap: 15.1
Golfbaan lag er ondanks wekenlange droogte prima bij. Fairways worden blijkbaar besproeid met uitzondering van de rough enz. Greens waren goed en snel. Hoogteverschillen op holes 10 - 18 vergroten het golfplezier. Eerste 9 zijn vlak met 'veel' lateraal water. Qua schoonheid en lay-out kwaliteit doet Westwoud niet onder voor menig landelijk bekendere golfbaan. Restaurant e…

Reply from Golfbaan Westwoud (Westfriese) — 10 August 2018

Hartelijk bedankt voor uw beoordeling. Het is goed om te horen dat u fijn heeft kunnen spelen. Hopelijk tot ziens. Met vriendelijke groet, De Caddiemaster
Translate to English
visitors_1
7.2
josevansteijn3
Bronze
Played on: 4 August 2018 Review date: 9 August 2018Handicap: 22.7
Een leuke baan. De eerste 9 holes zijn wat 'saaier' en vlakker dan de tweede 9 die ouder zijn en meer gevarieerd en spannend. Een juweeltje in het Noordhollands landschap.

Reply from Golfbaan Westwoud (Westfriese) — 10 August 2018

Hartelijk bedankt voor uw beoordeling. Het is goed om te horen dat u fijn heeft kunnen spelen. Hopelijk tot ziens. Met vriendelijke groet, De Caddiemaster
Translate to English
visitors_1
8.2
Rem
Silver
Played on: 1 August 2018 Review date: 1 August 2018Handicap: 13.8
dit lijkt de meest groene baan van Noordholland en omstreken. Zowel fairways als greens liggen er schitterend bij.

Reply from Golfbaan Westwoud (Westfriese) — 10 August 2018

Hartelijk bedankt voor uw beoordeling. Het is goed om te horen dat u fijn heeft kunnen spelen. Hopelijk tot ziens. Met vriendelijke groet, De Caddiemaster
Translate to English
visitors_1
7.5
LéonKleinSchiphorst
Silver
Played on: 30 July 2018 Review date: 1 August 2018Handicap: 16.1
Dankzij de ANWB Golf actie 2 spelen voor 1 greenfee kunnen we voor een aantrekkelijk prijs van 30 euro 18 holes lopen op de Westwoud bij Hoorn. Wat ligt die baan er prachtig bij! Met name de greens zijn mooi gesloten, egaal en snel (stimp 10). Vanuit de omliggende polder is genoeg water beschikbaar om het hier nat te houden. Geen doodgeslagen bleke keiharde fairways hier.…

Reply from Golfbaan Westwoud (Westfriese) — 1 August 2018

Hartelijk bedankt voor uw positieve beoordeling. Het is goed om te horen dat u fijn heeft kunnen spelen. Met vriendelijke groet, De Caddiemaster
Translate to English
visitors_1
7.1
theothuis
Silver
Played on: 19 July 2018 Review date: 29 July 2018Handicap: 25.6
clubs_1
clubs_1
Op doorreis deze golfbaan bezocht om te spelen. Goede en vriendelijke ontvangst. We waren aan de vroege kant maar er werd positief meegedacht in een alternatieve startijd. De vriendelijke caddymaster gaf utleg over de onstaans situatie van de aanleg. 1e 9 hole's, gesitueerd op een oude stortlocatie, zijn aangelegd met leuke hoogteverschillen en aanplant. De aanwezige bom…

Reply from Golfbaan Westwoud (Westfriese) — 1 August 2018

Hartelijk bedankt voor uw positieve beoordeling. Het is goed om te horen dat u fijn heeft kunnen spelen. Met vriendelijke groet, De Caddiemaster
Translate to English
visitors_1
7.1
AstridvanHagen
Bronze
Played on: 16 July 2018 Review date: 18 July 2018Handicap: 24.9
Bewegwijzering in de baan niet erg duidelijk. Als je geen golfhorloge of baanboekje bij je hebt en van rood afslaat, moet je vaak teruglopen naar wit of geel om het bord te kunnen raadplegen om te zien hoe de hole eruitziet.
Translate to English
visitors_1
7.9
JosT
Silver
Played on: 11 July 2018 Review date: 11 July 2018Handicap: 16.2
Prachtige uitdagende baan waarbij de afwisseling in holes gekenmerkt wordt door de eerste 9 holes polderbaan met de 2e negen op een bosbaan. De fairways zijn goed daar buiten kan het gras stroppig zijn. De greens zijn snel met veel glooiing. De verschillende oefen faciliteiten zijn aanwezig met matige capaciteit voor chip en pitch. Een aanrader om te spelen.
Translate to English
visitors_1
7.8
tomgeurtse
Silver
Played on: 10 July 2018 Review date: 16 July 2018Handicap: 25.9
Prima kunnen spelen op tweede lus.
Translate to English
visitors_1
7.6
ej.paaedekooperoverman
Steel
Played on: 19 June 2018 Review date: 19 June 2018Handicap: 12.8
Prachtig onderhouden polder/parkbaan. Greens waren stimp 8 vandaag. Zelfs de par3’s zijn lastig aan te spelen.
Translate to English
visitors_1
7.9
redblokker
Bronze
Played on: 13 June 2018 Review date: 3 July 2018Handicap: 11
De mooiste baan van noord holland.
Translate to English
visitors_1
8.0
mvdbt
Gold
Played on: 30 May 2018 Review date: 30 May 2018Handicap: 19.8
Mooie uitdagende baan, goed verzorgd. De bewegwijzering kan wat duidelijker. De bunkers waren erg hard. De greenkeepers zouden even stil kunnen staan als er wordt geslagen.
Translate to English
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com