Golf De Roquebrune Resort: Reviews

visitors_1
7.6
theo van emmerik
Gold
Played on: 4 February 2020 Review date: 4 February 2020Handicap: 20.2
Vandaag met stormachtig maar zeer zonnig weer de eerste spectaculaire sterk geonduleerde 9 holes gegolfd en gebuggied voor 138€. De baan is niet veel veranderd maar de omgeving, restaurant en 5* hotel zijn dat wel. Ondanks de droge greenfees mochten we niet van de goede buggy paden afwijken. Dat vond ik erg jammer, want dat scheelt behoorlijk veel tijd en kracht.
Translate to English
visitors_1
8.1
jeanphy7rouge
Steel
Played on: 17 January 2020 Review date: 17 January 2020Handicap: 25
Paysages.
Translate to English
visitors_1
8.3
hdoornspeek
Silver
Played on: 28 December 2019 Review date: 29 December 2019Handicap: 15.3
Prachtige heuvelachtige baan. Een lastige baan maar uitdagend om te spelen. Boeken via leading courses niet aan te bevelen. Wij kregen alleen de mogelijkheid om voor 9 holes te boeken tegen een greenfee van € 51,-. Gelukkig wilde men ter plekke het omzetten naar 18 holes voor € 72,-. Wel een groot verschil. Als je de gelegenheid krijgt moet je hem nog een keer spelen wa…
Translate to English
visitors_1
8.0
nazarenagiacchino
Steel
Played on: 19 November 2019 Review date: 19 November 2019Handicap: 23
Percorso impegnativo ma molto bello. Paesaggio fantastico su massiccio esterel e mare della Costa Azzurra.. ambiente rilassante e accogliente. mi piace molto giocare su questo campo.
Translate to English
visitors_1
7.7
jean-marc.tetu
Steel
Played on: 13 October 2019 Review date: 15 October 2019Handicap: 25
Magnifique golf vue imprenable sur la mer restauration au top et personnel super sympa et un avantage parking réservé pour voitures hybrides ou électriques.
Translate to English
visitors_1
6.4
cantonn06
Steel
Played on: 13 October 2019 Review date: 14 October 2019Handicap: 29
C'est une première pour moi sur ce golf réputé pour sa beauté. Magnifiques paysages; Parcours superbement entretenu. Certes je n'étais pas dans un grand jour;;mais ces trous à l'aveugle (quel intérêt), ces dévers, ces fairways étroits m'ont donné l'impression que ma carte aurait été meilleure si j'avais utilisé mon fer 7. Je déconseille ce golf à la plupart des joueurs …
Translate to English
visitors_1
8.1
BidiGolf
Silver
Played on: 12 October 2019 Review date: 14 October 2019Handicap: 11.7
Une vue à couper le souffle sur la baie de frejus saint Raphaël Parcours intéressant à jouer, qu il conviendra de jouer 2 fois pour éviter et comprendre les obstacles A noter que la restauration est d une qualité remarquable.
Translate to English
visitors_1
7.0
marleenleterme-parmentier
Bronze
Played on: 26 September 2019 Review date: 30 September 2019Handicap: 13
De eerste 10 holes zijn werkelijk mooi en uitdagend. Spijtig van de overige fairways gaan deze niet in crecendo omhoog, maar zijn minder mooi. De moeite om ze te spelen, maar mag voor mij iets goedkoper.
Translate to English
visitors_1
8.7
Vanthof
Bronze
Played on: 24 September 2019 Review date: 16 October 2019Handicap: 9.9
De baan is prachtig. Mooie layout, goed onderhoud. Ik speel hier erg graag. Mooie vergezichten. Grote hoogteverschillen en uitdagende holes. Helemaal top.
Translate to English
visitors_1
8.1
PhilCp
Gold
Played on: 23 September 2019 Review date: 23 September 2019Handicap: 17
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
1
Joli golf du Var sur une colline avec quelques vues sur la mer au loin. L’entretien y est correct, les greens magnifiques. Joué un jour de grand vent qui complique sérieusement la tâche.
Translate to English
visitors_1
8.6
Annedeleu
Bronze
Played on: 18 September 2019 Review date: 18 September 2019Handicap: 18.4
Mooie natuur, uitdagend en goed verzorgd, zeer vriendelijk ontvangen, we gaan morgen terug!
Translate to English
visitors_1
7.9
yanel1991
Bronze
Played on: 18 September 2019 Review date: 8 October 2019Handicap: 12.9
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
1
Mooie afwisselende uitdagende baan met glooiende fairway's en veel blinde holes. Op diverse plaatsen schitterende uitzichten op de baai van St. Tropez. De prijs - € 84. - vind ik toch wel wat aan de hoge kant, (zeker voor een pensionado met kortingen in het vooruitzicht) al komt dat meer voor in deze regio, al zijn er ook wel goedkopere. Een groot nadeel is dat er nergen…
Translate to English
visitors_1
8.8
akegel
Steel
Played on: 13 September 2019 Review date: 29 October 2019Handicap: 20
Greenfee iets te duur, alsmede huur handicart.
Translate to English
visitors_1
8.9
cinzia.tragni
Bronze
Played on: 28 August 2019 Review date: 28 August 2019Handicap: 54
Complessivamente bel campo vario con molta pendenza in alcune buche. Bellissimo paesaggio. Reception con personale gentile e disponibile. Consigliato!
Translate to English
visitors_1
9.4
BrodheimInvest
Steel
Played on: 23 August 2019 Review date: 24 August 2019Handicap: 13.8
Beau parcours, bien entretenu malgré la chaleur, quelques trous à l'aveugle et dévers ce qui rend le parcours un rien délicat, fairways étroits pour la plupart. A recommander.
Translate to English
visitors_1
8.5
leengelderblom
Steel
Played on: 2 August 2019 Review date: 2 August 2019Handicap: 15.7
clubs_1
clubs_1
Hele mooie glooiende baan met genoeg uitdagingen en strakke greens. Alles goed onderhouden, logische routing en de app GLFR voegt wat toe aan het bespelen van de baan. In de ochtend lekker rustig en dus optimaal genieten. Enig minpuntje was de gehuurde set. Voor 45 euro krijg je vaak een betere en nieuwere set.
Translate to English
visitors_1
9.0
peter.r.aebi
Bronze
Played on: 2 August 2019 Review date: 10 October 2019Handicap: 34.9
Als ich das erste Mal in Roquebrune Golf gespielt habe (2003) war der Platz in einem schlechten Zustand. Nach mehrmaligem Besitzerwechsel hat sich dies enorm geändert. Der course ist heute sehr geplegt, die Bahnen gut unterhalten. Zudem sind die Gastgeber sehr freundlich und das Essen im Restaurant ist ausgezeichnet. In einem Wort - alles hat sich zum Besten gewendet. Sup…
Translate to English
visitors_1
7.9
Alexx
Bronze
Played on: 31 July 2019 Review date: 5 August 2019Handicap: 10.1
Op een woensdag gespeeld en dat is blijkbaar een hele rustige dag want het leek wel of wij alleen op de baan waren waardoor we in alle rust konden genieten van de mooie wijze waarop de baan in de natuur ligt. Bijna geen huis te zien! Het is een pittige baan met veel blind shots. Het is ook een tactische baan dus sla niet altijd met een driver af. Het clubhuis is gesplitst…
Translate to English
visitors_1
8.5
maler
Bronze
Played on: 22 July 2019 Review date: 27 July 2019Handicap: 15.3
Baan is zeer goed onderhouden en uitdagend. Greens worden goed verdedigd door gemiddeld grote bunkers. Mooie holes met prachtige vergezichten. Greens zijn niet super snel maar goed te spelen. Een aantal blinde holes zorgt voor extra uitdagend spel.
Translate to English
visitors_1
8.9
sg18
Steel
Played on: 13 July 2019 Review date: 24 August 2019Handicap: 14.8
Super.
Translate to English
visitors_1
8.0
Danièle
Silver
Played on: 14 June 2019 Review date: 15 June 2019Handicap:
Parcours agréable même si joué par grand vent! Des trous en aveugle des dévers : il faut savoir placer sa balle! Bien entretenu Je le rejouerai avec plaisir malgré le prix élevé.
Translate to English
visitors_1
8.9
hogeman.g
Bronze
Played on: 11 June 2019 Review date: 12 June 2019Handicap: 14.7
Is voor mij de mooiste baan aan de Cote d'Azur. Goed onderhouden en een prachtige golfbaan Tactisch spelen is wel een dingetje. Super greens, maar moeilijk uit te holen.
Translate to English
visitors_1
7.8
Laz69
Bronze
Played on: 2 June 2019 Review date: 6 June 2019Handicap: 30
Le parcours est très beau et offre de superbes points de vue sur la mer. Le starter et le personnel du pro shop sont charmants. Des moutons broutent, nous n'avons pas vu les ânes. Le directeur est particulièrement désagréable envers son personnel, au point que nous ne sommes pas restés déjeuner.
Translate to English
visitors_1
9.0
heleen
Bronze
Played on: 15 May 2019 Review date: 19 May 2019Handicap: 18
Prachtige baan, goed onderhouden, heel vriendelijk ontvangen. Zelfs gps op de buggy.
Translate to English
visitors_1
7.3
joachim reis
Silver
Played on: 1 October 2018 Review date: 21 October 2018Handicap: 6
Viele blinde Schläge; macht bei der ersten Runde kein Spaß.
Translate to English
visitors_1
8.1
luc_schryvers
Silver
Played on: 24 September 2018 Review date: 7 December 2018Handicap: 28.3
High end golf club, a bit hidden from the busy Sainte Maxime city. Absolutely worth the detour. Difficult and challenging course with many blind holes and unforgiving greens on approach. You will lose some balls! We had a good experience and the course humbles you down: you realize you still have a lot to learn and practice. Club house is OK, but was very calm: less t…
visitors_1
8.9
simonevandeursen6
Steel
Played on: 11 September 2018 Review date: 11 September 2018Handicap: 36
Prachtige baan, schitterende vergezichten. Leuke, afwisselende holes. Uitstekende service. Zeker een aanrader. Op dit moment geen verbeterpunten!
Translate to English
visitors_1
8.0
binetti.fabien
Silver
Played on: 2 September 2018 Review date: 2 May 2019Handicap: 17.2
Un beau golf de part son panorama! Le parcours est assez technique, des trous en aveugle et assez étroit mais plaisant et challenging. L’entretien y est bon et l’accueil très chaleureux.
Translate to English
visitors_1
8.0
Pf
Steel
Played on: 10 August 2018 Review date: 17 August 2018Handicap: 10
Tres joli parcours. Trous en aveugle, fairways en devers et greens pas simples en font un parcours intéressant et compliqué.
Translate to English
visitors_1
8.4
Stalio
Bronze
Played on: 27 July 2018 Review date: 27 July 2018Handicap: 9.4
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Vriendelijk en ook glimlachend Engels sprekende receptionistes, schitterende baan met uitdagende holes vol smalle fairways, mooie hoogteverschillen en prachtige en snelle greens! (De zwarte teebox niet gespeeld maar voor een lage handicapers zeker een uitdaging!).
Translate to English
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com