El Rompido Golf & Beach Resort: Reviews

Share
visitors_1
8.0
antonio95_mlg
Bronze
Played on: 2 May 2020 Review date: 2 May 2020Handicap: 3.1
Campo muy bonito que se fusiona perfectamente con el paisaje de marismas y pinos. El diseño combina hoyos asequibles con hoyos complicados que hacen que el recorrido sea completo. El mantenimiento es el correcto.
Translate to English
visitors_1
8.8
robrat69
Silver
Played on: 20 April 2020 Review date: 20 April 2020Handicap: 9
Campo e circolo molto curato. 2 percorsi molti vari e divertenti.
Translate to English
visitors_1
9.2
jlmarquezgolf
Steel
Premium
Played on: 12 April 2020 Review date: 12 April 2020Handicap: 1.4
36 hoyos en plena naturaleza. Resort puro de golf. 2 campos muy atractivos para todo tipos de jugadores. Se juegan muy bien andando sobre las marismas (paraje natural) del rio Piedras. Buen mantenimiento todo el año y cada año introducen mejoras.
Translate to English
visitors_1
7.6
rlg drenth
Gold
Played on: 14 March 2020 Review date: 19 March 2020Handicap: 13
Vorig jaar op North en South course gespeeld; nu waren we terug om beide banen opnieuw te spelen. Het is en blijven leuke banen met uitdagende holes. Het was een plezier om hier wederom voor een dag te mogen zijn. Clubhuis is prima en biedt een goede kaart om tussen het golf door een lekker hapje te nemen. Wij verbleven in Portugal; houdt dan rekening met het tijdsverschi…
Translate to English
visitors_1
7.3
dennis.varberg
Silver
Played on: 24 February 2020 Review date: 25 February 2020Handicap: 7.7
Två helt olika banor men av lika god kvalitet. Norra banan är ganska bred med nio hål ut o nio in.
Translate to English
visitors_1
7.7
leniegraus9
Bronze
Played on: 24 February 2020 Review date: 1 March 2020Handicap: 22.7
Mooie baan. Goed onderhouden. Prettig dat er diverse WC’s zijn. Als je noord course speelt, houd er dan rekening mee dat je bijna 10 minuten moet lopen om bij TEE 1 te komen.
Translate to English
visitors_1
9.6
paolo.delissandri
Silver
Played on: 22 February 2020 Review date: 25 February 2020Handicap: 11.2
Super complesso. Campi e green tenuti benissimo.
Translate to English
visitors_1
7.8
LeifReinholdz
Steel
Played on: 11 February 2020 Review date: 11 February 2020Handicap: 11
Banan har höjt i kvalite enormt sista 5 åren. Hotellet och lägenheterna inkl poolområdet är mycket bra även restaurangerna går inte av för hackor.
Translate to English
visitors_1
8.1
helladejong
Steel
Played on: 5 February 2020 Review date: 11 February 2020Handicap: 14.5
Heerlijk gespeeld 5 dagen. Mooie baan lekker weer en goed hotel.
Translate to English
visitors_1
9.0
WillemVanDelft
Bronze
Played on: 27 January 2020 Review date: 6 February 2020Handicap: 15
Dit jaar voor de tweede maal naar El Rompido geweest. De twee banen, North en South, lagen er fantastisch bij. De fairways en de rough goed onderhouden en de greens uitstekend. De banen liggen in/rondom het natuurgebied en dat maakt het spelen tot een feestje. Geen bebouwing in de nabijheid, behalve dan de vervallen villa tussen North 7 en 8, waar vreemd genoeg nog geen …
Translate to English
visitors_1
7.2
willemmensing
Bronze
Played on: 15 January 2020 Review date: 17 January 2020Handicap: 21.5
El Rompido is een gewone, gemiddelde Spaanse golfbaan. South is wat gevarieerder dan North. Als je met z’n tweeën bent krijg je soms nog een of twee flightgenoten toegewezen. Criterium is zelfde nationaliteit. Het kan knap hinderlijk zijn als ze de dubbele hcp hebben van jou en je partner zoals wij hebben ervaren.
Translate to English
visitors_1
7.7
jwid
Bronze
Played on: 13 January 2020 Review date: 13 February 2020Handicap: 13.7
We waren er voor de eerste keer, en dat verraste blijkbaar daar omdat de receptionist meteern vroeg of we daar voor de eerste of tweede keer kwamen. Wij vonden beide bnen zeer de moeite waard (uitzicht, uitdagingen, onderhoud) Daarnaast is het hotel erg mooi, gastvrij en gezellig.
Translate to English
visitors_1
8.0
nesti6666
Steel
Played on: 12 January 2020 Review date: 18 January 2020Handicap: 23.6
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
8
Ich war eine Woche im Precise Hoteles El Rompido und habe beide Plätze gespielt. Sie sind beide in einem super Zustand. Die Fairways sind teilweise sehr schmal. Die Grüns tricky und schnell. Beim Südkurs sind die Bahnen 12 bis 17 optisch die schönsten. Auch das Hotel ist zu empfehlen. Das Essen sehr gut. Sehr nettes Personal. Ich komme gerne wieder.
Translate to English
visitors_1
7.1
umalmbe1
Steel
Played on: 5 January 2020 Review date: 5 January 2020Handicap: 10
The bunkers are terrible. Way to thick layer with heavy sand.
visitors_1
8.1
francescotata
Bronze
Played on: 3 January 2020 Review date: 4 January 2020Handicap: 32
Clima meraviglioso e campi ben tenuti.
Translate to English
visitors_1
7.5
philippeducroux
Steel
Played on: 2 January 2020 Review date: 5 January 2020Handicap: 26.5
Très beau golf, hôtel très confortable
Translate to English
visitors_1
7.9
gerhard.weinfurtner
Steel
Played on: 9 December 2019 Review date: 11 February 2020Handicap: 9
Schöne 36-Loch Anlage, guter Pflegezustand, Driving Ranges könnten verbessert werden, aber sehr gutes Preis-/ Leistungsverhältnis.
Translate to English
visitors_1
8.4
john1
Gold
Played on: 5 December 2019 Review date: 17 December 2019Handicap: 23.8
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
171
Een schitterende 2 x 18 holes golfbaan aan de Costa de la Luz, nabij de Spaanse grens (35 km). Tussen het "zeemoeras" door aangelegd. Prachtig onderhouden en zeer uitdagend, maar toch ook weer niet al te moeilijk. Bal veel al terug te vinden, mits je maar binnen de grenzen van het moeras blijft. Weinig water ook al ligt het niet ver van de zee. De Noord baan is, voordat j…
Translate to English
visitors_1
9.1
wimhoefakker49
Steel
Played on: 1 December 2019 Review date: 10 December 2019Handicap: 9.9
Prachtige baan met mooie greens en fairways.
Translate to English
visitors_1
8.1
hmann
Silver
Played on: 30 November 2019 Review date: 3 December 2019Handicap: 17
Beide Plätze Ende November als Saisonabschluss gespielt, ca. 4 Tage nach einer Regenperiode. Fairways und Greens absolut ok, haben den heißen Sommer sehr gut verkraftet (eine 9), die Abschläge sind nicht so toll, zerschlagen und buckelig (eine 7). Nord: ist etwas offener hat aber Greens häufig auf kl. Hügeln und sind schwierig anzuspielen und Tricks Breaks, einiges an H…
Translate to English
visitors_1
9.0
marjoranvi56
Steel
Played on: 18 November 2019 Review date: 18 November 2019Handicap: 25
Calles anchas, bastante faciles de jugar y campo en perfectas condiciones.
Translate to English
visitors_1
8.1
thomasjohanss
Bronze
Played on: 13 November 2019 Review date: 13 November 2019Handicap: 17.7
clubs_1
clubs_1
Greenerna är bra men svår lästa och farways bra. Norra banan är nog den något sämre layout och södra knixare. Är här longstay och det är nog en av de bästa orter.
Translate to English
visitors_1
7.7
lasse59
Silver
Played on: 10 November 2019 Review date: 18 November 2019Handicap: 9.9
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Bodde på resortens hotell 1v som jag verkligen kan rekommendera- stora fina rum med härliga sängar och god mat. Till detta 2 fina roliga banor med mycket fina snabba greener. Vi tyckte mest om norra banan men 9e första på södra gillade vi också. Trevlig hjälpsam personal. En välutrustad shop. Dock ganska dyrt att hyra trolley=ca 80kr.
Translate to English
visitors_1
8.7
chielvdh
Steel
Played on: 30 October 2019 Review date: 31 October 2019Handicap: 11.3
Meestal lekker weer. Wel altijd volle baan.
Translate to English
visitors_1
7.9
E.Arends
Bronze
Played on: 30 October 2019 Review date: 30 October 2019Handicap: 11
De capuccino krijg je in een soepkom gereserveerd. De golfshop is goed geoutillieerd.
Translate to English
visitors_1
7.2
treucarat-bergheim
Steel
Played on: 24 October 2019 Review date: 7 November 2019Handicap: 16.5
Beide Plätze sind anspruchsvoll, wobei der South Course der schwerere ist, da sehr viele Bäume und eng. Die Abschläge könnten verbessert werden, da die meisten nicht gerade. Die Fairways waren in Ordnung. Platzpflege ebenfalls in Ordnung.
Translate to English
visitors_1
7.8
edithbakkerstor
Bronze
Played on: 10 October 2019 Review date: 11 December 2019Handicap: 17.9
De heren van de verhuur doen hun werk perfect. De dames van de receptie hebben nog wat scholing nodig.
Translate to English
visitors_1
7.9
gm-consult
Bronze
Played on: 8 October 2019 Review date: 15 October 2019Handicap: 21
2 parcours digne d’intérêt. le sud étant plus technique que le nord.
Translate to English
visitors_1
8.1
edithbakkerstor
Bronze
Played on: 6 October 2019 Review date: 30 October 2019Handicap: 17.9
Hotel en buggy afgifte zeer vriendelijk. Personeel golfshop incapabel.
Translate to English
visitors_1
8.9
mjbalanzategui
Silver
Played on: 14 September 2019 Review date: 1 May 2020Handicap: 4.3
Campos preciosos y tecnico, muchos dogleg y entrepinares y las marismas. Muy bonito y buen mantenimiento.
Translate to English
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com