Golf Almerimar: Reviews

visitors_1
8.0
josetellez1981
Bronze
Played on: 10 March 2020 Review date: 10 March 2020Handicap: 20
clubs_1
Campo precioso junto a la playa, esta muy bien y cuidado.
Translate to English
visitors_1
6.8
wernfried
Bronze
Played on: 5 March 2020 Review date: 27 March 2020Handicap: 10.7
Ein flacher Platz mit breiten Fairways.
Translate to English
visitors_1
8.4
Mateo
Bronze
Played on: 19 February 2020 Review date: 19 February 2020Handicap: 14.3
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
1
Buen campo de golf en Almeria, campo con greenes bastante firmes y rápidos donde coger green no te garantiza hacer par, calles muy anchas donde el fallo tiene bastante perdón, lo único que hace el juego un poco mas tosco y difícil es el viento que aquí en almeria es a diario.
Translate to English
visitors_1
7.8
Carthago
Gold
Played on: 8 January 2020 Review date: 8 January 2020Handicap: 9.8
clubs_1
clubs_1
Met Golfhäftet moesten we 45,00 PP betalen. Dit zou 50 % korting moeten zijn. Dit voelt niet oké als je de prijzen op leadingcourses bekijkt! We speelden wit/rood. Wit vond ik er leuk, mooi. Rood minder, erg breed, weinig spannende holes. Het zand in de bunkers is erg donker. Er werd hard gewerkt in de baan. Het onderhoud was beduidend beter dan een jaar geleden. Het clu…
Translate to English
visitors_1
7.9
hansvandenengel
Gold
Played on: 8 January 2020 Review date: 8 January 2020Handicap: 11.4
Leuke, goed verzorgde baan om te spelen. Wij speelden wit/rood. Wit is gevarieerder en spannender om te spelen dan rood. Baan ligt er, zeker voor de winterperiode, prima bij. Onderhoud is goed. De baan ligt binnen de urbanisatie van Almerimar, wat niet hinderlijk is maar ook weinig spectaculair. Brede fairways, goede greens en bunkers en afslagplaatsen is niks mis mee.…
Translate to English
visitors_1
7.7
annelien.lewin
Silver
Played on: 27 December 2019 Review date: 27 December 2019Handicap: 11.4
Nice course to play. Not spectacular but interesting enough to play a few rounds. Today we played Blue-White. White was more attractive and challenging, also because of the wind. We had a buggy but you can easily walk the course as most holes are flat.
visitors_1
8.3
madeleneingermarga
Bronze
Played on: 6 December 2019 Review date: 7 December 2019Handicap: 16
Personalen i golfshopen mycket bra.
Translate to English
visitors_1
8.5
mmmiras3
Bronze
Played on: 1 December 2019 Review date: 4 December 2019Handicap: 8.9
Campo de 27 hoyos en llano.. se puede hacer andando... greenes con hierba bermuda de color marron que da aspecto raro al campo.. difícil parar la bola en green... el viento siempre es enemigo en este campo.. hay dos pares 3 en forma de isla.
Translate to English
visitors_1
8.0
kentalanz
Steel
Played on: 10 October 2019 Review date: 22 October 2019Handicap: 8.3
Spelar denna utmärkta bana i två månader varje höst och den blir bara bättre kan rekommendera herrar i 70+ att spela blå tee.
Translate to English
visitors_1
5.8
bjarne.trovag
Steel
Played on: 5 October 2019 Review date: 7 October 2019Handicap: 7.2
Price info should be easy to find on homepage and parking should be cleaner and not dusty with sand. Also better marking of distance to crossing hazards on course.
visitors_1
5.5
golf1964
Bronze
Played on: 27 September 2019 Review date: 27 September 2019Handicap: 12.1
Man sollte die neun loch schleifen ein fach so spielen wie sie sind und nicht immer mischen. Da wird man ja konfus und braucht einen Pfadfinder als Führer. Ich komme nicht wieder auf den Platz.
Translate to English
visitors_1
7.1
CrownDyke
Gold
Played on: 31 August 2019 Review date: 31 August 2019Handicap: 6
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
1
Vandaag nog een ronde beleefd op Almerimar Golf. Doordat alleen de 9 holes Mastercourse geopend is, brengen ze je naar de eerste tee. Prima service, marshall attendeerde een vierbal erop om me even door te laten. Top! en voor iedereen beter.
Translate to English
visitors_1
7.1
CrownDyke
Gold
Played on: 26 August 2019 Review date: 31 August 2019Handicap: 6
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
1
Leuke baan om tijdens je vakantie een keer te spelen. Is onderdeel van hotel Almerimar Golf. Tijdens de vakantie waren de oude 18 gesloten. Alle greens zijn gerenoveerd, derhalve alleen de nieuwe 9 (2002!) open. Niet erg spannende parkbaan, goede faiways en prima greens. Driving range beperkt, verder nog een oefengreen aanwezig. Heb deze 9 holes twee keer gespeeld. Bes…
Translate to English
visitors_1
8.6
heidi.sitara
Steel
Played on: 17 July 2019 Review date: 17 July 2019Handicap: 26
I loved this course. Very challenging for a high handicaper and fun to play. Everything was great!
visitors_1
6.5
javalcampo
Silver
Played on: 17 May 2019 Review date: 6 June 2019Handicap: 17
campo en obras por cambio de greenes a bermuda. una pena tener que jugar dos veces nueve hoyos y calles muy amarillas. greenes en buen estado, pero tuvimos mala suerte de no poder jugar el campo. otra vez sera.
Translate to English
visitors_1
6.4
almondres62
Steel
Played on: 9 May 2019 Review date: 15 May 2019Handicap: 25
Bonito campo, calles en buenas condiciones.
Translate to English
visitors_1
8.6
lutgardedeschrijver
Bronze
Played on: 25 April 2019 Review date: 28 April 2019Handicap: 25.5
In winter: 3 x 9 holes. Als je in het hotel Golf Almerimar logeert dan krijg je korting (greenfee van 49€ betaald).
Translate to English
visitors_1
8.4
johnjuul
Steel
Played on: 10 April 2019 Review date: 10 April 2019Handicap:
Meget venligt og imødekommende personale spillede den også på golfhæftet + selvom det ikke er beskrevet på golfhæftets hjemmeside.
Translate to English
visitors_1
8.9
mmmiras3
Bronze
Played on: 5 April 2019 Review date: 13 September 2019Handicap: 8.9
campo de golf a 40 km de almeria capital, campo original mas antiguo de Almeria, ampliado con 9 hoyos más (27 hoyos total), dos pares 3 en isla sobre el agua, y dicifultad por la longitud de sus hoyos y las caidas del fairway.
Translate to English
visitors_1
7.8
gltaby
Bronze
Played on: 6 January 2019 Review date: 9 January 2019Handicap: 8
clubs_1
En platt öppen parkbana (27-hål) med breda fairways. Banan är lång från alla tees. Spelade vit-röd slinga där vit har de trevligare o mer omväxlande hålen. Röd slinga har en del problem med greenerna. Tycker inte banan är värd 90€, men med Golfhäftet känns det ok. Hela anläggnlngen + stort resorthotell andas klass, stort övningsområde finns också.
Translate to English
visitors_1
5.8
chabril2014
Bronze
Played on: 2 January 2019 Review date: 8 January 2019Handicap: 17
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
2
Tiene en invierno, un clima excepcional, cuenta con 27 hoyos y el diseño es muy divertido. El hotel está fenomenal y hace paquetes de golf interesantes.
Translate to English
visitors_1
7.8
A.Andries
Silver
Played on: 30 September 2018 Review date: 30 September 2018Handicap: 20.1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
30
Ikzelf heb de witte course gespeeld voor 9holes. Van de driving range en putting geen gebruik gemaakt wegens te weinig tijd. De gehuurde set van Taylormade M4 was uitstekend! Van driver tot SW voor amper 15€! Enkel jammer dat ze enkel graphite shafts hebben. Maar toch prima mee gespeeld! De man in de shop was wat nors en had blijkbaar een slechte dag. De dag ervoor (toen …
Translate to English
visitors_1
8.6
Ed uit Delft
Bronze
Played on: 10 September 2018 Review date: 23 September 2018Handicap: 17.9
clubs_1
Prachtige baan, brede (lange) fairways. Gevarieerde layout, pittige maar eerlijke holes, uitstekende greens en enkele eiland greens. Je moet wel veel lengte hebben om om de waterhindernissen te overbruggen. Nieuwe buggy's en uitstekende nieuwe Talor Made huursets. Het Golf Hotel is geweldig.
Translate to English
visitors_1
8.7
roblambert90
Silver
Played on: 23 June 2018 Review date: 18 July 2018Handicap: 13
Stayed in hotel for two days on golf package. Hotel great as was golf course. Testing course for all levels of golfer. Really good fairways with slow, very receptive greens. Good course layout and relatively flat so a good walk except between 9th green and 10th tee. Really enjoyed and would re-visit. Clubhouse and staff brilliant.
visitors_1
8.8
rvdberg
Silver
Played on: 6 June 2018 Review date: 15 June 2018Handicap: 23.1
Prachtige baan, prima clubhouse, uitstekend en zeer gevarieerde keuze voor lunch en diner. Werkelijk uitstekend bediening. De drivingrange is een lachertje, dat moet worden verbeterd, het is nu een versleten strook kunstgras, werkelijk waardeloos. Putting arena gewoon prima, zoals het hoort. Golfshop ook goed, alleen mag de dame die er loopt wel wat meer lachen...
Translate to English
visitors_1
7.0
folke stefan
Bronze
Played on: 17 April 2018 Review date: 18 April 2018Handicap: 8.5
För hög greenfee i förhållande till banans kondition. Dålig bevattning, grus o sten i bunkrar, ojämna och ojämnt växta greener. Dålig information på tees-enbart principbild över hålet samt hålets längd. Mycket trevlig personal i restaurang och framför allt i shopen
Translate to English
visitors_1
5.5
jan inge4
Steel
Played on: 17 April 2018 Review date: 18 April 2018Handicap: 5
Greenerna var extremt dåliga. Misskötta är bara förnamnet. Bunkrarna är fulla med stenar. Kvalitete på bunkrarna är oerhört ojämna. Den ena är inte den andra lik. Klubbhuset och bemötande på klubben är förstklassigt men man har glömt bort stt sköta banan. 90 euro som det kostar att spela banar är ok om den kunde leva upp till det. Som banan är kvalitetsmässig just nu 18…
Translate to English
visitors_1
8.1
lars-erik02
Steel
Played on: 9 April 2018 Review date: 10 April 2018Handicap:
De ville inte låta vår hund vara med men gav sig till slut. Det fanns ingen information om hundförbud på deras hemsida
Translate to English
visitors_1
8.2
kerstin birgitta fol
Steel
Played on: 9 April 2018 Review date: 11 April 2018Handicap:
När vi kom till banan fick vi veta att hunden inte var välkommen, trots att det inte stått något om detta på hemsidan. Efter en del dividerande fick han dock följa med. Svårt att hitta då man bytte slinga. Mycket trevlig personal.
Translate to English
visitors_1
8.0
nilserikbertil1
Steel
Played on: 26 March 2018 Review date: 26 March 2018Handicap:
Greener dålig jämnhet och växtlighet.
Translate to English
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com