La Galiana Campo de Golf: Reviews

Share
visitors_1
Played on: 23 March 2019 Review date: 24 March 2019Handicap: 10.9
Fantastische baan, mooie uitzichten, de greens zijn super snel. Mooie uitdagende baan, niet makkelijk. Elke hole is weer een challenge. Wij spelen hier elk jaar in maart voor als voorbereiding voor de competitie. Wytske van Kerckhoff-Bos.
Translate to English
visitors_1
8.7
per gunnar0
Bronze
Played on: 23 March 2019 Review date: 25 March 2019Handicap: 19
A fantastic golf-course!!! I can't wait to come back! :D
Translate to English
visitors_1
8.1
r.raschka
Bronze
Played on: 17 March 2019 Review date: 17 March 2019Handicap: 12.5
clubs_1
Auf diesem Platz sollte man ein ausreichend gutes handycap mitbringen, sonst ist man auf jeder Bahn überfordert Die Clubhaus Einrichtung ist sehr bescheiden.
Translate to English
visitors_1
Played on: 9 March 2019 Review date: 8 April 2019Handicap: 10
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Ondanks net geprikte en bezande greens nog altijd erg goede kwaliteit. Prachtige lay-out, geen stress in de baan, zeker aan te raden! Buggy verplicht, en dat is absoluut noodzakelijk!
Translate to English
visitors_1
9.1
bubz2005
Silver
Played on: 3 March 2019 Review date: 3 March 2019Handicap: 20.1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
3
Wow, een plaatje deze baan. Niet heel makkelijk te vinden maar als je er dan bent wordt je overweldigd door het uitzicht. Vanaf vrijwel elke teebox en green heb je een magisch vergezicht. Extreem pittige baan, werkelijk nergens recht, neem voldoende ballen mee. Veel leuk geplaatste waterhindernissen en bunkers. Alles goed onderhouden. Veel zand op de greens en behoorlijk …
Translate to English
visitors_1
Played on: 9 February 2019 Review date: 10 February 2019Handicap: 16.2
clubs_1
clubs_1
je kijkt je ogen uit. prachtige uitzichten en zeer verrassende holes. een groene oase in 1ste aanblik na kruip door sluipdoor route. binnenkort weer naar toe. vriendelijke receptie en mooi terras met prachtig panorama.
Translate to English
visitors_1
8.7
klokkie
Gold
Played on: 4 February 2019 Review date: 9 February 2019Handicap: 17
Wat een prachtige, goed onderhouden baan. Bij vrijwel alle holes, afwisselende, goed doordachte hindernissen. Greens eveneens goed beschermd, snel mar goed te sprelen. Entree, ontvangst en bediening in restaurant gewoon goed. We hadden een aanbieding van €50,- incl buggy. Dat betekent een zeer goede prijs/kwalitiet verhouding. Ale we weer in de buurt zijn gaan we zo e…
Translate to English
visitors_1
Played on: 26 January 2019 Review date: 30 January 2019Handicap: 6.6
clubs_1
clubs_1
clubs_1
de baan ligt verstopt in de bergen. Maar wat is het een plaatje als je in de baan staat. Geweldige holes met slagen in de diepte en schoten de heuvel op. De receptie en clubhuis zijn tijdelijke keetjes, het geld is op gegaan aan de baan denk ik. Wat maakt het uit met zo'n mooie baan. Met buggy spelen kan niet anders, de baan is niet te lopen voor een sterveling. Baanonder…
Translate to English
visitors_1
8.5
jowoud
Bronze
Played on: 20 January 2019 Review date: 19 February 2019Handicap: 8.5
Geweldige baan, fantastisch onderhouden. Risk & reward golf met veel avontuur en hoogteverschillen. Uitdagend, maar goede slagen worden beloond. Clubhuisfaciliteiten onder de maat, maar je komt om te golfen.
Translate to English
visitors_1
7.5
TimoR
Silver
Played on: 12 January 2019 Review date: 13 January 2019Handicap: 12.9
clubs_1
Challenging golf course and also rather difficult to find. Condition was great in winter season. You have to shoot really accurately when playing here.
visitors_1
8.5
gregorria
Bronze
Played on: 10 January 2019 Review date: 20 December 2019Handicap: 24.2
Baan is schitterend, spelen hier 2x per jaar, afstand ongeveer 150 km maar hebben dit er graag voor over. Clubhuis is een soort barak maar wat ik begrepen heb komt hier een nieuw.
Translate to English
visitors_1
8.6
janwillem3
Gold
Played on: 4 January 2019 Review date: 4 January 2019Handicap: 8.4
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
3
Super baan, roet moeilijke greens. Advies; loop er van alle kanten omheen anders gaat het mis. De verhogingen, en verhoogde greens zijn een uitdaging. Echt een baan voor fairway en greens. Doe je best.
Translate to English
visitors_1
Played on: 2 January 2019 Review date: 3 January 2019Handicap: 10.3
Tweede maal gespeeld en het blijft iets speciaals.... Fantastisch gelegen tegen een berg aan. Visueel absoluut mooi. Enkele blindshots en door de helling aflopende holes maken het onvoorspelbaar. Moeilijke greens. Zeer goede kwaliteit. Clubhuis zeer basic.
Translate to English
visitors_1
7.4
elninjo
Gold
Played on: 31 December 2018 Review date: 25 February 2019Handicap: 11.5
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
1
Flink wat hoogteverschillen maken deze baan spectaculair om te spelen. Je wordt op de afslag behoorlijk uitgedaagd om er voor te gaan, niet goed en de moeilijkheden beginnen. Mijn favoriete baan in de omgeving.
Translate to English
visitors_1
8.2
AnnemiekeK
Gold
Played on: 29 December 2018 Review date: 4 January 2019Handicap: 21.2
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
1
Wat een mooie baan zeg. Heerlijk om hier te kunnen spelen: volop uitdagingen, mooie omgeving. Helemaal fijn. Jammer van het clubhuis, maar er wordt een nieuwe clubhuis gebouwd, geen overbodige luxe.
Translate to English
visitors_1
8.5
p.v.schupbach
Bronze
Played on: 5 December 2018 Review date: 6 December 2018Handicap: 16.5
golf de montagne avec des vues et départs spectaculaires sur la vallée. voiturette obligatoire. Parcour exigeant. prendre plusieurs balles?. Actuellement un hôtel est en cours de construction sur le sommet du parcour avec un club house au niveau de la qualité du golf.
Translate to English
visitors_1
9.1
psfinance
Silver
Played on: 21 November 2018 Review date: 10 January 2020Handicap: 3.6
Spektakulärer Golfplatz, inmitten einer Orangenplantage liegend. Nur mit Cart zu spielen, ordentliche Höhenunterschiede. Spiegelglatte Grüns. Gute Übungsanlage, sehr schönes Platz Layout. Immer wieder gerne!
Translate to English
visitors_1
8.7
mwolf1
Steel
Played on: 8 November 2018 Review date: 8 November 2018Handicap:
Sehr schöne Lage, tolle Ausblicke. Platz ist schwer, viele Schräglagen.
Translate to English
visitors_1
9.0
Delphine
Steel
Played on: 31 October 2018 Review date: 31 October 2018Handicap: 22
Superbe parcours.
Translate to English
visitors_1
7.7
eniels
Bronze
Played on: 31 October 2018 Review date: 1 November 2018Handicap: 22.4
Indicatie naar volgende hole kan beter. Mooie baan. Veel hoogte verschillen en daardoor ook een moeilijke baan.
Translate to English
visitors_1
8.7
durandmatt
Silver
Played on: 24 October 2018 Review date: 29 October 2018Handicap: 14
L'environnement est magnifique au milieu d'une vallée. Les greens sont magnifiques. Le parcours est assez difficile car il y a pas mal de fairways étroits et on joue très peu les pieds à plat. Seul regret, c'est l'accueil avec un algéco amélioré en guise de club house et un caddiemaster qui n'est pas des plus sympathiques.
Translate to English
visitors_1
8.9
bert.m
Bronze
Played on: 14 October 2018 Review date: 14 October 2018Handicap: 35.6
clubs_1
Het clubhuis is een veredelde snackbar, maar de baan is schitterend. Veel verschillende holes omlaag, maar ook omhoog.
Translate to English
visitors_1
7.5
m.veldt
Bronze
Played on: 14 October 2018 Review date: 21 October 2018Handicap: 17.9
Mooie baan om te spelen, met veel hoogteverschillen in de baan. Met zo'n mooie baan verwacht je niet een provisorisch clubhuis. Het leek een noodgebouwtje cq cafetaria met proshop. Mensen waren erg vriendelijk ondanks de drukte. Helaas moesten we na 9 holes stoppen in verband met onweer en regen. Een voucher gekregen voor 9 holes, dat was erg fijn.
Translate to English
visitors_1
8.5
Mooseman
Gold
Played on: 3 October 2018 Review date: 3 October 2018Handicap: 12.6
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
1
Dit is een zeer mooie baan. Zeer veeeeeellllll uitdaging, elke hole is weer anders. Helemaal geweldig ?? De greens zijn goed, snel en lastig. Top ?.
Translate to English
visitors_1
8.6
golfeur511
Gold
Played on: 2 October 2018 Review date: 7 October 2018Handicap: 3
déjà joué en Mars, beaucoup de plaisir de revenir sur ce golf exceptionnel. 55€ avec golfette (obligatoire) un régal si vous savez jouer les devers. golf de montagne pres de la mer. le plus beau de la région.
Translate to English
visitors_1
8.3
inge.with
Bronze
Played on: 28 September 2018 Review date: 12 October 2018Handicap: 11.7
Prachtige baan in de bergen. Jemoet wel een goede routeplanner hebben om er te komen. Clubhuis is een soort bouwkeet, maar van alle gemakken voorzien, en je kijkt over de baan die lager ligt. We betaalden €85 en €35 voor buggy, lopen is onmogelijk! De baan is uitdagend en moeilijk, ligt er perfect verzorgd bij, snelle greens, en tussen de bergen. Geen huizen aan de baa…
Translate to English
visitors_1
8.0
Dingo
Gold
Played on: 24 September 2018 Review date: 24 September 2018Handicap: 18.2
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
18
Inderdaad een hele leuke baan. Maar om dit nu een topbaan te noemen gaat me echt te ver. Om te beginnen persoonlijk vind ik dat je een golfbaan moet kunnen lopen. Deze baan is nauwelijks te lopen. Niet dat de hoogte verschillen te extreem zijn. Ik heb wel banen gelopen met grotere hoogteverschillen. Maar deze is er domweg niet voor aangelegd. Met de lopende golfer is geen…
Translate to English
visitors_1
8.0
Acr97
Bronze
Played on: 22 September 2018 Review date: 22 September 2018Handicap: 12
Campo muy bonito.
Translate to English
visitors_1
8.4
angelique
Bronze
Played on: 21 September 2018 Review date: 21 September 2018Handicap: 9.2
Wat een topbaan! Zeer heuvelachtig en uitdagend. Als ik weer in de omgeving ben wil ik hier zeker weer spelen.
Translate to English
visitors_1
8.7
gekopgolf
Gold
Played on: 21 September 2018 Review date: 1 October 2018Handicap: 13.8
Een top golfbaan. De greens de layout de omgeving met de bergen en de mooie diverse holes. Echt een plezier om te spelen. Ik weet niet of het mag... maar ga deze baan niet lopen... er zitten behoorlijke afstanden tussen de holes en de hoogte verschillen zijn ook behoorlijk. Er is een minpuntje en dat is het clubhuis... dit is nog een soort van keet met shop en bar.
Translate to English
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com