Reftele GK: Reviews

Share
visitors_1
8.3
bror lennart
Steel
Played on: 31 August 2019 Review date: 2 September 2019Handicap:
Trevligt bemötande av alla.- spelare som personal.
Translate to English
visitors_1
8.8
carinevachristina
Steel
Played on: 16 August 2019 Review date: 22 August 2019Handicap:
Jättetrevlig anläggning som vi gärna återkommer till!!!
Translate to English
visitors_1
8.6
börje hjalmar
Silver
Played on: 9 August 2019 Review date: 9 August 2019Handicap: 16
En mycket trevlig bana men fina greener och fairways men den skulle bli ännu bättre om man placerade ut fler skyltar med " nästa tee". Som besökare var det lite svårt att hitta på banan.
Translate to English
visitors_1
7.8
kjell ingemar8
Steel
Played on: 2 August 2019 Review date: 3 August 2019Handicap:
Bra bemötande Fixade smörgås åt oss . Kul bana,att spela
Translate to English
visitors_1
8.8
knut1
Bronze
Played on: 26 July 2019 Review date: 26 July 2019Handicap:
Underbart ställe. Väldigt fin bana. Fler måste hit. Och ha sedan GH.plus då spelar man minst 3 ggr. Skön atmosfär, bra personal.
Translate to English
visitors_1
6.9
janfredrik19
Steel
Played on: 22 July 2019 Review date: 22 July 2019Handicap:
Dåliga greener överlag
Translate to English
visitors_1
8.7
erik torgny
Steel
Played on: 18 July 2019 Review date: 18 July 2019Handicap:
Mycket trevlig bana i fint skick.
Translate to English
visitors_1
7.9
evamargareta4
Steel
Played on: 17 July 2019 Review date: 17 July 2019Handicap:
Står på hemsidan att det finns restaurang, vilket det inte gör
Translate to English
visitors_1
7.8
kurt75
Steel
Played on: 13 July 2019 Review date: 14 July 2019Handicap:
Golf i skønne natur omgivelser
Translate to English
visitors_1
8.2
lis21
Steel
Played on: 12 July 2019 Review date: 13 July 2019Handicap:
Greens var lamgsamme, men banan var fantastiskt
Translate to English
visitors_1
7.7
bjarne983
Steel
Played on: 12 July 2019 Review date: 12 July 2019Handicap: 12.4
Overraskende fin bane. Måtte desværre afbryde efter 9 huller p.g.a. torden.
Translate to English
visitors_1
8.8
stigaxellennart
Steel
Played on: 11 July 2019 Review date: 12 July 2019Handicap:
Banan var i mycket bra skick och omväxlande. Det enda vi saknade var längdmarkeringar och skyltar till nästa tee, som saknades på en del hål
Translate to English
visitors_1
8.2
ulla95
Bronze
Played on: 3 July 2019 Review date: 4 July 2019Handicap:
Trevlig personal, kul bana med bra fairways och greener! Rent och snyggt i omklädningsrum/dusch! Gjorde också ett riktigt klipp på skor i shopen!!! Tycker denna bana förtjänar mååååååånga fler gästspelare!
Translate to English
visitors_1
7.9
stig0
Bronze
Played on: 3 July 2019 Review date: 4 July 2019Handicap:
Mycket trevlig omväxlande bana, med fina fairways och greener! Perfekt klippt med en höjd på ruff så bollen lätt kunde hittas. Fräscht omklädningsrum, rent och snyggt! Också riktigt trevlig och serviceinriktad personal! Utbudet på restaurangen, eller numera cafeterian, var ganska smalt, men gott kaffe!
Translate to English
visitors_1
8.6
anders959
Bronze
Played on: 23 June 2019 Review date: 25 June 2019Handicap:
Trevlig bana med förvånansvärt hög kvalitet. Lite enkel anläggning med ett minimalt utbud i restaurangen. Annars är det en trevlig upplevelse.
Translate to English
visitors_1
7.8
jacob28
Steel
Played on: 23 June 2019 Review date: 23 June 2019Handicap:
Banen var spændende og sjov
Translate to English
visitors_1
6.6
ingegerd21
Steel
Played on: 16 June 2019 Review date: 17 June 2019Handicap:
För långt gräs på fairway, tröga greener
Translate to English
visitors_1
7.9
peter989
Steel
Played on: 9 June 2019 Review date: 11 June 2019Handicap:
Bra bana i ok skick lite dåligt gräs på tee och green, helt ok range och träningsytor. Kommer gärna tillbaka
Translate to English
visitors_1
8.2
erik938
Steel
Played on: 8 June 2019 Review date: 10 June 2019Handicap:
Fin bane, er en af vores foretrukne baner når vi er i Sverige.
Translate to English
visitors_1
6.9
larsmatskrister
Steel
Played on: 19 May 2019 Review date: 21 May 2019Handicap:
Fairways är ojämna och dåligt med gräs på flera ställen!
Translate to English
visitors_1
8.7
ulf tomas
Steel
Played on: 1 May 2019 Review date: 1 May 2019Handicap:
Kanonfina greener att putta på(jämna och fina så bollen rullade dit den skulle)
Translate to English
visitors_1
8.1
ann-christin7
Steel
Played on: 26 April 2019 Review date: 27 April 2019Handicap:
Mycket fin bana, trevliga hål. Välskött så tidigt på säsongen
Translate to English
visitors_1
7.5
alvar
Bronze
Played on: 14 October 2018 Review date: 16 October 2018Handicap:
Pga tidigare regn var banan väl blöt o tung. I övrigt trevlig.
Translate to English
visitors_1
7.8
hellekrohn
Steel
Played on: 22 September 2018 Review date: 22 September 2018Handicap:
Opmærkning af banen fra tee til tee mangler
Translate to English
visitors_1
8.3
ann kristin
Steel
Played on: 14 September 2018 Review date: 17 September 2018Handicap:
En eloge till personalen,
Translate to English
visitors_1
7.3
lena ulrika
Steel
Played on: 8 September 2018 Review date: 8 September 2018Handicap:
Mycket trevlig personal i restaurang
Translate to English
visitors_1
8.8
eva-kajsa helena
Steel
Played on: 4 September 2018 Review date: 9 September 2018Handicap:
Trevligt bemötande. ,Trevlig personal.
Translate to English
visitors_1
7.9
monika viola
Bronze
Played on: 4 September 2018 Review date: 4 September 2018Handicap:
Bättre skyltar tii next tee. Mycket bra parkering för husbilen.
Translate to English
visitors_1
8.4
claes göran3
Bronze
Played on: 3 September 2018 Review date: 3 September 2018Handicap: 17.1
Kvinnan i receptionen och köket var fantastiskt tillmötesgående och trevlig. Vi kommer gärna tillbaka. Vilka fina greener!
Translate to English
visitors_1
8.8
lotta0
Silver
Played on: 27 August 2018 Review date: 27 August 2018Handicap: 0
En riktigt rolig och lite knixig bana som har hämtat sig bra efter sommarens värme. Bra uppställningsplatser för husbil. Denna bana är verkligen värd ett besök. Vi återkommer Leif & Lotta
Translate to English
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com