Värnamo GK: Reviews

visitors_1
8.4
thomas8
Bronze
Played on: 20 September 2019 Review date: 21 September 2019Handicap:
Banan är ju underbar. Synd på greenytorna!
Translate to English
visitors_1
6.9
kjellsepost
Steel
Played on: 4 September 2019 Review date: 21 October 2019Handicap: 25
Trevlig bana och väldigt trevligt bemötande Banan har en trevlig layout och var lagom svår.
Translate to English
visitors_1
Played on: 27 August 2019 Review date: 27 August 2019Handicap:
Kanon bra ????.
Translate to English
visitors_1
8.8
jes6
Steel
Played on: 26 August 2019 Review date: 26 August 2019Handicap: 19
Super flot bane med en skøn beliggenhed. Meget imødekommende sekretariat
Translate to English
visitors_1
Played on: 22 August 2019 Review date: 22 August 2019Handicap:
Mkt vacker och välskött bana och trevlig personal. Hit återkommer vi gärna.
Translate to English
visitors_1
Played on: 20 August 2019 Review date: 22 August 2019Handicap: 19.4
Trevlig bana.
Translate to English
visitors_1
8.8
jacob56
Steel
Played on: 5 August 2019 Review date: 20 August 2019Handicap:
Skulle önska bättre uppställningsplats för husvagnar och bobilar. Belysning,vatten närmre och gräs är önskan. Vill man bo några nätter finns inga möjligheter för yttertält. ANNARS VÄLDIGT TREVLIGT OCH BRA.
Translate to English
visitors_1
8.3
christina44
Bronze
Played on: 2 August 2019 Review date: 2 August 2019Handicap: 18
Vacker bana , rolig att spela.
Translate to English
visitors_1
7.8
annhelen
Steel
Played on: 25 July 2019 Review date: 28 July 2019Handicap:
Synd att ställplatsen för husbil ligger nära en väg. Man störs av trafiken. Banans greener var svåra.
Translate to English
visitors_1
7.6
ulla17
Steel
Played on: 23 July 2019 Review date: 23 July 2019Handicap:
Lite dålig markering på hål 10-18 Saknade information om droppruta på hål 12
Translate to English
visitors_1
8.6
rob.becker
Bronze
Played on: 19 July 2019 Review date: 19 July 2019Handicap: 23.1
clubs_1
Uitstekend verzorgde baan.
Translate to English
visitors_1
Played on: 19 July 2019 Review date: 19 July 2019Handicap: 30
Lite tråkig ställplats. 150 kr för mycket
Translate to English
visitors_1
8.2
anders70
Bronze
Played on: 19 July 2019 Review date: 19 July 2019Handicap:
Jättebra skick på banan. Det enda som drog ner var 2 tee med mattor.
Translate to English
visitors_1
8.6
PeterNH77
Gold
Played on: 18 July 2019 Review date: 18 July 2019Handicap: 9.5
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
8
Vandaag gespeeld op deze baan en de omgeving is waanzinnig mooi. Daarnaast lag de baan er erg goed bij. Enige aandachtspunt waren de bunkers, daar lagen echt te veel grotere stenen in. De greens waren erg snel en liepen heel verraderlijk op en af. Een putje net missen kon er voor zorgen dat je nog net even te ver wegliep waardoor je geen zekerheidshalve overhield. Een moo…
Translate to English
visitors_1
Played on: 18 July 2019 Review date: 20 August 2019Handicap: 4.3
Mycket trevlig bana gör gärna ett besök dit igen
Translate to English
visitors_1
8.8
claesjerker
Steel
Played on: 18 July 2019 Review date: 19 July 2019Handicap:
Helt okay allt.
Translate to English
visitors_1
8.7
frank654
Steel
Played on: 18 July 2019 Review date: 19 July 2019Handicap:
Nice cource, very friendly people.
visitors_1
Played on: 18 July 2019 Review date: 22 July 2019Handicap: 29.8
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
16
Op een golftour in Zweden speelde ik o.m. op Varnamo, in het midden van het land. Wat een prachtige parkbaan in the middle of nowhere en wat goed onderhouden. De verwachting dat er geen hoogteverschillen zouden zijn werd zeker niet bewaarheid en alhoewel de holes gemiddeld genomen niet heel lang waren, waren de greens zodanig lastig aangelegd dat het moeilijk was om in de…
Translate to English
visitors_1
8.7
eva141
Steel
Played on: 17 July 2019 Review date: 17 July 2019Handicap:
Mycket trevlig bana med fin fairway och fina grejer. Minus att restaurangen var stängd när vi spelat klart.
Translate to English
visitors_1
7.8
christer7
Bronze
Played on: 15 July 2019 Review date: 15 July 2019Handicap:
Mkt bra bana, tees o greener. Skall man önska ngt så hade det varit trevligt om det funnits några smörgåsar el. bullar till fikat. Annars en väldig trevlig bana o fantastisk utsikt över sjön.
Translate to English
visitors_1
7.5
bjarne983
Steel
Played on: 11 July 2019 Review date: 12 July 2019Handicap: 12.4
Usædvanlig megen ventetid på banen, hvilket skyldes en kombination af spillere der ikke kender banen og blinde huller. Greens var meget langsomme.
Translate to English
visitors_1
8.6
evalena6
Steel
Played on: 11 July 2019 Review date: 13 July 2019Handicap:
Vilken fin bana och utsikten från klubbhuset var otroligt vacker.
Translate to English
visitors_1
7.8
margareta225
Steel
Played on: 11 July 2019 Review date: 11 July 2019Handicap:
Tröga greener. Dolda hål i vissa fall.
Translate to English
visitors_1
7.5
thomas05
Bronze
Played on: 11 July 2019 Review date: 11 July 2019Handicap:
Inga toaletter på banan
Translate to English
visitors_1
7.5
ewa5
Bronze
Played on: 11 July 2019 Review date: 11 July 2019Handicap:
Inte en toalett på banans 18-hål. Annars väldigt omväxlande och bra.
Translate to English
visitors_1
7.3
karlivar
Steel
Played on: 11 July 2019 Review date: 11 July 2019Handicap: 28
För många dolda hål och utslag. Som förstagångspelare blir det oberäknelig golf.
Translate to English
visitors_1
Played on: 11 July 2019 Review date: 12 July 2019Handicap: 16
En otroligt fin bana med omväxlande och utmanande hål. Med tanke på att banan är kuperad saknar jag lite fler bänkar utplacerade på strategiska ställen.
Translate to English
visitors_1
8.5
stefan82
Steel
Played on: 8 July 2019 Review date: 8 July 2019Handicap:
Fantastiskt fin bana i mycket bra skick. Var tyvärr slut på mackor i kiosken efter 9 hål trots att klockan var 14. Inte bra utbud av smörgås i restaurang heller.
Translate to English
visitors_1
Played on: 5 July 2019 Review date: 5 July 2019Handicap:
Ett par tråkiga hål, i övrigt en fin bana i fin miljö.
Translate to English
visitors_1
8.8
lotta0
Silver
Played on: 24 June 2019 Review date: 27 June 2019Handicap: 0
Rolig bana och väldigt välskött Lotta
Translate to English
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!

cancel subscription
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com