Vidbynäs Golf Club: Reviews

visitors_1
Played on: 1 October 2018 Review date: 10 October 2018Handicap: 26
Bra bana med hög kvalité. En del svåra hål om man är för övermodig. Varierande hål. Välsköt och trevlig personal.
Translate to English
visitors_1
Played on: 16 June 2018 Review date: 23 June 2018Handicap: 26
Trevlig bana med många olika svårigheter. Trevlig personal. Bra restaurang. Fin miljö.
Translate to English
visitors_1
9.3
keith1
Steel
Played on: 5 April 2018 Review date: 5 April 2018Handicap: 11
Layouten 36 hål.
Translate to English
visitors_1
9.8
arne
Silver
Played on: 7 July 2017 Review date: 12 November 2017Handicap: 18.5
En bana att spela flera gånger.
Translate to English
visitors_1
9.0
pmurcia
Bronze
Played on: 5 July 2017 Review date: 5 July 2017Handicap: 18
Spelade 3 gånger nyligen - underbar miljö med toppen service. Erja i receptionen och personalen i restaurangen var superfina. Kanon lunch med smakrik buffet. Skönt att slippa golfburgare! Många Stockholmsklubbar kunde lära sig något från VGK vad gäller trivsel och service - 10 poäng :)
Translate to English
visitors_1
9.7
087747915
Steel
Played on: 13 April 2017 Review date: 13 April 2017Handicap: 8
En av Stockholms bästa anläggningar.
Translate to English
visitors_1
7.7
jac sjoberg
Steel
Played on: 13 September 2014 Review date: 15 September 2014Handicap: 6
Två helt skilda layouter skapar dynamik för den som ger sig ut på båda banorna. South är lite öppnare och mindre kuperad jämfört med North. South är lite ryckig i sin layout, med mycket variation i längd och svårighetsgra. North är rejält kuperad och har en kiosk efter nian som inte har gratis vatten. Värt att tänka på varma dagar. Dåligt tycker jag.
Translate to English
visitors_1
8.1
hiothomas
Gold
Played on: 16 August 2010 Review date: 23 January 2016Handicap: 14.5
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
9
Axa, eller North som den väl heter nu. -Ska ni spela Axa? sa man till oss innan, hyr bil. Det gjorde vi och ångrade oss inte. Den är tufft kuperad, men härligt utmanande. Bra skick på både fw och greener. Klubbhuset är en våt dröm och kanonboende finns där också, bra!
Translate to English
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!

cancel subscription
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com