Bryngfjordens Golfklubb: Reviews

Share
visitors_1
7.0
janne.widegren
Gold
Played on: 3 July 2019 Review date: 3 July 2019Handicap: 24.4
clubs_1
clubs_1
Finns en del skador både på tee och fairway. Restaurangen är en av de sämre jag varit på.
Translate to English
visitors_1
8.8
siv54
Steel
Played on: 1 October 2018 Review date: 1 October 2018Handicap:
Vi besökte banan 1 okt och banan var i mycket bra skick och trevlig att spela på. Vi återvänder gärna dit. igen. Trevlig personal dessutom.
Translate to English
visitors_1
8.7
gunillalinnéa5
Steel
Played on: 6 September 2018 Review date: 9 September 2018Handicap:
Jag fick snabbt svar efter att ha svarat på klubbens egen nöjdhetsundersökning. Det uppskattas.
Translate to English
visitors_1
8.8
carinamargareta0
Steel
Played on: 4 September 2018 Review date: 4 September 2018Handicap:
Mycket fin och välvårdad bana. Trevligt ställe för en kortare paus efter 9:e hålet.
Translate to English
visitors_1
7.5
sven fredrikf
Bronze
Played on: 30 August 2018 Review date: 3 September 2018Handicap: 5
Smal (i synnerhet de första hålen) bana som kräver precision från tee, snarare än längd - såvida man inte spelar den enormt krävande backteen. Fin layout och bra skick på banan, framförallt greenerna var av svensk toppklass. Proffsigt bemötande i receptionen, liten men ändå "riktig" shop vilket alltid är trevligt. Enkel restaurang, men helt OK mat.
Translate to English
visitors_1
7.9
andreas3
Bronze
Played on: 17 August 2018 Review date: 17 August 2018Handicap:
Bra greener! Tees dåliga mycket ojämna, fw sådär. Kul bana värt ett besök!
Translate to English
visitors_1
7.4
jonny67
Steel
Played on: 16 August 2018 Review date: 17 August 2018Handicap:
Som ny på banan så var det lite svårt att se var nästa tee var. Kan vara bra att ha någon skylt som tydligt visar vilken sida om green man ska gå. Det bör man se innan man kommer till green, inte efter green. Det var några riktigt dåliga tees, någon som var i en sluttning... Men för övrigt en helt OK bana.
Translate to English
visitors_1
7.2
sven ove ingmar
Steel
Played on: 7 August 2018 Review date: 8 August 2018Handicap:
De flesta fairways var mycket torra. Greenerna var bra, nyvalsade och svåra.
Translate to English
visitors_1
7.7
ulla04
Steel
Played on: 3 August 2018 Review date: 3 August 2018Handicap:
Mkt trevlig bana i vacker skogsnatur
Translate to English
visitors_1
7.6
gunillamc
Steel
Played on: 1 August 2018 Review date: 1 August 2018Handicap:
Bra bana men blir bättre efter regnperiod!
Translate to English
visitors_1
7.3
perthomas1
Steel
Played on: 1 August 2018 Review date: 1 August 2018Handicap:
Grymma greener!
Translate to English
visitors_1
8.8
steningemar
Steel
Played on: 31 July 2018 Review date: 2 August 2018Handicap:
Var bra????????????
Translate to English
visitors_1
7.0
johanbertil7
Steel
Played on: 23 July 2018 Review date: 24 July 2018Handicap: 26
Tee var väldigt ojämna på de flesta hålen
Translate to English
visitors_1
8.4
evelyn
Bronze
Played on: 23 July 2018 Review date: 25 July 2018Handicap:
Jättefin, välskött o trevlig bana. Vi kommer tillbaka även på fulll greenfee.
Translate to English
visitors_1
7.9
lindamarianneviola
Steel
Played on: 23 July 2018 Review date: 24 July 2018Handicap: 34
Trevligt dock torrt pga torkan.
Translate to English
visitors_1
6.8
martin12
Steel
Played on: 12 July 2018 Review date: 15 July 2018Handicap: 18.7
Bra greener
Translate to English
visitors_1
7.4
weine2
Steel
Played on: 12 July 2018 Review date: 15 July 2018Handicap:
Torka men bra greener
Translate to English
visitors_1
6.3
leifpeter4
Steel
Played on: 29 June 2018 Review date: 29 June 2018Handicap: 9
Dåliga fairways. Bevattningssystemet trasigt eller bristfälligt på flertal ställen med vattensjuka områden eller delar av banan utan bevattning.
Translate to English
visitors_1
8.8
perolof9
Steel
Played on: 29 June 2018 Review date: 29 June 2018Handicap:
Allt var till belåtenhet.
Translate to English
visitors_1
8.6
gerdkarinelisabet
Steel
Played on: 29 June 2018 Review date: 29 June 2018Handicap:
Mycket trevligt bemötande i receptionen. Fin och vacker bana med öppna fairways i lummig skogsmiljö. Kan varmt rekommenderas.
Translate to English
visitors_1
7.8
fredrik.froland
Bronze
Played on: 25 June 2018 Review date: 17 July 2018Handicap: 12
clubs_1
clubs_1
Fin og velstelt skogsbane som gir en god opplevelse. Passer for alle hcp.
Translate to English
visitors_1
8.2
anders johan3
Bronze
Played on: 15 June 2018 Review date: 18 June 2018Handicap: 14
Mycket trevlig bana men jag har svårt att få till det och göra riktigt bra resultat tyvärr.
Translate to English
visitors_1
8.1
matsgustaf7
Steel
Played on: 12 June 2018 Review date: 12 June 2018Handicap: 14.7
Väldigt bra greener o fairways. Kunde vara lite mer sand i burkarna. Saknar en ordnad husbilsuppställning.
Translate to English
visitors_1
7.4
lars ola lennart
Steel
Played on: 8 June 2018 Review date: 9 June 2018Handicap:
Hålen helt ok att spela, dock var fairwaiy ganska sliten nu pga torkan. Greenerna mkt bra, tees något under en medelstandard. Det som dra ner helhetsbetyget är avstånden mellan hålen, men i strålande sol spelade det mindre roll.
Translate to English
visitors_1
7.8
lena2363
Bronze
Played on: 8 June 2018 Review date: 10 June 2018Handicap:
Snabba och fina greener. Trevlig golfbana
Translate to English
visitors_1
7.7
håkan94
Silver
Played on: 1 June 2018 Review date: 12 October 2018Handicap: 11
Trevlig och kul bana, med hål separerade från varandra. Därför är fore onödigt. Lättgången bana, förutom hål 1,som är brant uppför. Värmlands snabbaste greener.
Translate to English
visitors_1
8.8
karltommylennart
Steel
Played on: 23 May 2018 Review date: 23 May 2018Handicap:
Lite bättre vägbeskrivning mellan hålen, annars va allt bra, återkommer gärna
Translate to English
visitors_1
7.8
curt-håkangustav
Steel
Played on: 23 May 2018 Review date: 25 May 2018Handicap:
Jag kommer tillbaks ????
Translate to English
visitors_1
7.3
malinmarikaelisabe
Steel
Played on: 23 May 2018 Review date: 25 May 2018Handicap:
Damtee var oklippt och väldigt "hårig" på många håll på banan. Fint skick på greenerna.
Translate to English
visitors_1
7.3
mats olof6
Bronze
Played on: 23 May 2018 Review date: 23 May 2018Handicap: 14.8
Tee var dåliga , Vissa FW var bra och andra var dåliga , greenerna var bra dock satt en del hål ngn cm fel ????
Translate to English
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com