Hammarö Golfklubb: Reviews

  • Show all courses
  • 18-hålsbanan (248)8.1
visitors_1
9.2
fosseatle
Steel
Played on: 21 October 2019 Review date: 21 October 2019Handicap: 14.9
Flott mottakelse gjestfri Fin bane Supert besøk.
Translate to English
visitors_1
Played on: 12 October 2019 Review date: 21 October 2019Handicap: 16.7
Sjukt fin bana. Grymma greener.
Translate to English
visitors_1
7.6
JohnnyRamone
Steel
Played on: 24 August 2019 Review date: 24 August 2019Handicap: 16.1
clubs_1
clubs_1
Banan var i bra skick, det gäller tees, fairways och greener.
Translate to English
visitors_1
Played on: 27 July 2019 Review date: 27 July 2019Handicap: 10.9
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Prachtige parkbaan met zeer goed onderhoud. Ondanks de droogte alles goed in het groen en snelle eerlijke greens. Bunkers prima, waterhindernissen goed aangegeven. Redelijke hoogteverschillen zonder dat het een farce wordt. Routing prima, voorzieningen in de baan goed. Op de turn staat een huisje waar van alles te koop is. Zeer hartelijke ontvangst. Sterke afsluitende hol…
Translate to English
visitors_1
Played on: 5 July 2019 Review date: 5 July 2019Handicap: 24.4
clubs_1
clubs_1
Den finaste banan i Värmland denna vecka.
Translate to English
visitors_1
9.0
sorenmlarsen
Bronze
Played on: 28 June 2019 Review date: 30 June 2019Handicap: 10
clubs_1
En fantastisk bane gennem skov med velholdte fairways og greens. Fås ikke meget bedre. Et must hvis man er i nærheden af Karlstad. Helt sikkert et besøg værd.
Translate to English
visitors_1
9.8
Bakbon
Bronze
Played on: 29 July 2018 Review date: 8 August 2018Handicap: 24.2
Een ontzettende gastvrije vereniging met uitstekende faciliteiten. Ondanks de droogte is de gehele baan groen door het volledige sproeien. Zowel de receptie, het restaurant en bij het keerpunt werd een uitstekende service geboden. Wij hebben ons hier bijzonder thuis gevoeld! Een baan die erg aan te bevelen is. Denk aan de mogelijkheid om een meerrittenkaart aan te schaff…
Translate to English
visitors_1
Played on: 25 June 2018 Review date: 17 July 2018Handicap: 12
clubs_1
Flott park/skogbane i utmerket stand. Varierte og spennende hull. Både banen og omgivelsene er velfriserte. Et besøk i området bør omfatte Hammarø og Kils - to meget gode baner i området.
Translate to English
visitors_1
7.3
inger209
Bronze
Played on: 14 October 2016 Review date: 14 October 2016Handicap:
Trees var inte bra, men det är ju sent på säsongen vilket säkert är en bidragande faktor.
Translate to English
visitors_1
Played on: 12 October 2016 Review date: 13 October 2016Handicap:
Besöket på Hammarö GK var enbart positivt. Banan var i perfekt skick i alla delar så även en 4-boll med hcp 23 - 30 gick runt på en tid under 4 timmar (3 tim 50 min)
Translate to English
visitors_1
Played on: 7 October 2016 Review date: 9 October 2016Handicap: 21
Valde Hammarö denna gång pga golfhäftet men spelar gärna där oavsett, gillar banan och klubben.
Translate to English
visitors_1
6.7
Åke3
Steel
Played on: 3 October 2016 Review date: 5 October 2016Handicap:
Kass bansträckning när hålordningen vänts. Minimalt med service, ingen kiosk vid varvningen. Avslaget besök men fint väder och ok status på banan.
Translate to English
visitors_1
8.7
elisabeth6
Bronze
Played on: 30 September 2016 Review date: 30 September 2016Handicap:
Kul att se vår gamla hemmabana sen 1996 bara blir finare och finare. Trevligt m mkt gamla bekanta vid besöket. Om vi flyttar tillbaka är Hammarö gk prioritera ett av banor. Jättetack med trevligt bemötande vid inskrivning.
Translate to English
visitors_1
7.8
hans olov5
Steel
Played on: 28 September 2016 Review date: 30 September 2016Handicap:
Lite dåligt med gräs på sina ställen
Translate to English
visitors_1
7.0
bo80
Bronze
Played on: 23 September 2016 Review date: 23 September 2016Handicap: 20
Saknar markering på flaggan om flaggplaceringen. Kan inte se någon fördel för spelaren med omvänd ordning på slingorna.
Translate to English
visitors_1
7.0
ingela6
Steel
Played on: 21 September 2016 Review date: 24 September 2016Handicap:
saknar papperskorgar, saknar tavlor på damtee.
Translate to English
visitors_1
8.2
bertil75
Steel
Played on: 19 September 2016 Review date: 19 September 2016Handicap:
Skyltar till "Next tee" borde bli fler och bättre-enhetligare och placeras bättre. Svårt att hitta ibland. Banan var mycket blöt(oacceptabelt blöt) efter vattning när vi gick ut. Annars mycket bra och vacker bana!
Translate to English
visitors_1
Played on: 19 September 2016 Review date: 19 September 2016Handicap:
Hänvisning till nästa tea dåligt utmärkta eller saknades helt.
Translate to English
visitors_1
7.4
ulf göran
Steel
Played on: 16 September 2016 Review date: 18 September 2016Handicap:
trevlig ganska kort bana , härlig miljö
Translate to English
visitors_1
8.8
margareta015
Bronze
Played on: 16 September 2016 Review date: 18 September 2016Handicap:
Tillmötesgående personal. Restaurangpersonalen helt fantastiska då vi kom in lite sent men ändå fixade de dagens till oss fyra gäster. Banan är utmanande med en hel del knixiga hål. Underbar omgivning. Vi kommer gärna tillbaka.
Translate to English
visitors_1
7.8
agge
Steel
Played on: 16 September 2016 Review date: 16 September 2016Handicap:
Inte bra att man börjar på gamla 10:an. Man vill ju ha sitt kaffe och körv efter gamla nian!
Translate to English
visitors_1
8.2
hans132
Bronze
Played on: 16 September 2016 Review date: 16 September 2016Handicap: 16.5
En mycket fostrande, intressant och "motsträvig" bana med många överraskningar. Den bjuder helt klart intill flera rundor. Vi kommer helt klart att ses igen.
Translate to English
visitors_1
6.7
wilhelm
Bronze
Played on: 13 September 2016 Review date: 18 September 2016Handicap: 24.2
Inspel för tävling. Mycket dåliga greener. Fairway sådär.
Translate to English
visitors_1
6.5
patrick5
Steel
Played on: 13 September 2016 Review date: 15 September 2016Handicap:
Få bollar på ranchen, dåliga greener inför en stor tävling, dålig fairways
Translate to English
visitors_1
Played on: 13 September 2016 Review date: 15 September 2016Handicap:
Byt ut krögare. Maten smaklös/dålig, "grytor på tvären och längden". Ofräscha bänkar, vid uppläggning av mat togs detta med hände utan plasthandskar. Kommer inte att rekommendera restaurangen.
Translate to English
visitors_1
7.0
marita41
Steel
Played on: 13 September 2016 Review date: 18 September 2016Handicap:
Restauranten och maten bör höjas sig en klass. Vissa fairways var dåliga. Banan var trevlig och omväxlande.
Translate to English
visitors_1
Played on: 13 September 2016 Review date: 15 September 2016Handicap:
Greenerna inte alls bra och fairways hade stora skador. Tydligen hade bevattningen inte fungerat viss period. Banskötseln var eftersatt och slarvigt skött.
Translate to English
visitors_1
7.8
birgitta014
Bronze
Played on: 13 September 2016 Review date: 15 September 2016Handicap: 25.7
Mycket sand på greenerna.
Translate to English
visitors_1
7.7
lennart527
Steel
Played on: 13 September 2016 Review date: 15 September 2016Handicap:
Fin bana med spännande layout
Translate to English
visitors_1
7.4
krister6
Bronze
Played on: 13 September 2016 Review date: 15 September 2016Handicap: 17
Greenerna var inte bra , man hade sandat när vi kom. Sista dagen var det helt annorlunda , nyklippt och vältat. Bra kunde man tro , inte, greenerna var blandat snabba /långsamma , inte ok. När man har en så stor tävling skulle greenerna varit prep. redan i när vi kom!!
Translate to English
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com