Karlstad Golfklubb: Reviews

Share
visitors_1
6.2
knut658
Steel
Played on: 17 July 2019 Review date: 14 October 2019Handicap: 26.9
Flott bane, kan anbefales.
Translate to English
visitors_1
8.2
janne.widegren
Gold
Played on: 30 June 2019 Review date: 30 June 2019Handicap: 24.4
Mycket fin och trevlig anläggning med tre nio-hålslingor. Kvalitén är mycket hög och stämningen god. Greenfee är lite väl i överkant.
Translate to English
visitors_1
8.8
mail580
Steel
Played on: 3 March 2019 Review date: 3 March 2019Handicap: 1.3
Karlstad golfklubb har 3 olika 9 hålsslingor, alla med lite olika karaktär och överraskande moment. Du behöver vara spelsmart på gul slinga, ösa med dina långa slag på röd slinga och utmana vattenhindren på blå. Det är en väldigt rolig bana och fin miljö. Klubbhuset är centralt och efter ronden blickar man ut över träningsområden och sista hålet på blå slinga. Det är natu…
Translate to English
visitors_1
8.3
rschrombges
Gold
Played on: 10 August 2018 Review date: 10 August 2018Handicap: 14.5
Mooi gelegen golfbaan prachtig omzoomd met bos. Gele lus gelopen. Clubhuis was wat eenvoudig en bediening hield niet over.
Translate to English
visitors_1
8.4
lennart_roslund
Steel
Played on: 24 January 2017 Review date: 24 January 2017Handicap: 7.2
Det är en mycket trevlig bana med 27 hål och fina träningsmöjligheter och bra tränare.
Translate to English
visitors_1
8.4
bauke.postma
Steel
Played on: 5 May 2011 Review date: 5 May 2011Handicap: 8
Blå slingaRöd slingaGul slinga
Een schitterende baan met drie 9 holes lussen. Uiterst aantrekkelijke, maar beloopbare hoogteverschillen, met op alle lussen werkelijk heerlijke, snelle greens. Alleen het spelen op een dergelijke baan maakt een vakantie in Zweden al de moeite waard.
Translate to English
visitors_1
7.5
ejl vandijck
Bronze
Played on: 3 May 2011 Review date: 3 May 2011Handicap: 10.4
Blå slingaRöd slingaGul slinga
Zweden heeft geweldige golfbanen waar de prijs/kwaliteitverhouding uitstekend is. Karlstad is daar een goed voorbeeld van. Mooie uitgestrekte baan in een bosrijke omgeving. Veel uitdagingen door de baan heen. Faciliteiten zijn prima in orde, vriendelijke mensen, tegen een gering bedrag kun je tussen de middag lunchen (buffet) en het beschikt over een prima parkeergelegenh…
Translate to English
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com