Mariestads Golfklubb: Reviews

  • Show all courses
  • 18-hålsbanan (398)7.9
visitors_1
7.5
kjellsepost
Steel
Played on: 5 October 2019 Review date: 16 December 2019Handicap: 25
En bana som passar alla typer av spelare Banan har en lång säsong och har väldigt bra greener Och den nya layouten på hål 13 blev riktigt bra.
Translate to English
visitors_1
8.8
torsten7
Steel
Played on: 4 October 2019 Review date: 5 October 2019Handicap:
Mycket välskött. Nya greenen mot Vänern-perfekt
Translate to English
visitors_1
6.8
henric
Bronze
Played on: 31 August 2019 Review date: 31 August 2019Handicap: 7
Trevlig layout och fina greener. Fairways dock länge sen se blev klippta. Kommit mycket regn och banan sväljer inte detta jättebra, rätt surt ute på banan. Men överlag trevliga hål i parkmiljö. Värt ett besök även om betyg hade gått upp avsevärt med klippta fairways.
Translate to English
visitors_1
8.8
hans henry
Bronze
Played on: 30 August 2019 Review date: 2 September 2019Handicap: 6
Vilken mat restuarangen bjöd på kanon. Trevlig personal med. Banan fin lite blöt men kanon.
Translate to English
visitors_1
Played on: 24 August 2019 Review date: 24 August 2019Handicap:
Vi saknade skyltar Som visade hålen vid tee
Translate to English
visitors_1
8.1
tommiestefan
Steel
Played on: 20 August 2019 Review date: 23 August 2019Handicap:
Roliga och fin bana och trevligt sällskap. Trevligt snubbe i kiosken. Minus att hål 13 spelades som par 4 med temoprr green istället för par 5. Något långsamma greener men väldigt jämna
Translate to English
visitors_1
8.6
klas viking
Steel
Played on: 18 August 2019 Review date: 18 August 2019Handicap: 17.4
Det var dåligt med toaletter på banan
Translate to English
visitors_1
7.6
per-Åke8
Steel
Played on: 8 August 2019 Review date: 15 August 2019Handicap: 11
Lite långsamma greener men banan i övrigt var jättefin
Translate to English
visitors_1
8.6
rolf erik
Bronze
Played on: 6 August 2019 Review date: 6 August 2019Handicap: 17
150kr för uppställning av husbilen är alldeles för mkt
Translate to English
visitors_1
8.4
paul80
Steel
Played on: 3 August 2019 Review date: 3 August 2019Handicap:
Trivelig bane, litt slitne tee. Hyggelige medlemmer
Translate to English
visitors_1
8.3
agneta28
Steel
Played on: 29 July 2019 Review date: 29 July 2019Handicap:
Fina ställplatser med bad precis nedanför!
Translate to English
visitors_1
Played on: 29 July 2019 Review date: 29 July 2019Handicap:
Kanonfina uppställningsplatser, nära till bad och superfin bana. Vi kommer garanterat tillbaka.
Translate to English
visitors_1
Played on: 28 July 2019 Review date: 29 July 2019Handicap:
Jättebra med många toaletter!
Translate to English
visitors_1
5.4
anna kajsa
Steel
Played on: 27 July 2019 Review date: 27 July 2019Handicap:
Dåligt skick på tee och fairways
Translate to English
visitors_1
7.8
annita
Bronze
Played on: 26 July 2019 Review date: 27 July 2019Handicap:
Ojämna damteer. Annars är banan trevlig att spela nu när man har chans att vara på fairway och det är bättre nedklippt runtomkring.
Translate to English
visitors_1
7.7
fredrik65
Bronze
Played on: 26 July 2019 Review date: 27 July 2019Handicap:
Trevlig, ganska flack bana med vissa utmaningar. Fina fairways o greens, men många av 57-tees var väldigt välvda. Ställplats på gräs var helt ok och serviceutrymmena fräscha.
Translate to English
visitors_1
Played on: 26 July 2019 Review date: 27 July 2019Handicap:
Lunchrestaurangen var bidragande orsaken för att vi spelade just i Mariestad
Translate to English
visitors_1
8.8
Åke81
Bronze
Played on: 26 July 2019 Review date: 28 July 2019Handicap:
Trevlig bana och miljö !
Translate to English
visitors_1
Played on: 25 July 2019 Review date: 26 July 2019Handicap:
Dam tee var alldeles för mycket ondulerad och inte plan.
Translate to English
visitors_1
Played on: 24 July 2019 Review date: 30 July 2019Handicap: 13
Fantastiska camp-platser för husbil, med utsikt mot Vänern.
Translate to English
visitors_1
8.4
leif gunnar7
Steel
Played on: 23 July 2019 Review date: 23 July 2019Handicap:
En bana som ständigt förbättras.
Translate to English
visitors_1
8.8
tom89
Steel
Played on: 22 July 2019 Review date: 22 July 2019Handicap: 11.8
Veldig bra bane, anbefales sterkt
visitors_1
8.7
bård4
Steel
Played on: 20 July 2019 Review date: 20 July 2019Handicap:
Veldig hyggelige folk på banen!
Translate to English
visitors_1
7.3
eva maria65
Steel
Played on: 20 July 2019 Review date: 21 July 2019Handicap:
Fina stugor som vi bodde i, banan är trevlig, greenerna ovanligt tröga denna dag.
Translate to English
visitors_1
8.8
saramaria
Steel
Played on: 20 July 2019 Review date: 22 July 2019Handicap:
Jättefin bana!
Translate to English
visitors_1
8.8
carina159
Steel
Played on: 20 July 2019 Review date: 22 July 2019Handicap:
Mycket fin ställplats.
Translate to English
visitors_1
8.8
johan9759
Steel
Played on: 19 July 2019 Review date: 20 July 2019Handicap:
Vilken mysig och trevlig bana att spela. Fina ställplatser oxå. Vi kommer absolut tillbaka !!
Translate to English
visitors_1
7.4
ulfingvar
Steel
Played on: 18 July 2019 Review date: 20 July 2019Handicap:
Fin bana, bra greener, men ibland väldigt ondulerade tee. Svårt att hitta en plan yta att pegga på.
Translate to English
visitors_1
Played on: 18 July 2019 Review date: 18 July 2019Handicap:
Frostskador på fairway.
Translate to English
visitors_1
8.4
ulla43
Bronze
Played on: 17 July 2019 Review date: 17 July 2019Handicap:
Lite snabbare greener hade gett 5 stjärnor en mycket trevlig golfbana o ställplats för husbilen
Translate to English
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com