Openbare Golfclub Dronten: Reviews

visitors_1
8.0
JeroenWinters
Gold
Played on: 3 February 2020 Review date: 4 February 2020Handicap: 19.3
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
1
Bij aankomst heb je een ruime parkeergelegenheid, echter nog zonder laadpaal. Het is geen club met 1000 leden, dus is het geheel compact maar prima ingericht; oefenfaciliteiten allemaal bij elkaar rond hetclubhuis, leuk terras. De routing is begin van het jaar aangepast maar het valt niet mee om te zien hoe het loopt, de bewijzering kan beter.I.p.v. 'next hole' zou ik b…
Translate to English
visitors_1
5.1
RoyS
Steel
Played on: 23 January 2020 Review date: 23 January 2020Handicap: 22.2
Fairways veel gaten en stukken zonder gras. Greens waren nog veel erger. De bal hobbelt en gaat door de gaten van links naar rechts. Tuurlijk winterse omstandigheden kun je weinig aan doen maar de 25 euro voor 9 holes hospiltality rate is dit niet waard.
Translate to English
visitors_1
8.5
royziermans
Gold
Played on: 28 December 2019 Review date: 31 December 2019Handicap: 11
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Laatste ronde van 2019 en laatste keer de oude route! Vanaf 2020 een nieuwe routing! Ben benieuwd naar die ervaring! Verder was deze ronde NQ ivm wintergreens, overgestapt op Matchplay! Blijft een leuke, uitdagende baan!
Translate to English
visitors_1
7.6
pjacobi1
Bronze
Played on: 30 November 2019 Review date: 3 December 2019Handicap: 32.4
Super mooie 9 holes baan, hadden alleen zelf niet goed gekeken dat er wintergreens waren. Verder goede oefen facilitaties als driving range en putting green.
Translate to English
visitors_1
8.3
hans3
Steel
Played on: 26 November 2019 Review date: 27 November 2019Handicap: 27
prima baan en vriendelijke sfeer. wat beter kan is een uitleg over de robotmaaier. Nu is het onduidelijk of ik mijn golftas moet wegzetten als ik in de buurt sta en welk risico loop ik als golfspeler als een robotmaaier op mij afkomt.
Translate to English
visitors_1
8.4
royziermans
Gold
Played on: 17 November 2019 Review date: 17 November 2019Handicap: 11
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Wat blijft het toch een heerlijke om te lopen! Op zondagochtend, met de rijp nog op het gras en de greens, helemaal Top! Hole-8 blijft uitdagend met al die bladeren op de fairway! Geeft je een extra ‘handicap’ ???‍♂️.
Translate to English
visitors_1
8.5
JohandeGraaf
Steel
Played on: 31 October 2019 Review date: 31 October 2019Handicap: 9
clubs_1
clubs_1
The OGD is a demanding 9 holes golfcourse with a nice landscape fairways and woods.
visitors_1
6.4
ceesverweij47
Steel
Played on: 29 October 2019 Review date: 30 October 2019Handicap: 31.6
Vriendelijke ontvangst. En gratis kopje koffie. Baan was erg nat. Moet nodig gemaaid worden. Zowel de fairway en zeker gras buiten de fairway veel te hoog Was moeizaam spelen.
Translate to English
visitors_1
8.4
hans3
Steel
Played on: 29 October 2019 Review date: 29 October 2019Handicap: 27
De laagdrempeligheid is een verademing.
Translate to English
visitors_1
7.0
temporelmolog
Silver
Played on: 20 October 2019 Review date: 21 October 2019Handicap: 18.9
Baan was zeer nat na alle regen, hierdoor 2 weken niet gemaaid, hoog gras op fairways, trage greens. Hard werken dus. Gastvrij ontvangen met kopje koffie in Oostenrijkse blokhut. Weinig parkeerplaatsen. Leuke baan, heerlijk rustig met redelijk wat bomen zodat tactisch spel noodzakelijk is. Helaas doordat er met name op hole 8 veel bladeren op de fairway lagen, redelijk wa…
Translate to English
visitors_1
8.4
pieter.de.beer
Bronze
Played on: 19 October 2019 Review date: 23 October 2019Handicap: 15.5
Mooie uitdagende baan waar je zeker course management dient te gebruiken. Drainage is zeker aan te bevelen om de baan beter bespeelbaar te houden. Werden zeer vriendelijk en gastvrij ontvangen en na afloop kan je gebruik maken van het clubhuis van de naastgelegen golfbaan.
Translate to English
visitors_1
7.6
mkeet72
Steel
Played on: 19 October 2019 Review date: 12 November 2019Handicap: 22.4
Very nice, challenging woodland/parkland course. Driving range, some facilities for practicing, including bunker. Putting green is larger at the Golfresidentie Dronten, which is nextdoor. Clubhouse staff is friendly and welcoming. Holes are varying, main challenges due to trees, almost no water.
visitors_1
8.5
royziermans
Gold
Played on: 9 October 2019 Review date: 9 October 2019Handicap: 11
clubs_1
Na de vele regenbuien ligt de baan er toppie bij! Baan net gemaaid, greens wat vochtig door de regen, maar goed bespeelbaar, eigenlijk gewoon top! Aantal gasten meegenomen en zij waren positief verrast! Die komen zeker nog een keer terug!
Translate to English
visitors_1
8.4
joram.kersten
Steel
Played on: 9 October 2019 Review date: 9 October 2019Handicap: 18.3
Weer een tijdje geleden dat ik hier gespeeld heb, maar blijft een leuke en uitdagende baan!
Translate to English
visitors_1
9.2
Vriesaijse
Steel
Played on: 9 October 2019 Review date: 14 October 2019Handicap: 25
De baan is prachtig gelegen en wordt tiptop onderhouden. Bovendien is de baan uitdagend, vooral na de komende verandering waardoor extra doglegs ontstaan.
Translate to English
visitors_1
7.9
msn.everts
Steel
Played on: 7 October 2019 Review date: 10 October 2019Handicap: 24
het is er werkelijk bijzonder goed, qua gastvrijheid, baan onderhoud, een fijn gebeuren om daar te spelen! Met vriendelijke groet, Martin Everts.
Translate to English
visitors_1
8.0
haroldjanssen
Steel
Played on: 3 October 2019 Review date: 29 October 2019Handicap: 17.8
Een "echt" biertje na het lopen van de Holes... ….
Translate to English
visitors_1
8.0
haroldjanssen
Steel
Played on: 3 October 2019 Review date: 29 October 2019Handicap: 17.8
Een "echt" biertje na het lopen van de Holes... ….
Translate to English
visitors_1
6.5
RoyMeenderink
Silver
Played on: 2 October 2019 Review date: 22 October 2019Handicap: 9.5
Leuke Golfbaan. Helaas gespeeld in de regen. Klein baantje met korte holes (par70). Clubhuis is wel erg klein. Geen kleedkamers en geen alcohol te bestellen.
Translate to English
visitors_1
8.8
fremak
Bronze
Played on: 18 September 2019 Review date: 18 September 2019Handicap: 29.3
Gezellige club en leuke baan. Greens zijn helaas soms wat hobbelig. Met Guido is het goed toeven. Alleen jammer dat je in het clubhuis geen biertje kunt drinken. Ik ben nog altijd een blij lid.
Translate to English
visitors_1
8.7
fransjoor
Steel
Played on: 10 September 2019 Review date: 10 September 2019Handicap: 22.8
Een hele fijne baan om op te spelen. Mooi glooiende fairways, beschutte en rustige ligging. Goed onderhouden. Bijzonder gastvrije ontvangst in het clubhuis. Je voelt je hier echt welkom.
Translate to English
visitors_1
8.5
royziermans
Gold
Played on: 7 September 2019 Review date: 9 September 2019Handicap: 11
clubs_1
clubs_1
De baan lag er fantastisch bij. Greens liepen goed, ondanks dat we al vroeg op de baan waren. De fairways lagen er goed bij, kom je naast de fairway, dan is je bal wat moeilijker te spotten door het iets hogere gras! Weer zeer gastvriendelijk ontvangen en we komen regelmatig weer terug!
Translate to English
visitors_1
8.1
jan1612
Bronze
Played on: 6 September 2019 Review date: 14 February 2020Handicap: 10.5
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
1
Wij hebben deze baan in de zomer gespeeld en hij lag er toen erg goed bij en de onderhoud was zeer goed en ook de gastvrijheid. Mooi 9 holes baan en ga hem zeker dit jaar weer spelen.
Translate to English
visitors_1
8.0
martijn.m.jansen
Bronze
Played on: 31 August 2019 Review date: 31 August 2019Handicap: 17
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Het is een mooie bosrijke baan met leuke holes. Het parkeren is wat beperkt.
Translate to English
visitors_1
8.1
nienkeplanken
Steel
Played on: 30 August 2019 Review date: 7 September 2019Handicap: 25
Zeer vriendelijke ontvangst. Leuk knus klein clubhuis waar je lekker een kopje koffie kunt nemen. Heerlijk gespeeld. Geen probleem om twee keer dezelfde 9 holes te lopen, blijft een uitdaging tussen de bomen. Beter recht dan ver is het advies op deze baan.
Translate to English
visitors_1
8.4
PetervanZwieten
Steel
Played on: 30 August 2019 Review date: 2 September 2019Handicap: 17.3
In 2015 met recht als 'De verborgen parel van Nederland' benoemd. Een mooie, goed onderhouden baan die je vanwege de diverse dog legs met verstand moet spelen. De baan ligt op een oude vuilstortplaats en is mooi geonduleerd met veel groen. De nieuwe eigenaar (2018) werkt er hard aan om de waardering van 2015 te behouden en verder uit te bouwen. Dit vind je onder andere te…
Translate to English
visitors_1
8.3
erikenmigret
Silver
Played on: 28 August 2019 Review date: 28 August 2019Handicap: 23.6
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Vandaag met golfmaatjes Johan en Gerrit Jan naar de OGC Dronten geweest. Je komt aan op een kleine parkeerplaats en wordt uiterst vriendelijk ontvangen in het piepkleine clubhuis. Het clubhuis zit vast aan de drivingrange. Het is eigenlijk een grote mooie kapschuur. We dronken koffie op het terras dat aan het onoverdekte gedeelte van de drivingrange grenst. Er was net een…
Translate to English
visitors_1
9.5
zonneveld209
Steel
Played on: 27 August 2019 Review date: 27 August 2019Handicap: 25.2
Een alcoholisch drankje mag i.v.m. het ontbreken van een vergunning niet geschonken worden! Voor de rest alleen maar lof!
Translate to English
visitors_1
8.2
heide69
Bronze
Played on: 27 August 2019 Review date: 29 August 2019Handicap: 22.6
clubs_1
Het parkeerterrein en het clubhuis zijn wat aan de kleine kant maar... de vriendelijke gastvrouw zorgde ervoor dat dit snel werdt vergeten. Na een bakje koffie(het eerste bakje was op rekening van de club) zijn we begonnen aan onze 18 holes (2x 9 holes) en man o man wat ligt deze baan er ontzettend mooi bij. Prima fairways mooi groen en erg goed onderhouden ondanks de aan…
Translate to English
visitors_1
9.5
RobertElsing
Bronze
Played on: 25 August 2019 Review date: 25 August 2019Handicap: 22.1
Een parel in de polder. Ik ben in één klap mij vooroordelen over 9 holes banen kwijt. Wat een prachtig aangelegde en goed onderhouden en gastvrije baan is de Openbare Golfclub Dronten. Zeer wisselende holes met telkens andere uitdagingen. Geen baan om standaard de driver uit de tas te halen. Met goed baanmanagement valt veel te winnen.
Translate to English
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com