Land van Thorn: Reviews

Share
visitors_1
8.0
rob.knoops
Bronze
Played on: 23 January 2020 Review date: 23 January 2020Handicap: 31.4
Land van Thorn blijft een leuke baan. Ook met wintergreens voldoende uitdagend. Horeca is goed en heel gastvrij! Prijs-/kwaliteitverhouding is prima.
Translate to English
visitors_1
8.0
royziermans
Gold
Played on: 25 December 2019 Review date: 27 December 2019Handicap: 11
clubs_1
Op 26 december gewoon een ronde kunnen lopen! Geen probleem met ondergrond, fairways goed bespeelbaar en ook de bunkerslagen goed te doen! Greens dien je wel goed aan te spelen, anders kost het je minimaal één slag extra! Kom zeker nog een keer terug!
Translate to English
visitors_1
8.9
m.m.rijks
Steel
Played on: 30 October 2019 Review date: 31 October 2019Handicap: 19.5
verzorgde baan, clubhuis heeft zijn beperkingen.
Translate to English
visitors_1
7.5
rob.knoops
Bronze
Played on: 7 October 2019 Review date: 8 October 2019Handicap: 31.4
Gezellige en tevens uitdagende 9-holes golfbaan. Mag iets professionelere uitstraling met mooie baanborden. Links en rechts gras ingezaaid, maar dat zal er in het voorjaar weer strak bij liggen!
Translate to English
visitors_1
7.5
wimeshuis
Silver
Played on: 6 October 2019 Review date: 8 October 2019Handicap: 30.1
Het is een baan zonder kapsones. Een goede baan voor de hcp'er tussen de 20 en 56. Lekker spelen en werken aan je techniek kan hier. Geen al te moeilijke situaties dus aanwezig. Ik heb ondanks het slechte weer toch een positieve indruk van deze kleinere baan gekregen. Ik kom er zeker terug voor een ronde met vrienden. De gastvrijheid vond ik zeer noemenswaardig.
Translate to English
visitors_1
8.3
ine.willemsen
Bronze
Played on: 6 October 2019 Review date: 10 October 2019Handicap: 15.7
Reeds al diverse malen op deze baan gespeeld. De baan lag er niet echt super bij door werkzaamheden. We hebben dan ook op de natste dag van het jaar gespeeld wat het geheel niet ten goede komt. Andere malen is het echt een fijne, maar niet de makkelijkste baan om te spelen. De eigenaren zijn zoals gewoonlijk zeer vriendelijk, behulpzaam en attent. Voelt al thuiskomen.
Translate to English
visitors_1
8.1
p.ebus
Bronze
Played on: 4 October 2019 Review date: 12 November 2019Handicap: 13.5
Voor een 9 holes baan is de prijs voor greenfee iets te hoog naar mijn mening, maar daar tegenover staat dat als je 18 holes speelt wel een volwaardige baan met enigszins links course achtige kwaliteiten te bespelen hebt. Moeilijke greens qua approach omdat ze vaak iets hoger liggen en soms klein zijn. Al met al zeer uitdagende baan!
Translate to English
visitors_1
8.2
oomenkamminga
Steel
Played on: 29 September 2019 Review date: 15 October 2019Handicap: 27.7
Leuke uitdagende baan, die verrassend genoeg moeilijker is als dat hij eruit ziet. Elke fairway en greens hebben hun eigen oneffenheden. Gastvrijheid is prims.
Translate to English
visitors_1
8.9
m.m.rijks
Steel
Played on: 6 September 2019 Review date: 7 September 2019Handicap: 19.5
De baan is een hele goede conditie en het is een prima kwaliteit en prijsverhouding. Gasten zijn er welkom.
Translate to English
visitors_1
7.5
andretti592
Bronze
Played on: 30 August 2019 Review date: 30 August 2019Handicap: 25.6
clubs_1
clubs_1
Nette en vriendelijke ontvangst. Goede horeca en ongedwongen sfeer.
Translate to English
visitors_1
7.8
maurice.walraven
Steel
Played on: 24 August 2019 Review date: 24 August 2019Handicap: 35.7
Prima verzorgde golfbaan maar de grens waren nogal hard. Verder heb ik door de drukte een paar keer moeten wachten maar dat mag de pret niet drukken. Erg vriendelijke ontvangst en behulpzaam personeel!
Translate to English
visitors_1
8.1
jaak.beuten
Steel
Played on: 15 August 2019 Review date: 17 August 2019Handicap: 33
Groene fairway, mooie greens, veel zandbunkers.
Translate to English
visitors_1
7.8
frederik1964
Bronze
Played on: 1 August 2019 Review date: 29 October 2019Handicap: 19.6
baan ligt er altijd prima onderhouden bij en het clubhuis en personeel stralen altijd gastvrijheid uit. pittige semi links baan met veel zand en smalle fairways.
Translate to English
visitors_1
8.1
Meuw
Silver
Played on: 30 July 2019 Review date: 4 August 2019Handicap: 14.7
clubs_1
Goed onderhouden baan par 36 met redelijk veel bunkers voor de greens met vriendelijk personeel met goede keuzes om te eten voor een redelijke prijs.
Translate to English
visitors_1
7.6
rjanssen.r2retailcom
Gold
Played on: 11 May 2019 Review date: 13 May 2019Handicap: 16.3
clubs_1
clubs_1
9 holes baan waar ik mijn eerste lessen heb gehad. Lang niet meer geweest. Zaterdag met 6 vrienden teruggegaan. Hartelijk ontvangst! We gaan 2 x 9 holes lopen met een lunch tussendoor. Eenvoudige keuken maar keurige bediening en goed georganiseerd. De baan heeft voor mij nog steeds zware uitdagingen. Greens op een terp (dus erop óf erover!) Enkele mooie lange par5 holes. …
Translate to English
visitors_1
7.6
claudiavansoest
Bronze
Played on: 6 April 2019 Review date: 9 April 2019Handicap: 31.8
Leuke 9 holes baan. Zeer gemoedelijke sfeer. Veel bunkers, vooral hole 7 is de green een uitdaging vanwege de grote bunker.
Translate to English
visitors_1
6.8
GoranQ
Gold
Played on: 28 March 2019 Review date: 28 March 2019Handicap: 7.6
9 holes baan in Hunsel, genaamd Land van Thorn. Op zich zelf een leuke baan, althans een aantal holes (nr. 4,6 en 7) zijn zeker heel erg leuk. Het is voor het overige een vrij eenvoudige baan zonder poespas. Ook de overige faciliteiten zijn vrij basic. Driving range en oefengreens zijn aanwezig maar niet echt iets bijzonders (behoudens de leuke robot die de ballen op de d…
Translate to English
visitors_1
8.2
leon.joosten
Steel
Played on: 25 March 2019 Review date: 27 March 2019Handicap: 25.7
alles is OK.
Translate to English
visitors_1
6.5
kippnathan
Steel
Played on: 27 December 2018 Review date: 10 January 2019Handicap: 25.7
Vrij korte baan. Wel meer dan genoeg uitdaging, zeker voor mijn handicap. Greens zijn vrij hobbelig en de hole niet altijd even nauwkeurig gestoken, waardoor een goede put niet altijd beloond wordt. We waren wat later op de middag waardoor we wel op de zomergreens konden spelen wat fijn was. Al met al een hele leuk middag gehad.
Translate to English
visitors_1
8.2
leon.joosten
Steel
Played on: 2 November 2018 Review date: 5 November 2018Handicap: 25.7
Ik ben tevreden.
Translate to English
visitors_1
7.7
Marien
Gold
Played on: 24 September 2018 Review date: 8 October 2018Handicap: 9.8
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Fine 9 hole course, slightly ondulated. Simple practice facilities and ditto clubhouse which is very cozy. Standard layout: twice par 3 twice par 5 and 5 times par 4. Buggy not necessary. If you are in the area there is no reason to skip this course.
visitors_1
7.2
gvermeeren
Steel
Played on: 15 September 2018 Review date: 25 September 2018Handicap: 27
Goede prijs/kwaliteit.
Translate to English
visitors_1
8.6
tom.denies
Steel
Played on: 30 August 2018 Review date: 30 August 2018Handicap: 51
Ik ben hier lid sinds maart, en vind het een fantastische, bescheiden & betaalbare club! De sfeer is heel gemoedelijk en ongedwongen, en het management doet echt z'n best om iedereen het zo goed mogelijk naar z'n zin te maken. De baan wordt dit jaar ook fantastisch onderhouden, zeker als je het vergelijkt met andere banen met een gelijkaardig lidgeld. De fairways zijn al …
Translate to English
visitors_1
8.0
dennisrademakers
Bronze
Played on: 8 August 2018 Review date: 19 September 2018Handicap: 26.8
Super ongedwongen sfeer, soms lage bezetting wat kan leiden tot wachttijden aan balie. Green zijn vrij moeilijk, soms worden ze ingesneden wat de grens lastig maakt.
Translate to English
visitors_1
8.0
HuubNieskens
Silver
Played on: 8 July 2018 Review date: 9 July 2018Handicap: 9.6
Zondag morgen 08.30 daar gingen we weer op deze mooie dag, lekker vroeg op de baan met z'n vieren Peter, Roy en Ed en ikzelf. We begonnen lekker te spelen toen helaas onze Ed moest stoppen wegens een blessure. We hebben met 3 en verder gepeeld en hebben weer op een prachtige baan onze ronde gespeeld. De fairways lagen er mooi bij ondanks de droogte. Greens waren ook mooi …
Translate to English
visitors_1
7.3
a.cornelissen
Bronze
Played on: 7 July 2018 Review date: 1 September 2018Handicap: 20
Het onderhoud van de golfbaan kan beter. We hebben er gespeeld midden in de droge zomer.
Translate to English
visitors_1
6.2
jaterim
Silver
Played on: 20 June 2018 Review date: 22 June 2018Handicap: 5.2
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Een leuke, uitdagende 9-holes baan. Door de gevaarlijke rough en moeilijke greencomplexen zeker geen gemakkelijke baan. De greens zouden wat meer gemaaid kunnen worden. Ontvangst en gastvrijheid: geweldig! Prijs/kwaliteit verhouding: goed. Een aanrader om hier eens te spelen.
Translate to English
visitors_1
8.7
oomenkamminga
Steel
Played on: 17 June 2018 Review date: 1 July 2018Handicap: 27.7
Misschien de rough iets korter maaien.
Translate to English
visitors_1
9.4
lonnvanoudheusden
Steel
Played on: 19 May 2018 Review date: 19 May 2018Handicap:
De greens zijn fijn en de fairways ook.
Translate to English
visitors_1
8.0
HuubNieskens
Silver
Played on: 25 April 2018 Review date: 25 April 2018Handicap: 9.6
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Bij het mooie lente weer een prachtige ronde gegolfd op de prachtige baan van Thorn. Wat ligt de baan er fantastisch bij. De greenkeepers hebben zich wel voor 250% ingezet om de leden het naar de zin te maken met een ronde golf. De Fairways fantastisch de greens ook allemaal mooi glad, een genot om te spelen. Het is gewoon een genot om over de baan te lopen en te spelen c…
Translate to English
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com