Best Golf: Reviews

Share
visitors_1
6.6
Capibaro
Silver
Played on: 18 October 2018 Review date: 20 October 2018Handicap: 6.3
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Gespeeld van de medal tees. Ik krijg dan 6 slagen. Uit ervaring weet ik dat je die slagen snel kan verbranden op de eerste 4 bosholes als je niet scherp uit de startblokken komt. De eerste hole vraagt om een draw met een houten drie, maar als ik één club en balvlucht niet wil slaan is het dat wel op de eerste tee. Ik sloeg een driven. Ik sloeg een mini pull die de overhan…
Translate to English
visitors_1
8.0
aniquevanwaardt
Bronze
Played on: 14 October 2018 Review date: 15 October 2018Handicap: 20
Prachtige baan, gastvrije club, attent personeel.
Translate to English
visitors_1
7.2
iris_hermsen
Silver
Played on: 12 October 2018 Review date: 13 October 2018Handicap: 14
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Op een prachtige zonnige dag in oktober speelden wij hier met z'n achten. Vriendelijke ontvangst in het gezellige clubhuis. De fairways hebben erg veel schade opgelopen in deze droge zomer (vandaar de lage beoordeling op dit punt) maar daar wordt hard aan gewerkt. De greens zijn goed. We hebben enorm genoten van de baan met inmiddels al zijn herfsttinten en paddestoelen! …
Translate to English
visitors_1
7.0
monica17
Steel
Played on: 12 October 2018 Review date: 13 October 2018Handicap: 20.4
De douches kunnen schoner. Er lagen vuile handdoeken in de douche en het was niet echt schoon!
Translate to English
visitors_1
3.9
marga vanderheijden
Steel
Played on: 7 October 2018 Review date: 8 October 2018Handicap: 14
Onderhoud vd baan slecht mn de fairways zeer slecht. Veel te lang moeten wachten tussen 4-balspelers na 14 holes gestopt. Niet leuk. Aan de Marshall nog gevraagd of we op hole 10 mochten starten maar alles zat vol.

Reply from Best Golf — 8 October 2018

Beste Marga. vanderheijden, Dank voor uw beoordeling. Wij begrijpen dat u om uiteenlopende redenen een mindere golfervaring heeft gehad op Best Golf. De staat van de fairways is droogteschade en reeds ingezaaid. Door "plaatsen binnen stoklengte" toe te staan is effect op het spel beperkt. Op een drukke dag als afgelopen zonnige zondag is spelen als tweebal geen voordeel en inhalen / doorlaten vaak geen optie. Wij benaderen u hierover apart per e-mail om hierover bij u door te vragen. Met vriendelijke groet, Team Best Golf | Dimples
Translate to English
visitors_1
5.7
Kim333
Silver
Played on: 4 October 2018 Review date: 5 October 2018Handicap: 7.5
Fairways zijn abominabel. Is inmiddels het bekende probleem van Best Golf.

Reply from Best Golf — 8 October 2018

Beste Kim333, Dank voor uw feedback. Enige relativering is echter op zijn plaats. De staat van de fairways is momenteel niet goed, dat heeft u reeds kunnen vernemen. Het hoeft echter geen effect te hebben op de spelvreugde / -niveau, daar "plaatsen binnen stoklengte" als Local rule plaatsen is toegestaan. Het intensief doorzaaien zal komende tijd zijn werk doen. Dit wordt ook aan gasten gecommuniceerd bij onze receptie. Een golfbaan bestaat uit meer dan fairways alleen (We ontvangen bijvoorbeeld gelukkig ook lof voor de huidige greencondities); een "1,0" voor Golfbaan-onderhoud is simpelweg te kort door de bocht. Als lid van Golfpark De Haenen speelt u in de Birdie circle samenwerking kostenloos op Best Golf, waardoor de door u gewaardeerde "2,0" voor Prijs-kwaliteitverhouding hoogst opmerkelijk te noemen is. Wij zien u graag terug als het gras weer wat gegroeid is en hopen dat uw volgende golfronde mag rekenen op een gevoel van verbetering. Met vriendelijke groet, Team Best Golf | Dimples
Translate to English
visitors_1
7.7
rein.constant
Bronze
Played on: 29 September 2018 Review date: 5 October 2018Handicap: 54
Op de par 3 baan zou bij hole 5/6 een bankje mogen staan! De baan wordt niet echt serieus genomen door golfers, door te storen.
Translate to English
visitors_1
8.2
metverstraeten
Steel
Played on: 27 September 2018 Review date: 5 October 2018Handicap: 22.8
Prima bosbaan met mooie (wel soms smalle) fairways!
Translate to English
visitors_1
8.6
Spier45
Silver
Played on: 27 September 2018 Review date: 5 October 2018Handicap: 17.8
Baan is erg prettig om te spelen. Veel variatie in de holes. Bosbaangedeelte en parkbaan met open stukken. Mooie lange par 5 holes. Lekker gevoel!

Reply from Best Golf — 8 October 2018

Beste Spier45, Dank voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u een prettige golfdag heeft genoten!. Geniet van het mooie weer en wellicht komende tijd nog eens met een rondje op Best Golf. Met vriendelijke groet, Team Best Golf | Dimples
Translate to English
visitors_1
7.7
WPS
Silver
Played on: 27 September 2018 Review date: 27 September 2018Handicap: 14.1
De mensen bij "Best" doen er alles aan om het hun klanten naar de zin te maken. De baan heeft wel veel kale stukken op de fairways (wat heel mooi weer voor nadeel is op een golfbaan kun je hier goed zien) en plaatsen is dan soms zelfs geen oplossing. Greens zijn prima onderhouden, hebben goede snelheid en ook de bunkers waren keurig aangeharkt en lagen er pico bello bij. …

Reply from Best Golf — 1 October 2018

Beste WimS, Hartelijk dank voor uw mooie recensie! Ondanks dat we uiteraard nog bezig zijn om de droogteschade te herstellen, proberen we op alle punten een zo goed mogelijk kwaliteit en beleving te leveren. Graag tot een volgend bezoek! Met vriendelijke groet, Team Best Golf | Dimples
Translate to English
visitors_1
6.5
g.vanijzendoorn
Bronze
Played on: 26 September 2018 Review date: 28 September 2018Handicap:
Ontvangst helemaal top. 9 holes prijs voor 18 holes na 16.00 gestart eind september. Prijs- kwali dus OK. De lay-out en de variatie is prima. Maar de baan an sich was een drama. Veel kale plekken en sommige greens niet netjes gerepareerd op pitchmarks of aangetast door een virus in t gras. Zonde van de baan. Clubhuis met bediening helemaal in orde en ontspannen.

Reply from Best Golf — 1 October 2018

Beste g. vanijzendoorn, Dank voor uw recensie en feedback. Vanwege de kale plakken in de fairway is "plaatsen binnen stoklengte" toegestaan. Het repareren van pitchmarks wordt zoveel mogelijk op toegezien door onze marshals, doch blijft een verantwoordelijkheid van de medegebruikers voor u die dag. De aantasting van greens (door een schimmel) betreft 4 van de 18 greens en is daarnaast een klein gedeelte van het oppervlak. Goed om te vernemen dat u heeft genoten van de faciliteiten; wij hopen dat u dit een volgende maal ook voor uw golfervaring geldt. Met vriendelijke groet, Team Best Golf | Dimples
Translate to English
visitors_1
8.2
theo.hamblok
Steel
Played on: 25 September 2018 Review date: 26 September 2018Handicap: 22.4
Wij hebben ons uitstekend geamuseerd! De baan heeft, zoals wel meerdere banen, gelden onder de brandende zomerzon. Wij komen zeker terug! Mvg, Theo Hamblok.

Reply from Best Golf — 1 October 2018

Beste Theo. hamblok, Dank voor uw lovende beoordeling! Het is goed om te vernemen dat u naar de zin heeft gehad. Graag ontvangen wij u een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Best Golf | Dimples
Translate to English
visitors_1
7.2
FrankBronstring
Bronze
Played on: 22 September 2018 Review date: 22 September 2018Handicap: 46
Mooie baan met afwisselend holes in het bos of een meer open terrein. Zeker met een hogere handicap best wel een lastige uitdaging. Teeboxen en greens waren prima, maar de fairways hadden nog best veel kale plekken. De bewegwijzering van de ene naar de andere hol mag wel een stuk duidelijker. Ook was niet bij elke hole een ballen reiniger aanwezig. Dat is jammer. Wat oo…

Reply from Best Golf — 1 October 2018

Beste FrankBronsting, Fijn dat u het naar de zin heeft gehad? De punten ter verbetering nemen we graag ter harte; daar waar geen ballenreiniger zou staan, zullen wij er spoedig een plaatsen. De website staat op het punt volledig te worden vervangen, op de huidige hebben de stroke calculator actief onder "Golfbaan". Met vriendelijke groet, Team Best Golf | Dimples
Translate to English
visitors_1
7.3
FLangendoen
Gold
Played on: 20 September 2018 Review date: 21 September 2018Handicap: 17.4
clubs_1
ik vond dat de baan veel te lijden heeft gehad van de drogen periode en dat heeft tijd nodig om te herstellen er is voldoende parkeer gelegenheid de greens waren wel wisselend van snelheid.

Reply from Best Golf — 1 October 2018

Beste Flangendoen, Dank voor uw beoordeling! Goed te vernemen dat u het naar de zin heeft gehad. De ontstane droogteschade is reeds doorgezaaid en de eerste tekenen van herstel zijn aanwezig. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Best Golf | Dimples
Translate to English
visitors_1
7.7
m g de sain
Bronze
Played on: 18 September 2018 Review date: 21 October 2018Handicap: 21.2
redelijk tevreden.
Translate to English
visitors_1
7.1
co9pp5
Bronze
Played on: 16 September 2018 Review date: 16 September 2018Handicap: 52
clubs_1
Het clubhuis/restaurant is mooi en de mensen zijn erg vriendelijk. Vriendelijke ontvangst bij de receptie. De banen lagen er niet erg mooi bij. Veel kale plekken en drassige stukken. Het parcours na de 7e hole oogt wat saai, omdat het een grote open vlakte is. Het arrangement met lunch is wel een aanrader. Goed verzorgd.

Reply from Best Golf — 17 September 2018

Beste co99pp5, Dank u voor uw recensie! Het is fijn te vernemen dat het arrangement u is bevallen. De kale plekken (resultaat van de recorddroogte) op de fairways worden volgens planning vanaf vandaag intensief machinaal ingezaaid. Graag ontvangen wij u binnenkort weer op onze golfbaan! Met vriendelijke groet, Team Best Golf | Dimples
Translate to English
visitors_1
7.0
raymond.poublon
Bronze
Played on: 15 September 2018 Review date: 23 September 2018Handicap: 5.7
Baan lag erg tamelijk slecht bij. Fairways waren nog lang niet hersteld van de lange droge periode. Blijft een leuke bos-parkbaan. Vooral de holes in bosgedeelte blijven leuk en uitdagend. Vliegtuigen en trein blijven duidelijk aanwezig. Oefenfaciliteiten liggen tamelijk ver van eerste tee.

Reply from Best Golf — 1 October 2018

Best raymond. poublon, We stellen het op prijs dat u een recensie schrijft en hopen dat u een fijne dag heeft gehad. Alle zaken waar wij direct invloed op uit kunnen oefenen, nemen we ter harte... Herstel van de fairways is reeds ingezet na intensief doorzaaien en het vallen van de zeer gewenste regen. Wij hopen u graag weer spoedig te verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Best Golf | Dimples
Translate to English
visitors_1
4.9
wspuybroek
Steel
Played on: 15 September 2018 Review date: 16 September 2018Handicap: 16.7
De baan lag er heel slecht bij vandaag (15-9-18). De fairways waren kaal met plukjes gras waardoor de bal steeds in een gat kwam te liggen en normaal spelen vrijwel onmogelijk was. Teeboxen lieten te wensen over. Niet vlak en smal. Op de lange par 3 was het echt erg. Vlag op rechts, teebox geheel rechts en een boom die het al helemaal onmogelijk maakte om de green te bere…

Reply from Best Golf — 17 September 2018

Beste wspuybroek, Dank voor uw feedback. Wat jammer dat u een mindere golfervaring heeft gehad op Best Golf. Inderdaad zijn er stukken fairway die behoorlijk last hebben gehad van de extreme droogte. Door de bodem van de fairways op te werken en deze week intensief machinaal door te zaaien met gewenste grassoorten, verwachten we een goed herstel. Wij hopen u een volgende maal dit herstel te kunnen tonen! Met vriendelijke groet, Team Best | Golf
Translate to English
visitors_1
6.6
hseubringvierveyzer
Steel
Played on: 7 September 2018 Review date: 9 September 2018Handicap: 16
Een marshall in de baan zou zeer wenselijk zijn. Vroeg in de ochtend een vierball die een tweeball niet doorlaat is erg vervelend.. vanuit de club zou daar meer op toegezien moeten worden.

Reply from Best Golf — 10 September 2018

Beste hseubringvierveyzer, Wat jammer om te vernemen dat u bent opgehouden in de baan door de flight voor u. Er was zeker een marshal actief in de baan die dag. Wij adviseren u in voorkomende gevallen de receptie te bellen, deze kunnen de marshal naar een knooppunt toesturen. Wij hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Team Best Golf | Dimples
Translate to English
visitors_1
8.9
GabrielH
Bronze
Played on: 31 August 2018 Review date: 6 September 2018Handicap: 27.2
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
1
- very nice golf course.

Reply from Best Golf — 10 September 2018

Dear GabrielH, Thank you for your positive appreciation! We hope to welcome you back in the near future! Best regards, Team Best Golf | Dimples
visitors_1
5.5
info166
Steel
Played on: 30 August 2018 Review date: 31 August 2018Handicap: 23.5
De fairways van de golfbaan zijn in een zeer slechte conditie, geen gras je slaat eigenlijk doorlopend van een pad. Daar moet echt iets aan gebeuren. Dit is echt geen greenfee waard.

Reply from Best Golf — 31 August 2018

Beste "info166", Dank voor uw beoordeling en feedback. Er zijn zeker stukken fairway die te lijden hebben gehad door 3 maanden recorddroogte/-hitte. Met de teruggekeerde regen, worden de fairways in september intensief doorgezaaid met herstel tot gevolg. Wij hopen u graag binnenkort weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Team Best Golf | Dimples
Translate to English
visitors_1
7.3
maxprotin
Gold
Played on: 29 August 2018 Review date: 29 August 2018Handicap: 18.1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
8
Parcours très bien entretenu et boisé. Mais à 10 min d eindhoven. Donc trains, avions, autoroute. mais on s y fait à force. Parcours tout de même très agréable à jouer.

Reply from Best Golf — 31 August 2018

Cher monsieur, Merci pour votre commentaire positif! J'espère que nous pourrons vous accueillir à nouveau bientôt! Cordialement, Équipe Best Golf | Dimples
Translate to English
visitors_1
7.2
ppjgorissen
Bronze
Played on: 23 August 2018 Review date: 27 August 2018Handicap: 19.4
Op Best gespeeld met Birdiecirkel. Zeer vriendelijke ontvangst bij de receptie. Veel ruimte in de baan ondanks dat het nog vakantieperiode was. Baan lag er verrassend goed en groen bij. Het blijft toch moeilijk om vanuit het bos het park in te gaan terug het bos in en eindigen op het parkgedeelte. Dat maakt deze baan steeds weer boeiend. Achteraf heerlijk gedineerd in de …

Reply from Best Golf — 31 August 2018

Beste Ppjgorissen, Hartelijk dank voor prijzende woorden! Het is fijn om te vernemen dat u het zo goed naar de zin hebt gehad. Hopelijk mogen wij u binnenkort weer ontvangen. Met vriendelijke groet, Team Best Golf | Dimples
Translate to English
visitors_1
7.8
martherobben
Steel
Played on: 18 August 2018 Review date: 20 August 2018Handicap:
In de horeca loopt altijd genoeg personeel rond. Alleen kijken ze niet rond, en zit je soms 20 minuten te wachten voordat je geholpen wordt. Afgelopen zaterdag heb ik zelfs mensen zien weglopen omdat er niet gekeken wordt. Zelf heb ik ook een keer op het punt gestaan om te gaan, omdat ik simpelweg niet gezien werd. Jammer, want er loopt genoeg personeel rond. Ze hebben en…

Reply from Best Golf — 31 August 2018

Beste Martherobben, Dank voor uw beoordeling & feedback. Wat jammer dat u deze ervaring bij Dimples heeft gehad. Navraag leert dat de organisatie door meerdere oorzaken op deze dag niet goed verliep, met als gevolg een ondermaatse service. Wij hebben intern actie ondernomen en hopen u een volgende maal te mogen verwelkomen met de beleving die u bij Dimples gewend bent! Met vriendelijke groet, Team Best Golf | Dimples
Translate to English
visitors_1
8.6
Berrie-Pelser
Silver
Played on: 17 August 2018 Review date: 17 August 2018Handicap: 8.3
clubs_1
Baan lag er goed bij, alles geweldig behalve de ganzenpoep op de baan en sommige greens waren hobbelig.

Reply from Best Golf — 31 August 2018

Beste Berrie-Pelser, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! De Canadeze ganzen zijn reeds vertrokken; wij hopen u binnenkort weer te mogen ontvangen! Met vriendelijke groet, Team Best Golf | Dimples
Translate to English
visitors_1
7.3
arenders1975
Bronze
Played on: 16 August 2018 Review date: 16 August 2018Handicap: 0
Best Golf is een mooie baan met de juiste voorzieningen. Mooie holes maar het onderhoud is op dit moment niet goed; gras op de fairways is erg wisselvallig (waarschijnlijk door de droogte van de afgelopen weken) en de greens waren toch wel te hobbelig.

Reply from Best Golf — 31 August 2018

Beste Arenders1975, Dank voor uw beoordeling en de feedback! Inderdaad hebben een aantal van de fairways last van de hitte en droogte. Bij vochtigere omstandigheden worden deze intensief doorgezaaid met verwacht herstel tot gevolg. Graag ontvangen wij u binnenkort weer op onze golfbaan! Met vriendelijke groet, Team Best Golf
Translate to English
visitors_1
7.4
dilian.janssens
Bronze
Played on: 15 August 2018 Review date: 11 September 2018Handicap: 14.7
De baan lag er goed bij. Af en toe het geluid van een vliegtuig of trein, maar dat hoort er gewoon bij.

Reply from Best Golf — 11 September 2018

Beste dilian. janssens, Dank voor uw positieve recensie! Het is goed om te vernemen dat u naar de zin heeft gehad. Graag ontvangen wij u een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Best Golf | Dimples
Translate to English
visitors_1
8.0
miesenchao
Bronze
Played on: 11 August 2018 Review date: 11 August 2018Handicap: 35
Deze maand regelmatig de par 3 en de 18 holes baan gelopen. Best Golf biedt een zomerkaart aan in de vakantieweken waardoor je dan onbeperkt kunt spelen. Met een aantal keren spelen haal je de kosten er zo uit. Voor wie in de regio woont een aanrader.
Translate to English
visitors_1
7.3
rudy5
Steel
Played on: 1 August 2018 Review date: 2 August 2018Handicap: 20
Prima baan, clubhuis wat ongezellig, bediening ok. Met die warmte is onderhoud van de banen moeilijk, dat begrijp ik, maar het is wat het is en soms zijn de banen moeilijk bespeelbaar.
Translate to English
visitors_1
7.8
Neige
Gold
Played on: 30 July 2018 Review date: 31 July 2018Handicap: 4.7
Het leuke aan de baan is dat je steeds afwisselend bosholes en parkholes hebt. Layout en onderhoud is prima. In het restaurant kan je goed eten tegen een redelijke prijs en personeel is gastvrij.
Translate to English
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com