Golfclub 'Landgoed Nieuwkerk': Reviews

Share
visitors_1
8.4
wilfredvanpelt
Silver
Played on: 21 December 2019 Review date: 23 December 2019Handicap: 15.7
Het blijft 'n genot om hier te spelen en verblijven. Horeca top!
Translate to English
visitors_1
7.4
Sophie.compeers
Bronze
Played on: 10 November 2019 Review date: 11 November 2019Handicap: 32
Zondag 9 holes gelopen onder heerlijke winterzonnetje. Was nog koud om 12 uur, dus wintergreens, dat was minder. Mooie onderhouden baan in mooie omgeving. Secretariaat was niet open dus moesten we greenfee regelen in clubhuis. Daar was het heel erg druk. De vriendelijke dame achter de bar moest dus voor alles zorgen. Ze stond er alleen voor maar ondanks de drukte, heel er…
Translate to English
visitors_1
8.8
TonPaijmans
Steel
Played on: 26 October 2019 Review date: 29 October 2019Handicap: 10.9
Wat een baan! Prachtig én uitdagend. Gecombineerd met een bijzonder gastvrij team en een goede prijs-kwaliteit verhouding een absolute aanrader om niet te zeggen een must om er een keer te spelen. Eigenlijk vaker dan een keer want de baan is zo uitdagend dat een keer echt niet volstaat. Met recht een 'hidden gem'.
Translate to English
visitors_1
8.0
mjan39
Gold
Played on: 15 October 2019 Review date: 22 October 2019Handicap: 20.9
Baan ligt in prachtige natuur, ondanks de vele regen in de weken ervoor was de baan nog verrassend goed bespeelbaar. Veel water waardoor afzwaaiers worden afgestraft en tactisch spelen wordt gewaardeerd. Ondanks dat het clubhuis niet erg groot is, zijn de faciliteiten aanwezig en schoon, wordt er een maaltijd met zorg gemaakt en met een vriendelijk woord opgediend. Als …

Reply from Golfclub 'Landgoed Nieuwkerk' — 27 October 2019

Goedemorgen, dank u wel voor uw beoordeling op Leading Courses! Fijn om te horen dat de baan goed bespeelbaar was ondanks de regen en u genoten heeft van onze horeca. Inzake de golfballen gaan we als actiepunt opnemen de oude ballen eruit halen en alleen de nieuwe ballen erin! Wij zien u graag terug in Goirle!
Translate to English
visitors_1
8.4
s.leijs
Steel
Played on: 11 October 2019 Review date: 26 November 2019Handicap: 35
Goed: Prachtige 9-holes baan welke uitstekend wordt onderhouden gelegen in en zeer rustgevende bosrijke omgeving. Kleinschalige opzet met mensen in de horeca die weten hoe het moet; gemoedelijk - gastvrij Beter: Het nivo van de horeca qua aanbod van eten.
Translate to English
visitors_1
8.7
sleut1
Steel
Played on: 5 October 2019 Review date: 24 October 2019Handicap: 19
Gemoedelijke, ontspannen sfeer. Bewijzering vanaf de weg kan iets beter.

Reply from Golfclub 'Landgoed Nieuwkerk' — 27 October 2019

Dank u wel voor uw feedback en beoordeling over onze baan op Leading Courses. Wij gaan uw tip inzake de bewijzering van de weg meenemen! Fijne dag. Vriendelijke groeten, Golfclub Landgoed Nieuwkerk
Translate to English
visitors_1
7.9
herman58
Bronze
Played on: 9 September 2019 Review date: 10 September 2019Handicap: 18.1
een zeer leuke baan, niks aan veranderen.

Reply from Golfclub 'Landgoed Nieuwkerk' — 10 September 2019

Goedemorgen Herman, dank u wel voor uw leuke reactie. Tot snel in Goirle! Met sportieven groeten, Golfclub Landgoed Nieuwkerk
Translate to English
visitors_1
8.0
JanBertBuitenhuis
Bronze
Played on: 5 September 2019 Review date: 6 September 2019Handicap: 17.8
Gemoedelijke sfeer, vriendelijke mensen en bediening Leuke baan met afwisselende holes, waar frequent dezelfde sloot doorheen loopt. De verschillende afslagen 1 t/m 9 en 10 t/m 18 bieden weinig onderscheid.

Reply from Golfclub 'Landgoed Nieuwkerk' — 10 September 2019

Goedemorgen Jan Bert, dank u wel voor uw beoordeling. Met vriendelijke groeten, Golfclub Landgoed Nieuwkerk
Translate to English
visitors_1
8.5
bert19
Bronze
Played on: 15 August 2019 Review date: 16 August 2019Handicap: 20.3
We zijn kort na ons vorige bezoek teruggekomen met onze golfvriendengroep en hebben gezien dat op het puntje van kritiek uit onze vorige beoordeling goed is gereageerd. Het terras was nu voorzien van mooi verzorgde bloembakken zodat voorkomen wordt dat onverhoopt iemand van het terras valt.

Reply from Golfclub 'Landgoed Nieuwkerk' — 19 August 2019

Goedemorgen Bert, wederom bedankt voor uw review! Wij zien u graag snel weer in Goirle. Met vriendelijke groeten, Golfclub Landgoed Nieuwkerk
Translate to English
visitors_1
8.2
danieldol75
Silver
Played on: 6 August 2019 Review date: 10 August 2019Handicap: 18.6
Via een klein weggetje ga je naar de parkeerplaats en zie je aan de linkerkant al verschillende holes. Dat nodigt uit om snel de baan in te gaan. De baan ligt in een bosrijke omgeving en speelt best lastig. Op hole 4,7,8,9 ligt er een soort minisloot dwars over de baan waar hè gemakkelijk in slaat. Greens zijn zeer goed en teeboxen ook. Fairways af en toe wat kaal maar pr…

Reply from Golfclub 'Landgoed Nieuwkerk' — 12 August 2019

Bedankt voor uw leuke review over onze golfbaan. Wat fijn om te lezen dat u genoten heeft van de holes, de minislootjes en van het terras! Wij hopen dat u snel weer komt spelen in Goirle. Met vriendelijke groeten, Golfclub Landgoed Nieuwkerk
Translate to English
visitors_1
7.3
BenVerwiel
Gold
Played on: 5 August 2019 Review date: 6 August 2019Handicap: 27
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
3
In een heel rustige omgeving, gelegen langs een smal bospad ligt te midden van een bosrijke omgeving de verrassende golfbaan Landgoed Nieuwkerk. Compact op een klein perceel tref je een baan die uitdagend en lastig is. Toen wij er speelden, begin augustus, erg droog en daardoor makkelijk opstuitende ballen. Een (droge) sloot loopt dwars over het terrein en doorkruist een …

Reply from Golfclub 'Landgoed Nieuwkerk' — 12 August 2019

Bedankt voor uw positieve feedback. Leuk om te lezen dat u lekker heeft gespeeld op onze golfbaan en genoten heeft van onze gastvrijheid. Inderdaad liggen de sloten wel strategisch dwars over de baan he? Wij zien u graag terug in Goirle. Met vriendelijke groeten, Golfclub Landgoed Nieuwkerk
Translate to English
visitors_1
8.1
K.
Steel
Played on: 1 August 2019 Review date: 3 August 2019Handicap: 41
Hartelijke ontvangst De greens waren uitstekend Oefenfaciliteiten: top.

Reply from Golfclub 'Landgoed Nieuwkerk' — 12 August 2019

Dank u wel voor uw positieve review op Leading Courses over onze baan. Wat fijn om te lezen dat u de ontvangst hartelijk vond en de greens als uitstekend heeft ervaren. Wij hopen u snel weer te begroeten op ons pareltje in Goirle. Met vriendelijke groeten, Golfclub Landgoed Nieuwkerk
Translate to English
visitors_1
9.1
wtmfoederer
Steel
Played on: 19 July 2019 Review date: 28 July 2019Handicap: 26
Schitterende 9 holes baan, goed onderhouden, uitstekende service, echt gastvrij en heerlijk eten. wij hadden met 12 personen ons jaarlijkse golf-bridge dag, dit was perfect!

Reply from Golfclub 'Landgoed Nieuwkerk' — 12 August 2019

Bedankt voor uw positieve feedback. Leuk om te lezen dat u onze baan schitterend vindt en genoten heeft van onze gastvrijheid. Wij zien u snel weer te zien in Goirle! Met vriendelijke groeten, Golfclub Landgoed Nieuwkerk
Translate to English
visitors_1
8.2
AnWas
Silver
Played on: 15 July 2019 Review date: 16 July 2019Handicap: 21.8
Spannende baan die het nodige "course management" vergt. Flinke lengte. Zeer vriendelijke mensen in de horeca.

Reply from Golfclub 'Landgoed Nieuwkerk' — 22 July 2019

Beste Andre, dank u wel voor uw feedback over onze baan en horeca op leading courses! Wij zien u graag terug op onze golfbaan in Goirle. Met vriendelijke groeten, Golfclub Landgoed Nieuwkerk
Translate to English
visitors_1
7.4
vanhoudt9
Silver
Played on: 3 July 2019 Review date: 8 September 2019Handicap: 27.5
Interessante baan in prachtige omgeving. Goed onderhouden fairways en greens Gastvrije ontvangst.

Reply from Golfclub 'Landgoed Nieuwkerk' — 10 September 2019

Goedemorgen, dank u wel voor uw beoordeling op Leading Courses. Wat leuk om te lezen dat u het een interessante baan vindt in een prachtige omgeving! Fijne dag en groeten, Golfclub Landgoed Nieuwkerk
Translate to English
visitors_1
7.7
Huug
Bronze
Played on: 1 July 2019 Review date: 1 July 2019Handicap: 11.5
clubs_1
Genoten van een heerlijke dag golf in het gastvrije Brabant. Heel bijzonder dat er geen geluiden van verkeer zijn te horen in dit prachtige natuurgebied. Voor golfers die houden van rust een aanrader. Ik kom graag terug.

Reply from Golfclub 'Landgoed Nieuwkerk' — 2 July 2019

Beste Huug, dank u wel voor uw beoordeling en fijn dat u genoten heeft van een heerlijke dag golf op onze club. Wij zien u graag terug! Met vriendelijke groeten, golfclub landgoed Nieuwkerk
Translate to English
visitors_1
8.1
bert19
Bronze
Played on: 20 June 2019 Review date: 24 June 2019Handicap: 20.3
Onder Goirle vlakbij de grens met Belgie ligt dit pareltje. 9 holes in een prachtige en zeer rustige omgeving. De baan is goed onderhouden en de teeboxen voor de 1e en 2e 9 liggen voldoende uit elkaar om het verschil te maken. Goed baanmanagement nodig ivm fairwayversmallingen en slootjes overdwars... De ontvangst is gastvrij en we hebben na afloop heerlijk gegeten. Op…

Reply from Golfclub 'Landgoed Nieuwkerk' — 24 June 2019

Beste Bert, dank u wel voor uw positieve feedback over onze baan en ontvangst. Wat fijn dat u heeft genoten van ons pareltje. Goede tip inzake het terras, deze gaan we meenemen. Wij zien u graag terug! Met vriendelijke groeten, Golfclub Landgoed Nieuwkerk
Translate to English
visitors_1
8.1
j.verbossen
Steel
Played on: 19 June 2019 Review date: 19 June 2019Handicap: 15.6
Aanduidingen waterloopj.

Reply from Golfclub 'Landgoed Nieuwkerk' — 24 June 2019

Geachte heer, mevrouw Verbossen, dank u wel voor uw reactie op leading courses en uw cijfer van 8. We begrijpen uw opmerking inzake de waterloop niet helemaal. Met vriendelijke groeten, Golfclub Landgoed Nieuwkerk
Translate to English
visitors_1
7.5
Dijkjj
Gold
Played on: 15 June 2019 Review date: 16 June 2019Handicap: 6.5
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
1
de baan ligt verscholen in de bossen en daardoor is het lekker rustig en genieten. het clubhuis is simpel, maar in de zomer maakt het terras veel goed. na een ronde kun je genieten van de baan en de natuur. Ook al is het maar 9 holes, doordat de tweede negen andere teeboxen heeft moet je toch weer nadenken over de club die je kiest. Er zijn zeker een paar holes waarbi…

Reply from Golfclub 'Landgoed Nieuwkerk' — 24 June 2019

Bedankt voor uw positieve feedback. Leuk om te lezen dat u het een leuke baan vindt om te spelen en genoten heeft van het terras. Er zijn inderdaad plannen om het clubhuis te renoveren. Wij zien u graag terug in Goirle! Met vriendelijke groeten, Golfclub Landgoed Nieuwkerk
Translate to English
visitors_1
9.4
rob.la.fors
Steel
Played on: 14 June 2019 Review date: 15 June 2019Handicap:
Geweldige baan, vriendelijk personeel bij het clubhuis en een super ligging.

Reply from Golfclub 'Landgoed Nieuwkerk' — 24 June 2019

Dank u wel voor uw review en de mooie complimenten over onze baan en onze horeca! Wij hopen u snel weer te zien op onze golfbaan. Fijne dag en groeten, golfclub landgoed Nieuwkerk
Translate to English
visitors_1
8.1
mjan39
Gold
Played on: 1 June 2019 Review date: 5 June 2019Handicap: 20.9
clubs_1
Tijdens een open golfdag, opnieuw kennis gemaakt met deze prachtig en rustig gelegen 9h golfbaan. Ontvangst aan de bar van het redelijk eenvoudig, maar gezellige clubhuis. In de greenfee zijn gratis ballen op een korte driving range inbegrepen. Voor de leden is het starten met spiraal, voor gasten kan een starttijd worden gereserveerd. Parkbaan zag er goed uit, greens…

Reply from Golfclub 'Landgoed Nieuwkerk' — 14 June 2019

Wat leuk dat u naar onze open dag bent geweest! Dank u wel voor de mooie woorden over onze baan. Op dit moment wordt er druk aan gewerkt om de greens te optimaliseren. Wij zien u graag terug in Goirle. Fijne dag en vriendelijke groeten, golfclub landgoed Nieuwkerk
Translate to English
visitors_1
8.9
andre.vannoordenne
Steel
Played on: 31 May 2019 Review date: 2 June 2019Handicap: 22.7
Super gastvrij en goed georganiseerd. Wij waren met een gezelschap en dachten goed met ons mee!

Reply from Golfclub 'Landgoed Nieuwkerk' — 4 June 2019

Dank u wel voor uw review en de mooie complimenten over onze gastvrijheid en organisatie! Wij hopen u en uw gezelschap snel weer te mogen begroeten in Goirle. Met vriendelijke groeten, golfclub landgoed Nieuwkerk
Translate to English
visitors_1
9.4
j.baljon
Steel
Played on: 29 May 2019 Review date: 12 June 2019Handicap: 28
Fijne en uitdagende baan. Prima oefenfaciliteiten en heerlijk rustige sfeer.

Reply from Golfclub 'Landgoed Nieuwkerk' — 14 June 2019

Dank u wel voor de mooie woorden over onze baan. Fijne dag en vriendelijke groeten, golfclub landgoed Nieuwkerk
Translate to English
visitors_1
8.8
JoostMaas
Steel
Played on: 17 May 2019 Review date: 17 May 2019Handicap: 33.5
clubs_1
clubs_1
Zodra je de toegangsweg opdraait voel je het al. Deze baan heeft iets bijzonders. Ontvangen met de Brabantse gemoedelijkheid (doe maar gewoon) voel je je hier echt welkom. Gratis oefenfaciliteiten zijn een plus maar zodra je de baan op stapt weet je waarom dit een verborgen juweeltje is. Prachtige glooiende fairways en uitstekende greens (complimenten aan de greenkepers).…

Reply from Golfclub 'Landgoed Nieuwkerk' — 24 May 2019

Wat superfijn om te lezen dat u zich al welkom voelt bij het opdraaien op onze toegangsweg en daarna ook weer bij de ontvangst! Dank u wel voor het mooie compliment dat u snap dat onze baan een verborgen juweeltje is! Wij hopen u snel weer te begroeten. 1 juni is overigens een open dag met fittings wellicht een leuk moment om nogmaals te komen golfen tegen gereduceerd tarief? Anders begroeten wij u graag op een ander moment. Zie ook onze website. Met vriendelijke groeten, golfclub landgoed Nieuwkerk
Translate to English
visitors_1
7.7
wstenvers
Bronze
Played on: 16 May 2019 Review date: 6 June 2019Handicap: 18.5
Wat is dit toch een leuke 9 holes baan. En vergis je niet: sommige holes moet je echt werken voor je score! Met name hole 5 (niet te lange par 5) en hole 9 (prachtige ligging aan de grote vijver, uitdagende aproach) zijn mijn favorieten. oefenfaciliteiten zijn OK; gratis drivingrange ballen, altijd leuk. Alleen te korte driving range. En jammer dat het clubhuis qua hore…

Reply from Golfclub 'Landgoed Nieuwkerk' — 14 June 2019

Bedankt voor uw leuke reactie over onze 9 holes baan en driving range. We zullen op termijn gaan bekijken hoe we de driving range kunnen verlengen. Op 22 juni organiseren we een daylight challenge ten bate van de renovatie van ons clubhuis en deze zal daarna prachtig worden gemoderniseerd. Wij hopen u in de toekomst nogmaals te verwelkomen in Goirle. Met vriendelijke groeten, golfclub landgoed Nieuwkerk
Translate to English
visitors_1
7.8
SanLua
Bronze
Played on: 3 May 2019 Review date: 7 May 2019Handicap: 5
Verrassend goede 9 holes baan. Een aantal betrekkelijk eenvoudige holes, maar ook een aantal pittige. Belangrijk om recht te zijn van de tee. Een hole die er uit springt is de 7e. Lange par 4 met water links waarbij vanaf de 150 meter de fairway weer het bos in verdwijnt. Licht geonduleerde volle greens die goed hun lijn hielden maar wel een tikkeltje traag waren. Op een …

Reply from Golfclub 'Landgoed Nieuwkerk' — 12 May 2019

Dank u wel voor uw feedback over onze baan. Leuk om te lezen dat u het een verrassend goede 9 holes baan vindt! Wij hopen u snel weer te begroeten. Met vriendelijke groeten, golfclub landgoed Nieuwkerk
Translate to English
visitors_1
8.8
felixvanheesbeen
Steel
Played on: 28 April 2019 Review date: 4 May 2019Handicap: 23.5
Prachtige omgeving met verassend mooie en afwisselende baan met goe aangeharkte bunkers. Heerlijk terras met mooi uitzicht. Uitstekende gastvrijheid. Mede vanwege al deze positieve elementen hebben we deze dag veel punten kunnen pakken in onze competitie. Het was voor ons een lange en prachtige dag! Dank namens Efteling H1!

Reply from Golfclub 'Landgoed Nieuwkerk' — 5 May 2019

Beste Felix, dank u wel voor uw positieve feedback. Leuk om te lezen dat jullie competitie team heeft genoten van onze baan en gastvrijheid. Met vriendelijke groeten, Golfclub Landgoed Nieuwkerk
Translate to English
visitors_1
8.1
Eagle24
Bronze
Played on: 23 April 2019 Review date: 9 July 2019Handicap: 12.4
Leuke 9 holes baan in mooi landschap.

Reply from Golfclub 'Landgoed Nieuwkerk' — 11 July 2019

Goedemorgen Jan, dank u wel voor uw review op leading courses. Wij hopen u snel weer te mogen begroeten! Met vriendelijke groeten, Golfclub Landgoed Nieuwkerk
Translate to English
visitors_1
8.2
Ton28
Gold
Played on: 13 April 2019 Review date: 24 October 2019Handicap: 15.9
Erg leuke en mooie 9 holes golfbaan! Als het 18 was geweest had deze zeker bij mijn favoriete top 20 van NL gehoord. Erg gastvrije mensen ook, ZEKER de moeite waard.

Reply from Golfclub 'Landgoed Nieuwkerk' — 27 October 2019

Beste Ton, dank u wel voor uw enthousiaste beoordeling over onze golfbaan en onze gastvrije mensen! Top, wij zien u graag snel terug in Goirle!
Translate to English
visitors_1
8.9
hanskonings
Bronze
Played on: 7 April 2019 Review date: 18 April 2019Handicap: 16.1
clubs_1
clubs_1
Voor onze competitie moesten we op deze schitterende baan lopen. Ondanks de 9-holes baan is toch elke baan anders, doordat de tee-boxen steeds anders zijn. De fairways, de greens liggen er schitterend bij, greens zijn overigens best snel. De driving range is kort, driver kan niet, maar de oefenfaciliteiten zijn voor de rest prima. Het clubhuis ziet er anders uit dan je mi…

Reply from Golfclub 'Landgoed Nieuwkerk' — 24 April 2019

Dank u wel voor uw review. Inderdaad door de verschillende teeboxen wordt er weer anders gespeeld de 2e negen. Inzake de driving range zijn we inderdaad aan het bekijken hoe we dit in de toekomst anders kan. Voor het clubhuis zijn we een plan aan het maken voor een herinrichting waaronder als fundraising de daylight challenge wordt georganiseerd op 22 juni 2019. Misschien leuk om in te schrijven met uw team? Fijne dag en vriendelijke groeten, golfclub landgoed Nieuwkerk
Translate to English
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com