Golfbaan Sluispolder: Reviews

Share
visitors_1
7.0
arjan5
Bronze
Played on: 10 November 2019 Review date: 12 November 2019Handicap: 22.2
De tweede 9 was gesloten en eigenlijk had de gespeelde eerste 9 ook worden gesloten. Te nat, zonde van de baan. Ik denk dat het een hele mooie baan is in de zomer. Maar niet in de herfst en winter.
Translate to English
visitors_1
7.0
Ton28
Gold
Played on: 24 October 2019 Review date: 24 October 2019Handicap: 15.9
Prima golfbaan en dito clubhuis. Niks meer, Niks minder.
Translate to English
visitors_1
7.5
kc.teunisse
Steel
Played on: 18 October 2019 Review date: 21 October 2019Handicap: 14.9
De baan heeft, sinds vorig jaar, een nieuwe greenkeeper. De baan is daardoor een goed verzorgde baan geworden, een plezier om op te spelen, daarbij is de service in het restaurant verbeterd, de manager is echt goed en gastvrij, zij begrijpt het vak. De kleedkamers kunnen wat beter ingericht worden.
Translate to English
visitors_1
7.9
b.brands
Bronze
Played on: 5 October 2019 Review date: 17 December 2019Handicap: 36
Bij aankomst was het even zoeken waar de ingang was, wellicht dat bordjes hier uitkomst bieden, als onbekende sta je op de parkeerplaats en ziet allerlei mogelijkheden maar geen ingang. Eenmaal binnen zeer gastvrij ontvangen en de mensen zijn erg behulpzaam.
Translate to English
visitors_1
5.4
ManfredSchröderGolf
Bronze
Played on: 17 September 2019 Review date: 17 September 2019Handicap: 10.1
Aardige baan, word beter maar zeker niet top. Ontvangst matig, vaak lang wachten bij balie, en als lid zijn wedstrijden zeker niet leuk. Erg veel vaste kliekjes waar je niet tussen kom. Prijs is veel te hoog voor wat je krijg gezien andere banen in omgeving. De golfschool is de duurste in Noord Holland. €70 voor 50 min). Volgend jaar andere club.
Translate to English
visitors_1
7.2
Jeskra
Steel
Played on: 1 September 2019 Review date: 10 September 2019Handicap: 18
Prima baan. Rustig. Alle ruimte om in te slaan. Fijne sfeer.
Translate to English
visitors_1
7.4
vaneyck
Gold
Played on: 25 August 2019 Review date: 27 August 2019Handicap: 17.4
Leuk om na jaren weer eens terug te komen op de baan waar het ooit begon! Het onderhoud is aanzienlijk beter geworden waardoor greens, fairways en bunkers er zeer goed bij liggen. De afslagplaats, met name bij hole 9 verdient nog wel wat aandacht. Over de korting via het ANWB lidmaatschap werd niet moeilijk gedaan wat op andere banen nog wel eens anders is. Na afloop ook…
Translate to English
visitors_1
8.6
hans.meijer66
Steel
Played on: 23 August 2019 Review date: 9 September 2019Handicap: 43
De baanen ligģen heel dicht naast elkaar. De baanen zijn goed onderhouden en het is er heerlijk om hier te spelen.
Translate to English
visitors_1
8.8
Cootje58
Bronze
Played on: 19 August 2019 Review date: 21 August 2019Handicap: 16.9
De baan ligt er prachtig bij, dit is de afgelopen jaren wel anders geweest. Makkelijk te reserveren, gastvrije medewerkers. De ambiance van het clubhuis is zeer gedateerd. De vloerbedekking en de kleedkamers zijn vreselijk!
Translate to English
visitors_1
7.1
a.f.dejong11
Bronze
Played on: 11 August 2019 Review date: 11 August 2019Handicap: 16.9
Een echte Polderbaan; altijd leuk om te spelen en dan vooral zomers. Overall een goed verzorgde baan.
Translate to English
visitors_1
7.3
doc48
Gold
Played on: 3 August 2019 Review date: 9 August 2019Handicap: 13.5
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Er is nog een plekje op de best ruime parkeerplaats. De ontvangst is vriendelijk en de accommodatie ziet er verzorgd uit. Een paar ballen slaan op de driving range na een flinke autorit is wel prettig. Wel even zoeken waar we moeten starten want dat staat niet aangegeven bij de driving range. Groen, groen, green. Terwijl het Oosten en Noorden van Nederland verdorren door …
Translate to English
visitors_1
7.3
AdK
Bronze
Played on: 2 August 2019 Review date: 3 August 2019Handicap: 22.1
aardige baan, ruim in de polder, gastvrije ontvangst en heel goede keuken (dat laatste kan niet van veel golfbanen worden gezegd), en plezierige bediening; slechte handicart regeling waarbij je met handicartpas 20€ voor je buggy betaalt, ook als je alleen bent. Dat is uitzonderlijk en niet gastvrij naar de minder mobiele golfer.
Translate to English
visitors_1
7.5
pj.vanetten
Gold
Played on: 24 July 2019 Review date: 25 July 2019Handicap: 17
de baan lag er heel goed bij (beter dan in de herfst) lange holes met snelle greens. jammer dat de afwisseling van de holes beperkt is.
Translate to English
visitors_1
9.0
cf.rodenburg
Bronze
Played on: 20 July 2019 Review date: 27 August 2019Handicap: 37
De schuilhut tijdens de speelronde kwam goed van pas alleen dienen de deelnemers hun karren buiten de hut plaatsen. nu stonden karren binnen en mensen bijna buiten.
Translate to English
visitors_1
7.7
SanderVisser
Silver
Played on: 20 July 2019 Review date: 24 July 2019Handicap: 15.6
Goede ontvangst en goede horeca. De baan is goed onderhouden en bevat veel waterhindernissen. Drivingrange is een beetje krap. Ondanks enorme stortbui tijdens het spelen (goede schuilhut beschikbaar) waren greens binnen paar minuten weer volledig ontwaterd. Leuke baan.
Translate to English
visitors_1
7.7
ruud67
Steel
Played on: 13 July 2019 Review date: 14 July 2019Handicap: 23
De baan ligt er vandaag de dag schitterend bij dat was in het verleden de grote makke van deze baan. Het wordt nu tijd dat ze de par drie gaan opknappen. Slechte greens.
Translate to English
visitors_1
8.0
kc.teunisse
Steel
Played on: 11 July 2019 Review date: 13 July 2019Handicap: 14.9
Duidelijk beter onderhouden dan in het verleden.
Translate to English
visitors_1
8.1
p.boehle
Steel
Played on: 28 June 2019 Review date: 28 June 2019Handicap: 23.1
Baan lag er geweldig bij. En gastvrije ontvangst maakte er een topdag van!
Translate to English
visitors_1
8.7
madelon5
Silver
Played on: 28 June 2019 Review date: 1 July 2019Handicap: 25.1
Wat een verschil met vorige keer dat ik hier speelde! Het team greenkeepers heeft puik werk geleverd. Niks nat en drassig, maar keurig droog en mooi gemaaid. Fairways als een tapijtje en mooie greens. Heel gastvrije en goede horeca. Royale kleedkamers en goede oefenfaciliteiten. En alles lekker dicht bij elkaar! We hadden er een topdag!
Translate to English
visitors_1
7.8
info596
Gold
Played on: 28 June 2019 Review date: 1 July 2019Handicap: 15.3
Alleraardigste golfbaan die je moet leren kennen om er met goed gevoel te kunnen golfen. Gastvrije club met uitstekende horeca.
Translate to English
visitors_1
7.7
dobbelsteenrob
Silver
Played on: 28 June 2019 Review date: 28 June 2019Handicap: 26.9
Soms valt een golfbaan te vergelijken met een eethuis dat middle of the road was totdat er een nieuwe chef achter het fornuis kwam te staan. Ineens krijgt zo'n restaurant dan een enorme boost. Zoals golfbaan Sluispolder (Alkmaar) zich afgelopen vrijdag 28 juni aanzienlijk attractiever voor me uitrolde dan de (talrijke) keren dat ik hier eerder speelde. Toen slordig, nat, …
Translate to English
visitors_1
7.1
Passer
Bronze
Played on: 27 June 2019 Review date: 2 July 2019Handicap: 14
Niet de meest spannende of uitdagende baan van Nederland. Wel goed onderhouden, al zouden greens iets sneller en egaler mogen. Prettig om een ronde te lopen, met als prima slothole 19 waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat.
Translate to English
visitors_1
7.6
ManfredSchröderGolf
Bronze
Played on: 26 June 2019 Review date: 28 June 2019Handicap: 10.1
De baan ligt er heel mooi bij. Greenkeepers hebben hard gewerkt en dat ga je nu zien. Fairways heel groen en voelt aan als een tapijtje. Greens zijn mooi en goed van snelheid nu, dat word alleen nog maar beter. Complimenten voor Team greenkeepers.
Translate to English
visitors_1
8.7
remko2
Gold
Played on: 22 June 2019 Review date: 22 June 2019Handicap: 6.5
clubs_1
Wat ligt de baan er super mooi bij. Fairway mooi vol in het gras en mooi zacht. De rough pittig maar fair. Er is super veel geïnvesteerd in de baan en in het machine park maar dat plukt nu echt de vruchten.
Translate to English
visitors_1
9.7
Notwerk
Steel
Played on: 18 June 2019 Review date: 18 June 2019Handicap: 12.6
Sluispolder is een TOP baan. Geen koude kak en zeer gastvrij personeel. Ondanks de vele regen lekker gelopen op deze polderbaan. CHAPEAU.
Translate to English
visitors_1
7.4
janwillem3
Gold
Played on: 15 June 2019 Review date: 15 June 2019Handicap: 8.4
De baan was na twee dagen regen al verzadigd. Met name op de tweede negen was nauwelijks te spelen. Dit is toch een serieus probleem voor de baan. Het kappen van een aantal bomen heeft de baan een stuk makkelijker gemaakt. Met name op hole 18 is dit een achteruitgang. De oude holes blijven een plaatje om te spelen.
Translate to English
visitors_1
6.8
Bogeyplayer8
Bronze
Played on: 15 June 2019 Review date: 19 June 2019Handicap: 36
Golfbaan Sluispolder ligt boven Alkmaar en is goed aan te rijden. Er zijn voldoende parkeergelegenheden, alleen de parkeervakken hadden wel iets breder gemogen. De golfstokken zijn wat moeilijk uit de auto te halen. De receptie zit in de golfshop, de medewerker achter de balie had iets vriendelijker kunnen zijn. De drivingrange is overdekt en er is een afschermde ruimt…
Translate to English
visitors_1
7.5
goudriaanrm
Silver
Played on: 15 June 2019 Review date: 19 June 2019Handicap: 7.5
Gespeeld tijdens de radio 10 somertijd golf tour. Zeer prettige ontvangst, duidelijke uitleg. Het clubhuis is gezellig, met goede service. De oefenfaciliteiten zijn op het juiste niveau. Wat handig is, is dat je aangekomen bij de drivingrange je daar ook ballen uit de automaat kan krijgen met je bankpas, ipv dat je weer terug moet naar de receptie. De baan. Is niet heel…
Translate to English
visitors_1
7.5
remmeltotten
Bronze
Played on: 4 June 2019 Review date: 6 June 2019Handicap: 14.7
Mooie polderbaan. Alleen de eerste negen holes gespeeld, die eenvoudiger schijnen te zijn dan de tweede negen. De woensdagavond zomercompetitie is ook opengesteld voor niet-leden, wat ik een sympatieke manier vind om de baan te leren kennen. Als je dan ook nog met de PGA-pro Yannick, de gastheer van de avond, je ronde mag lopen, wordt dat een feestje. Indrukwekkend om hem…
Translate to English
visitors_1
7.1
edgiraffe
Bronze
Played on: 29 May 2019 Review date: 2 June 2019Handicap: 25.7
Hier door wat besproken lessen terecht gekomen. Een polder baan maar deze lag er prima bij. Net onderhoud en goede greens.
Translate to English
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com