Golfclub Dirkshorn: Reviews

Share
visitors_1
8.3
Testing Eagle
Steel
Premium
Played on: 24 May 2022 Review date: 30 May 2022Handicap: 12
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque orci augue, cursus nec pellentesque quis, ullamcorper at est. Suspendisse iaculis mi sit amet orci varius, nec sagittis ipsum efficitur. Duis quis felis id turpis pellentesque ornare at non arcu. Morbi dignissim sem diam, non pharetra mi volutpat at. Proin nunc arcu, porttitor luctus mi non, tincidunt viv…
Translate to English
visitors_1
9.5
markvisser98
Steel
Played on: 13 March 2020 Review date: 13 March 2020Handicap: 4
Leuke golfclub, goed onderhouden na al die regen van de laatste dagen. Erg vriendelijke personeel. Uitdagende golfbaan om nog een keer te spelen!
Translate to English
visitors_1
9.7
Milansmit1990
Bronze
Played on: 4 March 2020 Review date: 4 March 2020Handicap: 2.1
clubs_1
clubs_1
Mooie golfclub, goed onderhouden en droog, ondanks het weer en de omstandigheden van de afgelopen tijd. Erg vriendelijke mensen en altijd een warm welkom. De mooiste goifbaan in de omgeving!
Translate to English
visitors_1
8.0
TonVeldman
Bronze
Played on: 9 February 2020 Review date: 11 February 2020Handicap: 16.4
Zondag 9 februari volgens afspraak met zijn tweeën gegolfd. Starttijd 08.30 uur dit vanwege de verwachte storm genaamd Ciara. en jawel het werd golf spelen met de wind, ik mag dit wel. De baan lag er prima bij. Na afloop in het clubhuis een bakkie koffie, appeltaart met uiteraard slagroom besteld bij het vriendelijke personeel. Wij waren die dag de eerste en tevens de laa…
Translate to English
visitors_1
8.7
R.P.
Steel
Played on: 1 February 2020 Review date: 21 February 2020Handicap: 0.1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
1
Prachtige en uitdagende golfbaan tussen Schagen en Alkmaar in. Goed bespeelbaar, ook in de nattere periode. Snelle greens en strakke fairways. Clubhuis is verzorgd en gezellig en de bediening is gastvrij en snel. Oefenfaciliteiten zijn prima. Golf Academy met vriendelijke PGA gecertificeerde Pro’s en TrackMan aanwezig.
Translate to English
visitors_1
8.0
aam.beemster
Silver
Played on: 18 January 2020 Review date: 18 January 2020Handicap: 14
Deze baan is jaarrond er leuk om te spelen. In de winter een wat kortere rough wat erg fijn is bij eventueel zoeken naar je bal buiten de fairway. Greens waren ook nu weer erg goed voor deze periode van het jaar. Zeker een x gaan spelen!
Translate to English
visitors_1
8.7
LouieHulscher
Silver
Played on: 27 December 2019 Review date: 31 December 2019Handicap: 11.5
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Dirkshorn is simpelweg de mooiste polderbaan van noordholland. Ondanks de kou en vorst was de baan prima te spelen. De rough is wat korter gemaaid zodat deze wat speelbaarder is in de koude dagen. De greens waren na het ontdooien weer als vanouds.
Translate to English
visitors_1
8.3
EricavanStralen
Bronze
Played on: 22 December 2019 Review date: 24 December 2019Handicap: 20.5
Fijne baan met veel gevarieerde holes. Wat ik vooral prettig vind: alles is heel ruim en logisch opgezet. De routing gaat vanzelf en ik voel mij overal veilig (geen risico door afzwaaiers). Het was wel modderig (december, veel regen gehad) met veel gladde plekken (natte klei), waardoor ik bijna onderuit ging met draagtas en al... Clubhuis is gezellig met lederen bankstel…
Translate to English
visitors_1
8.0
aam.beemster
Silver
Played on: 14 December 2019 Review date: 17 December 2019Handicap: 14
De baan ligt er erg goed bij zo in december, buiten de fairway hebben ze het nu zo gemaaid dat spelen in de winter ook daar leuk blijft.
Translate to English
visitors_1
8.9
harryR1977
Steel
Played on: 11 December 2019 Review date: 17 January 2020Handicap: 20.7
Mooie open golfbaan. Greens geweldig ondanks natte weer.
Translate to English
visitors_1
8.0
benenelly
Bronze
Played on: 6 December 2019 Review date: 7 December 2019Handicap: 13.2
Ingeschreven om 18 holes te lopen op 6 december maar door de slechte weersomstandigheden slecht 9 holes gelopen. Netjes voor 9 hoeven te betalen. Aansluitend gegeten in het restaurant wat zeer goed was. De baan lag er ondanks de vele regen er goed bij en de greens waren zeer snel wat je niet verwachtte met dit weer. Ondanks de regen en kou toch een leuke dag gehad.
Translate to English
visitors_1
8.2
Hudson
Steel
Played on: 1 December 2019 Review date: 1 December 2019Handicap: 5.4
clubs_1
clubs_1
Baan ligt er ondanks de kou prima bij. Afwisselende holes die voor golfers van ieder niveau uitdagend zijn. Personeel in restaurant en in de baan is vriendelijk en gastvrij. Ik raad deze baan aan bij iedere greenfeespeler, een van de betere banen in Noord Holland.
Translate to English
visitors_1
8.5
cornelisBaas
Bronze
Played on: 24 November 2019 Review date: 26 November 2019Handicap: 13.1
prima baan voor een dagje uitwaaien in de polder, zeker niet makkelijk en we hadden nog geen wind dan kan je aan de bak hier. Het was wel vrij nat maar goed speelbaar. Lekker hapje gegeten voor een nette prijs.
Translate to English
visitors_1
8.1
muldertacoharm
Bronze
Played on: 18 November 2019 Review date: 19 November 2019Handicap: 18.9
Ondanks de bakken regen van de afgelopen weken is de baan goed bespeelbaar. Prima harde greens en een prachtige afwisselende lay-out. Top restaurant met zeer plezierige bediening. Klasse!
Translate to English
visitors_1
7.2
wab
Bronze
Played on: 18 November 2019 Review date: 19 November 2019Handicap: 22.6
Dirkshorn heeft een fraaie polderbaan met afwisselende fairways en snelle grens. Heerlijk op te spelen. Het clubhuis is prachtig en heeft uitmuntende kleedkamers.
Translate to English
visitors_1
8.4
info596
Gold
Played on: 18 November 2019 Review date: 20 November 2019Handicap: 15.3
Dirkhorn is zo'n heerlijke Hollandse Polderbaan, waar het leven goed is. Nat weer maakte de course in november zwaar, maar desondanks waren de greens hard, snel en betrouwbaar. Klasse!
Translate to English
visitors_1
8.6
Sammie123
Bronze
Played on: 31 October 2019 Review date: 2 November 2019Handicap: 23
Ik weet niet wat beter kan. Ondanks de vele regenbuien op de dagen voor dat wij speelden waren de baan en de greens in prima conditie.
Translate to English
visitors_1
8.1
Vasquatesh
Steel
Played on: 28 October 2019 Review date: 28 October 2019Handicap: 25.7
Een vriendelijke ontvangst en als greenfeespeler een muntje voor de ballen gekregen. Kleine moeite maar leuk gebaar! Lekker gespeeld op de 2e 9. Een lastige baan mede door de de wind die met je meespeelt. Sommige fairway’s wat nat, maar toch goed te doen. Greens waren best snel! Een uitdagend links-aandoend baantje. Daarna een heerlijke lunch in het gezellige clubhuis.
Translate to English
visitors_1
8.1
will.v.grimbergen
Steel
Played on: 27 October 2019 Review date: 2 November 2019Handicap: 9.2
Met 22 man ongeëvenaard gastvrij ontvangen! Niets is teveel gevraagd. Alles met een lach! Wij hebben ons fantastisch thuis gevoeld, vanaf de koffie met appeltaart, de super lunch met de Longest Drive plank, tot en met de verrassende borrel. En tussendoor gegolfd op een goed verzorgde baan met bovengemiddeld goede greens. Veel dank aan allen bij Dirkshorn!
Translate to English
visitors_1
8.1
jelmer55
Steel
Played on: 21 October 2019 Review date: 21 October 2019Handicap: 36
Goed onderhouden, uitdagende baan. Ondanks het natte weer nog prima bespeelbaar!
Translate to English
visitors_1
7.8
dirkdegolfer
Silver
Played on: 13 October 2019 Review date: 14 October 2019Handicap: 9.6
nu voor de 4e keer gespeeld... blijft een leuke baan om te spelen. Heeft de uitstraling van een inland links maar is het duidelijk niet bleek wel op mijn ronde, kleigrond ipv zandgrond. De baan was heel nat. Het heeft natuurlijk ook bizar veel geregend de afgelopen weken.

Reply from Golfclub Dirkshorn — 15 October 2019

Beste dirkdegolfer, Dank voor je feedback. Ja de baan is wat natter door de vele regenval. Jammer, maar het is niet anders; we duimen voor een droog winterseizoen! Fijn dat je weer bij ons komt spelen. Tot de volgende keer! Hartelijke groet, Joran-Martijn van Dam baan & clubmanager
Translate to English
visitors_1
8.4
edg
Silver
Played on: 10 October 2019 Review date: 10 October 2019Handicap: 20.2
Je voelt je zeer welkom.

Reply from Golfclub Dirkshorn — 11 October 2019

Beste Edg, Kort maar krachtig. Dank je wel voor je feedback. Tot de volgende keer. Van harte welkom! Groet, Joran-Martijn van Dam baan & clubmanager
Translate to English
visitors_1
8.8
dirkjan3
Steel
Played on: 10 October 2019 Review date: 10 October 2019Handicap: 18.7
Bij aankomst werden wij uiterst vriendelijk opgevangen door Annet, een zeer gastvrije dame die je direct het gevoel van een warm welkom geeft. Zo ook het fijne personeel in het restaurant gedeelte. Tijdens de lunch kregen wij een Club Sandwich die meer weg had van een Piece de Resistance dan van een broodje. Het was ons direct duidelijk, vanavond maar even niet eten en ee…

Reply from Golfclub Dirkshorn — 11 October 2019

Beste Dirkjan, Wat een fijne feedback, voor mijn collega's Annet en collega's van het restaurant. Ja de clubsandwiches... ze zijn groot ;-) Dank voor dit mooie cijfer en fijn dat jullie een topdag bij ons gehad hebben. Tot de volgende keer, we hopen op wat minder wind. Groeten, ook van Annet! Joran-Martijn van Dam baan & clubmanager
Translate to English
visitors_1
8.5
dnp
Steel
Played on: 8 October 2019 Review date: 8 October 2019Handicap: 14.3
Zeer vriendelijke, open, vereniging. Er hangt een goede sfeer en de keuken is prima. De club verdient het om de komende jaren nog meer leden aan te nemen, de ruimte in de baan is er.

Reply from Golfclub Dirkshorn — 9 October 2019

Beste dnp, Wat een leuk bericht! Inderdaad, kom lekker bij ons spelen, we hebben ruimte en een prachtig verzorgde baan. Daar draagt dit soort feedback zeker aan bij! Hartelijk dank daarvoor. Vriendelijke groet, Joran-Martijn van Dam baan & clubmanager
Translate to English
visitors_1
9.9
lucie
Steel
Played on: 1 October 2019 Review date: 14 October 2019Handicap: 31
Een prachtige baan in een polderlandschap. Iedere week zijn de vergezichten weer prachtig: de molen, het riet, de waterpartijen de tientallen vogels die erover heen vliegen. Ht is steeds weer genieten. Verder ben ik tevreden. Ik vind de greenfee niet goedkoop, maar met een 10 strippenkaart valt het weer mee.
Translate to English
visitors_1
8.8
ed8
Bronze
Played on: 20 September 2019 Review date: 14 October 2019Handicap: 34.5
Het is altijd prettig toeven op Dirkshorn. De baan lag er prima onderhouden bij, terwijl het weer niet best was geweest. Goed gewerkt dus. Vriendelijke ontvangst, gezellig restaurant na afloop, kortom fijn weer.

Reply from Golfclub Dirkshorn — 15 October 2019

Beste Ed8, Dank voor je positieve feedback! We hebben heel veel regen gehad, dus fijn dat je onze baan zo goed ervaren hebt. Tot de volgende keer! Hartelijke groet, Joran-Martijn van Dam baan & clubmanager
visitors_1
8.9
maurice.beemster
Bronze
Played on: 5 September 2019 Review date: 9 September 2019Handicap: 24.2
Afwisselend met goede greens en prachtige fairways.
Translate to English
visitors_1
8.1
langhorst51
Bronze
Played on: 3 September 2019 Review date: 3 September 2019Handicap: 15.6
Een baan met het karakter van een echte linksbaan met mooie Hollandse vergezichten. Uitstekend onderhouden fairways en greens en ja het waait er vaak behoorlijk maar dat maakt het spelen uitdagender. Hartelijke ontvangst en mooi clubhuis. Zeker een baan om terug te komen.

Reply from Golfclub Dirkshorn — 9 October 2019

Beste Langhorst51, Dank voor dit mooie cijfer! Ja de wind... dat hebben we vaak op Dirkshorn :-) en maakt het zeker uitdagender. Tot de volgende keer! Hartelijke groet, Joran-Martijn van Dam baan & clubmanager
Translate to English
visitors_1
9.0
harrie-agricola
Gold
Played on: 3 September 2019 Review date: 3 September 2019Handicap: 20.8
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
1
Vandaag voor de Noord Hollandse Campercup de golfbaan Dirkshorn bezocht (met de camper voor driving range) ontvangst in fraai clubhuis met gezellige uitstraling. Douche toilet en kleed accomodaties zijn goed. De baan zelf is landelijk gelegen. Het waait er altijd Baan is goed onderhouden. Heerlijke fairways zonder droge plekken en mooie greens.

Reply from Golfclub Dirkshorn — 9 October 2019

Beste Harrie, Dank voor je positieve feedback en dat je mee hebt gedaan aan onze campercup. Wellicht tot volgend jaar! Hartelijke groet, Joran-Martijn van Dam baan & clubmanager
Translate to English
visitors_1
8.5
Sammie123
Bronze
Played on: 3 September 2019 Review date: 6 September 2019Handicap: 23
Afgelopen dinsdag mee gedaan met de Mercedes After Work Cup. Voor een gereduceerd tarief golfen. Mercedes Gomes sponsorde drankjes, catering door de baan en wat leuke prijzen. Erg leuke middag/avond gehad op deze prachtige golfbaan in Noord Holland.

Reply from Golfclub Dirkshorn — 9 October 2019

Beste Sammie 123, Fijn dat je het zo leuk hebt gehad. Deze wedstrijden werden maar op een paar banen in Nederland gespeeld en wij waren 1 van de trotse partner van Gomes Mercedes-Benz. Hopelijk tot ziens volgend jaar! Hartelijke groet, Joran-Martijn van Dam baan & clubmanager
Translate to English
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com