Haarlemmermeersche Golfclub: Reviews

Share
visitors_1
8.5
hanskret
Silver
Played on: 14 March 2020 Review date: 27 March 2020Handicap: 14.7
Baan in prima conditie ondanks de vele regen. Goede greens. Helaas op dit moment van schrijven alles gesloten, anders zeker nog een keer gelopen!
Translate to English
visitors_1
8.1
freddiedegrooth
Bronze
Played on: 7 March 2020 Review date: 9 March 2020Handicap: 11.5
Zaterdag 7 maart samen met mijn partner voor het eerst dit jaar 18 holes gelopen. Wij werden met nog een flight ingedeeld omdat het druk was in verband met redelijk goed weer met een zonnetje. Wij hadden 2 leden van de club in onze flight en het klikte vanaf het begin. Voor het getijde van het jaar lag de baan er prima bij. Veel variaties in de holes waarbij ik een aantal…
Translate to English
visitors_1
8.3
HenkZ
Silver
Played on: 2 March 2020 Review date: 24 March 2020Handicap: 9.5
Een van de mooiste polderbanen die er is tussen het water, groen, bloemen, molen en veel vogels. Afwisselende baan en prima onderhouden.
Translate to English
visitors_1
8.1
swiet45
Bronze
Played on: 29 January 2020 Review date: 29 January 2020Handicap: 27.5
Lekker gespeeld op uitnodiging, erg leuke baan Ga zeker nog eens spelen hier.
Translate to English
visitors_1
8.3
HenkZ
Silver
Played on: 26 January 2020 Review date: 30 January 2020Handicap: 9.5
Een van de mooiste polderbanen. Iedere lus weer anders en genoeg afwisseling. Op de Leeghwater heb je lengte nodig!
Translate to English
visitors_1
6.9
Tinusz
Silver
Played on: 10 January 2020 Review date: 12 January 2020Handicap: 17.8
9 holes Leeghwater bij zonsopgang. Door de baan opmerkelijk goed, weinig last van drassige plekken. Op de tijdelijke teeboxen was het soms wel zoeken naar een stukje gras en de greens beginnen wat hobbeliger te worden (medegolfers: repareer je pitchmarks!). Allee bij elkaar toch een lekker rondje voor de tijd van het jaar.
Translate to English
visitors_1
6.6
bpaard
Silver
Played on: 7 December 2019 Review date: 9 December 2019Handicap: 15.5
Zaterdag d.d. 07.12.2019 18 holes gespeeld lus Cruquius en lus Lijnden. Ik schrok van de conditie van de baan heel veel bladeren op de fairways en greens, en behoorlijk hoog gras op de fairways. (allemaal een beetje rommelig) Het leek net of er al een tijd geen onderhoud geweest was, bladeren begrijp ik in deze tijd maar zoveel en over de gehele baan lijkt me onnodig. U…
Translate to English
visitors_1
8.6
harry03
Steel
Played on: 5 December 2019 Review date: 9 December 2019Handicap: 47
Ik vind het een gezellige en fijne golfclub.
Translate to English
visitors_1
8.3
hboskamp
Bronze
Played on: 15 November 2019 Review date: 3 December 2019Handicap:
Fijne baan, uitdagend, afwisselend met waterpartijen.
Translate to English
visitors_1
9.1
plm.vanhouten
Steel
Played on: 10 November 2019 Review date: 10 November 2019Handicap: 22.8
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
7
De hgc heeft alles wat een golfer wil hebben. Er zijn 27 holes én een uitdagende par 3 course die verlicht is. Er zijn prima oefenfaciliteiten beschikbaar.
Translate to English
visitors_1
8.0
AdK
Bronze
Played on: 1 November 2019 Review date: 2 November 2019Handicap: 22.1
goed uitziende polderbaan met afwisseling; zag er goed onderhouden uit, veel baaninformatie onderweg; parkeerruimte goed, maar je hebt wel een lange par-5 gelopen eer je bij het clubhuis bent. Vriendelijke bediening, goed eten.
Translate to English
visitors_1
8.0
ilseverbunt1
Bronze
Played on: 31 October 2019 Review date: 5 November 2019Handicap: 43
Nice golf courses (played Cruquius & Leeghwater). Fairways and greens in good condition.
visitors_1
8.3
HenkZ
Silver
Played on: 27 October 2019 Review date: 30 October 2019Handicap: 9.5
Gastvrijheid is top met gezellige hoeveelheid eters. Lynden en Leeghwater mooie holes met voldoende lengte en enkele uitdagende holes (bv eiland hole). Goed verzorgde baan. Van parkeerterrein naar clubhuis eindje lopen (3 minuten).
Translate to English
visitors_1
8.2
hpl-212
Steel
Played on: 23 October 2019 Review date: 30 October 2019Handicap: 20.6
Banen zien er geweldig uit uitdagend en super mooi onderhouden Horeca afdeling is goed maar ietwat verouderd.
Translate to English
visitors_1
7.5
JScheep
Bronze
Played on: 20 October 2019 Review date: 21 October 2019Handicap: 19.6
Meegedaan aan een vriendencompetitie. We speelden 9 holes Leeghwater. Een lekker rondje gelopen op een niet al te moeilijke lus. Ondanks alle regen van de afgelopen weken lag de baan (en greens) er goed bij. Rough was goed onderhouden waardoor ballen snel konden worden teruggevonden. Dit bevordert de algehele snelheid van flights in de baan. Puntje van aandacht is de gast…
Translate to English
visitors_1
7.5
ruud.kesselaar
Bronze
Played on: 20 October 2019 Review date: 21 October 2019Handicap: 19
Baan lag er prachtig bij ondanks de overvloedige regenval van de afgelopen dagen.
Translate to English
visitors_1
8.1
lg.penning
Bronze
Played on: 20 October 2019 Review date: 21 October 2019Handicap: 10.9
De baan ligt er ondanks de vele regen prima bij. Greens goed onderhouden en vrijgemaakt van de bladeren. Als er al een kritisch punt zou zijn dan is dat de afstand van de parkeerplaats tot het clubhuis. Buitengewoon genoten van een prima ronde. Komen graag weer terug.
Translate to English
visitors_1
8.0
LouieHulscher
Silver
Played on: 19 October 2019 Review date: 22 October 2019Handicap: 11.5
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Het ontvangst was prima. Mevrouw was wel wat bang dat we de boel zouden ophouden, wat gelukkig niet aan de orde bleek. De baan is leuk en ligt mooi in de omgeving. Diverse waterpartijen, bossages en bunkers dagen je uit slim te spelen. Ondanks de hevige regenval was de baan goed te bespelen en de greens redelijk strak. Op het terras was de bediening vriendelijk, alle…
Translate to English
visitors_1
8.9
harry03
Steel
Played on: 18 October 2019 Review date: 21 October 2019Handicap: 47
Zo door gaan. Ben uiterst tevreden.
Translate to English
visitors_1
8.6
Heeringa.G
Steel
Played on: 17 October 2019 Review date: 1 November 2019Handicap: 19.2
Clubhuis is wat oudbollig en kan wel wat gemoderniseerd woren. De banen liggen er prima bij. Het parkeren is ver van het clubhuis. Helaas zie ik geen betaalbare oplossing om dit te verbeteren.
Translate to English
visitors_1
8.7
hboskamp
Bronze
Played on: 16 October 2019 Review date: 29 October 2019Handicap:
De ontvangst en verdere begeleiding is geweldig.
Translate to English
visitors_1
8.1
jan.tromp
Steel
Played on: 16 October 2019 Review date: 21 October 2019Handicap: 26
Over het algemeen genomen worden de banen goed tot zeer goed onderhouden. De ontvangst en de begeleiding zijn uitstekend en het restaurant is prima.
Translate to English
visitors_1
8.1
tim8
Silver
Played on: 6 October 2019 Review date: 14 October 2019Handicap: 10.4
ondanks het enorme slechte weer was het net te doen. Van tee tot green wederom dik in orde. Baan lag er zelfs nog goed bij.
Translate to English
visitors_1
7.9
wouter7
Bronze
Played on: 5 October 2019 Review date: 8 October 2019Handicap: 17.5
Heb voor het eerst de vernieuwde Bolstra par 3 baan gespeeld. Het is een lastige baan geworden. Niet zo zeer door de ondulaties (leuk), maar door de diverse gebieden met hoog gras en de vele bunkers. Ik ben ook geen fan van het afslaan van matjes, die overigens net als de rest van de baan in prima conditie zijn. Voor hoge handicappers en beginners mag de baan wel wat mak…
Translate to English
visitors_1
7.8
fwickel
Bronze
Played on: 1 October 2019 Review date: 7 October 2019Handicap: 25
De baan is goed onderhouden en anders dan je zou verwachten in de polder komt het water maar zelden in het spel. Mooie goed te spelen baan, helaas is de parkeerplaats erg ver van het clubhuis.
Translate to English
visitors_1
7.9
hboskamp
Bronze
Played on: 1 October 2019 Review date: 8 October 2019Handicap:
Iedere hole is een uitdaging.
Translate to English
visitors_1
8.1
brerovan
Bronze
Played on: 27 September 2019 Review date: 21 October 2019Handicap: 18.7
Zeer vriendelijke receptie.
Translate to English
visitors_1
8.0
martijnl
Steel
Played on: 26 September 2019 Review date: 28 September 2019Handicap: 14.1
clubs_1
Echt nieuwe ballen nodig op de driving range, dit kan gewoon niet. Wel leuk om een keer te slaan met een bal zonder dimples. Kom op koop nieuwe ballen!
Translate to English
visitors_1
8.5
arnoldusverbrugge
Steel
Played on: 18 September 2019 Review date: 15 October 2019Handicap: 31.5
Ruime baan keuze. prijs zou minder kunnen.
Translate to English
visitors_1
7.0
NicoD
Silver
Played on: 15 September 2019 Review date: 17 September 2019Handicap: 12.8
Vriendelijke ontvangst op deze mooie baan. We hebben de Leeghwater-Lynden gespeeld. Wel de mooiste lus! Fairways lagen er goed bij en de greens, niet snel, waren in uitstekende staat. De greenfeeprijs is met € 67,50 echter te hoog voor deze baan.
Translate to English
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com