Regthuys Golf & Country Club: Reviews

Share
visitors_1
8.1
liesbeth01
Bronze
Played on: 26 January 2020 Review date: 13 February 2020Handicap: 30
Het clubhuis heeft een laagdrempelig gezellige uitstraling. Zeer gastvrij, zowel marschall, die best vaak rondrijdt. Daarbij vaak een versnapering aanbiedt! Eten en bediening in clubhuis is heel goed. Echte een aanrader!
Translate to English
visitors_1
8.0
Tuut
Silver
Played on: 30 December 2019 Review date: 31 December 2019Handicap: 19.8
Ondanks dat je weinig slagen mee krijgt -in vergelijking tot veel andere banen- moet je toch goed opletten, zoals eigenlijk op iedere baan. Hele leuke baan om te spelen. Eind december nog prima zomergreens. Vriendelijk onthaal en lekker even nagezeten in het clubhuis.
Translate to English
visitors_1
9.2
luutvdberg
Steel
Played on: 9 December 2019 Review date: 9 December 2019Handicap: 35
De baan ligt er goed bij ondanks de vele regen doet de greenkeeper er alles aan om de greens en baan goed bespeelbaar te houden.
Translate to English
visitors_1
8.5
rane7
Steel
Played on: 1 December 2019 Review date: 9 December 2019Handicap: 35.2
Golfclub is zeer laagdrempelig, goede sfeer en gastvrijheid, gevarieerd aanbod aan golfmogelijkheden, is goed bereikbaar en ruime parkeergelegenheid! Verbeterpunt is wat mij betreft de course-aanduiding op par 3-baan; indien niet bekend kun je per abuis op de reguliere golfbaan belanden.
Translate to English
visitors_1
7.8
BBB
Silver
Played on: 16 November 2019 Review date: 16 November 2019Handicap: 19.5
Vol verwachting naar Winkel gereden om de 18 holes course te spelen! Aangekomen bij het clubhuis kregen we een tweetal tegenvallers medegedeeld. Spikebanden op de trolley zijn verplicht en de bal moet opgeteed worden in de baan. Eenmaal in de baan werd vrij snel duidelijk waarom; de baan was her en der zeiknat.. De ontvangst was verder zeer gastvrij in het gezellige vol…
Translate to English
visitors_1
7.7
s_roersma
Bronze
Played on: 9 November 2019 Review date: 26 November 2019Handicap: 16.8
Alles was goed.
Translate to English
visitors_1
8.3
BernardvS
Silver
Played on: 9 November 2019 Review date: 11 November 2019Handicap: 13.3
Helaas geen oplaadpunten. Tulpenlus gespeeld. Een prachtige 9 holes met mooie greens. Gezellig clubhuis met vriendelijke bediening.
Translate to English
visitors_1
8.2
sj.brandsma
Steel
Played on: 7 November 2019 Review date: 11 November 2019Handicap: 53
Wat goed is kan beter, maar wat goed is is niet slecht!
Translate to English
visitors_1
7.9
n.berger
Steel
Played on: 4 November 2019 Review date: 12 November 2019Handicap: 19.4
heel veel is goed, mooie baan, mooie fairways de baan wordt wel eens onderschat door single handicap players gastvrijheid is geweldig een aantal malen per dag komt de Marshall langs om gratis heerlijke versnaperingen rond te brengen. weet ik eigenlijk niet is allemaal op en top georganiseerd, als ik dan wat moet bedenken, instructie bij lagere handicappers met bv door zw…
Translate to English
visitors_1
8.6
vdwater
Silver
Played on: 3 November 2019 Review date: 7 November 2019Handicap: 16.7
ondanks dat de baan door de vele regen van de laatste tijd best nat was, waren de fairways kort, de greens snel. Natuurlijk kon er niet met een buggy door de baan gereden worden dus bij terugkomst in het clubhuis stond een glaasje warme gluhwein voor ons klaar en werd nog een kroketje geserveerd. Prima ontvangst weer, je voelt je echt welkom.
Translate to English
visitors_1
8.8
Yemendabak
Bronze
Played on: 2 November 2019 Review date: 2 November 2019Handicap: 9.4
Wat een leuke baan speelse baan leuke uitdagingen en ook voor de vrouwen geschikte baan niet te lange holes Super we hebben er genoten.
Translate to English
visitors_1
8.0
Lon
Steel
Played on: 2 November 2019 Review date: 7 November 2019Handicap: 24.5
Hier komen we in het voorjaar zeker terug! Hebben met ons clubje gespeeld in zeer natte omstandigheden maar de gastvrijheid en de persoonlijke aandacht maakten alles goed. In de baan leuke verassingen met o.a. blinde holes. Afwisselende en redelijk compacte baan met veel uitdaging. Gezellig clubhuis met goede kaart. Enig minpuntje: ver weg!
Translate to English
visitors_1
7.9
Rem
Silver
Played on: 29 October 2019 Review date: 29 October 2019Handicap: 13.8
de baan was al veel minder nat als tijdens ons vorige bezoek. de Tulpenlus zelfs nog iets droger. Helaas wel diverse natte plakken in het algemene gebied. een "feel good" baan omdat je met haar lengte goed je handicap kan spelen waarbij de holes uitdagend blijven om te spelen. alle natte plekken worden weer goed gemaakt met een voucher voor het voorjaar 2020. Top!
Translate to English
visitors_1
9.0
HenkGroenewoud
Silver
Played on: 27 October 2019 Review date: 27 October 2019Handicap: 19
clubs_1
clubs_1
Afwisselende baan die nooit verveeld.
Translate to English
visitors_1
9.6
Yemendabak
Bronze
Played on: 23 October 2019 Review date: 31 October 2019Handicap: 9.4
Super leuke baan speelse baan, echt een klant vriendelijke club en bediening en gastvrijheid ten top zeker een aanrader voor iedereen wij gaan er zeker terug top top top.
Translate to English
visitors_1
9.3
b.brands
Bronze
Played on: 19 October 2019 Review date: 19 October 2019Handicap: 36
Mooie baan vriendelijke bediening geeft eenwarm gevoel.
Translate to English
visitors_1
7.4
Rem
Silver
Played on: 18 October 2019 Review date: 21 October 2019Handicap: 13.8
Na een gastvrij onthaal en drie holes spelen werden wij van de baan "getoeterd" wegens onweer en later forse regen. Omdat wij "niet droog" meer waren, viel ons besluit om te stoppen makkelijker te nemen met de toezegging van een voucher voor een "herkansing". Wij wachten een paar dagen want de baan was behoorlijk nat.
Translate to English
visitors_1
9.5
jhm koning
Silver
Played on: 15 October 2019 Review date: 22 October 2019Handicap: 16
Ik speel geregeld bij Regthuys en heb de baan zien groeien terwijl mijn handicap daalde. De baan blijft je telkens verrassen en gaat nooit vervelen. Wat echter altijd hetzelfde blijft, is de gastvrijheid en vriendelijkheid van Jeroen, Iris en de rest van het geweldige team.
Translate to English
visitors_1
8.2
leodoffer
Bronze
Played on: 12 October 2019 Review date: 14 October 2019Handicap: 25.3
Ondanks de vele regen gevallen in de voorafgaande dagen ligt de baan er redelijk tot goed bij. Sommige plekken met tijdelijk water en ondergelopen bunkers. Fairways zijn goed zorg ervoor dat je niet in de rough komt met deze weersomstandigheden. De greens zijn hoe kan het anders zacht en daardoor minder snel. Geen hapjes in de baan, de buggy mag de baan niet in. Dus een …
Translate to English
visitors_1
8.0
rsteinraht
Steel
Played on: 12 October 2019 Review date: 21 October 2019Handicap: 40
Gewoon een topbaan lekker eten. gespeeld met 12 man.
Translate to English
visitors_1
8.8
kuijper
Steel
Played on: 8 October 2019 Review date: 9 October 2019Handicap: 26.6
Ongelooflijk fijne club met een open sfeer en karakter. Heerlijk clubhuis waar men uitgebreid kan genieten van de culinaire geneugten. Fijne medewerkers.
Translate to English
visitors_1
8.6
wjuwett
Steel
Played on: 7 October 2019 Review date: 21 October 2019Handicap: 23.7
Geweldige sfeer. Vriendelijke mensen. Leuke attentie tijdens het golfen. Met warm weer komen ze een verfrissing brengen en bij koud weer iets pittiger en kosteloos!
Translate to English
visitors_1
8.4
CordeGraaf
Steel
Played on: 6 October 2019 Review date: 8 October 2019Handicap: 19.5
Greens zijn niet lastig, kan ook als voordeel gezien worden.
Translate to English
visitors_1
8.4
rane7
Steel
Played on: 6 October 2019 Review date: 8 October 2019Handicap: 35.2
Aan alles is te merken dat men hier zoveel mogelijk kwaliteit/kwantiteit wil bieden maar wél laagdrempelig is in de zin van toegankelijkheid! Er wordt veel georganiseerd om golfers ook enthousiast te houden als het weer minder uitnodigend is! De bediening en service is ontzettend gastvrij, zelfs een hapje aanbieden tijdens het golfen hoort bij de service! De banen zijn h…
Translate to English
visitors_1
7.8
coletteran
Steel
Played on: 29 September 2019 Review date: 14 October 2019Handicap: 42
Erg gastvrij; men is bereid je te helpen. Banen liggen er goed bij. Heuvelachtig aangelegd, daardoor niet in zijn geheel te overzien, wat het verrassend maakt.
Translate to English
visitors_1
8.4
jant0
Bronze
Played on: 25 September 2019 Review date: 28 September 2019Handicap: 15
verrassend leuke baan. goed aangelegd. uitdagende holes. verbazend veel verkeerslawaai van aanliggende wegen.
Translate to English
visitors_1
8.5
wm.krom
Steel
Played on: 22 September 2019 Review date: 2 October 2019Handicap: 14
Helaas waren de greens bij de eerste vier holes niet best, maar daar doen ze alles aan neem ik aan.
Translate to English
visitors_1
8.5
IrisNiVo
Steel
Played on: 19 September 2019 Review date: 27 September 2019Handicap: 20.8
Regthuys heeft twee heel verschillende lussen, waarvan ik de Tulpenlus het mooist vind. Je wordt altijd heel gastvrij ontvangen en krijgt een geluksbal mee. Een uitdagende par 3 over het water met wel de mogelijkheid om op safe te spelen over rechts. Maar de allermooiste hole vind ik hole 3... alsof je in het buitenland loopt.
Translate to English
visitors_1
8.6
Bolhouse
Bronze
Played on: 14 September 2019 Review date: 12 November 2019Handicap: 11.4
Super leuke golfbaan. goede faciliteiten. fairways en greens goed onderhouden. Bijzonder gastvrij, altijd wat lekkers in de baan en een super gezellig clubhuis!
Translate to English
visitors_1
7.0
f.zimmermanquicknet.nl
Gold
Played on: 13 September 2019 Review date: 13 September 2019Handicap: 15.4
Vandaag de par 3 gespeeld na 12 jaar Heel leuk om te spelen maar wel 5 te korte holes. Helaas ook veel schimmel op de greens maar desondanks leuk gespeeld en een hole in one op hole 7 ?.
Translate to English
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com