Golfclub Driene: Reviews

visitors_1
9.3
h.enschede
Bronze
Played on: 8 March 2020 Review date: 27 March 2020Handicap: 14.6
De baan is uitdagender en moeilijker dat op het 1e gezicht, zeker met de nieuwe bunkers op 4. Golf is baanmanagement, maar nu een absolute must. Mooie baan in bosrijke omgeving in het Twentse Landschap. Een goed geoutilleerde Golfshop en een uitstekende horeca, waar Gastvrijheid en Service met een hoofdletter geschreven kunnen worden.
Translate to English
visitors_1
7.8
mariannegadella
Bronze
Played on: 17 January 2020 Review date: 17 January 2020Handicap: 28
Prachtige oude parkbaan, goed onderhouden. Ontvangst ontzettend gastvrij.
Translate to English
visitors_1
7.5
c.r.beernink
Bronze
Played on: 29 November 2019 Review date: 30 November 2019Handicap: 11.7
Ondanks het vochtige weer lag de baan er goed bij! Een 9 holes ronde gelopen. Leuke baan om te spelen, variatie in de holes en dat is leuk golfen. Mooi clubhuis, zeer vriendelijk personeel, lekker Twents bokbier. Leuke golfdag!
Translate to English
visitors_1
7.5
wniet4
Gold
Played on: 17 November 2019 Review date: 18 November 2019Handicap: 18.5
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
2
Heel vriendelijke en gastvrije ontvangst. 9 holes baan die wij 1 keer gelopen hebben; 4 holes kennen in de 2e ronde een andere afslag. Mooi gelegen in de bossen, waar op deze dag de herfstkleuren voor een prachtige entourage zorgden. Holes met de nodige afwisselingen en enkele ‘verborgen’ kleine waterhindernissen. Greens verdienen de nodige aandacht. Let op andere golfers…
Translate to English
visitors_1
8.1
ndmeijer1
Steel
Played on: 12 November 2019 Review date: 12 November 2019Handicap: 21
Mooie 9 holes golfbaan (bosbaan) veel aktiviteiten, dus niet altijd ruimte voor gastspelers, van te voren bellen of er ruimte is.
Translate to English
visitors_1
7.5
arjan.wassink
Bronze
Played on: 3 November 2019 Review date: 24 December 2019Handicap: 10.6
Mooie 9 holes golfbaan. Goed ontwerp. Oefen faciliteiten kunnen beter.
Translate to English
visitors_1
7.9
gdj
Steel
Played on: 20 October 2019 Review date: 20 October 2019Handicap: 17
Arie (bedrijfsleider?) kwam nog achter ons aan rijden om te melden dat de maandbeker afgelast was, wat ons meer keuze vrijheid qua starttijd gaf. Dat dan weer Ivm voorspelde regen. Een paar druppels, verder leuk gelopen?? We komen komende zomer terug!
Translate to English
visitors_1
8.3
ira850
Silver
Played on: 6 October 2019 Review date: 23 October 2019Handicap: 24.8
clubs_1
Mooie 9 holes bosbaan. Hole 5 is lastig door slootje net voor de green die pal voor het terras ligt. Verder goede variatie in de holes.
Translate to English
visitors_1
8.7
WPS
Silver
Played on: 29 August 2019 Review date: 1 September 2019Handicap: 14.1
Als je nou eens wilt spelen op een prima onderhouden, best wel uitdagende baan dan is Golfclub Driene een aanrader. Weliswaar is het "slechts" een 9-holes baan, maar dat wil niet zeggen dat de uitdagingen er minder op zijn. Ook het sfeervolle clubhuis en het mooi gelegen terras dragen bij aan een heerlijke golfdag, die je hier kunt beleven. En als je er dan toch bent, maa…
Translate to English
visitors_1
9.2
tom.meijer42
Steel
Played on: 29 August 2019 Review date: 1 September 2019Handicap: 13
Bijzonder sfeervol clubhuis met zeer vriendelijke bediening en een uitstekende keuken.
Translate to English
visitors_1
8.5
veroniekbeke
Steel
Played on: 23 July 2019 Review date: 23 August 2019Handicap: 19.1
Leuke baan,9 holes omgetoverd tot 18 holes door verschillende afslagplaatsen te maken. Slim!
Translate to English
visitors_1
8.1
ajaxmaarn
Silver
Played on: 25 May 2019 Review date: 25 May 2019Handicap: 10.6
Even geaarzeld of ik dit geheim wel wilde delen. Het is nu een rustige baan. Maar deze baan moet je minimaal 1 x per jaar bezoeken. Mooie bosbaan; fairways zijn goed en de greens strak. Marshal is top en geeft je echt het gevoel gast te zijn. Ook mensen in het restaurant zijn geweldig gastvrij. Golfers(leden) zijn ontspannen.
Translate to English
visitors_1
7.8
fredlucyconsent
Silver
Played on: 31 March 2019 Review date: 8 April 2019Handicap: 9.2
Baan lag er erg goed bij en de greens waren voor de tijd van het jaar al erg fijn te bespelen.
Translate to English
visitors_1
7.2
mbomers
Bronze
Played on: 2 January 2019 Review date: 20 January 2019Handicap: 4
oefenfaciliteiten matig. clubhuis sfeervol en kleedkamers mooi vernieuwd. parkeerplaats mag beter.
Translate to English
visitors_1
8.0
j.weges
Steel
Played on: 18 October 2018 Review date: 1 November 2019Handicap: 42
De golfcourse is uitdagend voor de spelers die er niet te vaak spelen. Er zijn leuke mogelijkheden en moeilijkheden. Een aanrader voor de spelers met een handicap van omstreeks e6.
Translate to English
visitors_1
7.8
i.h.m.borghstijn
Bronze
Played on: 13 September 2018 Review date: 25 September 2018Handicap: 9.4
De bediening in het clubhuis is uitmuntend! Echte Twentse gastvrijheid!
Translate to English
visitors_1
8.7
j.stokkentre4
Steel
Played on: 8 August 2018 Review date: 8 August 2018Handicap: 21.1
Gezellige en mooie 9 holes bosbaan, je komt er graag terug.
Translate to English
visitors_1
8.3
janelema
Bronze
Played on: 4 August 2018 Review date: 5 August 2018Handicap: 24.8
Op een zeer zomerse dag gespeeld op Driene. Ondanks de hitte een mooie dag. Een prachtige baan met verrassende holes. De greens waren zeer vlak en snel. De horeca bracht halverwege verkoelende ijsjes en blonk samen met marshall uit in Twente gastvrijheid. Een baan om jaarlijks te spelen.
Translate to English
visitors_1
8.1
jolandan8
Bronze
Played on: 31 July 2018 Review date: 8 August 2018Handicap: 8.7
Zeer vriendelijke ontvangst en lekker eten.
Translate to English
visitors_1
8.8
r siderius
Steel
Played on: 28 July 2018 Review date: 31 July 2018Handicap: 14.9
Zeer gastvrij. Spontaan werden ijsjes in de baan gebracht i.v.m. het warme weer. Komen zeker nog een keer langs.
Translate to English
visitors_1
7.2
DF87
Silver
Played on: 21 July 2018 Review date: 21 July 2018Handicap: 7.4
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
1
Driene heeft een klein, maar waanzinnig mooi clubhuis. Authentiek met een rieten dak en een terras die zo dicht bij de green van hole 5 ligt, dat je er gevaar loopt als iemand een hook slaat van de tee. Verder zijn de oefenfaciliteiten kleinschalig maar wel in orde. De 9 holes baan wordt aangeprezen als zijnde (een van?) de oudsten van Nederland. De baan is leuk en verm…
Translate to English
visitors_1
8.3
jwbaake
Steel
Played on: 14 July 2018 Review date: 14 July 2018Handicap: 20
Mooie traditionele club, mooi gelegen... was erg droog nu, greens hadden daar weinig onder te lijden.
Translate to English
visitors_1
7.3
jhintzpeter-ordelman
Steel
Played on: 28 June 2018 Review date: 30 June 2018Handicap: 21
clubs_1
De baan is uitstekend (9 holes) met mooie uitdaging. De greens zijn alleen oud en vaak te traag. De ontvangst is vriendelijk, met een mooie golfshop, die allen zondag niet altijd open is. Het restaurant is goed maar verkoopt vaak nee aan leden door gebrek aan personeel of door drukte voor partijen die gaande zijn.
Translate to English
visitors_1
7.7
anne.tip
Bronze
Played on: 23 June 2018 Review date: 29 June 2018Handicap: 19
Leuke club met 9 afwisselend holes een beek die in 2 holes in het spel is. Vooral de korte 5 e hole is lastig door de kleine green die ook nog eens hellend is, en de twee eiken die de green afschermen. Een leuke baan om te spelen met vele uitdagingen.
Translate to English
visitors_1
9.1
jacobinebiesheuvel9
Steel
Played on: 8 May 2018 Review date: 9 May 2018Handicap: 17.2
clubs_1
clubs_1
clubs_1
4 jaar geleden ben ik begonnen met golfen bij golfclub Driene. Een heerlijke golfbaan waar de mensen je met open armen ontvangen en helpen. Onze Golfpro is een geweldige leraar voor de beginner en de gevorderde golfer. Het clubhuis is sfeervol en gezellig, met een geweldige gastheer aan het roer. Het is een prachtige 9-holes bosbaan. Lastig, avontuurlijk en onwijs mooi.
Translate to English
visitors_1
8.3
Robbie0005
Bronze
Played on: 6 May 2018 Review date: 10 May 2018Handicap: 17.3
Golfclub Driene is prachtig gelegen. Het lijkt wel of je een lekker rondje door een park wandelt. Al is de baan niet zo lang, hij is toch vrij uitdagend. Zolang je mooi recht blijft geen probleem, maar ja... De oefen faciliteiten zijn prima in orde en het clubhuis is erg sfeervol. Zeer gastvrij en we hebben achteraf ook heerlijk gegeten op het heerlijke terras. Zeker de…
Translate to English
visitors_1
9.1
coen.pots
Steel
Played on: 18 April 2018 Review date: 8 May 2018Handicap: 28
Zeer leuke golfvereniging met jonge (business)club waar unieke evenementen worden georganiseerd. Heerlijke golfbaan om te spelen, goede sfeer, uitdagende holes en perfecte greens! Met een gezellig clubhuis met uitstekende keuken.
Translate to English
visitors_1
7.7
gerrithofmans
Silver
Played on: 8 April 2018 Review date: 20 July 2018Handicap: 23.3
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Prachtige baan gelegen in het Twentse landschap. Gespeeld tijdens de NGF competitie. We werden zeer gastvrij ontvangen en hebben een prima dag gehad op het mooi gelegen terras en het clubhuis. De baan moest nog in conditie komen na de natte winter, maar was prima te spelen. De hole voor het terras is een uitdaging met de beek voor de kleine green. Zeker voor herhaling …
Translate to English
visitors_1
8.4
m.groenhuijzen
Steel
Played on: 13 November 2017 Review date: 13 November 2017Handicap: 17.1
Zeer leuke golfvereniging met jonge (business)club waar unieke evenementen worden georganiseerd. Mooie bosbaan met schitterend clubhuis.
Translate to English
visitors_1
8.5
aardburgh
Steel
Played on: 4 November 2017 Review date: 8 November 2017Handicap: 32
Fraaie baan ook in de herfst goed onderhouden.
Translate to English
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com