Hooge Graven Golfclub Ommen: Reviews

Share
visitors_1
8.2
henry drenth
Bronze
Played on: 3 May 2011 Review date: 3 May 2011Handicap: 19.1
18 Holes9 Holes Par 3
uitdagende baan welke tot de verbeelding spreekt , schitterend aangelegd in een bos.bij enige drukte denk je spechten te horen, zijn er ook veel hoor, maar zijn golfballen .mooie greens , snel .fairways netjes en clubhuis zal na de verbouwing een plaatje zijn.
Translate to English
visitors_1
7.1
paulhalsema
Steel
Played on: 3 May 2011 Review date: 3 May 2011Handicap: 36
18 Holes9 Holes Par 3
Wie in alle rust wil golfen is hier aan het goede adres. leuke uitdagende baan
Translate to English
visitors_1
8.3
LGMJ
Bronze
Played on: 3 May 2011 Review date: 3 May 2011Handicap: 16.6
18 Holes9 Holes Par 3
Prachtige baan en omgeving, bos, rust, ruimte en uitdaging. Vriendelijke mensen, een echt dagje uit.
Translate to English
visitors_1
8.7
LGMJ
Bronze
Played on: 27 January 2011 Review date: 27 January 2011Handicap: 16.6
Prachtige baan, goede drivingrange. Keuken in de zomer helaas wat te vroeg gesloten. Heerlijk terras
Translate to English
visitors_1
9.0
a h schoorlemmer
Bronze
Played on: 20 January 2011 Review date: 20 January 2011Handicap: 20.4
Mooi aanglegde bosbaan. Maar ook een open deel met een paar prachtige vijvers. Ieder seizoen is de natuur er weer anders. Mooie greens. Uitdagend om er te spelen.
Translate to English
visitors_1
9.0
e_wielink
Steel
Played on: 23 November 2009 Review date: 23 November 2009Handicap:
Geweldige (bos)baan; zo is golf bedoeld! Mooie en goede greens (zijn erg verbeterd de laatste jaren, de hele baan trouwens). Topbaan in wording!
Translate to English
visitors_1
9.0
jvdberg.fao
Steel
Played on: 24 September 2009 Review date: 24 September 2009Handicap:
mooie bosbaan die lastiger is dan op het eerste gezicht lijkt. geen starttijden, heerlijk rustig
Translate to English
visitors_1
7.9
nielss
Gold
Played on: 23 August 2009 Review date: 23 August 2009Handicap: 25.8
Mooie baan. Geweldige ligging. Geen snelwegen. We komen zeker terug
Translate to English
visitors_1
9.0
lida.p
Steel
Played on: 5 June 2009 Review date: 5 June 2009Handicap:
Een prachtige bosbaan, zonder starttijden (waar heb je dat nog).
Translate to English
visitors_1
8.5
jelmerdejong
Bronze
Played on: 14 April 2009 Review date: 14 April 2009Handicap: 11
18 Holes
Mooie, uitdagende baan. Net clubhuis waar je ook goed kan eten.
Translate to English
visitors_1
9.0
fritslauterbach
Steel
Played on: 16 November 2008 Review date: 16 November 2008Handicap:
Fraaie baan in natuurlijke bosomgeving. Geeft rust in je golfspel. Verrassende greens die je erg goed moet lezen. Prima sfeer. Een aanrader.
Translate to English
visitors_1
8.8
h jaburg
Steel
Played on: 23 September 2008 Review date: 23 September 2008Handicap:
Supermooie goed onderhouden baan! Snelle greens
Translate to English
visitors_1
8.0
bouwedouwes
Steel
Played on: 26 August 2008 Review date: 26 August 2008Handicap:
mooie bosbaan. gastvrije ontvangst. gezellige sfeer. mooi terras
Translate to English
visitors_1
9.0
geertje.timmerman
Steel
Played on: 15 August 2008 Review date: 15 August 2008Handicap:
Prima bosbaan met mooie natuur en supergreens.
Translate to English
visitors_1
9.0
Riet Uijtewaal
Steel
Played on: 13 August 2008 Review date: 13 August 2008Handicap: 36
Prachtige bos- en (op dit moment bloeiende) heidebaan. De kwaliteit van de baan is hoog en de baan ligt er zeer goed onderhouden bij. Pluspunten: vriendelijkheid bij ontvangst, de rust als je door het bos loopt . Aanrader!
Translate to English
visitors_1
8.5
unknown user
Gold
Played on: 3 June 2008 Review date: 3 June 2008Handicap: 36
18 Holes
Prachtige en goed onderhouden baan met mooie en eerlijke greens. Hoge moeilijkheidsgraad. Gemoedelijke sfeer rondom de club
Translate to English
visitors_1
6.0
rvdv-assen
Steel
Played on: 18 February 2008 Review date: 18 February 2008Handicap:
Ik heb er vorig jaar tijdens Top of Holland gespeeld en vond de baan er niet zo goed uitzien als veel mensen doen geloven, daarbij vond ik dat de green zeer oneerlijk waren gestoken(niet te lezen).
Translate to English
visitors_1
8.0
bloembergh22
Steel
Played on: 13 February 2008 Review date: 13 February 2008Handicap: 24.9
Prachtige baan, heb hier vorig jaar zomer gespeeld. Mooie bloeiende planten, het leek wel Augusta. Goed onderhouden, mooie maar hele moeilijke greens. Kortom zeker de moeite waard.
Translate to English
visitors_1
7.0
info13
Steel
Played on: 13 February 2008 Review date: 13 February 2008Handicap: 23
Mooie baan goed onderhouden, jammer van de wintergreens, geen starttijden, wel een startspiraal maar deze wordt niet toegepast, hierdoor onduidelijkheid bij het starten, dit kan beter
Translate to English
visitors_1
7.0
enrico Hans
Bronze
Played on: 13 February 2008 Review date: 13 February 2008Handicap: 12.6
Pragtig gelegen baan met verschillende uitdagingen tijdens het spel. De moeilijksheidsgraad vordert naarmate de holes verlopen. erg gemoedelijke sfeer zeer zeker de moeite waard
Translate to English
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com