Golfpark Soestduinen: Reviews

visitors_1
7.5
theovanrooijrn
Steel
Played on: 8 March 2020 Review date: 10 March 2020Handicap: 46
Heb er deze winter les gehad, overweeg zelfs om Golfmember te worden.
Translate to English
visitors_1
8.0
pjacobi1
Bronze
Played on: 6 March 2020 Review date: 11 March 2020Handicap: 32.4
Super leuke en mooie baan zo midden in de bossen, mooi en gezellig clubhuis.
Translate to English
visitors_1
9.1
schipper pim
Steel
Played on: 1 March 2020 Review date: 1 March 2020Handicap: 32
Prima par 3 baan met mooie faciliteiten. De baan ligt prachtig en een beetje beschut. Alle oefenfaciliteiten aanwezig en uitstekende service van het personeel. Ook hele goede lesmogelijkheden en goede golfpro’s aanwezig. Ik vind deze baan echt een aanrader!
Translate to English
visitors_1
6.9
j.s.hegenbart
Steel
Played on: 30 October 2019 Review date: 1 November 2019Handicap: 37
Wens overdekte driving range.
Translate to English
visitors_1
7.6
shanthi.delahaye
Steel
Played on: 11 October 2019 Review date: 14 October 2019Handicap: 33
In weekendje golfen in midden Nederland was een leuke ervaring. Maar wat een verschil in ontvangst en sfeer tussen de verschillende banen. Soestduinen was geweldig. Complimenten voor de baan, de medewerkers en de sfeer.
Translate to English
visitors_1
7.5
YvonnevanderHeide
Bronze
Played on: 6 October 2019 Review date: 9 October 2019Handicap: 24.8
Moeilijke par 3 baan, goed onderhouden.. Het weekend daar gespeeld vanwege het Soest Open.
Translate to English
visitors_1
7.0
christinavandongen
Bronze
Played on: 1 October 2019 Review date: 3 October 2019Handicap:
Ik heb hier samen met mijn man voor de eerste keer een rondje gelopen en we hebben ons erg vermaakt. De greens liggen er mooi bij en de baan laat een mooie indruk na door de boompartijen. De greens liggen niet heel ver van appartementen af en soms voelt dat wel een beetje gek met afslaan maar al met al was het niet heel storen. Het clubhuis vonden we een beetje saai maar …
Translate to English
visitors_1
9.1
vrouwvandezee
Bronze
Played on: 22 September 2019 Review date: 22 September 2019Handicap: 30.6
clubs_1
clubs_1
Snelle greens, oefenen voor het korte werk want de langste hole is 106 meter. Geen starttijden te reserveren wat een voordeel kan zijn, maar goed voor mij wel wat onrust omdat er direct achter ons ook spelers waren die opschoten. Hier gaan we vaker spelen in verband met de informele, prettige sfeer maar zeker ook om de mindset qua rust nemen te oefenen ???.

Reply from Golfpark Soestduinen — 23 September 2019

Hartelijk dank voor je spontane review! Wij luisteren graag naar de mening van onze bezoekers. Klopt, wij hanteren geen starttijden. Behoudens de geplande wedstrijden in onze actuele maandkalender, kan je bij ons áltijd terecht en binnen 10/15 min. spelen. Oefenen kan bij ons op uitgebreide schaal door de aanwezigheid van veel oefenfaciliteiten. Het informele karakter vinden wij belangrijk maar tegelijkertijd houden wij ons wel aan etiquette en regels van het golfspel. Graag weer tot snel!
Translate to English
visitors_1
8.0
Henkkamp
Steel
Played on: 14 July 2019 Review date: 14 July 2019Handicap: 23
Wat een prachtige greens.

Reply from Golfpark Soestduinen — 15 July 2019

Dag Henk, Hartelijk dank voor je review! Wij hechten waarde aan de mening van onze bezoekers. Klopt, wij zijn er zélf ook best trots op ;-). Onze Engelse greenkeeper prefereert het maaien van de greens met een handmaaimachine. Graag weer een keer tot ziens!
Translate to English
visitors_1
7.0
henkstrijbos
Steel
Played on: 4 June 2019 Review date: 16 June 2019Handicap: 54
clubs_1
Driving range m.i. toe aan een update.

Reply from Golfpark Soestduinen — 15 July 2019

Dag Henk, Dank voor je review. Onze reguliere DR is eind vorig jaar helemaal vernieuwd. Onze lange (extra) DR is net na 4 jaar door de bestemmingsplan procedure heen gekomen en wacht nog op de herinrichting. Er moeten dus nog voorzieningen worden getroffen maar we kunnen de lange 220 m DR gelukkig al wel gebruiken. ben je op de hoogte.
Translate to English
visitors_1
8.0
Jeroen
Gold
Played on: 28 May 2019 Review date: 30 May 2019Handicap: 1
clubs_1
Soestduinen is a very nice par 3 course and since a few years they are investing a lot in the facilities and golf course itself. Great to see that! They just revamped hole 3 (new bunkers on the right) to prevent people to hit the buildings. Always nice to play here, good greens, with some nice holes. A few holes are a bit short, but it’s a nice practise for your short ga…

Reply from Golfpark Soestduinen — 31 May 2019

Jeroen, Thanks you for your candid review! It is through that 'Practice & Shortplay' is our business model. But of course we also work on the quality and attractiveness of our golfcourse. Childhood is a spearhead but secretly their parents are also very welcome ;-)
visitors_1
7.5
veggink
Bronze
Played on: 17 April 2019 Review date: 25 February 2020Handicap: 17.1
Leuke par 3 baan met veel variatie. Leuk om te spelen.
Translate to English
visitors_1
7.6
bult.home
Steel
Played on: 26 March 2019 Review date: 4 April 2019Handicap: 47
Een heerlijk rondje gelopen en mijn handicap weer verbeterd. De lessen van Annemieke beginnen hun vruchten af te werpen.
Translate to English
visitors_1
8.7
ing.moorsel
Steel
Played on: 8 March 2019 Review date: 8 March 2019Handicap: 54
Communicatie per mail zou wat beter kunnen.
Translate to English
visitors_1
9.1
co.muys
Steel
Played on: 7 March 2019 Review date: 7 March 2019Handicap: 32
Leuke uitdagende par 3 baan, voor een ieder, van beginner tot gevorderde, wat wils. Ben geen lid maar volg wel golflessen wat me prima bevalt, afsluitend met een heerlijk kopje koffie geserveerd door aardig personeel. Ondervind altijd een ontspannen sfeer. Heb clubfitting laten doen voor een zeer schappelijke prijs en naar voldoening. Er wordt veel aan verbetering van …

Reply from Golfpark Soestduinen — 7 March 2019

Dag Co Muys, Wij zijn blij met uw review en dat u de moeite heeft genomen dit te doen! Gastvrijheid staat bij ons inderdaad hoog in het vaandel. Clubfitting gebeurt door Vincent die dit vanuit onze werkplaats voor de hele regio uitstekend doet. Eind maart beginnen we met de aanpassing van onze grote DR. Wij kunnen niet wachten … ;-)
Translate to English
visitors_1
7.8
reneboekhoff
Steel
Played on: 7 March 2019 Review date: 7 March 2019Handicap: 37
De baan is mooi aangelegd, weliswaar klein maar niettemin uitdagend. De oefenfaciliteiten worden steeds beter. De sfeer en gastvrijheid is gewoonweg uitstekend.

Reply from Golfpark Soestduinen — 7 March 2019

Dag Rné, Wij stellen élke review erg op prijs! We zijn en blijven een 9 holes par 3 baan, maar zéér uitdagend inderdaad. Maar ook onze oefenfaciliteiten blijven ontwikkelen. Gastvrijheid vinden wij een belangrijk aspect van onze diensteverlening. Fijn dat je dit waardeert!
Translate to English
visitors_1
8.0
Natasja Hoegee
Bronze
Played on: 2 March 2019 Review date: 6 March 2019Handicap: 19.3
Mooie goed onderhouden par 3 baan. Mooi in de bossen. Heel gastvrij.

Reply from Golfpark Soestduinen — 7 March 2019

Dag Natasja, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een review achter te laten op het LC platvorm! Onderhoud en gastvrijheid zijn voor ons inderdaad belangrijke aspecten die wij willen blijven verbeteren. Maar ook de (door)ontwikkeling van onze oefenfaciliteiten vinden wij belangrijk. Binnenkort wordt de grote DR aangepakt zodat ook die volop kan worden benut.
Translate to English
visitors_1
7.8
Jeroen
Gold
Played on: 27 February 2019 Review date: 27 February 2019Handicap: 1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Leuke en mooi gelegen golfbaan tegen de bossen aan. Er is veel gebeurd de laatste jaren en men blijft investeren. Erg knap. Ik vind het een leuke baan om mijn korte werk te oefenen (wedges). Meer dan een P, je wedges en een putter heb je niet nodig. Net rond 16.30 gespeeld, heerlijk weer, prima greens en goede score (+2). Wat wil je nog meer? De oefenfaciliteiten zijn ste…

Reply from Golfpark Soestduinen — 27 February 2019

Dag Jeroen, Wij stellen het op prijs dat je de moeite hebt genomen om een review achter te laten! Wij hechten waarde aan inhoudelijke terugkoppeling. En inderdaad, wij zijn de afgelopen 2,5 jaar stevig aan het investeren. Zo wordt vanaf eind maart de grote DR helemaal onder handen genomen. Graag weer tot ziens!
Translate to English
visitors_1
7.5
prive9
Steel
Played on: 24 February 2019 Review date: 7 March 2019Handicap: 54
Niet alleen personeelmis vriendelijk, ook de andere clubleden zijn dat. Zie verder boven svp.
Translate to English
visitors_1
8.6
martijn
Bronze
Played on: 14 February 2019 Review date: 6 March 2019Handicap: 33
Hele leuke par3 baan. Erg uitdagend en mooi gelegen. Vriendelijk en gezellig clubhuis met kleine shop. Kleine kaart, maar erg lekker!

Reply from Golfpark Soestduinen — 7 March 2019

Dag Martijn, Wij stellen het op prijs dat je de moeite hebt genomen een review achter te laten! Golfpark Soestduinen is in beweging en wij vinden gastvrijheid een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Wij zijn en blijven een kleine Golf accommodatie maar streven er wel naar een hele goede te worden ;-)
Translate to English
visitors_1
9.1
ejnorden
Steel
Played on: 1 February 2019 Review date: 19 February 2019Handicap: 54
Zeer vriendelijk personeel en perfect onderhouden baan.
Translate to English
visitors_1
7.5
artjanarnold
Steel
Played on: 13 December 2018 Review date: 14 December 2018Handicap: 36
Je kunt het hele jaar spelen en ze schenken heerlijke schrobbeler!

Reply from Golfpark Soestduinen — 14 December 2018

Dag Art Jan, Hartelijk dank voor jouw beoordeling. Wij hechten waarde aan de mening van onze bezoekers en willen hiervan leren. De Schrobbler houden we er dus maar in ;-). En klopt, wij hanteren als het even kan 9zelfs in de winter) zomergreens. Regen is voor onze baan met zandondergrond geen enkel probleem.
Translate to English
visitors_1
7.6
Peter2017
Steel
Played on: 16 September 2018 Review date: 16 September 2018Handicap: 41
Zeer mooie locatie baan goed onderhouden mooi groen ondanks de warme zomer. Horeca prima vriendelijk bediening. Golfschool Witteveen ⛳ top. Pro zeer betrokken bij zijn leerlingen hierdoor goede resultaten!
Translate to English
visitors_1
7.8
annemiekeverkerk
Steel
Played on: 10 September 2018 Review date: 10 September 2018Handicap:
Prachtige baan, goed onderhouden. En je handicap loop je hier niet zo makkelijk. Voor elk niveau uitdagend. Super vriendelijk personeel en laagdrempelig.
Translate to English
visitors_1
7.6
IldiNemeth
Bronze
Played on: 8 September 2018 Review date: 10 September 2018Handicap: 34
Leuke, korte banen... Snel gespeeld. 9 of 18 holes. Ligt tussen bos en appartementencomplex en achter Hilton hotel Soestduinen. Men werkt ook evt met 10 x strippenkaart. Lunchkaart niet heel bijzonder. Bediening zijn we niet echt enthousiast over. Goede toilet en omkleed ruimte. Driving range is in 2 delen. Nieuwste gedeelte vaak in gebruik door instructeur en leerlingen.…
Translate to English
visitors_1
2.5
miriamvanpraag
Steel
Played on: 30 August 2018 Review date: 10 September 2018Handicap: 24
Vriendelijk ontvangst, gezellig clubhuis met schone toiletten. De borden op de baan zijn slecht onderhouden dus groen en onleesbaar de routing is dusdanig dat bij hole 2 de verkeerde kant op wordt gespeeld het ligt tussen de flats en is zo klein dat er cross country moet worden gespeeld. Geen enkele natuurervaring. Het was 15 € voor 9 holes, maar nog teveel ????‍♂️.

Reply from Golfpark Soestduinen — 12 September 2018

Dag Miriam, Wij hechten waarde aan de mening van onze bezoekers. Uit jouw review lezen wij dat je een onprettige ervaring hebt gehad. Graag zouden wij persoonlijk contact met je hebben om jouw bezoek te evalueren. Wij hopen dat je ons mailt of belt. Alvast dank voor je moeite! Klopt dat hole 2 weer terugloopt langs het appartementen gebouw. Je hebt het next tee bordje gemist, vermoed ik. Wij hebben inmiddels een enquête uitgezet over de duidelijkheid van de verwijzing onder greenfee spelers. Daarnaast zijn wij op dit moment inderdaad onze bestaande (oude) greenfee bordjes aan het verwisselen voor mooi nieuwe houten. Wij hopen dat je ons toch nog een keer bezoekt om te spelen.
Translate to English
visitors_1
7.8
terpstra.denise
Steel
Played on: 24 August 2018 Review date: 24 August 2018Handicap: 14
Mooie par 3 baan in een bosrijke omgeving. De ontvangst is altijd gastvrij en het clubhouse is gezellig. Goede (vernieuwde) oefenfaciliteiten, waar ook de meer geoefende golfer prima terecht kan, en een uitdagende 9 holes par 3 baan die vriendelijk is voor beginnende golfers en die gevorderde spelers de mogelijkheid biedt hun korte spel te verbeteren.
Translate to English
visitors_1
8.0
FemkeTijssen-deHaas
Steel
Played on: 13 August 2018 Review date: 13 August 2018Handicap:
Park wordt netjes onderhouden, de locatie is erg mooi en altijd gastvrije ontvangst. Gezellige club, alles is aanwezig. Ook voor beginners veel mogelijkheden voor een fijne instroom.
Translate to English
visitors_1
8.2
27haije
Steel
Played on: 10 August 2018 Review date: 10 August 2018Handicap: 16
Gezellig en warme ontvangst gehad.

Reply from Golfpark Soestduinen — 12 August 2018

Dag Haije, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! Wij hechten nl waarde aan de mening van onze bezoekers. Graag zien we je binnenkort weer op onze golfbaan.
Translate to English
visitors_1
8.1
JochemvanToor
Steel
Played on: 2 August 2018 Review date: 13 August 2018Handicap:
Golfpark Soestduinen is een prachtig park gelegen in een bosrijke omgeving. De club heeft veel goede oefen faciliteiten en nieuwe (grotere) driving range. De banen liggen er altijd prachtig bij en die worden ook goed bij gehouden. Het golfen is erg leuk door de bosrijke omgeving. Hierdoor zijn er bomen en struiken die zich soms als obstakel vormen. Super leuke baan om de …
Translate to English
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com