ChampionsGate Golf Resort: Reviews

Played on: 16 March 2020 Review date: 24 March 2020Handicap: 21.5
goed onderhouden, mooie baan, super greens.
Translate to English
Played on: 3 May 2017 Review date: 10 June 2017Handicap: 11.2
Mede omdat het al langere tijd droog was in Florida en onderhoud rondom was de $100 per persoon geen goede uitgave. Baan is erg open en kent weinig verrassingen. De shop is prima en natuurlijk de mensen vriendelijk. De baan scoorde nu echter niet,
Translate to English
Played on: 21 June 2016 Review date: 24 June 2016Handicap: 10.1
Tijdens onze vakantie op meerdere golfbanen gespeeld, maar Champions Gate National was wel de mooiste en de beste. Ruime fairways, goede en snelle greens. Driving range aanwezig en goede ontvangst tijdens aankomst. Buggy met GPS en registratie van scores. Wij waren gestart om 15:22 uur en na +/- 4 uur terug bij clubhuis, deze was helaas al gesloten, een minpuntje.
Translate to English
Played on: 1 June 2014 Review date: 8 June 2014Handicap: 9.9
Ik speelde de International course op Champions Gate. De ontvangst was bijzonder vriendelijk en behulpzaam, valet-parking standaard aanwezig, de tas werd netjes al op een trolley klaar gezet, samen met DR ballen terwijl ik de greenfee regelde. Bijzonder vriendelijke staff. De baan zelf was redelijk. Ik vond het baanonderhoud wat achterstallig, lang gras op de tee-boxen en…
Translate to English
Played on: 24 April 2014 Review date: 25 April 2014Handicap: 10
Course going through a transition period. Holes 1- 3 areas off the fairway showing signs of disrepair. Lots of unfilled divots on fairways and pitch marks on greens. Greens very receptive, Course improved and back 9 has some nice holes which are risk and reward. Plenty of wildlife racoons, cranes, osprey and the odd alligator. Staff courteous and friendly. Would play the …
Played on: 1 February 2010 Review date: 26 February 2018Handicap: 7.9
12
Nice golf resort with two good and well maintained golf courses and very good practice facility and training academy.
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!

cancel subscription
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2021 — leadingcourses.com