Golfbaan het Woold

Speichern Sie Golfbaan het Woold auf Ihrer Bucket List.
Teilen
18Löcher
2Golfplätze
55 €
Webseite
Karte
map-background

Über Golfbaan het Woold

Most hospitable golf course, best price-quality!

Golfcourse 'het Woold' is situated near National Park 'De Groote Peel' and features a 9-holes PAR-27 course (Gezandebaan) and an 18-hole PAR-72 course (Vier Eijckenbaan). The Gezandebaan offers plenty of challenge for both experienced and less experienced players. The Vier Eijckenbaan is a beautiful nature course with forest, heathland and wetlands and is open since July 1, 2011. Guest players are more than welcome. There are suffiecient golf carts. There is a professional golf school with extensive practice facilities including an indoor and outdoor Putt Academy and an indoor golf simulator. Everyone is welcome in the club house, which is very service oriented! In the spring of 2012, the new club house opened.
Gegründet
2000
Greenfee wochentags
55 €
Greenfee Wochenende
55 €
Im Preis inbegriffen
Steuer
Beschreibung der Mitgliedschaft
Het lidmaatschap loopt van januari tot januari. In het eerste jaar wordt het speelrecht pro rato per maand verrekend t/m december. U kunt lid worden, waarbij u kunt kiezen voor speelrecht op de Vier Eijckenbaan 18 holes PAR72, de Gezandebaan 9 Holes PAR27 of voor beide golfbanen. Er zijn ook nog de volgende lidmaatschappen: Familielidmaatschap: wanneer 1 ouder lid is op beide banen kan jeugd lid worden tegen een speciaal tarief. Jeugdlidmaatschap voor jeugd tot en met 20 jaar. Wanneer een lid 21 jaar wordt dan kan het lidmaatschap worden omgezet in een junior lidmaatschap. Junior lidmaatschap is voor spelers tot en met 29 jaar en voor spelers die komend kalenderjaar 30 worden.
Eintritt in die Mitgliedschaft
250 €
Jährlicher Mitgliedsbeitrag
995 €
GEO Zertifikat
Enddatum des Turniers
1 Juni 2018

Einrichtungen

Driving Range

Chipping-Bereich

Übungsgrün

Kompakt-Platz

Golfschule

Club mieten

Cart

Trolley mieten

Ladesystem

Bar

Restaurant

Profi-Shop

Schließfächer

WLAN

Gesamtpunktzahl von Golfbaan het Woold

Gesamteindruck5.2
Golfplatzpflege8.4
Einrichtungen8.4
Clubhaus8.8
Preis-Leistungs-Verhältnis8.6
Gastfreundschaft9.1
Umgebung8.4

Plätze von Golfbaan het Woold

courses_252
8.1
140 Bewertungen
Gezandebaan (9-holes par 3) 1/2
Löcher: 9
Onze 9-holes PAR-27 Gezandebaan is erg in trek bij de huidige leden van het Woold en gastspelers. De baan is uitdagend genoeg voor beginnende en gevorderde golfers. De baan is verlicht, waardoor men ook tijdens de schemer nog kan doorspelen. Met een greenfee mag u de baan op een dag tweemaal lopen.
courses_12367
8.3
564 Bewertungen
Vier Eijckenbaan 2/2
Löcher: 18

Beliebteste Bewertungen für Golfbaan het Woold

visitors_1
8.1
BartBikker
Botschafter
Premium
Gespielt am: 29 März 2018 Bewertung Datum: 29 März 2018Handicap: 21.2
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
14
Eén van de nieuwe Brabantse toplocaties voor een heerlijk golfuitje. Alles is goed verzorgd en over nagedacht. Hier kunnen heel veel clubs een puntje aan zuigen. Hoewel niet spectaculair, is de baan is afwisselend en voldoende uitdagend en gewoon lekker om te spelen. Maar het is het totale pakket (baan, service, ambiance) dat deze baan ver boven het maaiveld uittilt.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.3
MarcSleenhoff
Gold
Gespielt am: 20 April 2018 Bewertung Datum: 23 April 2018Handicap: 10.1
clubs_1
clubs_1
Erg leuke baan. Niet al te lange holes, maar daarmee niet meteen makkelijk. Baan lag er goed onderhouden bij. De greens waren geprikt en gezand. Jammer, maar dit hoort bij het onderhoud uiteraard. De baan ligt in een rustige en landelijke omgeving in een mooi stukje Brabant. Erg aardig personeel en je merkt aan alles dat ze betrokken zijn bij de baan (eigenaar kwam nog …
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
9.0
symfo
Bronze
Gespielt am: 19 April 2018 Bewertung Datum: 19 April 2018Handicap: 17.1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
4
Na de Swinkelsche gisteren vandaag 't Woold gespeeld. Wat een heerlijke baan zeg. Afwisselend in het bos, open, over water enz. Mooie, soms smalle, fairways. Halverwege een Marshall met een bak koffie, thee of ijswater. (was erg warm) Ik ga in september zeker nog een keer om al de heide te zien bloeien. Ook het restaurant is erg mooi en van perfecte kwaliteit. Mijn g…
Übersetzen ins Deutsch
Alle Bewertungen anzeigen
Hotelangebote in der Nähe von Golfbaan het Woold bereitgestellt von

Golfplätze in der Nähe von Golfbaan het Woold

Mit unserem Newsletter sind Sie rechtzeitig über Tee-Time-Angebote, Produktneuheiten und alles rund um Golf auf dem Laufenden!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com