E-Golf4U Demo Club

7.5
72 reviews
€40.00
2 golf courses
15 holes

"A true golf experience in a natural surrounding!"

Golfclub Duurswold is well known for it's unconstrained atmosphere and hospitalitable approximation of golf. You will make yourself feel comfortable at this golfclub, where vo…
Founded
2011
Certificate
Green fee weekdays
€40.00
Green fee weekend
€40.00
Payment options
Cash, Maestro
Membership description
Aspirant lidmaatschap Kennismakingspakketten Persoonlijk lidmaatschap Jeugd lidmaatschap Par 3 lidmaatschap Handicap Registratie lidmaatschap Bedrijfslidmaatschap Kortom: voor elk wat wils
Membership page

Total score

  • Amenities7.5
  • The golf club10
  • Golf course maintenance7.4
  • Club house6.8
  • Value for money7.9
  • Hospitality8.7
  • Surroundings8.0

3rd

out of 8 in Groningen

142

out of 306 in The Netherlands

1350

out of 7269 in Europe

Latest reviews

8.1
Played on: 24 January 2020
Handicap while playing: 21.0

Op een grijze zaterdagmiddag in januari opnieuw de 9 holes gelopen. De baan ligt er naar omstandigheden - veel regen etc - goed bij. Het is verder een genot om op Duurswold te spelen. De ontvangst is gastvrij en voor de gehaktballen en de erwtensoep komen we terug!

8.0
wi
Played on: 22 November 2019
Handicap while playing: 12.1

het is half november, veel regen gehad, temperatuur ca 0 graden en licht mistig, dit als start. Bij aankomst ruim voldoende parkeergelegenheid. De clubhuisvoorzieningen zijn simpel maar wel goed. Het is gebouwd van portacabins. Aanbieding van onbeperkt glgen met koffie en gebak voor 25 euro, waar kom je daar nog om. Gastvrijheid perfect. De tees waren in optimale conditie, en de greens voor de tijd van het jaar super, ik speel veel verschillende banen maar de snelheid van deze greens nu was zelfs beter dan die van veel andere banen in de zomer. Men was bezig met onderhoud aan de fairways zoals bijv. prikken. dus die waren niet optimaal. het betref wel een 9 holesbaan echter is dit qua moelijkheidsgraad echt één van de moelijkere banen van Nederland, een echte uitdaging en aanrader als je in de buurt bent, Voor de die-hards het licht relatief dicht bij golfclub de compagnie/NGCC/DGCC in resp Veendam Glimmen en Assen dus 's morgens een rondje Duurswold en 's middags een van deze drie banen.

7.8
va
vantuil5
Bronze
Played on: 18 October 2019
Handicap while playing: 17.1

Uitdagende baan, zeker met wind. Zeer gastvrij en prima sfeer. "clubhuis" verdient eigenlijk de naam niet, maar wel gezellig.

Reply from E-Golf4U Demo Club — 29 October 2019

Dank voor deze positieve recensie. fijn dat u het als zodanig ervaren heeft. Het Clubhuis heeft inderdaad onze aandacht, daar zijn mooie plannen voor in de maak. Maar voor nu hoeft dat het golfplezier net te beïnvloeden. We zien u graag nog eens terug op onze golfbaan.

View all 72 reviews

Latest photos

Amenities

Driving Range

Chipping area

Putting Green

Compact course

Golf school

Club rental

Buggy

Trolley rental

Bar

Restaurant

Lockers

Courses at E-Golf4U Demo Club

7.7
72 reviews

Golfbaan Duurswold

9 holes

7.5
8 reviews

6-hole Par 3

6 holes

Contact E-Golf4U Demo Club

+31 (0)598 431407
Ladies European TourIAGTOGeo Foundation