Hawk's Landing Golf Club: Reseñas

Compartir
visitors_1
8.0
SlicingMyWayThroughLife
Embajador
Premium
Jugada en: 20 enero 2020 Fecha de reseña: 23 enero 2020Handicap: 7.9
Played here again after 2 years. I like the layout and the course was in very good condition but it was quite a challenge with all the wind. Fairways were very nice and the greens were great and challenging. Would love to see a bar & restaurant on site as there is just a small kiosk for the halfway break while everything else is in the onsite hotel.
Traducir a Español
visitors_1
8.7
Master
Plata
Jugada en: 18 enero 2020 Fecha de reseña: 11 febrero 2020Handicap: 15.4
Hawks Landing is een Marriot Hotel golfbaan... baan was echt perfect onderhouden en alles zag er keurig verzorgd uit! Snelste greens die ik ooit gespeeld had! Shop was goed maar er was geen echt clubhuis... dan moest je het hotel binnen en dat heb ik niet gedaan. Best prijzig maar zeer de moeite waard!
Traducir a Español
visitors_1
8.0
alfredvdplas
Oro
Jugada en: 3 diciembre 2019 Fecha de reseña: 5 diciembre 2019Handicap: 14
America is het land van de couponnen. Teeoff. com 40 % korting, daarna met een promocode nog eens 20% korting. Met zijn 2-en 58$ op deZe topbaan, een lachertje dus. Prachtige baan rondom het mega Mariott complex langs de I4. Greens ruim 10 op de stimp meter. Was even wennen. Waren bezig met overseeden, maar dat mocht de pret niet drukken, alles nagenoeg tadeloos. …
Traducir a Español
visitors_1
8.1
SlicingMyWayThroughLife
Embajador
Premium
Jugada en: 25 enero 2017 Fecha de reseña: 26 octubre 2017Handicap: 7.9
clubs_1
Good choice if you are looking for a golf course in Orlando area. Good playing conditions.
Traducir a Español
visitors_1
7.9
the_golftraveller
Oro
Jugada en: 29 junio 2013 Fecha de reseña: 19 noviembre 2015Handicap: 10
clubs_1
Ganz ok. Wie das Hotel ein Massenprodukt. Eigentlich eine schöne Anlage, aber man merkt am Pflegezustand, dass zu viele Golfer über den Platz gehen. Bei meinem Besuch war die Driving Range wegen Umbaumaßnahmen nur provisorisch. Gibt viele schönere Plätze in Orlando - allerdings ist der Preis attraktiv.
Traducir a Español
visitors_1
8.1
aapmanders
Plata
Jugada en: 27 diciembre 2011 Fecha de reseña: 11 julio 2013Handicap: 7.9
Baan prima conditie. Speel je twilight zorg dan dat je ruimschoots van te voren je startlijst reserveert, want het kan druk zijn. En het is niet zoals wij het kennen lang licht, neen om 18:00 uur ongeveer doen ze ineens het licht uit. Haalde net de green van 18 niet meer. Service in de baan is prima.
Traducir a Español
¡Suscríbete a nuestra newsletter y no te pierdas las próximas ofertas de reservas de tee, los nuevos artículos y todo lo relacionado con el mundo del golf!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com