europa
bélgica
flandes
Kempense Golf Club

Kempense Golf Club

Guarda Kempense Golf Club en tu lista de deseados.
Compartir
18Hoyos
1Campo de golf
55 €65 €
Sitio web
Mapa
map-background

Servicios

Campo de entrenamiento

Zona de chipping

Putting green

Escuela de golf

Alquiler de palos

Buggy

Alquiler de carritos

Carro electrico

Bar

Restaurante

Tienda profesional

Taquillas

Wifi

Puntuación total de Kempense Golf Club

Impresión general4.8
Mantenimiento de campo8.4
Servicios8.1
Casa club8.4
Relación calidad-precio8.3
Hospitalidad8.3
Alrededores8.6

Campos en Kempense Golf Club

courses_424
8.1
320 Reseñas
Kempense Baan 1/1
Hoyos: 18

Reseñas más populares de Kempense Golf Club

visitors_1
7.1
BartBikker
Embajador
Premium
Jugada en: 1 mayo 2018 Fecha de reseña: 12 mayo 2018Handicap: 21.2
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
9
De bewegwijzering stuurt je eerst naar de parking bij de driving range, wat nog een stukje lopen is naar het clubhuis. Dit is geheel nieuw opgetrokken, evenals de ruime golfshop met receptie. De ontvangst was zeer vriendelijk. Het is een beetje dringen om ruimte bij het clubhuis en de eerste tee is ook vlak achter het terras. Jammer dat links van de teebox een paar grote…

Respuesta de Kempense Golf Club — 14 mayo 2018

Beste Bart Bikker, bedankt voor uw gedetailleerde beoordeling. Wij mochten u ontvangen op een Belgische feestdag, waardoor onze golfbaan en faciliteiten inderdaad druk bezocht waren. De greenfee op feestdagen is bovendien € 60 (pp) i. p. v. de standaard greenfee in 2018 van € 50 (pp) op normale weekdagen. Voor parkbanen één van de laagste greenfee tarieven in België. Indien u hiertoe bereid bent, mag u ons altijd een mailtje sturen aan info@kempensegolf. be met uw feedback over ons baanonderhoud. Ons gemotiveerd greenkeeping team streeft namelijk dagelijks naar een optimaal onderhoud, waardoor uw tips dus mogelijk kunnen opgenomen worden voor nóg verdere verbeteringen. Tenslotte staan er inderdaad 2 bewegwijzeringen naar 2 verschillende parkings: 1 zeer ruime parking aan het clubhuis en 1 parking aan de driving range als reserve of voor de golfers die regelmatig gebruik maken van onze oefenfaciliteiten. Desalniettemin, zullen wij uw terugkoppeling zonder twijfel benutten om in de toekomst een extra bewegwijzering aan de driving range te plaatsen. Hierbij zullen wij gaan verwijzen naar de extra parkeergelegenheid aan het clubhuis. Nogmaals vriendelijk bedankt voor al uw constructieve feedback en wij hopen u in de toekomst wederom te mogen verwelkomen op de Kempense Golf Club in Mol-Rauw!
Traducir a Español
visitors_1
7.9
kupperberg
Oro
Jugada en: 29 agosto 2019 Fecha de reseña: 1 septiembre 2019Handicap: 23.2
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
3
Als eerste van een twee daagse gespeeld op de Kempense Golfclub. De faciliteiten zijn meer dan goed te noemen met een mooi clubhuis en een prima drivingrange. De golfbaan lag er ook meer dan goed bij, inclusief snelle en verraderlijke greens. Afslag op hole 1 vanaf het dak van het clubhuis en meteen een lastige par 5 voor de kiezen. Net als bij bijvoorbeeld hole 3 (pa…

Respuesta de Kempense Golf Club — 3 septiembre 2019

Beste Kupperberg, hartelijk bedankt voor uw bezoek aan onze parkbaan én voor uw beoordeling! Onze baan kent inderdaad enkele dominante waterpartijen, waardoor onze baan vrij technisch is. Dus ongetwijfeld een uitdaging voor zowel de ervaren speler als de beginnende golfer! Hopelijk tot een volgende keer?
Traducir a Español
visitors_1
7.6
danny matthyssens
Plata
Jugada en: 19 abril 2018 Fecha de reseña: 21 abril 2018Handicap: 16.8
over de kempense al veel horen vertellen, dus werd het tijd er zelf eens heen te gaan. Gastvrijheid zowel aan het onthaal als in het clubhouse zeer goed, prachtig clubhouse, baan lag er zeker niet slecht bij voor de tijd van het jaar, greens wat minder maar er werd aan gewerkt, leuke baan prijs kawaliteit een aanrader.

Respuesta de Kempense Golf Club — 22 abril 2018

Beste Danny Matthyssens, wij danken u voor uw fijne beoordeling en hopen u nogmaals opnieuw te mogen begroeten op de Kempense Golf Club!
Traducir a Español
Ver todas las opiniones
Ofertas de hoteles cerca de Kempense Golf Club proporcionado por
Ver hoteles

Campos de golf cerca de Kempense Golf Club

Preguntas frecuentes sobre Kempense Golf Club
Preguntas frecuentes de nuestra comunidad sobre Kempense Golf Club.
¿Cuál es el precio del green fee de Kempense Golf Club?
El precio de un green fee en Kempense Golf Club está entre 55,00 € - 65,00 €. Puede reservar una hora de salida en Kempense Golf Club a través de Leading Courses haciendo clic en los botones correspondientes en la parte superior de la página.
¿Cuál es el número de teléfono de Kempense Golf Club?
El número de teléfono de Kempense Golf Club es: +32 (0)14 81 62 34.
¿Dónde está Kempense Golf Club?
Kempense Golf Club está ubicado en Flandes. La dirección de Kempense Golf Club es: Kiezelweg 78, B-2400 Mol-Rauw (Antwerpen)
¿Kempense Golf Club tiene un campo de práctica?
Sí, hay un campo de práctica en Kempense Golf Club
¿Se pueden alquilar palos de golf en Kempense Golf Club?
Sí, es posible alquilar palos de golf en Kempense Golf Club.
¿Cuántos agujeros tiene Kempense Golf Club?
En Kempense Golf Club hay 18 hoyos en total.
male golferfemale golfer
¡Suscríbete a nuestra newsletter y no te pierdas las próximas ofertas de reservas de tee, los nuevos artículos y todo lo relacionado con el mundo del golf!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com