Kempense Golf Club: Reseñas

Compartir
visitors_1
9.1
guidogeenen
Plata
Jugada en: 7 mayo 2020 Fecha de reseña: 7 mayo 2020Handicap: 15.4
Gisteren gespeeld, ze hebben daar duidelijk niet stilgezeten tijdens de lockdown. Alles tiptop bijgewerkt, fairways en greens top. Hole 18 is echt een pareltje geworden. Gewoon fantastisch.
Traducir a Español
visitors_1
8.6
BenjaminDewachter
Acero
Jugada en: 11 marzo 2020 Fecha de reseña: 11 marzo 2020Handicap: 35
Mooie omgeving en geweldig onderhouden golfcourse. Jammer dat je niet online kan reserveren.
Traducir a Español
visitors_1
8.5
guidogeenen
Plata
Jugada en: 27 enero 2020 Fecha de reseña: 29 enero 2020Handicap: 15.4
Baan lag er weer perfect bij. 5 vrienden uitgenodigd en een zalige dag beleefd. Iedereen zeer tevreden. wat kan een golfdag toch plezant zijn.
Traducir a Español
visitors_1
9.0
Sophie.compeers
Bronce
Jugada en: 15 diciembre 2019 Fecha de reseña: 17 diciembre 2019Handicap: 32
Altijd een plezier om hier te golfen. Mooie uitdagende baan, bij hole 1 moet je meteen aan de bak. Par 5 met 2 waterpartijen. Mooi onderhouden, altijd zomergreens, prachtige wandeling in de natuur. Vriendelijke mensen, zowel secretariaat als clubhuis.
Traducir a Español
visitors_1
9.0
knapsteleerling
Bronce
Jugada en: 30 noviembre 2019 Fecha de reseña: 30 noviembre 2019Handicap: 34.5
Op deze moeilijke baan best ball 4 ball gespeeld Zeer goed onderhouden (ondanks vriesweer afgelopen nacht) Greens en bunkers in prima staat zeer fraaie omgeving Achteraf gegeten in leuk clubhuis Ook vermelden een zeer vriendelijke en behulpzame jongedame in de shop.
Traducir a Español
visitors_1
8.9
krakkenator
Plata
Jugada en: 30 noviembre 2019 Fecha de reseña: 30 noviembre 2019Handicap: 31.5
Ondanks vriesnacht lag de baan er zeer goed bij Mooie lay outs, greens en zelfs de tussenwandelingen (naar volgende hole) is de moeite waard alles goed aangegeven.
Traducir a Español
visitors_1
6.9
nicovlaspoel
Bronce
Jugada en: 13 noviembre 2019 Fecha de reseña: 14 noviembre 2019Handicap: 12.3
Helaas waren de faiways bijzonder nat; op diverse holes stond veel water ; makkelijk op te lossen met drainage buizen, omdat aan de zijkanten voldoende sloten en/of vijvers zijn; Als je reclame maakt dat in de winter de tee boxen open blijven dan moet je deze wel onderhouden bv zand strooien voorbeeld: nu sta je op hole 10 in een plas water!
Traducir a Español
visitors_1
9.0
fbossaert
Bronce
Jugada en: 8 noviembre 2019 Fecha de reseña: 12 noviembre 2019Handicap: 10.3
Super mooie baan. Goed onderhouden. Greens super voor de tijd van het jaar. Nooit wintergreen! Een must play course met veel afwisseling en water.
Traducir a Español
visitors_1
7.9
stijntje
Oro
Jugada en: 3 noviembre 2019 Fecha de reseña: 7 noviembre 2019Handicap: 11
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
1
Telkens ik hier kom krijg ik toch dat gevoel van thuiskomen. Deze baan vind ik echt leuk en is eigenlijk niet ver van mijn deur. Toch maar is nadenken :). Het clubhuis geeft echt dat wauw gevoel en dit merk je ook op de baan. Ze hebben prachtig werk geleverd wat betreft de verharde paden langs de tee boxen. Ook de baan op zich merk je meteen dat hier aan gewerkt wordt! ze…
Traducir a Español
visitors_1
8.9
jurgen_linsen
Bronce
Jugada en: 1 noviembre 2019 Fecha de reseña: 5 noviembre 2019Handicap: 12
Zeer goed onderhouden baan, ruim voorziene parking en vriendelijke bediening in het clubhuis.
Traducir a Español
visitors_1
7.0
paulhuibrechts
Bronce
Jugada en: 30 octubre 2019 Fecha de reseña: 7 noviembre 2019Handicap: 24
Mooie baan enkel heel erg druk. Zeer snelle greens. Modern clubhouse en vriendelijke bediening. Raad deze baan wel niet aan voor mensen met een hogere handicap dan 32.
Traducir a Español
visitors_1
9.1
gm.geertmaes
Bronce
Jugada en: 27 octubre 2019 Fecha de reseña: 29 octubre 2019Handicap: 30.2
Heel mooi onderhouden golfbaan. Fairways en Green in prima staat ondanks hevige regenvallen. Tevens mooie Driving Range.
Traducir a Español
visitors_1
9.1
gm.geertmaes
Bronce
Jugada en: 27 octubre 2019 Fecha de reseña: 29 octubre 2019Handicap: 30.2
Heel mooi onderhouden golfbaan. Fairways en Green in prima staat ondanks hevige regenvallen. Tevens mooie Driving Range.
Traducir a Español
visitors_1
7.9
linda nooytens
Acero
Jugada en: 26 octubre 2019 Fecha de reseña: 5 noviembre 2019Handicap: 37
Een mooie golfbaan. Als speler voel je je niet altijd door iedereen gewaardeerd.
Traducir a Español
visitors_1
8.9
pimdegroeve
Acero
Jugada en: 9 octubre 2019 Fecha de reseña: 9 octubre 2019Handicap: 19.8
Ik kan geen negatieve punten noemen Heel straf.

Respuesta de Kempense Golf Club — 9 octubre 2019

Beste Pimdegroeve, héél erg bedankt voor uw korte maar krachtige beoordeling!
Traducir a Español
visitors_1
7.9
chraquet
Acero
Jugada en: 9 octubre 2019 Fecha de reseña: 11 octubre 2019Handicap: 51
Magnifique clubhouse avec grandes terrasses. Terrains dans un parc arboré.
Traducir a Español
visitors_1
8.1
ZwierIV
Bronce
Jugada en: 6 octubre 2019 Fecha de reseña: 9 octubre 2019Handicap: 21.7
Zondag speelden we onze finale, wederom twee flights, hcp 7 - 22,5. Voorafgaande van onze starttijd eerst een bijzonder lekkere lunch genoten in een hagelnieuw maar zeker stijlvol en warm clubhuis. We zijn vandaag de enige spelers wordt ons verteld (de weersvoorspelling is nat, erg nat) dus we genieten nog veilig van het mooie uitzicht op de eiland-green van hole 18 tot …

Respuesta de Kempense Golf Club — 10 octubre 2019

Beste ZwierIV, hartelijk bedankt om de tijd te nemen om zo uitgebreid te vertellen over jullie ervaring bij de Kempense Golf Club. Het doet ons bijzonder veel plezier dat jullie, ondanks de hevige regen, volop genoten hebben van jullie golfdag en dat jullie overwegen om later nog een keertje terug te komen. Dus héél graag tot weerziens en nogmaals bedankt voor jullie bezoek!
Traducir a Español
visitors_1
9.3
voorhout
Bronce
Jugada en: 4 octubre 2019 Fecha de reseña: 8 octubre 2019Handicap: 19
Door de regen was er veel tijdelijk water op de fairways, gastvrijheid was een prettige ervaring.

Respuesta de Kempense Golf Club — 9 octubre 2019

Beste Voorhout, hartelijk bedankt om de tijd te nemen om ons meer te vertellen over uw ervaring bij de Kempense Golf Club. Wij hopen u in de toekomst nog eens opnieuw te mogen verwelkomen.
Traducir a Español
visitors_1
8.0
Justin91
Bronce
Jugada en: 2 octubre 2019 Fecha de reseña: 2 octubre 2019Handicap: 5.4
clubs_1
clubs_1
Zeer vriendelijke ontvangen. Ondanks dat het heel veel heeft geregend waren de greens in hele goede conditie. Fairways wat minder maar dat ik gebruikelijk in deze natte weken. De variaties in holes en waterpartijen maakt dit een echte leuke baan om te spelen. Ik kom graag terug in het échte zomerseizoen!

Respuesta de Kempense Golf Club — 3 octubre 2019

Beste Justin91, nogmaals hartelijk bedankt voor uw bezoek aan onze club én voor uw positieve beoordeling! Wij hopen u in het zomerseizoen, onder gunstige weersomstandigheden, zeker nog een keertje opnieuw te mogen verwelkomen!
Traducir a Español
visitors_1
7.4
LiesKouer
Bronce
Jugada en: 27 septiembre 2019 Fecha de reseña: 29 septiembre 2019Handicap: 23.9
De ontvangst was buitengewoon vriendelijk. De baan was erg nat. Op sommige fairways lag zoveel water dat het niet leuk spelen was. Ook zijn er nogal wat waterhindernissen. Bij het afrekenen in het restaurant stonden er glazen rode wijn op onze tafel genoteerd en die hadden we niet gehad. Uiteraard niet betaald. Het is een mooie baan maar niet spelen in het regenseizoen.

Respuesta de Kempense Golf Club — 30 septiembre 2019

Beste LiesKouer, om te beginnen nogmaals bedankt voor jullie bezoek aan onze golfbaan! De voorbije week heeft het inderdaad non-stop geregend, waardoor de grond helaas volledig verzadigd was. Nu het terug droog is, kan onze baan zich herstellen voor nog meer golfplezier. Hopelijk tot een volgende keer, als de weergoden ons beter gezind zijn!
Traducir a Español
visitors_1
9.0
marcvandermijn
Acero
Jugada en: 21 septiembre 2019 Fecha de reseña: 29 octubre 2019Handicap: 9.7
Aanrader.
Traducir a Español
visitors_1
8.2
Joostvandun85
Acero
Jugada en: 20 septiembre 2019 Fecha de reseña: 23 septiembre 2019Handicap: 23.1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
We hebben een heerlijke dag gehad en vonden het een fantastische gave baan! Meteen met hole 1 is een lekkere binnenkomer waarbij de afslag spannend is! De baan vonden wij zeer goed onderhouden met als enige minpuntje dat we de tee-boxes soms slecht vonden, veel gaten en zand. De greens waren erg snel en zijn ook zacht waardoor er echt een flinke krater in komt als je aan …

Respuesta de Kempense Golf Club — 24 septiembre 2019

Beste Joostvandun85, het doet ons bijzonder veel plezier dat jullie volop genoten hebben van jullie golfdag op de Kempense Golf Club. Daarbij willen we u ook hartelijk bedanken voor uw positieve beoordeling en de constructieve feedback!
Traducir a Español
visitors_1
8.7
MEYNENDONCKX.GUNTER
Bronce
Jugada en: 18 septiembre 2019 Fecha de reseña: 8 octubre 2019Handicap: 24.4
Prachtig onderhouden parkbaan. Perfecte greens. Mooie fairways. Wel druk bezet. Vanaf golf 10 wat aan moeten schuiven.

Respuesta de Kempense Golf Club — 9 octubre 2019

Beste MEYNENDONCKX. GUNTER, hartelijk bedankt om deze positieve beoordeling met ons te delen! Hopelijk tot weerziens en steeds van harte welkom op de Kempense Golf Club in Mol.
Traducir a Español
visitors_1
9.0
bgmbvba.bastiaens.jan
Acero
Jugada en: 16 septiembre 2019 Fecha de reseña: 7 octubre 2019Handicap: 24.4
Zeer goed onderhouden Course, met mooie grote Tees, groene Fairways en grote Greens. De GUR partijen op enkele fairways zijn terecht goed afgebakend. Vriendelijk en correct onthaal, zowel op het secretariaat, de mooie shop als in de vernieuwde brasserie/restaurant/Terras. Prijs kwaliteit Overall: zeer goed!

Respuesta de Kempense Golf Club — 7 octubre 2019

Beste Bgmbvba. bastiaens. jan, het doet ons ganse team een bijzonder groot plezier om deze fantastische beoordeling te mogen ontvangen. Hartelijk bedankt en heel graag tot een volgende keer!
Traducir a Español
visitors_1
8.6
ageens
Bronce
Jugada en: 15 septiembre 2019 Fecha de reseña: 15 septiembre 2019Handicap: 29
Mooie en goed onderhouden baan. Gezellig clubhuis. Een aanrader om hier te komen spelen.

Respuesta de Kempense Golf Club — 16 septiembre 2019

Beste Ageens, allereerst nogmaals hartelijk bedankt voor uw bezoek aan onze golfbaan. Bovendien appreciëren we het enorm dat u de tijd nam om een positieve beoordeling te schrijven! Hopelijk tot een volgende keer en steeds van harte welkom op de Kempense Golf Club.
Traducir a Español
visitors_1
8.5
rjanssen.r2retailcom
Oro
Jugada en: 13 septiembre 2019 Fecha de reseña: 17 septiembre 2019Handicap: 16.3
clubs_1
clubs_1
Een á twee keer per jaar speel ik hier. Iedere keer verbaas ik me er weer over hoe mooi de baan er bij ligt, welke technische uitdagingen de holes vragen en hoe welkom de horeca je uitnodigt. Bij hole 1, neem even de moeite om vanaf wit (op het dak) af te slaan. Mooi uitzicht en je carry hoeft slechts 30 meter verder te zijn om over het water heen te komen... De greens…

Respuesta de Kempense Golf Club — 17 septiembre 2019

Beste Rjanssen. r2retailcom, erg fijn om te lezen dat u onze club 1 à 2 keer per jaar bezoekt en dat u steeds tevreden bent over onze golfbaan en faciliteiten. Hartelijk bedankt voor deze positieve beoordeling en heel graag tot weerziens!
Traducir a Español
visitors_1
8.6
ernst94
Bronce
Jugada en: 5 septiembre 2019 Fecha de reseña: 9 septiembre 2019Handicap: 10.6
clubs_1
clubs_1
Baan lag er perfect bij geen kritiek gewoon heerlijk en goed verzorgt ?.

Respuesta de Kempense Golf Club — 9 septiembre 2019

Beste Ernst94, ontzettend hard bedankt voor deze deugddoende woorden! Dit wordt enorm gewaardeerd door ons ganse team.
Traducir a Español
visitors_1
8.5
RolandScheirs
Plata
Jugada en: 1 septiembre 2019 Fecha de reseña: 5 septiembre 2019Handicap: 15.2
Mooie, uitdagende en technische baan. Prima onderhouden, zowel tee’s, fairways en greens. De baan heeft de laatste jaren door volgehouden investeringen een heuse positieve evolutie doorgemaakt. Erg goede kwaliteit/prijs!

Respuesta de Kempense Golf Club — 9 septiembre 2019

Beste RolandScheirs, echt bijzonder fijn om te lezen dat onze investeringen en inspanningen uw aandacht getrokken hebben. Wij willen u ook hartelijk bedanken om deze fantastische beoordeling met ons te delen op Leadingcourses! Hopelijk tot later.
Traducir a Español
visitors_1
8.1
MichaelF.
Acero
Jugada en: 31 agosto 2019 Fecha de reseña: 29 octubre 2019Handicap: 15.6
Gastvrij onthaal. Golfbaan in uitstekende conditie.
Traducir a Español
visitors_1
7.8
rschrombges
Oro
Jugada en: 30 agosto 2019 Fecha de reseña: 2 septiembre 2019Handicap: 14.5
Hier gespeeld op de 1e dag van het businessuitje van Landgoed Welderen/Bleijenbeek. Mooi aangelegde baan met zeer veel hindernissen waar strategisch spel de sleutels is naar een goede score. Onderhoud is prima, enig minpunt is de green van hole 18 die afgeschermd wordt door te hoge bomen waardoor deze niet als fair te bestempelen is. Verder is de baan aangelegd om een rel…

Respuesta de Kempense Golf Club — 3 septiembre 2019

Beste Rschrombges, wij hopen dat jullie met de businessclub van Welderen - Bleijenbeek volop genoten hebben van jullie golfdag bij ons. Verder willen wij u vriendelijk bedanken voor uw beoordeling. De Kempense Golf Club strekt zich uit over 47 hectare, waarbij hole 18 inderdaad een moeilijke, maar uitdagende finishing hole is. Op onze website vindt u de baan layout: https://www. kempensegolf. be/golfbaan/golfbaan-layout/. Klik op de holes om deze in detail te bekijken en lees er leuke tips van onze Pro's. Hopelijk tot weerziens!
Traducir a Español
¡Suscríbete a nuestra newsletter y no te pierdas las próximas ofertas de reservas de tee, los nuevos artículos y todo lo relacionado con el mundo del golf!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com