Koksijde Golf ter Hille: Reseñas

visitors_1
9.3
FilipMaes
Bronce
Jugada en: 6 mayo 2020 Fecha de reseña: 7 mayo 2020Handicap: 20.8
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Na enkele weken verplichte lockdown, zowel voor leden als terrein, eindelijk terug uit ons kot en wat golfen. Greenkeepers hebben duidelijk niet thuis gezeten. Terrein ligt er schitterend bij, op alle niveaus. Terecht opgenomen in de top 10 Belgische golfclubs Top.
Traducir a Español
visitors_1
Jugada en: 11 marzo 2020 Fecha de reseña: 27 marzo 2020Handicap: 54
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Het was erg regenachtig die week, wij hadden afgesproken bij Wellington Oostende maar de golfclub was gesloten. We kregen het advies om naar Koksijde te gaan. Daar aangekomen werden we heel vriendelijk ontvangen. De baan was wel wat vochtig maar dat kon de pret niet bederven, we komen daar zeker terug in de zomer. Het resterant was goed en vriendelijk.
Traducir a Español
visitors_1
Jugada en: 28 febrero 2020 Fecha de reseña: 28 febrero 2020Handicap: 23.6
clubs_1
clubs_1
Dit is een erg mooie baan. Hoewel nu in winterse staat, niettemin erg goed bespeelbaar en goed onderhouden. Mooie, uitdagende holes afgewisseld met enkele kortere. Mooie ligging ook. Een groot plezier om hier te spelen.
Traducir a Español
visitors_1
9.6
inge1968
Bronce
Jugada en: 22 febrero 2020 Fecha de reseña: 22 febrero 2020Handicap: 25.7
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Deze baan verveelt nooit en is telkens opnieuw een uitdaging om te spelen. Mooie oefenfaciliteiten en zalig clubhuis. Ook in de winter goed bespeelbaar. Intussen al mooi aangelegd en begroeid.
Traducir a Español
visitors_1
8.4
hilde92
Bronce
Jugada en: 30 enero 2020 Fecha de reseña: 11 febrero 2020Handicap:
Vriendelijk onthaal in het clubhuis en als greenfee speler wordt je telkens verwend met setje met tee's, marker en pitchfork. De oefenfaciliteiten zijn hier echt top, zeker om bunkershots te oefenen. Een mooie baan, heel rustig gelegen en zeer goed onderhouden ook in de winter hebben we op de zomergreens kunnen spelen. Vaak geeft de wind een extra dimensie aan je golfspel…
Traducir a Español
visitors_1
8.8
VDB.nicole
Bronce
Jugada en: 27 diciembre 2019 Fecha de reseña: 27 diciembre 2019Handicap: 30
Je wordt steeds vriendelijk onthaald, de banen liggen er steeds tiptop bij! De een al wat moeilijker dan de andere, maar oefening baart kunst ?.
Traducir a Español
visitors_1
Jugada en: 24 noviembre 2019 Fecha de reseña: 26 noviembre 2019Handicap: 30.5
Prachtig onderhouden baan. Vriendelijke ontvangst in het golfsecretariaat. Spijtig dat de brasserie van het clubhuis maar om 11 u opent en klein is.
Traducir a Español
visitors_1
8.3
veronique.der
Bronce
Jugada en: 23 noviembre 2019 Fecha de reseña: 9 diciembre 2019Handicap: 31.3
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
2
Terrein goed onderhouden. Minpunt is betalen voor oefenballen driving range. En te klein clubhuis. Geen clubsfeer voor golfers.
Traducir a Español
visitors_1
8.7
johan.ory7
Bronce
Jugada en: 20 noviembre 2019 Fecha de reseña: 9 diciembre 2019Handicap: 9.8
Mooie baan en aangenaam om spelen. Wel jammer det men de zeer goed onderhouden Tee-boxen sluit tijdens de winterperiode. De tee-boxen die men dient te gebruiken zijn die naam niet waard en passen helemaal niet bij de rest van de baan. Jammer, want dit geeft een slecht gevoel. Een reductie op de greenfee zou aangewezen zijn om die reden.
Traducir a Español
visitors_1
Jugada en: 17 noviembre 2019 Fecha de reseña: 17 noviembre 2019Handicap: 24.1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
1
Prachtige fairways Net gezande greens, dit is iets minder maar dat is een momentopname Spijtig van de verplichte winterbanden op de trolleys. Dus ik kon mijn eigen trolley niet meebrengen Bunkers niet tiptop. Te hard zand Voor de rest fantastisch! Één toilet beschikbaar op hole 5.
Traducir a Español
visitors_1
Jugada en: 17 noviembre 2019 Fecha de reseña: 17 noviembre 2019Handicap: 3.9
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
3
Fairways zijn top, greens middelmatig, ook net gezand, clubhuis niet echt clubgevoel, bediening zeer koel en afstandelijk, secretariaat wel zeer ontvankelijk, snap niet waarom de club als enige club waar ik gespeeld heb winterbanden eist op de trolleys, dit was zeker vandaag nergens voor nodig. Voor de rest tevreden over mijn speeldag.
Traducir a Español
visitors_1
7.3
Wbakelan
Bronce
Jugada en: 3 noviembre 2019 Fecha de reseña: 11 noviembre 2019Handicap: 13.7
Baan was op alle vlakken in orde. De greens heel voelden stevig aan, als dit tijdens de winter ook zo blijft chapeau. De toegang tot de overdekte afslagplaatsen met een trolley is te small, je moet je erdoor wringen.
Traducir a Español
visitors_1
Jugada en: 28 octubre 2019 Fecha de reseña: 29 octubre 2019Handicap: 34.5
Mooi aangelegd en er is zeker op geen euro gekeken wat de faciliteiten betreft.
Traducir a Español
visitors_1
8.9
MusscheTom
Bronce
Jugada en: 27 octubre 2019 Fecha de reseña: 29 octubre 2019Handicap: 30.7
Heel mooie club, vriendelijk onthaal, prachtige oefenfaciliteiten. Mooie uitdagende baan, zonder bomen! Alles heel vlak, met waterhindernissen en strategische bunkers. Wind is ook altijd van de partij zo dicht bij de zee. Prachtige locatie van het terras. Enkel de bediening mag iets vriendelijker, kelners zijn geen golfers of mensen die met de club begaan zijn, jammer.
Traducir a Español
visitors_1
8.2
krakkenator
Plata
Jugada en: 19 octubre 2019 Fecha de reseña: 21 octubre 2019Handicap: 31.5
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
fantastisch onderhouden golfcourse (greens / fairways / bunkers enz). Mooie open baan, niet te druk alles goed aangeduid.

Respuesta de Koksijde Golf ter Hille — 22 octubre 2019

Bedankt voor de positieve beoordeling! Altijd welkom voor een rondje golf!
Traducir a Español
visitors_1
8.6
jeroenoe
Plata
Jugada en: 19 octubre 2019 Fecha de reseña: 20 octubre 2019Handicap: 24
clubs_1
Mooie baan. Beetje het midden tussen een links en park baan. Ontvangst was erg vriendelijk. De oefenfaciliteiten zeer uitgebreid. Baan is zeer fraai aangelegd en uitdagend. Greens goed verzorgd. Mooie kleedruimtes.

Respuesta de Koksijde Golf ter Hille — 21 octubre 2019

Beste Jeroen, fijn om zo een positieve beoordeling te krijgen! Bedankt daarvoor! We proberen het zo te houden!
Traducir a Español
visitors_1
8.8
jeroenle
Acero
Jugada en: 19 octubre 2019 Fecha de reseña: 21 octubre 2019Handicap: 11
Deze open en gastvrije golfclub is precies waar de hedendaagse golfer naar op zoek is. Met open armen word je ontvangen. Zowel de beginnende golfer (Hazebeek,9H), als de ervaren spelers en pro's (Langeleed,18H) krijgen allen een uitdagende, gevarieerde inlandse linksbaan voorgeschoteld. Veel bunkers, water en de vaak niet-aflatende wind zorgen voor puur golfplezier! Beide…

Respuesta de Koksijde Golf ter Hille — 22 octubre 2019

Wat een mooie beoordeling Jeroen! Bedankt daarvoor! We proberen op hetzelfde elan verder te werken en wensen je veel golfplezier!
Traducir a Español
visitors_1
7.7
patrick.vds
Bronce
Jugada en: 10 octubre 2019 Fecha de reseña: 23 octubre 2019Handicap: 14
Links soumis au vent de mer! Pas facile, mais quel bonheur!

Respuesta de Koksijde Golf ter Hille — 24 octubre 2019

Bonjour Patrick, le vent est toujours un défi supplémentaire chez nous :-). Merci pour votre bilan!
Traducir a Español
visitors_1
9.0
ghis.decorte
Acero
Jugada en: 4 octubre 2019 Fecha de reseña: 8 octubre 2019Handicap: 21.8
Wat een ontangst. Schitterend!

Respuesta de Koksijde Golf ter Hille — 8 octubre 2019

Dag Ghis, bedankt voor het compliment... steeds paraat met de glimlach, dag na dag :-)
Traducir a Español
visitors_1
8.3
guy_maes
Bronce
Jugada en: 20 septiembre 2019 Fecha de reseña: 8 octubre 2019Handicap: 35
Mooi, gezellig, soms veel hindernissen met bunkers (5x) op Langeleedcourse, 't was zonnig maar ook veel wind.

Respuesta de Koksijde Golf ter Hille — 8 octubre 2019

Beste Guy, fijn dat je er van genoten hebt! De wind is inderdaad een extra uitdaging hier :-) Altijd welkom om die uitdaging van uit verschillende richtingen en in diverse sterktes te ervaren.
Traducir a Español
visitors_1
Jugada en: 10 septiembre 2019 Fecha de reseña: 15 septiembre 2019Handicap: 5.4
clubs_1
Prachtige banen, zeer uitdagende links met steeds een heerlijk zeebriesje.

Respuesta de Koksijde Golf ter Hille — 16 septiembre 2019

Beste Silvester, bedankt voor deze mooie beoordeling!
Traducir a Español
visitors_1
8.5
WimDemeester
Bronce
Jugada en: 8 septiembre 2019 Fecha de reseña: 9 septiembre 2019Handicap: 33.1
Mooie uitdagende baan, roughs zijn een uitdaging als ze niet gesnoeid zijn.

Respuesta de Koksijde Golf ter Hille — 10 septiembre 2019

Beste Wim, bedankt voor jouw beoordeling! We hopen dat je nog veel golfplezier mag beleven op onze baan!
Traducir a Español
visitors_1
Jugada en: 6 septiembre 2019 Fecha de reseña: 6 septiembre 2019Handicap: 26
Roughs zijn bijzonder moeilijk. Op de fairway blijven is de boodschap!

Respuesta de Koksijde Golf ter Hille — 9 septiembre 2019

Beste Yvan, onze baan is inderdaad uitdagend! Hopelijk heeft u genoten van uw ronde & komt u nog eens terug!
Traducir a Español
visitors_1
Jugada en: 30 agosto 2019 Fecha de reseña: 31 agosto 2019Handicap: 26.5
We hebben met zeer veel genoegen gespeeld op deze zeer goed onderhouden baan. De vele bunkers, waterpartijen hoogte verschillen maken hem uitdagend.. De zeewind maakt deze prachtige linksbaan nog lastiger te bespelen. Het clubhuis is gezellig en er kan ook s’avonds gegeten worden. Kortom een fantastische baan.

Respuesta de Koksijde Golf ter Hille — 2 septiembre 2019

Een mooie beoordeling! Bedankt! Die doet ons enorm veel plezier!
Traducir a Español
visitors_1
Jugada en: 29 agosto 2019 Fecha de reseña: 8 septiembre 2019Handicap: 23.5
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
45
Ein sehr schöner, ruhiger und gut gepflegter Inland Linkscourse. Die grosse DrivingRange lädt zu regelmässigem Üben ein und alles, was ein gutes Training ausmacht, ist dort vorhanden. Der Championship-Course selber ist fordernd und man tut gut daran, konzentriert zu spielen. Allzuschnell ist der Ball sonst im Wasser oder im dichten Rough verschwunden. Da der Platz flach i…

Respuesta de Koksijde Golf ter Hille — 9 septiembre 2019

Thank you very much for your review! Good to read that you enjoyed your visit! Always welcome!
Traducir a Español
visitors_1
8.6
ZwierIV
Bronce
Jugada en: 25 agosto 2019 Fecha de reseña: 27 agosto 2019Handicap: 21.7
Wederom gespeeld met twee flights, de laatste keer dat we hier speelden was zeker twee jaar geleden. De ontvangst was zeer vriendelijk. De oefenfaciliteiten prima (tip: sla de oefenbunkers niet over want ze liggen werkelijk overal in de baan!). We hadden geluk, het was een prachtige zomerdag met een fijn briesje. Dat briesje bleek erg belangrijk in het bepalen van de apro…

Respuesta de Koksijde Golf ter Hille — 2 septiembre 2019

Bedankt voor jullie uitgebreide en gedetailleerde beoordeling van de diverse facetten & faciliteiten van Koksijde Golf ter Hille. We nemen de bemerking van de water-prijs mee ter evaluatie! Altijd welkom!
Traducir a Español
visitors_1
Jugada en: 24 agosto 2019 Fecha de reseña: 20 noviembre 2019Handicap: 16
Dit is nog een vrij jonge golfbaan, die wel goed onderhouden wordt, zeker gezien de hete weersomstandigheden de voorbije zomer. Service in cafetaria kan beter. Prijs/kwaliteit : is vrij duur.
Traducir a Español
visitors_1
9.5
d_deproost
Bronce
Jugada en: 23 agosto 2019 Fecha de reseña: 23 agosto 2019Handicap: 25.5
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
3
Beide banen liggen er prachtig onderhouden bij dank zij het vakkundig werk van top greenkeepers. Wát stonden de vlaggen alweer moeilijk geplaatst! Héél uitdagend! Jammer dat niet alle spelers de discipline hebben om hun pitchmarks te herstellen! Eveneens merk ik meermaals dat de nieuw aangekochte staanderd voor de harken er ongebruikt bij staan ? Dit is uitsluitend aan s…

Respuesta de Koksijde Golf ter Hille — 2 septiembre 2019

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! We blijven ons beste beentje voorzetten!
Traducir a Español
visitors_1
8.1
Colfer
Bronce
Jugada en: 22 agosto 2019 Fecha de reseña: 27 agosto 2019Handicap: 33.5
Vorige week in Koksijde de 18 holes gespeeld onder een stralende zon. De baan is zeker niet makkelijk, fairways zijn zelden breed, veel waterpartijen en strategisch geplaatste bunkers. Mooi om door het polderlandschap te lopen tijdens je rondje, dit is een prachtige links. Wel jammer dat je bijna overal een weg en/of bebouwing ziet, maar dat is in de Vlaamse polders op ee…

Respuesta de Koksijde Golf ter Hille — 2 septiembre 2019

Hartelijk dank voor deze mooie & gedetailleerde beoordeling!
Traducir a Español
visitors_1
10
p_deproost
Acero
Jugada en: 13 agosto 2019 Fecha de reseña: 14 agosto 2019Handicap: 8.2
Gisteren naar jaarlijkse zomer traditie gaan golfen op Koksijde Golf Ter Hille: deze keer eens 9 holes op de Hazebeekcourse. Het was wéér een plezier vanaf het oprijden van de zeer ruime en goed onderhouden parking, tot het een paar uur later verlaten ervan: mooi clubhuis, prima faciliteiten, zeer vriendelijk personeel (incl. greenkeepers), prachtige uitdagende goed ond…

Respuesta de Koksijde Golf ter Hille — 16 agosto 2019

Beoordelingen zoals de van u sterken onze motivatie om onze beste beentje te blijven voorzetten! Fijn om te lezen! Tot volgend jaar!
Traducir a Español
¡Suscríbete a nuestra newsletter y no te pierdas las próximas ofertas de reservas de tee, los nuevos artículos y todo lo relacionado con el mundo del golf!

cancelar la suscripción
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com