Las Ramblas Golf - Golf Quara: Reseñas

  • Mostrar todos los campos
  • Campo de golf Las Ramblas (536)8.0
visitors_1
8.5
Testing Eagle
Acero
Premium
Jugada en: 11 marzo 2022 Fecha de reseña: 11 marzo 2022Handicap: 10
test1234
Traducir a Español
visitors_1
8.4
bartlomiej.perucki
Acero
Premium
Jugada en: 19 febrero 2022 Fecha de reseña: 21 febrero 2022Handicap: 17
clubs_1
clubs_1
Campo de golf Las Ramblas
I took my friends and we've spent a great time at Las Rambalas. There are so many courses, difficult to count. Made a hole record on every hole but my friend Ulm said it was cheating, threw his remote out the window, cried and went back home saying his mum made him a dinner (but I know he is just bad at golf and cannot beat me. weak!). WOuld have made more records byt mum…
Traducir a Español
visitors_1
Jugada en: 11 febrero 2022 Fecha de reseña: 11 febrero 2022Handicap: 10
clubs_1
clubs_1
Campo de golf Las Ramblas
test 123
Traducir a Español
visitors_1
10
Testing Eagle
Acero
Premium
Jugada en: 21 septiembre 2021 Fecha de reseña: 21 septiembre 2021Handicap: 10
clubs_1
Campo de golf Las Ramblas
Lorem ipsum latest review
Traducir a Español
visitors_1
8.3
plfransen
Bronce
Jugada en: 27 marzo 2020 Fecha de reseña: 27 marzo 2020Handicap: 19
clubs_1
Zeer uitdagende moeilijke golfbaan. Keurige oefenfaciliteit. Gezellig clubhuis.
Traducir a Español
visitors_1
8.0
robert860
Plata
Jugada en: 7 marzo 2020 Fecha de reseña: 9 marzo 2020Handicap: 19
Mooie golfbaan, fairway en greens goed onderhouden, uitdagende afslag plaatsen, soms moet je lange afstanden overbruggen.
Traducir a Español
visitors_1
Jugada en: 4 marzo 2020 Fecha de reseña: 6 marzo 2020Handicap: 24.8
250 players on 1 day! This speaks for itself.
Traducir a Español
visitors_1
8.2
ronnief1305
Bronce
Jugada en: 1 marzo 2020 Fecha de reseña: 2 marzo 2020Handicap: 16.9
Excellent golf course for handicap golfers. Beautiful surroundings and friendly marshalling.
Traducir a Español
visitors_1
Jugada en: 29 febrero 2020 Fecha de reseña: 1 marzo 2020Handicap: 7.3
Mooie baan, wel wat anders dan je gewend bent door het soms rare design. Veel doglegs hier en ravijnen daar, je moet wel nadenken voordat je je bal slaat. Maakt het ook wel weer uitdagend maar je moet geduld bewaren. Als je geen goede dag hebt wordt je genadeloos afgestraft en zal je irritatiegraad flink verhoogd worden. Leuke baan ter afwisseling maar er zijn veel betere…
Traducir a Español
visitors_1
Jugada en: 17 febrero 2020 Fecha de reseña: 25 febrero 2020Handicap: 19
Hier eenmaal spelen volstaat. het is zoals in een lunapark: je weet nooit vooraf waar je bal terecht komt, al zeker niet in de talrijke holes met blindshots en met onverwachte afgronden. Al de rest was in orde: ruime parking, leuk clubhuis, mooie shop, verzorgde driving range... Maar ik ga er niet meer spelen.
Traducir a Español
visitors_1
7.2
anjalieuwma
Bronce
Jugada en: 17 febrero 2020 Fecha de reseña: 20 febrero 2020Handicap: 16.8
Zo verschrikkelijk duur geworden. Buggy kost nu 40 euro en heb je wel nodig. Shop zeker niet klantvriendelijk. Terras erg leuk maar ook hier niet veel gastvrijheid.
Traducir a Español
visitors_1
7.5
nimmen54
Acero
Jugada en: 15 febrero 2020 Fecha de reseña: 19 febrero 2020Handicap: 22
Banan är svår med smala fairvays och raviner, relativt små greener. Banan kan rekommenderas!
Traducir a Español
visitors_1
6.7
andre.verelst
Bronce
Jugada en: 14 febrero 2020 Fecha de reseña: 16 febrero 2020Handicap: 3.9
Oefenfaciliteiten waren niet goed. Slechte ballen op driving range, geen of slechte chipping greens. Ontspannende golfbaan met aparte hoogteverschillen. Technische lay out. Greens waren goed verzorgd, en baanonderhoud was ok. Ideale vakantie/gezins golfbaan. Geen gezellige bar, wel zonnig terras. Dure golfshop, zonder kortingen.
Traducir a Español
visitors_1
7.5
Eef77
Bronce
Jugada en: 13 febrero 2020 Fecha de reseña: 14 febrero 2020Handicap: 6.9
clubs_1
Uitdagende golfbaan. Drivingrange ballen van slechte kwaliteit. Het is een baan die je een keer eerder gespeeld moet hebben om goed te weten waar je naar toe moet spelen. Snelle greens. Alles goed onderhouden. Veel afgronden waar je overheen moet spelen. Voor hogere handicappers zeer moeilijk verwacht ik. Mooi terras met vriendelijk personeel.
Traducir a Español
visitors_1
7.1
anvdberg
Bronce
Jugada en: 12 febrero 2020 Fecha de reseña: 14 febrero 2020Handicap: 17.2
Hier vaker gespeeld.. altijd weer een uitdaging... tevreden ook over het geheel.
Traducir a Español
visitors_1
8.3
ronnief1305
Bronce
Jugada en: 12 febrero 2020 Fecha de reseña: 13 febrero 2020Handicap: 16.9
Probably the best golf course in the area, for real golfers and within an affordable price range!
Traducir a Español
visitors_1
8.0
TondeBoer
Bronce
Jugada en: 9 febrero 2020 Fecha de reseña: 26 marzo 2020Handicap: 19
Schitterende uitdagende baan. Veel hoogte verschil en snelle greens. Schappelijke prijs Clubhuis met lekker eten.
Traducir a Español
visitors_1
7.6
wimvanhorik
Bronce
Jugada en: 9 febrero 2020 Fecha de reseña: 11 febrero 2020Handicap: 36
Prachtige uitdagende baan om te spelen. Er worden teveel flights geboekt en het wachten bij elke hole bederft het plezier.
Traducir a Español
visitors_1
Jugada en: 8 febrero 2020 Fecha de reseña: 9 febrero 2020Handicap: 11
Super mooie golf course en uitdagende holes met moeilijke en snelle green gewoon een prachtige baan.!
Traducir a Español
visitors_1
6.8
jabo53
Plata
Jugada en: 7 febrero 2020 Fecha de reseña: 7 febrero 2020Handicap: 18.4
Wat een tegenvaller. Baan is al jaren mijn favoriet maar kwaliteit van tee boxen en greens zijn dit jaar teleurstellend. Het gaat inmiddels allemaal weer wat beter in Spanje en dus denkt men dat de kwaliteit wel wat minder kan want de toerist komt toch wel. En dit is ook zo want de baan zit elke dag vol en merk je aan conditie van teeboxen en greens. Maar layout van de ba…
Traducir a Español
visitors_1
8.1
wimvanhorik
Bronce
Jugada en: 4 febrero 2020 Fecha de reseña: 6 febrero 2020Handicap: 36
Prachtige baan met mooie natuur en veel uitdaging. Enkele holes zijn extreem moeilijk en onvoorspelbaar. Ga deze baan beslist lopen als je de gelegenheid hebt. Enige minpuntje (te) veel 4 flights op de baan.
Traducir a Español
visitors_1
Jugada en: 4 febrero 2020 Fecha de reseña: 7 febrero 2020Handicap: 26.5
Het is een prachtig gelegen goed onderhouden baan met veel hoogte verschillen, lastige nauwe fairways en ravijnen. Extra ballen mee is aan te raden. De bewegwijzering naar de parkeerplaats kan beter en het aantal parkeerplaatsen is nu in het laagseizoen al krap.
Traducir a Español
visitors_1
8.6
mhhvanhaaren
Plata
Jugada en: 29 enero 2020 Fecha de reseña: 30 enero 2020Handicap: 13.2
Moeilijke golfbaan om te spelen. Zeer uitdagend. Goed onderhouden. Mooie greens.
Traducir a Español
visitors_1
7.8
atenraa
Bronce
Jugada en: 26 enero 2020 Fecha de reseña: 27 enero 2020Handicap: 14.4
Driving range klein, beetje rommelig.
Traducir a Español
visitors_1
7.5
riens54
Plata
Jugada en: 21 enero 2020 Fecha de reseña: 25 enero 2020Handicap: 8
clubs_1
clubs_1
Leuke golfbaan maar persoonlijk ben ik niet kapot van het ontwerp. Veel doglegs; veel blinde schoten, ook vanaf de tee. 11 holes waarop je eigenlijk niet ziet waarheen je moet slaan dan wel niet je bal kunt zien vallen. Je moet recht zijn. Onderhoud goed. Net als La Finca heel mooie strakke en snelle greens, zeker deze tijd van het jaar.
Traducir a Español
visitors_1
7.7
dvb9
Bronce
Jugada en: 19 enero 2020 Fecha de reseña: 29 enero 2020Handicap: 18.5
Sommige holes zijn erg onoverzichtelijk wat de baan minder leuk maakt als je hem voor de eerste keer loopt. De baan ligt er wel zeer goed bij.
Traducir a Español
visitors_1
Jugada en: 3 enero 2020 Fecha de reseña: 3 enero 2020Handicap: 11.3
clubs_1
clubs_1
En bana som måste spelas minst 2 gånger. Första gången så blir man förbannad över alla hinder men andra gången får man en helt annan förståelse för hur banan är uppbyggd. Väldigt kuperad och golfbil är att föredra. Restaurang är bra liksom träningsområde. Enda minus är att det inte finns en chippinggreen.
Traducir a Español
visitors_1
Jugada en: 30 diciembre 2019 Fecha de reseña: 31 diciembre 2019Handicap: 20.3
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
15
Accuracy is all that matters here at Las Ramblas. Las Ramblas is quite a difficult course to play. Accuracy is the key. The course start with a almost blind tee off to the fairway on hole 1, the tone is set. It’s a very specular course shaped around the natural cloves and the pine trees in their natural habitat. The course goes up and down, fairways are mostly narrow spec…
Traducir a Español
visitors_1
8.8
taki.c
Bronce
Jugada en: 9 diciembre 2019 Fecha de reseña: 9 diciembre 2019Handicap: 7
En bana som kräver strategitänk. Banan kan upplevas svår första gången man spelar den men ju mer spel desto bättre blir den. Ofta bra priser jämfört med andra banor i regionen. Rekommenderas.
Traducir a Español
visitors_1
8.5
ronnief1305
Bronce
Jugada en: 8 diciembre 2019 Fecha de reseña: 9 diciembre 2019Handicap: 16.9
Value for money winter golf with the course in excellent condition and play time close to the 4 hour mark! Still some work to be done on hospitality side, particularly reception.
Traducir a Español
¡Suscríbete a nuestra newsletter y no te pierdas las próximas ofertas de reservas de tee, los nuevos artículos y todo lo relacionado con el mundo del golf!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com