Akkermans Leisure & Golf: Reseñas

Compartir
visitors_1
6.3
cjlcirkel
Bronce
Jugada en: 28 abril 2014 Fecha de reseña: 7 mayo 2014Handicap: 17
Het is goed voor je korte spel, je kan er met je S en Putter de baan door. Allemaal korte holes.
Traducir a Español
visitors_1
8.1
gun72
Bronce
Jugada en: 20 octubre 2013 Fecha de reseña: 29 octubre 2013Handicap:
Deze baan gespeeld op winderige dag in oktober. Bij aankomst zeer gastvrij ontvangen. Zowel de oefenfaciliteiten als de baan zijn perfect onderhouden. Mede door de wind en de kleine greens zijn sommige holes lastiger dan ze lijken. Enkel wedges en putter zijn voldoende om rond te komen. Zal deze baan in de toekomst zeker nog eens bezoeken.
Traducir a Español
visitors_1
8.6
edward
Acero
Jugada en: 16 junio 2013 Fecha de reseña: 25 junio 2013Handicap:
Erg leuke par-3 baan waar je het korte werk goed kunt bijschaven. Diverse afslagmogelijkheden op enkele holes. Mooie, grote waterpartij die diverse malen hindernis is. Wekelijks worden de holes verlegd en het personeel is supervriendelijk. Na het golfen was het goed toeven in het clubhuis wat een goede keuken heeft.
Traducir a Español
visitors_1
8.1
vanhoudt9
Plata
Jugada en: 24 abril 2013 Fecha de reseña: 24 abril 2013Handicap: 27.5
Hele mooie goed onderhouden PAR 3 baan. Ideaal om korte werk te oefenen. Goede oefenfaciliteiten.
Traducir a Español
visitors_1
6.2
WPS
Plata
Jugada en: 9 septiembre 2012 Fecha de reseña: 9 septiembre 2012Handicap: 14.1
Akkermans Golfcentrum heeft een zeer gastvrije bediening. Het is een zeer eenvoudige Par 3 baan waar golfers met enige hcp eigenlijk niks te zoeken hebben. Ik vind de greenfee voor deze baan echt te hoog. Voor 10 tot 20 euro meer speel je als introduce op een volwaardige 18 holes baan. Kortom een leuk baantje om met een paar vrienden een keer te spelen om wie het meest on…
Traducir a Español
visitors_1
7.4
jcestoop
Acero
Jugada en: 25 agosto 2012 Fecha de reseña: 25 agosto 2012Handicap: 36
Ben pas gestart met golfen. Akkermans heeft een goede baan. Er is veel persoonlijke aandacht
Traducir a Español
visitors_1
7.5
PV
Bronce
Jugada en: 7 septiembre 2011 Fecha de reseña: 7 septiembre 2011Handicap: 11.1
Par 3 baan
Geweldig om heerlijk een keer een balletje te slaan en werken aan je korte spel. Greens zijn erg hard, dus weinig stop op de bal. Verder ziet de baan er goed verzord uit.
Traducir a Español
visitors_1
Jugada en: 5 diciembre 2010 Fecha de reseña: 5 diciembre 2010Handicap:
Het is vooral een leuke baan, met moeilijke waterpartijen, maar dat is juist het leuke er aan. Dan is er het gemoedelijke van Fam. Akkermans en hun personeel. Dus voor mij is het een 10 waard.
Traducir a Español
visitors_1
8.8
erik bakker
Acero
Jugada en: 18 septiembre 2010 Fecha de reseña: 18 septiembre 2010Handicap:
Mooie baan, goed onderhouden met mooie greens. Leuk om daarna nog een drankje te doen.
Traducir a Español
visitors_1
Jugada en: 13 septiembre 2010 Fecha de reseña: 13 septiembre 2010Handicap:
Mooie uitdagende par-3 baan. Leuk om korte spel te oefenen. We komen zeker nog eens terug.
Traducir a Español
visitors_1
Jugada en: 13 septiembre 2010 Fecha de reseña: 13 septiembre 2010Handicap:
Prachtige locatie in het "Brabantse land". Ik ben zelf een beginnende golfer en deze baan is daar ideaal voor. Echter, ook vrienden van mij die wat langer golfen waren erg tevreden. Redelijk wat variatie tussen de holes, mooi aangelegd met heuveltjes en water en door de ligging in een mooi landschap kom je helemaal tot rust.
Traducir a Español
¡Suscríbete a nuestra newsletter y no te pierdas las próximas ofertas de reservas de tee, los nuevos artículos y todo lo relacionado con el mundo del golf!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com