E-Golf4U Demo Club: Reseñas

6.5
Testing Eagle!
Premium
Jugada en: 23 noviembre 2021 Fecha de reseña: 23 noviembre 2021Handicap: 10
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis efficitur purus vestibulum tempor molestie. Suspendisse id eros non lacus aliquam venenatis. Duis turpis odio, rhoncus at aliquet id, faucibus eget lorem. Integer varius luctus cursus. Integer eget nisl id velit mollis sagittis. Proin quis arcu cursus, tempor ipsum in, convallis urna. Donec tristique, urna in d…
Traducir a Español
10
Testing Eagle!
Premium
Jugada en: 23 noviembre 2021 Fecha de reseña: 23 noviembre 2021Handicap: 10
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis efficitur purus vestibulum tempor molestie. Suspendisse id eros non lacus aliquam venenatis. Duis turpis odio, rhoncus
Traducir a Español
8.0
Testing Eagle!
Premium
Jugada en: 23 noviembre 2021 Fecha de reseña: 23 noviembre 2021Handicap: 10
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. ⛳???? Pellentesque tincidunt tortor vitae tellus facilisis tempus. Donec sit amet sollicitudin magna, ac interdum risus. Donec a leo aliquet, rhoncus lorem nec, ultricies neque. Etiam libero lorem, sagittis id enim vel, consectetur ullamcorper ipsum.
Traducir a Español
10
Testing Eagle!
Premium
Jugada en: 23 noviembre 2021 Fecha de reseña: 23 noviembre 2021Handicap: 10
Me encanta el golf en España! Jugué allí hace tres días y las vistas del campo fueron espectaculares. Muy recomendable para todas las personas amantes del sol y la buena mesa. ⛳⛳⛳⛳⛳
Jugada en: 22 septiembre 2021 Fecha de reseña: 22 septiembre 2021Handicap: 17
We had a great time playing here! Not sure if I've ever seen a better golf course! My friends really enjoyed it! Luigi bet Mario and won the princess as a reward. Finally, the fight is over.
Traducir a Español
8.5
Testing Eagle!
Premium
Jugada en: 31 agosto 2021 Fecha de reseña: 31 agosto 2021Handicap: 10
547
Traducir a Español
9.0
Testing Eagle!
Premium
Jugada en: 25 agosto 2021 Fecha de reseña: 25 agosto 2021Handicap: 10
test
Traducir a Español
Jugada en: 12 julio 2021 Fecha de reseña: 12 julio 2021Handicap: 17
yeah, golf was ok. Got an update to my handicap, needed to mention
Traducir a Español
Jugada en: 12 julio 2021 Fecha de reseña: 12 julio 2021Handicap: 17
Wow, the new handicap feature rules!
Traducir a Español
7.1
Testing Eagle!
Premium
Jugada en: 8 julio 2021 Fecha de reseña: 19 julio 2021Handicap: 10
test
Traducir a Español
7.1
Testing Eagle!
Premium
Jugada en: 8 julio 2021 Fecha de reseña: 19 julio 2021Handicap: 10
test
Traducir a Español
Jugada en: 24 junio 2021 Fecha de reseña: 24 junio 2021Handicap:
2nd review on this club - with photos
Traducir a Español
Jugada en: 24 junio 2021 Fecha de reseña: 24 junio 2021Handicap:
Nice club!
Traducir a Español
Jugada en: 17 junio 2021 Fecha de reseña: 17 junio 2021Handicap: 17
very nice
Traducir a Español
7.5
Testing Eagle!
Premium
Jugada en: 10 junio 2021 Fecha de reseña: 10 junio 2021Handicap: 10
test
Traducir a Español
8.0
Testing Eagle!
Premium
Jugada en: 10 junio 2021 Fecha de reseña: 10 junio 2021Handicap: 10
test2
Traducir a Español
8.0
Testing Eagle!
Premium
Jugada en: 10 junio 2021 Fecha de reseña: 10 junio 2021Handicap: 10
test
Traducir a Español
Jugada en: 13 mayo 2021 Fecha de reseña: 13 mayo 2021Handicap: 15.6
test description
Traducir a Español
8.5
Testing Eagle!
Premium
Jugada en: 11 mayo 2021 Fecha de reseña: 11 mayo 2021Handicap: 10
cool
Traducir a Español
8.0
Testing Eagle!
Premium
Jugada en: 5 mayo 2021 Fecha de reseña: 5 mayo 2021Handicap: 10
Best golf club ever
Traducir a Español
Jugada en: 14 abril 2021 Fecha de reseña: 14 abril 2021Handicap: 1
Testing notification for
Traducir a Español
Jugada en: 12 abril 2021 Fecha de reseña: 12 abril 2021Handicap: 1
Description
Traducir a Español
7.0
Testing Eagle!
Premium
Jugada en: 7 abril 2021 Fecha de reseña: 7 abril 2021Handicap: 10
Nice club
Traducir a Español
10
Testing Eagle!
Premium
Jugada en: 6 abril 2021 Fecha de reseña: 6 abril 2021Handicap: 10
Example
Traducir a Español
Jugada en: 24 enero 2020 Fecha de reseña: 26 enero 2020Handicap: 21
Op een grijze zaterdagmiddag in januari opnieuw de 9 holes gelopen. De baan ligt er naar omstandigheden - veel regen etc - goed bij. Het is verder een genot om op Duurswold te spelen. De ontvangst is gastvrij en voor de gehaktballen en de erwtensoep komen we terug!
Traducir a Español
Jugada en: 22 noviembre 2019 Fecha de reseña: 22 noviembre 2019Handicap: 12.3
het is half november, veel regen gehad, temperatuur ca 0 graden en licht mistig, dit als start. Bij aankomst ruim voldoende parkeergelegenheid. De clubhuisvoorzieningen zijn simpel maar wel goed. Het is gebouwd van portacabins. Aanbieding van onbeperkt glgen met koffie en gebak voor 25 euro, waar kom je daar nog om. Gastvrijheid perfect. De tees waren in optimale conditie…
Traducir a Español
Jugada en: 18 octubre 2019 Fecha de reseña: 29 octubre 2019Handicap: 17.1
Uitdagende baan, zeker met wind. Zeer gastvrij en prima sfeer. "clubhuis" verdient eigenlijk de naam niet, maar wel gezellig.

Respuesta de — 29 octubre 2019

Dank voor deze positieve recensie. fijn dat u het als zodanig ervaren heeft. Het Clubhuis heeft inderdaad onze aandacht, daar zijn mooie plannen voor in de maak. Maar voor nu hoeft dat het golfplezier net te beïnvloeden. We zien u graag nog eens terug op onze golfbaan.

Traducir a Español
Jugada en: 31 agosto 2019 Fecha de reseña: 5 septiembre 2019Handicap: 13.6
Leuke uitdagende smalle baan, werd heel erg vriendelijk en gastvrij ontvangen. baan zag er over het algemeen netjes uit op de tee boxen na. Club huis is eenvoudig maar doet wat het moet doen.

Respuesta de — 8 septiembre 2019

Beste heer/mevrouw Roosen, dank voor je vriendelijke woorden. We zijn een club die volledig draait op vrijwilligers en doen ons uiterste best om onze gastvrijheid hoog in het vaandel te houden. Er wordt steeds hard gewerkt om de baan in nog betere conditie te krijgen en dit jaar zijn daar al de nodige sprongen in gemaakt, maar toegegeven er was sprake van enig achterstallig onderhoud en het kost moeite om dat weer in te lopen.

Traducir a Español
Jugada en: 22 agosto 2019 Fecha de reseña: 9 octubre 2019Handicap: 20.5
Het is een baan met veel ruige rough waar de bal moeilijk is terug te vinden. Fairways zijn goed maar ook ruig. De greens zijn uitstekend. Je moet deze baan een keer gespeeld hebben omdat het geen gelikte fairways heeft maar moeilijke uitdagingen.
Traducir a Español
Jugada en: 17 agosto 2019 Fecha de reseña: 8 septiembre 2019Handicap: 36.6
Zeer gastvrij en vriendelijk. 9 holes erbij zou leuk zijn.

Respuesta de — 9 septiembre 2019

Beste Winsum13, Dank voor je mooie beoordeling. Ons clubhuis is aan vervanging toe zoals je gemerkt zult hebben. Maar desondanks doen we ons uiterste best om gasten een mooie ronde te bezorgen. En 9 holes erbij is voorlopig nog een toekomstdroom, want daarvoor hebben we veel te weinig leden. Wil jij er niet bijkomen? met vriendelijke groet en vast tot ziens, Jos Hillemans, secretaris GGCD

Traducir a Español
¡Suscríbete a nuestra newsletter y no te pierdas las próximas ofertas de reservas de tee, los nuevos artículos y todo lo relacionado con el mundo del golf!

cancelar la suscripción
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2021 — leadingcourses.com