Golfclub 'de Koepel' (Wierden): Reseñas

Compartir
visitors_1
9.2
AdFokke
Bronce
Jugada en: 29 febrero 2020 Fecha de reseña: 6 marzo 2020Handicap: 18.5
Baan goed te spelen ondanks de regenbuien. Je voelt je welkom in het restaurant door de ongedwongen sfeer en vriendelijke bediening.
Traducir a Español
visitors_1
8.2
rikus77777
Acero
Jugada en: 23 enero 2020 Fecha de reseña: 27 marzo 2020Handicap: 18.5
Ontzettend genoten paar maanden geleden. Aan te raden voor alle golfers.
Traducir a Español
visitors_1
7.1
hjmachielsen
Acero
Jugada en: 4 enero 2020 Fecha de reseña: 17 enero 2020Handicap: 11
Goed onderhouden baan, maar weinig faciliteiten.
Traducir a Español
visitors_1
8.8
b rolloos
Acero
Jugada en: 23 diciembre 2019 Fecha de reseña: 24 diciembre 2019Handicap: 19.3
driving range ballen.
Traducir a Español
visitors_1
8.8
roosneuteboom
Bronce
Jugada en: 17 diciembre 2019 Fecha de reseña: 24 diciembre 2019Handicap: 26
Prachtig onderhouden baan. Zelfs na een zeer warme zomer was het gras nog groen. Hulde aan de greenkeepers. Vriendelijke mensen veel vrijwilligers. Marshals heten je hier nog vriendelijk welkom en maken je wegwijs, als je voor het eerst komt. Kortom aan te bevelen voor green fee spelers.
Traducir a Español
visitors_1
7.8
TroubadourRob
Oro
Jugada en: 7 diciembre 2019 Fecha de reseña: 9 diciembre 2019Handicap: 19.4
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
5
Het was een decemberdag. Wel heel lekker weer om te spelen, maar niet om een baan goed te beoordelen. De greens waren net geprikt. Er lag veel blad. Het was nat. Toch zagen de fairways er opvallend goed uit. Het is een leuke en knusse bos- heide baan. Af en toe raast er bij sommige holes een trein langs. Par 70, dus relatief kort. Niet makkelijk daardoor. Goede bunkers (…
Traducir a Español
visitors_1
8.3
depluim
Acero
Jugada en: 2 diciembre 2019 Fecha de reseña: 3 diciembre 2019Handicap: 23
Gastvrije goed onderhouden baan.
Traducir a Español
visitors_1
7.8
dgfkok
Acero
Jugada en: 24 noviembre 2019 Fecha de reseña: 5 diciembre 2019Handicap: 25.3
Prima onderhouden baan!
Traducir a Español
visitors_1
7.7
OrlandoKreileman
Plata
Jugada en: 23 noviembre 2019 Fecha de reseña: 24 noviembre 2019Handicap: 9.5
Zeer gastvrije ontvangst! Baan lag er goed bij voor de tijd van het jaar. Leuke holes met best wat lengte zo nu en dan. Wij hebben een heerlijke herfstronde gelopen.
Traducir a Español
visitors_1
8.7
r.kiekebeld
Acero
Jugada en: 21 noviembre 2019 Fecha de reseña: 26 noviembre 2019Handicap: 35.5
De golfbaan ligt er ALTIJD geweldig bij, weer of geen weer.
Traducir a Español
visitors_1
9.0
wvdneve
Plata
Jugada en: 11 noviembre 2019 Fecha de reseña: 12 noviembre 2019Handicap: 9.8
Weer een heerlijke golf (mi) dag gehad. Ruim 1 1/2 uur in de auto ditmaal, en niet zoals vorige keer in de nabijheid te hebben overnacht, nog meer dan dubbel en dwars waard! Zoals al eerder gemuteerd, wat een pareltje en ditmaal zelfs ook nog een genot van jewelste in 25 graden kouder. Super fairways en uitmuntende goede greens! Een van de greenkeepers nog in nobel geb…
Traducir a Español
visitors_1
9.0
HanOlsman
Bronce
Jugada en: 6 noviembre 2019 Fecha de reseña: 7 noviembre 2019Handicap: 28
De ontvangst is top, super vriendelijke dames bij de receptie. Het clubhuis is super gezellig en netjes. Na slechts enkele bezoeken kennen de mensen je bij naam. De baan is zelfs in deze natte tijd nog goed te bespelen. Alles ziet er goed onderhouden uit. De greens zijn ook nu nog lekker snel.
Traducir a Español
visitors_1
8.8
brerovan
Bronce
Jugada en: 1 noviembre 2019 Fecha de reseña: 2 noviembre 2019Handicap: 18.7
De ontvangst is uiterst vriendelijk en de mensen komen heel prettig over.
Traducir a Español
visitors_1
8.9
fam.oostenbrink
Acero
Jugada en: 1 noviembre 2019 Fecha de reseña: 1 noviembre 2019Handicap: 22.1
Zeer gastvrij en warm ontvangst, zowel bij de receptie alswel in het restaurant. Zeer goede oefenfaciliteiten; met name de fraaie chipping green viel op. Mooie baan waar je bij veel holes lekker je driver kunt slaan. Ballen zelden zoek. Veel lange par 4 holes; lastig in twee slagen te bereiken. Waren bezig met enig onderhoud in de baan, nieuwe tee-box, niet storend. Fair…
Traducir a Español
visitors_1
8.1
chrisvandelaar1945
Acero
Jugada en: 27 octubre 2019 Fecha de reseña: 27 octubre 2019Handicap: 25.3
Buitengewoon gastvrij. Mooi clubhuis en lekker eten. Mooie fairways, goed onderhouden en zeer duidelijk aangegeven. Wel soms erg grote afstanden te lopen tussen de holes. Heb € 60,00 betaald voor 18 holes inclusief koffie met gebak voorafgaande aan de ronde en met een (ruim voorzien) tapasplankje na afloop. Al met al, zowel de mensen (leden) en bediening, de condities van…
Traducir a Español
visitors_1
8.2
ruudenpat
Bronce
Jugada en: 24 octubre 2019 Fecha de reseña: 24 octubre 2019Handicap: 34
Heerlijk eten in het restaurant was wat ons heel erg opviel. Uitermate vriendelijke ontvangst. We hebben een heerlijke middag gehad op de Koepel.
Traducir a Español
visitors_1
8.1
j.w.boonstra
Bronce
Jugada en: 20 octubre 2019 Fecha de reseña: 21 octubre 2019Handicap: 19
clubs_1
clubs_1
Gisteren met een toernooi 18 holes gelopen. Ondanks de vele regen van de afgelopen weken lag de baan er uitstekend bij. Fairways op een paar plekjes na goe betreed aar. De Greens nog redelijk snel gezien de vochtigheid. Na die tijd gastvrij ontvangen door de horeca medewerkers. Heel aardig allemaal.
Traducir a Español
visitors_1
8.6
HanOlsman
Bronce
Jugada en: 20 octubre 2019 Fecha de reseña: 21 octubre 2019Handicap: 28
Zelfs in deze natte omstandigheden ligt de baan er perfect bij. De greens zijn ook zeer snel. Kortom een prachtige baan die zeer goed onderhouden is. Het clubhuis is zeer gezellig en uitnodigend met super vriendelijke mensen.
Traducir a Español
visitors_1
8.0
drjwgiesen
Acero
Jugada en: 20 octubre 2019 Fecha de reseña: 21 octubre 2019Handicap: 18.6
Prachtige baan om te spelen! Voldoende uitdaging en mooie lengte van de holes. Goede prijs kwaliteit verhouding en een gezellig sfeer. Aanrader!
Traducir a Español
visitors_1
8.1
OekeBrinkman
Acero
Jugada en: 18 octubre 2019 Fecha de reseña: 21 octubre 2019Handicap: 21.3
Een mooie baan, met verscheidenheid in holes. Jammer dat wij vanwege werkzaamheden een hole moesten overslaan, dat hadden wij graag van te voren willen weten. Misschien had de receptie ter compensatie een kopje kunnen aanbieden.
Traducir a Español
visitors_1
8.2
AdFokke
Bronce
Jugada en: 18 octubre 2019 Fecha de reseña: 20 noviembre 2019Handicap: 18.5
clubs_1
Gastvrijheid is super. Dame achter de balie en restaurantmensen laten je voelen dat je van harte welkom bent.
Traducir a Español
visitors_1
8.8
janwillem3
Oro
Jugada en: 18 octubre 2019 Fecha de reseña: 6 noviembre 2019Handicap: 8.4
Wat een leuke golfbaan. Ontvangst is super. Horeca is goed, snel, en vriendelijk. De baan zeer uitdagend en super vriendelijk. Hulde.
Traducir a Español
visitors_1
8.0
jeremyjager40
Acero
Jugada en: 14 octubre 2019 Fecha de reseña: 31 octubre 2019Handicap: 34
Zeer goed onderhouden banen prima voor elkaar. Het clubhuis is toe aan vernieuwing, horeca vind ik persoonlijk ook niet top.
Traducir a Español
visitors_1
9.2
niekoldenkortte
Acero
Jugada en: 14 octubre 2019 Fecha de reseña: 21 octubre 2019Handicap: 18.1
Mooie uitdagende baan.
Traducir a Español
visitors_1
7.4
ira850
Plata
Jugada en: 13 octubre 2019 Fecha de reseña: 23 octubre 2019Handicap: 24.8
clubs_1
clubs_1
clubs_1
leuke baan met lange holes. Baan ligt aan een spoor, waardoor je af en toe een trein hoort. De holes lijken soms makkelijker dan ze zijn. Redelijk wat water naast en in de baan. Hole 18 heeft water voor de green en door de ligging vlak bij het terras, speel je met toeschouwers.
Traducir a Español
visitors_1
8.7
veroniekbeke
Acero
Jugada en: 12 octubre 2019 Fecha de reseña: 15 octubre 2019Handicap: 19.1
Ondanks de hevige regen hebben wij een prachtige dag gehad. De baan was super nat en toch goed speelbaar. Zeer vriendelijke ontvangst.
Traducir a Español
visitors_1
8.0
gsiemerink
Acero
Jugada en: 7 octubre 2019 Fecha de reseña: 8 octubre 2019Handicap: 10.3
De baan wordt elk jaar mooier. Inmiddels beregening op de fairways, die er na deze droge zomer fantastisch bijliggen. Een echte aanrader.
Traducir a Español
visitors_1
9.0
ricardohammink0
Bronce
Jugada en: 5 octubre 2019 Fecha de reseña: 9 octubre 2019Handicap: 17.9
Mooie golfbaan om te spelen, zeer gastvrij, altijd weer fijn om hier te spelen. Echt een aanrader.
Traducir a Español
visitors_1
8.5
c.r.beernink
Bronce
Jugada en: 28 septiembre 2019 Fecha de reseña: 8 octubre 2019Handicap: 11.7
Erg leuke en uitdagende baan voor de gemiddelde hcp speler. Zelf speel ik 11,3 en er is uitdaging genoeg! Mooie greens, fairways zien er ook strak uit! Leuke hindernissen. Al met al een erg leuke en mooie baan om te spelen!
Traducir a Español
visitors_1
8.5
HanOlsman
Bronce
Jugada en: 26 septiembre 2019 Fecha de reseña: 26 septiembre 2019Handicap: 28
Wederom genoten op deze prachtige baan. Ondanks t mindere weer toch heerlijk gespeeld op deze zeer goed onderhouden baan. De greens waren erg lastig door de vochtige omstandigheden.
Traducir a Español
¡Suscríbete a nuestra newsletter y no te pierdas las próximas ofertas de reservas de tee, los nuevos artículos y todo lo relacionado con el mundo del golf!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com