Espiche Golf: Reseñas

Compartir
visitors_1
7.9
pmvanveelen
Oro
Jugada en: 14 marzo 2020 Fecha de reseña: 24 marzo 2020Handicap: 21.4
Visueel een prachtige baan met mooie uitzichten. Prachtige holes, waarvan een aantal met blinde approaches, die kennis van de baan eisen. De baan en greens waren wel redelijk uitgedroogd, wat jammer is en ook niet nodig. Gastvrijheid aan de receptie viel een beetje tegen, afstandelijk en niet erg geinteresseerd. In de baan speelden wij helaas achter 2 Nederlandse vier…
Traducir a Español
visitors_1
8.1
ron.bosma
Bronce
Jugada en: 13 marzo 2020 Fecha de reseña: 24 marzo 2020Handicap: 27
Mooi gelegen baan iets verder vanuit de kust maar er mooie afwisseling. Geen extreem moeilijke baan maar precieze wel noodzakelijk.
Traducir a Español
visitors_1
8.0
HarryBulten
Bronce
Jugada en: 12 marzo 2020 Fecha de reseña: 27 marzo 2020Handicap: 20.4
Het is even zoeken naar deze golfbaan maar als je er bent wordt je niet teleurgesteld. Een clubhuis waar je u tegen zegt. Prachtig gelegen met een fenomenaal uitzicht. Prettig personeel met goede catering. De baan is niet bepaald gemakkelijk. Veel ondulaties en blinde holes. Smalle fairways die bijna allemaal schuin aflopen en snelle greens die je goed moet bekijken voor …
Traducir a Español
visitors_1
8.5
bertengreet
Plata
Jugada en: 10 marzo 2020 Fecha de reseña: 20 marzo 2020Handicap: 6.8
clubs_1
clubs_1
Mooie baan ligt midden in een natuurgebied. Goede fairways en snelle greens. De baan is open, mooi en af en toe oneerlijk. Een bal in de rough is bijna altijd een "lost ball" en zul je terug moeten naar de tee. Het clubhuis heeft een prachtig design en de baan is goed te lopen.
Traducir a Español
visitors_1
8.4
terhorst.roger
Acero
Jugada en: 7 marzo 2020 Fecha de reseña: 13 marzo 2020Handicap: 34
Leuke baan om te spelen. Erg vriendelijke mensen. Veel hoogte verschillen. Het gras was op veel plekken erg dor en droog. de ondergrond was keihard waardoor de ballen alle kanten opsprongen.
Traducir a Español
visitors_1
7.2
jandeventer
Acero
Jugada en: 2 marzo 2020 Fecha de reseña: 2 marzo 2020Handicap: 15.8
Sehr schwieriger Platz. Man verliert doch den Einen oder Anderen Ball.
Traducir a Español
visitors_1
8.4
staffan190
Acero
Jugada en: 29 febrero 2020 Fecha de reseña: 29 febrero 2020Handicap:
Saknade toalett efter banan. Flera dålda hål hade klocka. Men ingen instruktion vid tee att man skulle vänta på signal. Svårt att veta när man är ny på banan hur man skall göra. Mycket trevlig starter och service vänlig personal.
Traducir a Español
visitors_1
8.1
martinhoff22
Bronce
Jugada en: 28 febrero 2020 Fecha de reseña: 28 febrero 2020Handicap: 15.4
Een geweldig interessante baan. Rustig, extreem vriendelijk personeel, heerlijk snelle greens en prima onderhouden baan. De wilde zwijnen hadden kleine stukken van de fairway omgewoeld, maar daar heb je nagenoeg geen hinder van. Kortom, een prima ervaring.
Traducir a Español
visitors_1
8.8
hklijnstra
Bronce
Jugada en: 27 febrero 2020 Fecha de reseña: 3 marzo 2020Handicap: 24.5
Een uitstekend onderhouden golfbaan met snelle greens. Is wennen voor ons. Voldoende afwisseling. Zeer fraai clubhuis met uitermate vriendelijke medewerkers. Prijs/kwaliteit heel goed. Een echte aanrader als je in de buurt van Lagos bent.
Traducir a Español
visitors_1
8.1
Wilmahuitema9
Bronce
Jugada en: 15 febrero 2020 Fecha de reseña: 16 febrero 2020Handicap: 18.8
clubs_1
Prachtige baan in natuurgebied. vele hoogteverschillen en blinde holes. Helaas fairways vrij kaal en gele plekken. De evertzwijnen hadden op sommige holes aardig huis gehouden. Personeel vriendelijk, alleen bij terugkomst in het clubhuis, duurde het wel 20 minuten voordat we ons drankje konden bestellen en geserveerd kregen. Er was iets teveel gasten terras zat vol en maa…
Traducir a Español
visitors_1
6.1
Joao
Acero
Jugada en: 14 febrero 2020 Fecha de reseña: 15 febrero 2020Handicap: 8
De baan kent twee grote problemen. Enerzijds is er nauwelijks semi-rough of rough waardoor een goed shot zomaar afgestraft kan worden -door een bounce op de knetterharde fairways - met een landing in de ondoordringbare struiken. Anderzijds hebben wilde zwijnen voor de zoveelste keer talloze holes verwoest. De omgeving van de baan is ronduit prachtig.
Traducir a Español
visitors_1
8.0
vincentdewindt
Acero
Jugada en: 11 febrero 2020 Fecha de reseña: 13 febrero 2020Handicap: 25.4
Ligt buiten in een te ontwikkelen gebied. Lange weg vanaf de ingang naar de club waar eigenlijk huizen gepland staan maar er niet zijn. Waarschijnlijk door de crisis van 2008 niet afgebouwd. Maar club zelf fantastisch. Goede voorzieningen en aardige mensen.
Traducir a Español
visitors_1
7.3
hansueli
Acero
Jugada en: 22 enero 2020 Fecha de reseña: 22 enero 2020Handicap: 15
clubs_1
Guter Golfplatz, wenn kein Wind ist, keine besonderen Anforderungen. Fairways sind ok, aktuell trocken, deshalb sind die Distanzen einfach zu bewältigen.
Traducir a Español
visitors_1
7.8
pieterbakermans
Oro
Jugada en: 15 enero 2020 Fecha de reseña: 25 enero 2020Handicap: 9
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Espiche ligt net buiten Lagos in een zeer rustig gelegen gebied. Op de heenweg vraag je je bijna af of je wel goed zit maar dan duikt er na een lange toegangsweg toch een golfbaan op. En een hele mooie ook. Super snelle greens, mooie holes met behoorlijke hoogteverschillen en mooie vergezichten. Alhoewel ik nooit zo'n fan ben van een buggy en liever loop is dat hier toch …
Traducir a Español
visitors_1
8.7
UncleLee
Plata
Jugada en: 10 enero 2020 Fecha de reseña: 11 enero 2020Handicap: 18.5
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Prachtige baan met prima uitdagende greens. Baan is goed te spelen voor elk nivo. Bij mijn ronde helaas veel wind. Verder mooi verzorgde baan. Route aanduiding in de baan ook duidelijk Het clubhuis is buitengewoon. Deze kan met elk ander clubhuis de concurrentie aan. Mijn tip: zeker spelen.
Traducir a Español
visitors_1
8.7
JosAkkermans
Oro
Jugada en: 9 enero 2020 Fecha de reseña: 10 enero 2020Handicap: 20.6
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
2
Geweldig mooie baan! Je ziet het clubhuis vanuit verschillende richtingen maar je blijft er ook naar kijken. Een prachtig gebouw. De hele aanleg is mooi en niet zo overdone zoals op verschillende andere courses. De holes zijn vrij smal maar als je niet teveel risico loopt goed te doen. We hadden een prima offer die beter uitpakte dan gebruik van de golfhaftetkaart. De ont…
Traducir a Español
visitors_1
8.3
petravette
Acero
Jugada en: 21 diciembre 2019 Fecha de reseña: 21 diciembre 2019Handicap: 43
Fijne ontvangst. Het was heerlijk rustig op de baan. Mooie golfbaan.
Traducir a Español
visitors_1
8.9
crystjan
Bronce
Jugada en: 6 diciembre 2019 Fecha de reseña: 23 marzo 2020Handicap: 17
Espiche ist auf jeden Fall ein Golfplatz, auf dem man sich zunächst einmal wohl fühlt. Zwar sind auch hier Parzellen für Eigentumswohnungen angelegt, jedoch weder verkauft noch bemerkbar auf der Runde. Man spielt im hügeligen „Hinterland“ der Algarve weitestgehend frei von störender Bebauung. Das topmoderne Clubhaus thront hoch über dem Kurs und ist in jeder Hinsicht ein …
Traducir a Español
visitors_1
8.6
muljans
Plata
Jugada en: 7 noviembre 2019 Fecha de reseña: 7 noviembre 2019Handicap: 16.4
Hele mooie baan, de enige in de West Algarve met een duurzaamheidslabel. Je moet hem vaker spelen om alle holes te snappen. Tees goed, fairways kaal maar goed te bespelen, greens snel, vlak en met de felle wind moeilijk te bespelen. Rough heftig, soms als hindernis gekenmerkt; zaak is om voor een goede score op de fairway te blijven. Clubhuis heeft luxe uitstraling, met g…
Traducir a Español
visitors_1
8.2
bvkranenburg
Oro
Jugada en: 4 noviembre 2019 Fecha de reseña: 7 noviembre 2019Handicap: 16.5
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
1
Wat een prachtige baan mooie uitdagende holes. Erg mooi clubhuis en vriendelijk personeel. Onderhoud van de baan goed met snelle greens... Heuvelachtig maar goed te lopen... Greenfee kosten waren 49 euro en dat is vergeleken bij de andere banen een groot pluspunt.
Traducir a Español
visitors_1
8.2
boramstrom
Acero
Jugada en: 29 octubre 2019 Fecha de reseña: 11 noviembre 2019Handicap: 15.1
Banan var i Oktober och början av November i särklass när det gäller banskick i Algarveområdet. Vi spelade fem olika banor under perioden och Espiche var definitivt i bäst skick!
Traducir a Español
visitors_1
8.3
hanskret
Plata
Jugada en: 29 octubre 2019 Fecha de reseña: 7 noviembre 2019Handicap: 14.7
een prachtige baan waar ik helaas geen goede score heb kunnen neerzetten maar desalniettemin zeker één om nogmaals te spelen. Goed onderhouden, mooie greens en heel uitdagend. Een genadeloze rough, dus op de fairway blijven!
Traducir a Español
visitors_1
7.7
KlausundRenateStein
Acero
Jugada en: 26 octubre 2019 Fecha de reseña: 18 noviembre 2019Handicap: 16.2
Landschaftlich toller Platz mit wunderbaren Aussichten, leicht hügelich, mittel anspruchvoll. Cart-Miete ist eine gute Wahl. Guter Pflegezustand, interessante schnelle Greens. Sehr freundliches Personal.
Traducir a Español
visitors_1
7.8
JeroenMeulendijks
Acero
Jugada en: 24 octubre 2019 Fecha de reseña: 25 octubre 2019Handicap: 18
Prachtige baan met mooie, snelle grens. Everzwijnen hebben op sommige holes veel losgewoeld.

Respuesta de Espiche Golf — 25 octubre 2019

Thank you very much for sharing your experience at Espiche Golf with us. We look forward to welcoming you back at Espiche Golf in the very near future.
Traducir a Español
visitors_1
8.4
thibaultfontaine
Bronce
Jugada en: 13 octubre 2019 Fecha de reseña: 29 octubre 2019Handicap: 8
Beau parcours très valonné aux jonctions Green Tee bien conçues! Greens très pentus et beaux panoramas.
Traducir a Español
visitors_1
8.8
g.siebel8
Acero
Jugada en: 11 octubre 2019 Fecha de reseña: 11 octubre 2019Handicap: 20
clubs_1
clubs_1
Baan ligt iets meer in het binnenland dan andere banen in de omgeving: in de heuvels ten noord-westen van Lagos. Mede daardoor ook flinke hoogte verschillen. Greens en fairways waren goed. In tegenstelling tot andere reviews vond ik de baan niet (te) smal. Vriendelijk personeel en de greenkeeper zet de maaimachine stil (motor uit) als je een bal moet slaan. Weinig op aan …

Respuesta de Espiche Golf — 14 octubre 2019

Thank you very much for sharing your experience at Espiche Golf with us. We look forward to welcoming you back at Espiche Golf in the very near future.
Traducir a Español
visitors_1
8.4
marhop60
Acero
Jugada en: 8 octubre 2019 Fecha de reseña: 10 octubre 2019Handicap: 20.6
Fairways zijn smal, alleen rechte ballen worden beloond?.

Respuesta de Espiche Golf — 10 octubre 2019

Thank you very much for sharing your experience at Espiche Golf with us. We look forward to welcoming you back at Espiche Golf in the very near future.
Traducir a Español
visitors_1
7.4
ann.mayberry
Acero
Jugada en: 2 octubre 2019 Fecha de reseña: 7 octubre 2019Handicap: 20
Very nice course, greens very good. When we played work had been done on the fairways which made it more difficult but of course this maintenance has to be done.

Respuesta de Espiche Golf — 9 octubre 2019

Thank you very much for sharing your experience at Espiche Golf with us. We look forward to welcoming you back at Espiche Golf in the very near future.
Traducir a Español
visitors_1
8.0
mvanarum
Bronce
Jugada en: 30 septiembre 2019 Fecha de reseña: 30 septiembre 2019Handicap: 22
clubs_1
Prachtige baan met misleidende greens, veel hoogteverschillen en enkele zeer uitdagende holes. Baan wat aan de droge kant, maar het is dan ook eind september. Recht slaan is een must hier. Ik had gelukkig een ‘rechte’ dag dus maar 1 bal kwijt. Gezellig clubhuis met vriendelijk personeel.

Respuesta de Espiche Golf — 1 octubre 2019

Thank you very much for sharing your experience at Espiche Golf with us. The unique concept behind Espiche Golf makes it one of the most challenging and exciting courses to play in the Algarve, and at the moment we are making several improvements to increase playability and overall experience. We look forward to welcoming you back at Espiche Golf in the very near future.
Traducir a Español
visitors_1
8.3
Cire
Plata
Jugada en: 28 septiembre 2019 Fecha de reseña: 30 septiembre 2019Handicap: 8.8
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
1
De ontvangst is prima en de baan oogt uitdagend. Wel redelijk veel GUR in de baan en er was net onderhoud gepleegd aan de fairways. Op deze baan heb je een buggy nodig want de 18 holes zijn erg geonduleerd. De greens waren snel en moeilijk te lezen. Een paar mooie blinde holes. Het clubhuis oogt modern en de bediening is vriendelijk en behulpzaam.

Respuesta de Espiche Golf — 1 octubre 2019

Thank you very much for sharing your experience at Espiche Golf with us. We look forward to welcoming you back at Espiche Golf in the very near future.
Traducir a Español
¡Suscríbete a nuestra newsletter y no te pierdas las próximas ofertas de reservas de tee, los nuevos artículos y todo lo relacionado con el mundo del golf!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com