Ängelholms Golfklubb: Reseñas

Más recientes
Más popular
visitors_1
6.7
ingemar.jardler
Acero
Jugada en: 13 febrero 2020 Fecha de reseña: 13 febrero 2020Handicap: 12.8
En bana med trevlig layout som har blivit bättre efter att många träd har fällts för få in ljus och vind på banan.
Traducir a Españolproporcionado por Google
visitors_1
8.2
bennyjan-sören
Acero
Jugada en: 24 octubre 2019 Fecha de reseña: 24 octubre 2019Handicap: 21
Slutet på oktober så mycket bra ⛳????????
Traducir a Españolproporcionado por Google
visitors_1
7.8
tove70
Acero
Jugada en: 18 octubre 2019 Fecha de reseña: 18 octubre 2019Handicap:
Våd bane efter megen regn. Fine greens
Traducir a Españolproporcionado por Google
visitors_1
8.8
luigi
Plata
Jugada en: 18 septiembre 2019 Fecha de reseña: 18 septiembre 2019Handicap: 8
Så bra har jag aldrig sett banan vara
Traducir a Españolproporcionado por Google
visitors_1
6.8
ingrid marie
Bronce
Jugada en: 11 septiembre 2019 Fecha de reseña: 11 septiembre 2019Handicap:
Banan var fruktansvärt blöt. Lång tjock ruff ihop med det blöta underlaget gjorde att det inte blev någon kul runda. Fina greener. Inte angenämt att komma in i klubbhus eller damernas omklädningsrum, där luktade avlopp eller död råtta/mus
Traducir a Españolproporcionado por Google
visitors_1
8.8
inger mary viola
Acero
Jugada en: 9 septiembre 2019 Fecha de reseña: 11 septiembre 2019Handicap:
När vi kom in från rundan var restaurangen stängd men kocken ställde ut kaffe och mandelskorpor, vilket blev väldigt uppskattat!
Traducir a Españolproporcionado por Google
visitors_1
8.0
christer0
Bronce
Jugada en: 3 septiembre 2019 Fecha de reseña: 3 septiembre 2019Handicap:
Tyvärr var banan mycket regntung. Greenerna var jämna, kuperade men mycket mycket långsamma. Sämsta farten i år. V id 18: e hålet var jag i min enda bunker, vänster greenbunker, mycket kompakt med mycket sten. Mina spelkamrater var i fler och klagade över alldeles för hårda bunkrar. Regnskadade? Banan är väldigt trevlig och utmanande.
Traducir a Españolproporcionado por Google
visitors_1
8.7
claus77
Acero
Jugada en: 28 agosto 2019 Fecha de reseña: 29 agosto 2019Handicap: 36
Smuk bane i en smuk natur
Traducir a Españolproporcionado por Google
visitors_1
8.2
larsericmikael
Acero
Jugada en: 23 agosto 2019 Fecha de reseña: 25 agosto 2019Handicap:
Trevliga medlemmar tog väl hand om oss nykomlingar
Traducir a Españolproporcionado por Google
visitors_1
7.5
bjørn71
Acero
Jugada en: 21 agosto 2019 Fecha de reseña: 21 agosto 2019Handicap:
banen fantes i god stand og vi nød at spille der
Traducir a Españolproporcionado por Google
visitors_1
8.3
ann-katrin9
Acero
Jugada en: 6 agosto 2019 Fecha de reseña: 6 agosto 2019Handicap:
God mat kyckling
Traducir a Españolproporcionado por Google
visitors_1
8.5
pederbengt
Acero
Jugada en: 2 agosto 2019 Fecha de reseña: 3 agosto 2019Handicap:
Trevlig bana. Omväxlande.
Traducir a Españolproporcionado por Google
visitors_1
8.8
oliverpeter
Acero
Jugada en: 29 julio 2019 Fecha de reseña: 30 julio 2019Handicap:
Utmärkt Service!
Traducir a Españolproporcionado por Google
visitors_1
8.2
kjellove
Acero
Jugada en: 25 julio 2019 Fecha de reseña: 25 julio 2019Handicap:
Härlig miljö att spela golf i. Många a hålen låg i sin egen lilla värld. Årets varmaste dag, men träden bjöd på härlig svalka. Jättenöjda med besöket. Kommer antagligen att återvända. Hade varit trevligt om man unde bo vid banan.
Traducir a Españolproporcionado por Google
visitors_1
7.5
per571
Acero
Jugada en: 24 julio 2019 Fecha de reseña: 24 julio 2019Handicap:
Fairway bitvis något sämre annars bra. Kommer att rekommendera denna klubb.
Traducir a Españolproporcionado por Google
visitors_1
8.8
roland george richar
Plata
Jugada en: 24 julio 2019 Fecha de reseña: 26 julio 2019Handicap: 13.5
Bra utrymmen för husbil. Suveräna duschblandare. Extrastjärna till kocken!
Traducir a Españolproporcionado por Google
visitors_1
7.4
anne14
Acero
Jugada en: 15 julio 2019 Fecha de reseña: 16 julio 2019Handicap: 28.4
Fairways var inte bra, lider av torkan från föregående år?
Traducir a Españolproporcionado por Google
visitors_1
6.7
hampusvictor
Acero
Jugada en: 5 julio 2019 Fecha de reseña: 9 julio 2019Handicap:
Relativt trevlig bana. Utan golfhäftet hade jag aldrig valt att spela denna bana dock.
Traducir a Españolproporcionado por Google
visitors_1
7.5
bengterikpeter
Acero
Jugada en: 26 junio 2019 Fecha de reseña: 26 junio 2019Handicap:
Svårspelad första gången. Skulle spelat mkt mera Järn med facit i hand
Traducir a Españolproporcionado por Google
visitors_1
8.8
jan lennart17
Acero
Jugada en: 25 junio 2019 Fecha de reseña: 5 julio 2019Handicap:
Familjärt och gemytligt. Mysig uppställningsplats.
Traducir a Españolproporcionado por Google
¡Suscríbete a nuestra newsletter y no te pierdas las próximas ofertas de reservas de tee, los nuevos artículos y todo lo relacionado con el mundo del golf!
YourgolfbookingIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2023 — leadingcourses.com