Tegelberga Golfklubb: Reseñas

Más recientes
Más popular
visitors_1
8.0
helenalindholm
Bronce
Jugada en: 5 noviembre 2019 Fecha de reseña: 5 noviembre 2019Handicap: 31
Det är en omväxlande och utmanande bana, välskött och trevlig med vackra utblickar i det skånska landskapet.
Traducir a Españolproporcionado por Google
visitors_1
7.8
håkan473
Acero
Jugada en: 4 noviembre 2019 Fecha de reseña: 6 noviembre 2019Handicap: 23
För många par 5 i början & "halvtid" vid hål 11 är kanske inte hellyckat, men det är ju så det är, så inga direkta klagomål.
Traducir a Españolproporcionado por Google
visitors_1
8.2
fred9
Acero
Jugada en: 3 noviembre 2019 Fecha de reseña: 3 noviembre 2019Handicap: 18
Banan var mycket blöt, trots det var greenerna snabba o fina
Traducir a Españolproporcionado por Google
visitors_1
8.8
ella carita
Plata
Jugada en: 1 octubre 2019 Fecha de reseña: 1 octubre 2019Handicap:
Mycket trevlig bana och ett underbart trevligt bemötande. Skulle gärna se någon dricksvatten möjlighet vid husbilsparkeringen
Traducir a Españolproporcionado por Google
visitors_1
7.9
christer0
Bronce
Jugada en: 10 septiembre 2019 Fecha de reseña: 10 septiembre 2019Handicap:
Tyvärr hade mycket regn ställt till det på banan. Väldigt tung att spela. Hård packad sand i bunkrar samt vattenfyllda bunkrar gjorde inte det lättare. Greener okej under rådande omständigheter.
Traducir a Españolproporcionado por Google
visitors_1
8.7
esajuhani
Acero
Jugada en: 6 septiembre 2019 Fecha de reseña: 9 septiembre 2019Handicap:
Kommer tillbaka
Traducir a Españolproporcionado por Google
visitors_1
8.8
andersjerker
Acero
Jugada en: 30 agosto 2019 Fecha de reseña: 31 agosto 2019Handicap:
Allt var bra, inga klagomål ,kommer säkert tillbaka och spelar.
Traducir a Españolproporcionado por Google
visitors_1
8.5
birgitta2
Plata
Jugada en: 27 agosto 2019 Fecha de reseña: 28 agosto 2019Handicap: 22
Väldigt kuperad bana som bidrog till att vi valde att åka bil. Otroligt fina vyer och fin bana. Trivsam atmosfär kring klubbhus. God mat. Tyvärr jättetråkig ställplats på parkering för husbil.
Traducir a Españolproporcionado por Google
visitors_1
7.3
gun ann-christin
Acero
Jugada en: 13 agosto 2019 Fecha de reseña: 13 agosto 2019Handicap:
Restaurangen stängde tidigt Trevligt o utmanande bana
Traducir a Españolproporcionado por Google
visitors_1
8.8
susanneelisabeth0
Acero
Jugada en: 5 agosto 2019 Fecha de reseña: 7 agosto 2019Handicap:
Fantastiskt bemötande i shop/reception. Hit kommer vi gärna igen.
Traducir a Españolproporcionado por Google
visitors_1
8.8
johan niklas
Bronce
Jugada en: 5 agosto 2019 Fecha de reseña: 6 agosto 2019Handicap: 11.5
Grym anläggning, högsta betyg
Traducir a Españolproporcionado por Google
visitors_1
8.8
henryk
Acero
Jugada en: 1 agosto 2019 Fecha de reseña: 1 agosto 2019Handicap:
Skånes bästa gcc
Traducir a Españolproporcionado por Google
visitors_1
8.8
stefan219
Acero
Jugada en: 30 julio 2019 Fecha de reseña: 30 julio 2019Handicap:
Jätte trevlig personal värda all beröm
Traducir a Españolproporcionado por Google
visitors_1
8.3
torbjörn33
Acero
Jugada en: 29 julio 2019 Fecha de reseña: 29 julio 2019Handicap:
Enastående skick på banan. Mycket trevligt!!!
Traducir a Españolproporcionado por Google
visitors_1
8.8
ingahelena
Acero
Jugada en: 29 julio 2019 Fecha de reseña: 29 julio 2019Handicap:
Alltid lika trevligt att besöka er! Allt är så genomtänkt och piffat. Tack för ett toppenbesök????
Traducir a Españolproporcionado por Google
visitors_1
8.8
gunilla elisabet40
Bronce
Jugada en: 29 julio 2019 Fecha de reseña: 30 julio 2019Handicap:
Fantastiskt fin bana, vilken finish på allt. Å god mat i restaurangen. Trevlig personal i shop kansli.
Traducir a Españolproporcionado por Google
visitors_1
8.7
björn8
Plata
Jugada en: 29 julio 2019 Fecha de reseña: 29 julio 2019Handicap:
Fantastiskt skick på banan, allt i från Tee till fairway och greener och bunkrar. Vi kommer tillbaka.
Traducir a Españolproporcionado por Google
visitors_1
8.6
michael750
Acero
Jugada en: 25 julio 2019 Fecha de reseña: 25 julio 2019Handicap:
Utrolig venlig modtagelse og super Greens
Traducir a Españolproporcionado por Google
visitors_1
8.8
hansgöran55
Acero
Jugada en: 25 julio 2019 Fecha de reseña: 25 julio 2019Handicap:
Superfin bana och trevlig atmosfär. Kul möte med Dan på parkeringsplatsen
Traducir a Españolproporcionado por Google
visitors_1
8.2
jantommy
Acero
Jugada en: 23 julio 2019 Fecha de reseña: 25 julio 2019Handicap:
Tog av misstag en bensindriven golfbil. Trodde de var utmönstrade. Hittade en bra elbil i stället före start.
Traducir a Españolproporcionado por Google

Leading Courses

Copyright © 2007-2023 — leadingcourses.com