europe
belgique
flandre
Kempense Golf Club

Kempense Golf Club

Enregistrez Kempense Golf Club sur votre liste de choses à faire.
Share
18Trous
1Parcours de golf
55 €65 €
Site Internet
Carte
map-background

Installations

Practice

Zone de chipping

Putting Green

Ecole de golf

Location de clubs

Buggy

Location de chariot

Chariot électrique

Bar

Restaurant

Pro shop

Casiers

Wifi

Score total de Kempense Golf Club

Impression générale4.8
Maintenance du terrain8.4
Installations8.1
Clubhouse8.4
Rapport qualité prix8.3
Hospitalité8.3
Alentours8.6

Parcours de Kempense Golf Club

courses_424
8.1
320 Avis
Kempense Baan 1/1
Trous: 18

Les avis les plus populaires de Kempense Golf Club

visitors_1
7.1
BartBikker
Ambassadeur
Premium
Joué le: 1 mai 2018 Date d’avis: 12 mai 2018Index: 21.2
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
9
De bewegwijzering stuurt je eerst naar de parking bij de driving range, wat nog een stukje lopen is naar het clubhuis. Dit is geheel nieuw opgetrokken, evenals de ruime golfshop met receptie. De ontvangst was zeer vriendelijk. Het is een beetje dringen om ruimte bij het clubhuis en de eerste tee is ook vlak achter het terras. Jammer dat links van de teebox een paar grote…

Réponse de Kempense Golf Club — 14 mai 2018

Beste Bart Bikker, bedankt voor uw gedetailleerde beoordeling. Wij mochten u ontvangen op een Belgische feestdag, waardoor onze golfbaan en faciliteiten inderdaad druk bezocht waren. De greenfee op feestdagen is bovendien € 60 (pp) i. p. v. de standaard greenfee in 2018 van € 50 (pp) op normale weekdagen. Voor parkbanen één van de laagste greenfee tarieven in België. Indien u hiertoe bereid bent, mag u ons altijd een mailtje sturen aan info@kempensegolf. be met uw feedback over ons baanonderhoud. Ons gemotiveerd greenkeeping team streeft namelijk dagelijks naar een optimaal onderhoud, waardoor uw tips dus mogelijk kunnen opgenomen worden voor nóg verdere verbeteringen. Tenslotte staan er inderdaad 2 bewegwijzeringen naar 2 verschillende parkings: 1 zeer ruime parking aan het clubhuis en 1 parking aan de driving range als reserve of voor de golfers die regelmatig gebruik maken van onze oefenfaciliteiten. Desalniettemin, zullen wij uw terugkoppeling zonder twijfel benutten om in de toekomst een extra bewegwijzering aan de driving range te plaatsen. Hierbij zullen wij gaan verwijzen naar de extra parkeergelegenheid aan het clubhuis. Nogmaals vriendelijk bedankt voor al uw constructieve feedback en wij hopen u in de toekomst wederom te mogen verwelkomen op de Kempense Golf Club in Mol-Rauw!
Traduire en Français
visitors_1
7.9
kupperberg
Or
Joué le: 29 août 2019 Date d’avis: 1 septembre 2019Index: 23.2
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
3
Als eerste van een twee daagse gespeeld op de Kempense Golfclub. De faciliteiten zijn meer dan goed te noemen met een mooi clubhuis en een prima drivingrange. De golfbaan lag er ook meer dan goed bij, inclusief snelle en verraderlijke greens. Afslag op hole 1 vanaf het dak van het clubhuis en meteen een lastige par 5 voor de kiezen. Net als bij bijvoorbeeld hole 3 (pa…

Réponse de Kempense Golf Club — 3 septembre 2019

Beste Kupperberg, hartelijk bedankt voor uw bezoek aan onze parkbaan én voor uw beoordeling! Onze baan kent inderdaad enkele dominante waterpartijen, waardoor onze baan vrij technisch is. Dus ongetwijfeld een uitdaging voor zowel de ervaren speler als de beginnende golfer! Hopelijk tot een volgende keer?
Traduire en Français
visitors_1
8.0
aniquevanwaardt
Bronze
Joué le: 27 avril 2018 Date d’avis: 30 avril 2018Index: 20
Baan lag er prachtig bij, goed onderhouden. Personeel attent en vriendelijk. Faciliteiten als kleedruimte, golfshop, driving range uitstekend. Wij zaten in private dining room welke zeer sfeervol was en perfect aangezien we met een grote groep waren. Wel viel het me op dat het grote restaurant erg donker is in de avond, niet echt gezellig en geen warme sfeer daardoor. M…

Réponse de Kempense Golf Club — 1 mai 2018

Beste Aniquevanwaardt, vriendelijk bedankt voor uw uitgebreide beoordeling en wij houden uw tips ongetwijfeld in gedachten. Graag tot weerziens!
Traduire en Français
Voir tous les avis
Offres d'hôtels à proximité de Kempense Golf Club fourni par
Voir les hôtels

Parcours de golf près de Kempense Golf Club

FAQ sur Kempense Golf Club
Questions fréquemment posées par notre communauté sur Kempense Golf Club.
Quel est le prix du green fee pour Kempense Golf Club?
Le prix d'un green fee à Kempense Golf Club est compris entre 55,00 € - 65,00 €. Vous pouvez réserver une heure de départ à Kempense Golf Club via Leading Courses en cliquant sur le bouton en haut de la page.
Quel est le numéro de téléphone de Kempense Golf Club?
Le numéro de téléphone de Kempense Golf Club est : +32 (0)14 81 62 34.
Où se trouve Kempense Golf Club ?
Kempense Golf Club est situé dans Flandre. L'adresse du Kempense Golf Club est : Kiezelweg 78, B-2400 Mol-Rauw (Antwerpen)
Kempense Golf Club dispose-t-il d'un practice ?
Oui, il y a un practice à Kempense Golf Club
Pouvez-vous louer des clubs de golf à Kempense Golf Club ?
Oui, il est possible de louer des clubs de golf à Kempense Golf Club.
Combien de trous compte Kempense Golf Club ?
Kempense Golf Club compte 18 trous au total.
male golferfemale golfer
Abonnez-vous à notre newsletter pour ne rien rater : découvrez nos promotions sur les départs, nos nouveaux articles et tout ce qui a trait au golf !
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com