Real Club Sevilla Golf: Recensioni

visitors_1
8.6
SlicingMyWayThroughLife
Ambasciatore
Premium
Giocato il: 21 ottobre 2016 Data della recensione: 25 ottobre 2017Handicap: 7.9
clubs_1
Beauty and the Beast. Very good and challenging layout. Recently renovated with very good playing conditions. Highly recommended if you are in Sevilla.

Risposta da parte di Real Club Sevilla Golf — 26 ottobre 2017

Dear @sasanemanic, Thank you very much for your comments, they are highly appreciated. We are glad you enjoyed our golf course and hope to see you back sometime soon. Gonzalo Goy Operations Manager Best regards,
Traduci in Italiano
visitors_1
7.9
RonaldZacharias
Oro
Giocato il: 16 febbraio 2016 Data della recensione: 13 novembre 2018Handicap: 18.9
Sehr schöner Platz viele Palmen und Blumen stark onduliert wenig Wasser breite Fairways optisch toll aber wenig Hindernisse und mit 121,- € viel zu teuer. (auch wenn wir mit "Golfhäftet nur die Hälfte bez. haben) Mit Womo übernachten ging vor dem Club problemlos.

Risposta da parte di Real Club Sevilla Golf — 15 novembre 2018

Dear @ronaldzacharias Thank you for visiting Real Club Sevilla Golf and leaving your comment. It was a pleasure having you at the club. Best regards, Gonzalo Goy Operations Manager
Traduci in Italiano
visitors_1
7.0
birdiehunter
Oro
Giocato il: 4 dicembre 2015 Data della recensione: 14 dicembre 2015Handicap: 7.2
Na een aantal dagen Montecastillo (aanrader!), hebben we Real Sevilla gespeeld. Bij aankomst merk je meteen dat dit een ledenbaan is: een uitermate nette man bij de slagboom die je welkom heet en je de richting naar het statige clubhuis wijst. Mooie grote oefengreens. Ze zijn bijzonder snel, dus wij hebben er met plezier gebruik van gemaakt. De baan is ontworpen door Jo…
Traduci in Italiano
visitors_1
7.8
nico
Argento
Giocato il: 17 luglio 2015 Data della recensione: 16 agosto 2015Handicap: 10
Goed verzorgd een echte Spaanse top course. Soms wat saai vond ik maar als je de kwaliteit vergelijkt met andere banen wel heel goed onderhoud. Lig niet naast de groene fairways want het dikke zompige gras daarnaast lijkt niet diep maar je bal zakt te diep weg; lastig. Faire greens, mooi, groen, lekker zacht om hoog aan te spelen. Bij mij was het 40 graden maar ik heb me …
Traduci in Italiano
visitors_1
9.6
nicol
Bronzo
Giocato il: 20 novembre 2010 Data della recensione: 30 ottobre 2015Handicap: 4
clubs_1
Très beau parcours. L'entretien est exceptionnel. Un tracé moderne avec de nombreux obstacles d'eau.
Traduci in Italiano
Non perderti le offerte sui tee time, nuovi articoli e tutto ciò che ha a che fare col golf iscrivendoti alla nostra newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com