Atalaya Golf & Country Club: Recensioni

Condividere
visitors_1
8.4
jlmarquezgolf
Acciaio
Premium
Giocato il: 16 aprile 2020 Data della recensione: 16 aprile 2020Handicap: 1.4
2 buenos campos de la Costa de Golf. Old Course es un trazado de los clásicos muy completo. Fácil de caminar, calles anchas y buenos greens. Un gran campo para una ronda de golf.
Traduci in Italiano
visitors_1
7.9
w.manuel
Bronzo
Giocato il: 13 marzo 2020 Data della recensione: 23 marzo 2020Handicap: 14.2
Prachtige baan, Hole 1 van new Course ligt een beetje ver weg, verder een prachtige baan.
Traduci in Italiano
visitors_1
6.0
mila2237
Acciaio
Giocato il: 9 marzo 2020 Data della recensione: 9 marzo 2020Handicap: 22
Golf très très très bruyant, entre l'entretien et les travaux c'est insupportable.
Traduci in Italiano
visitors_1
7.1
wenck
Acciaio
Giocato il: 4 marzo 2020 Data della recensione: 5 marzo 2020Handicap: 13.5
Platz nach kürzester Entfernung gesucht.
Traduci in Italiano
visitors_1
8.8
SanderVisser
Argento
Giocato il: 3 marzo 2020 Data della recensione: 9 marzo 2020Handicap: 15.6
clubs_1
clubs_1
Baan lijkt relatief makkelijk maar dat valt tegen. Goed onderhouden, veel greenkeepers aanwezig. Paar smalle fairways met out of bounds aan 1 zijde. Hoogteverschillen aanwezig maar baan kan ook prima gelopen worden. Hole 1 is dan wel 10 minuten lopen vanaf clubhuis. Personeel shop en caddymaster heel vriendelijk heel snel. Gezellige horeca. Nieuwe parkeerplaatsen waardoor…
Traduci in Italiano
visitors_1
Giocato il: 2 marzo 2020 Data della recensione: 27 marzo 2020Handicap: 26.1
Gastfreundschaft in der Rezeption und vor allem im Restaurant könnten verbessert werden.
Traduci in Italiano
visitors_1
9.7
pollak.michael
Acciaio
Giocato il: 1 marzo 2020 Data della recensione: 1 marzo 2020Handicap: 7.5
Beide Plätze sehr unterschiedlich.
Traduci in Italiano
visitors_1
9.3
chulerico
Acciaio
Giocato il: 12 febbraio 2020 Data della recensione: 13 febbraio 2020Handicap: 10.5
Estuve jugando ayer y todo me gustó mucho, el campo estaba muy bien especialmente los greenes. Algunas calles como la del 9 o 18 estaban peor por las lluvias de los últimos días pero en general muy bien. El Old es un gran campo.
Traduci in Italiano
visitors_1
8.7
staub.armanda
Acciaio
Giocato il: 8 febbraio 2020 Data della recensione: 11 febbraio 2020Handicap: 36
Wir konnten den NEW mit wenig Verkehr spielen und hatten 2h 45 Fun und intensiven Golfgenuss.
Traduci in Italiano
visitors_1
6.8
hwilts
Argento
Giocato il: 31 gennaio 2020 Data della recensione: 31 gennaio 2020Handicap: 19
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
5
Vorige week new course gelopen, vandaag de old, die zou mooier zijn, maar is m, i. veel saaier, meer recht toe recht aan, drukker, veel slechter conditie, veel kale plekken, een enkele hole is sterk ingekort. Je kunt ook niet de golfhafted kaart gebruiken. Een caddymaster die ons opjaagt, terwijl we binnen de tijd spelen. Veel holes hebben een verhoogde greens zodat je er…
Traduci in Italiano
visitors_1
6.8
LeneK
Oro
Giocato il: 22 gennaio 2020 Data della recensione: 22 gennaio 2020Handicap: 17.2
Old course is easy to walk and therefore also very enjoyable - well done layout - and a course also suitable for high handicappers. New course is "crazy"... too many almost non-playable holes and impossible to get through without a buggy.
Traduci in Italiano
visitors_1
7.5
hwilts
Argento
Giocato il: 21 gennaio 2020 Data della recensione: 27 gennaio 2020Handicap: 19
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
19
De new course ligt er prima bij. Een mooi groot nieuw parkeerterrein. De greens snel. De holes zijn niet te lang, zodat ook senioren en hoge gandica pers de meeste greens in 2 slagen kunnen halen. Mooie begroeing, variatie aan boomsoorten. Mooie uitzichten op de zee en op de bergen. Jammer dat er geen holes overzichten staan bij de af slagplaatsen. Van meerdere holes is h…
Traduci in Italiano
visitors_1
7.6
kl-rasche
Argento
Giocato il: 9 gennaio 2020 Data della recensione: 9 gennaio 2020Handicap: 10.9
2x Old course gespielt mit voller Zufriedenheit Heute mal den New course. Total anders. Zuerst 1 km laufen bis zum Tee 1 Dadurch zu spät aber kein Problem. Kurze Löcher aber trickie Sehr schnelle Greens nie gerade. Sehr oft Hanglage mit dem Ergebnis dass wenn nicht Hanglage berücksichtigt wurde der Ball im Niemandsland liegt und mit Glück findet einer aus dem Flight …
Traduci in Italiano
visitors_1
7.9
kl-rasche
Argento
Giocato il: 28 dicembre 2019 Data della recensione: 29 dicembre 2019Handicap: 10.9
Immer wieder schön zu spielen Trotz der hohen Frequenz ist der Platz in gutem Zustand. Die Greens sind schnell und treu und nur mit wenigen pitches da die Spieler anscheinend ihre pitchmarken entfernen. 4 Std. Spielzeit im 4er flight ist sehr gut dank eines rumfahrenden Marshalls.
Traduci in Italiano
visitors_1
7.9
rc1973
Bronzo
Giocato il: 16 dicembre 2019 Data della recensione: 16 dicembre 2019Handicap: 17.2
E' un campo divertente e ben tenuto. Le buche non sono particolarmente difficile e ampie. E' obbligatorio l'uso del cart anche perché il campo pratica è distante dalla club house. Pro shop ben fornito. Il negozio più grande è a pochi km di distanza.
visitors_1
7.9
kl-rasche
Argento
Giocato il: 10 dicembre 2019 Data della recensione: 10 dicembre 2019Handicap: 10.9
Sehr schöner Parklandcourse. Gepflegt und sogar mit Abschlag Tafeln was hier fast gar nicht existiert. Gut zu laufen. Kein Blick auf das Meer dafür in die Bebauung. Ab Mitte Dezember auch der Oldkurs verbilligt und dadurch sehr gutes Preis/Leistungsverhältnis. Komme wieder.
Traduci in Italiano
visitors_1
Giocato il: 19 novembre 2019 Data della recensione: 19 novembre 2019Handicap: 28.1
The Old course is vrij eentonig. Goed om je lengte slagen te oefenen, maar weinig of geen uitdaging. Bijna elke green ligt op verhoog. Je kan er rustig vertrouwen opdoen, maar verwacht niks bijzonders. Ook relatief veel lawaai van verkeer langs sommige holes. Is véél te duur voor wat het is. Normaal 120 euro pp. zonder korting.
Traduci in Italiano
visitors_1
8.8
m.p.vogel
Acciaio
Giocato il: 19 novembre 2019 Data della recensione: 12 dicembre 2019Handicap: 22
Old Course is a beautiful parkland course with long and wide fairways and fast greens, brilliantly maintained. One of the best of the coast. New course is tighter, precision is the key for a good score, nevertheless beautiful and well maintained. Clubhouse and restaurant are nice and the staff is very friendly.
Traduci in Italiano
visitors_1
7.9
t-c-becker
Bronzo
Giocato il: 16 novembre 2019 Data della recensione: 18 novembre 2019Handicap: 15
Sehr schöner Club mit zwei interessanten und sehr unterschiedlichen Plätzen: New Course ist kürzer, enger, hügeliger und erfordert mehr Präzision - Old Course ist weiter, ebener und fair (guter Schlag = gute Lage). Es macht Spass beide Plätze zu spielen, da jeder seinen eigenen Charakter hat. Gute Pflege, guter Zustand, sehr freundliche Mitarbeiter! Da kommt man gerne wi…
Traduci in Italiano
visitors_1
8.1
sgarcia_108dk
Bronzo
Giocato il: 13 novembre 2019 Data della recensione: 27 novembre 2019Handicap: 22
Volvemos con el grupo a jugar el Old Course. Después de un torneo Meliá y el campo estaba en muy buenas condiciones. Siempre hay mejoras visibles. Personal simpático, amistoso y servicial. El nuevo Green 13 da una cierta clase extra a este hoyo.
Traduci in Italiano
visitors_1
8.1
Dirkbaert1
Bronzo
Giocato il: 12 novembre 2019 Data della recensione: 14 novembre 2019Handicap: 12.8
prima baan, iets meer uitdagend dan de new course; maar ook iets duurder. Goed onderhouden fairways en greens en een leuk terras. Een aanrader.
Traduci in Italiano
visitors_1
5.1
estelle.brunner
Acciaio
Giocato il: 6 novembre 2019 Data della recensione: 6 novembre 2019Handicap: 19.5
der Platz ist nicht optimal gepflegt, es herrscht Trockenheit ende Oktober gespielt und das für 120 Euro,40 Euro Für den Buggy, da gibt es bessere Plätze!
Traduci in Italiano
visitors_1
8.6
PierreNavarro
Bronzo
Giocato il: 6 novembre 2019 Data della recensione: 27 novembre 2019Handicap: 9.4
Parcours New Course vallonné et très joueur, greens et fairways parfaits, pas trop long, parfait pour tous les niveaux. malgré la grandeur du domaine on y trouve plusieurs buvette (départ du old course et practice) très accueillante! Bravo et Merci.
Traduci in Italiano
visitors_1
7.7
Dirkbaert1
Bronzo
Giocato il: 5 novembre 2019 Data della recensione: 8 novembre 2019Handicap: 12.8
New course is volgens mij even mooi dan de druk bezette Old Course. Heel gezellig clubhuis waar men lekker kan eten.
Traduci in Italiano
visitors_1
9.3
SeveB
Acciaio
Giocato il: 21 ottobre 2019 Data della recensione: 3 novembre 2019Handicap: 18
Awesome overall impression. Fantastic location, unique experience with groomed fairways and extraordinary well refined greens. The old course is well preserved and has some decent innovations (tee no 1) - elegant classic pleasure at its best. The new course is suprising and challenging - also at its best - with splendid panoramic views.
Traduci in Italiano
visitors_1
4.3
henrimoock
Bronzo
Giocato il: 19 ottobre 2019 Data della recensione: 19 ottobre 2019Handicap: 12.8
clubs_1
Old Course gespeeld,... niet spectaculair... zand ondergrond... dus zakjes met zand meenemen, want je slaat er behoorlijke divots, greens zijn niet optimaal... baanonderhoud laat te wensen over... slechte oefen faciliteiten, niet gastvrij... geen aanrader...

Risposta da parte di Atalaya Golf & Country Club — 21 ottobre 2019

Dear Mr. Henrimoock, First, I want to thank you for your feedback. While I wish, you had a better experience, it is feedback like this that we learn from and use to improve. We work hard to deliver an exceptional guest experience, and it’s apparent in this case, we fell short. For your information, our Old course is built on clay so we promote that all our clients take a sand bag and fill their own divots. This is a very common action in the best golf clubs around the world. Some of our greens have been renewed so we are working hard to get them all on the same speed, this will take still some time but the playability is very good. Our training facilities near the New Course are probably one of the best of the Coast so please advice what you did not like of them in order to improve them. If you give us a chance to earn back your trust, I can assure you that your next visit will be excellent. I would be happy to make your reservation personally and see to it that you enjoy the experience that so many of our guests have grown so fond of. All the best, Andrés Sánchez Garcia GM Atalaya Golf & C. C.
Traduci in Italiano
visitors_1
8.7
erlof
Acciaio
Giocato il: 19 ottobre 2019 Data della recensione: 17 novembre 2019Handicap: 10
Reliable level of maintenance. Greens relatively fast and true. Practice facility a bit away from the club house but very nice. Hospitality is excellent from reception through restaurant.
Traduci in Italiano
visitors_1
7.5
info6496
Acciaio
Giocato il: 18 ottobre 2019 Data della recensione: 18 ottobre 2019Handicap: 20
De driving range is ver weg van tee1.

Risposta da parte di Atalaya Golf & Country Club — 18 ottobre 2019

Goede middag, Dank U wel voor de positieve punten geving van onze Old Course en andere services van Atalaya Golf & C. C. En ja, de driving range is ongeveer 800 meters van de club huis en tee 1 Old Course maar alleen 400 meter van de 1st tee van de New Course. Meeste spelers lopen deze afstand of rijden met buggy daar heen om te trainen of balletjes te slaan vooraleer te starten op onze banen. Nogmaals dank je wel en tot wederziens. Andres Sánchez García Atalaya Golf & C. C. GM.
Traduci in Italiano
visitors_1
7.5
jacko
Bronzo
Giocato il: 14 ottobre 2019 Data della recensione: 14 ottobre 2019Handicap: 10
Parcours technique pour les joueurs et joueuses qui savent maîtriser les trajectoires. Les greens sont trop arrosés, la vitesse des greens est tres lente.

Risposta da parte di Atalaya Golf & Country Club — 15 ottobre 2019

Dear Mrs. Mulevici, I want to thank you for your feedback on our New Course and your experience in Atalaya Golf. We work hard to have all our greens on the same speed; at the time you played we had them fertilized and had to use an extra amount of water. (we also had strong dew lately) For the inconvenience, it caused, I am sorry. I can assure you that now the greens are more consistent and with less water. Hope to see you soon again playing our Atalaya Golf courses. All the best, Andrés Sánchez García, General Manager Atalaya Golf & C. C.
Traduci in Italiano
visitors_1
9.1
luc65
Acciaio
Giocato il: 8 ottobre 2019 Data della recensione: 8 ottobre 2019Handicap: 17.7
De “ New Course “ heeft de laatste jaren een echte transformatie gehad. Baan is perfect in orde en vraagt bankenunie en ervaring om hier resultaten te halen. Omgeving is prachtig en het is genieten van het eerste ogenblik. Buggy is wel een noodzakelijk.

Risposta da parte di Atalaya Golf & Country Club — 9 ottobre 2019

Goede morgen, Leuk dat U bij ons gespeeld heeft en onze harde werk en investeringen genoten hebt op de New Course. Het is een zeer uitdagende baan waar men twee keer nadenken moet vooraller de club uit de tas te halen. En ja, normaal gezien, de meeste spelers gebruiken buggy maar daar zijn ook vele die tijd hebben en de baan genieten te voet. Dank U wel en volgende keer moet U ook de Old Course spelen, de Championship Course van Atalaya Golf. Groeten. Andrés Sánchez García GM Atalaya Golf.
Traduci in Italiano
Non perderti le offerte sui tee time, nuovi articoli e tutto ciò che ha a che fare col golf iscrivendoti alla nostra newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com